Fade maskin

Trimma ner håret och skägget till minsta millimeter med en bra fade maskin. En bra hårtrimmer fixar den bästa fadeklippningen hemma utan att några övergångar eller linjer syns. För riktigt nära trimning kör du en razorfade och bra märken med maskiner för fade och skin fade är de från Andis, Wahl eller Oster.

Oster fadeklippare

 • Oster 97

  Oster 97
  Det här är en av de första hårklippare som blev stora i världen runt 1930-talet och fortfarande är en av de mest använda klippmaskinerna för hår runt om i världen. Men nu kan även du köpa den&hellip:
 • Oster 97 Cordless

  Oster 97 Cordless
  Det här är en uppföljare av de första hårklipparna (Oster 97) som blev stora i världen runt 1930-talet och fortfarande är en av de mest använda klippmaskinerna för hår runt om i världen. Oster&hellip:
 • Oster 97 - Limited Skull edition

  Oster 97 - Limited Skull edition
  Oster 97 Limited Skull Edition Passa på att lägga fingrarna på en riktigt cool trimmer från Oster. Oster 97 Limited Skull Edition passar inte bara hos barberaren utan även hemma hos den trendiga hemmaklipparen. &hellip:

Wahl skin fade clippers

 • Wahl - Super Taper, Classic

  Wahl - Super Taper, Classic
  Super Taper, Wahls mest populära trimmerWahl Super Taper är en omåttligt populär trimmer från Wahl, med sin V5000 motor är den är lite lättare än sin storebror Wahl ICON vilket gör att den är&hellip:
 • Wahl - Super Taper - Cordless

  Wahl - Super Taper - Cordless
  Sladdlös trimmer från WahlKlipptid 90 minuterVikt 290 gramKlipplängd 1 - 3.5 mmKlippbredd 40 mm?Supereffektivt och hållbart Litium-Jon batteri utan minneseffekt gör att du kan klippa i hela&hellip:
 • Wahl - Magic Clip

  Wahl - Magic Clip
  Wahl Magic Clip är en ultimata toningstrimmernVikt 620 gramKlipplängd 0.8 - 2.5 mm1.5, 3, 4.5, 6, 10, 13, 19, 25 mm distanskammarKlippbredd 40 mmSladd 2.4 m / 220VMagic Clip är med sin slitstarka&hellip:
 • Wahl - Super Taper - Chrome

  Wahl - Super Taper - Chrome
  Wahl - Super Taper - KromVikt ca 450 gram (ex sladd)Klipplängd 1 - 3.5 mm3, 6, 10 och 13mm metallförstärkta distanskammarKlippbredd 40 mmSladd 2.4 m / 220VKromverionen av Wahl Super Tapers omåttligt&hellip:
 • Wahl - Senior Cordless

  Wahl - Senior Cordless
  Senior - trådlösKlippmaskin med ett hölje helt i metall. Stark motor med en användningstid på upp till 70 min. Justerbart skär 0.8-2.5 mm.Tillbehör:3 premium distanskammar, 1,5 mm, 3 mm &:&hellip:
 • Wahl Professional Magic Clip Trimmer

  Wahl Professional Magic Clip Trimmer

Moser hårtrimmer för fading

 • Moser 1400 Fading Edition - The classic reinvented

  Moser 1400 Fading Edition - The classic reinvented
  Mest klassiska sladdrivna hårtrimmern som sett likadan ut genom alla år. Detta är en väl beprövad maskin som sedan 1962 sålt mer än 30 miljoner enheter.OBS! Beställningsvara: 1-2 veckor Moser&hellip:
 • Moser Genio Pro Fading Edition

  Moser Genio Pro Fading Edition
  Genio Pro Fading Edition är ett nytt, innovativt hårklippare som aldrig misslyckas, är det bland den mest robusta klippmaskinen på marknaden. Med denna inbyggda tysta motor kan vara säker på att&hellip:

Klippa fade på sig själv med maskin

Att klippa en fade på sig själv är ganska svårt men det går med lite tålamod och rätt uppställning. Det gäller att ha bra ljus och gärna flera speglar som gör att du ser bra även i nacken.

Fundera över var du vill lägga din första linje och hur du sedan ska jobba dig mot en skin fade. Har du en bra klippmaskin kan du använda fadespaken, olika distanser och gradering. Ta hänsyn till hur din ansikts- och huvudform ser ut för att få bästa möjliga resultat på din hemmaklippta fade.

I klippet ovan är det professionell frisör som visar hur en fade går till. Maskinen hon använder är en Oster 97 som vi tipsat om lite högre upp på sidan.