Fina rakset

Vill du komma igång med våtrakning eller köpa en present till en man? Här finns exklusiva rakset för män och som ger en lyxig och stilfull känsla. Ett rakset kan bestå av lite olika produkter men i regel en rakhyvel, en rakborste och något som löddrar.

Populärt inom rakset

 • Mühle Rytmo 3 delars Rakset Svart Fusion

  Mühle Rytmo 3 delars Rakset Svart Fusion
  Stilrent rakset i svart från tyska kvalitetsmärket Mühle innehållande rakborste med Dark Badger hår och en hyvel med Fusion-fäste samt ställ. Kommer i en elegant grå presentask som även innehåller&hellip:
 • Merkur 34C Startkit

  Merkur 34C Startkit
  Tycker du att ditt flerbladssystem inte riktigt räcker till, och att priserna på rakbladen är på tok för höga? Tänk bakåt i tiden och ta dig an en klassisk säkerhetshyvel! Redan efter första&hellip:
 • Truefitt & Hill Wellington Set Mach-3

  Truefitt & Hill Wellington Set Mach-3
  Elegant rakset från anrika Truefitt &: Hill i krom och hornimitation. Ett maskulint och elegant rakset som sätter en medveten prägel i vilket badrum som helst.  Välbalanserad rakhyvel med klassiska&hellip:
 • Benjamin Barber Duke MP 3-delars Rakset Ivory

  Benjamin Barber Duke MP 3-delars Rakset Ivory
  Rakset från Benjamin Barber i en snygg design med hängande borste i krom och vit resinplast. Du kan köpa setet utan hyvel eller välja mellan Rakhyvel Gillette Mach3, Rakhyvel Gillette Fusion eller&hellip:

Fler tips på rakset

 • Rakkit Avancerad

  Rakkit Avancerad
  De flesta rakentusiasterna är överens om att Merkur 34C är världens bästa hyvel. Den passar dig som precis har börjat, men även dig som redan är fullfjädrad expert på våtrakning. Merkur 34C&hellip:
 • Rakkit Specialist

  Rakkit Specialist
  Till specialisten rekommenderar vi en hyvel som ser väldigt annorlunda ut. Merkurs Slant Bar har ett vinklat huvud för en ännu mer friktionsfri rakning. Till denna hyvel rekommenderar vi värdens&hellip:
 • Benjamin Barber Classic 3-delars Rakset Ebony

  Benjamin Barber Classic 3-delars Rakset Ebony
  Benjamin Barber Classic 3-delars Rakset Ebony är ett stilrent och klassiskt rakset från kvalitetsmärket Benjamin Barber. Raksetet är tillverkat med inspiration från det brittiska arvet och har en&hellip:
 • Benjamin Barber Imperial 2-delars Rakset Gold

  Benjamin Barber Imperial 2-delars Rakset Gold
  Ett elegant set med rakborste och rakställ från Benjamin Barber i stilren design. Borsten är i silvertip-kvalitét (grävling) med räfflat handtag i guldfärgad krom. Setet innehåller: * Rakborste Silvertip&hellip:
 • Benjamin Barber Classic 3-delars Rakset Chrome

  Benjamin Barber Classic 3-delars Rakset Chrome
  Benjamin Barber Classic 3-delars Rakset Chrome är ett stilrent och klassiskt rakset från kvalitetsmärket Benjamin Barber. Raksetet är tillverkat med inspiration från det brittiska arvet och har en&hellip:
 • Muhle Rytmo Shaving Set Fusion / Dark Badger

  Muhle Rytmo Shaving Set Fusion / Dark Badger
  Muhle Rytmo Shaving Set Fusion / Dark Badger i 5 delar innehller rakhyvel med fste fr Gillette Fusion, rakborste med grvlingshr, rakstll, ekologisk rakkrm samt en rakhandduk. Frpackade i snygg presentkartong.&hellip:
 • Shaving Kit Oud

  Shaving Kit Oud
  Ett kit innehållandes Benjamin Barbers populära raktvål i doften Oud samt en rakkopp i marmorerad finish med guldkant.  Benjamin Barber raktvål Oud är en glycerinbaserad raktvål med doft av Oud,&hellip:
 • Mondial Panther Shaving Set I Safety Razor

  Mondial Panther Shaving Set I Safety Razor
  Mondial Panther Shaving Set I Safety Razor r ett rakset med rakborste i grvlingshr och klassisk skerhetshyvel, i ett stll med kromfinish. Mondial Titan Shaving Brush Fine Badger r en rakborste i grvlingshr.&hellip:
 • Mr Bear Family Shaving Set Mint

  Mr Bear Family Shaving Set Mint
  Mr Bear Family Shaving Set Mint r ett rakvrdspaket i tre delar med rakolja, raktvl och after shave gel. Frpackad i en stilren kartong.Vrde: 627 kr Mr Bear Family Shaving Oil (60 ml)En rakolja tillverkad&hellip:
 • Mondial Sphaera Shaving Set Mach3

  Mondial Sphaera Shaving Set Mach3
  Mondial Sphaera Shaving Set Mach3 r ett exklusivt rakset i wengewood. Ett designsamarbete med Suprastudio, presenterad p Cosmoprof World Wide Bologna 2015, som kombinerar ett sekels hantverk med italiensk&hellip:
 • Feather Luxury Säkerhetshyvel AS-D2S med ställ

  Feather Luxury Säkerhetshyvel AS-D2S med ställ
  Ett smidigt och praktiskt rakset från Feather som innehåller den klassiske AS-D2S säkerhetshyveln och ett ställ. Hyveln är ergonomiskt utvecklat för att ligga bra i handen. Det praktiska stället&hellip:
 • Benjamin Barber Royal 3-delars Rakset Ivory

  Benjamin Barber Royal 3-delars Rakset Ivory
  Ett elegant rakset från Benjamin Barber i krom och vit resinplast. Du kan köpa setet utan hyvel eller välja mellan Rakhyvel Gillette Fusion eller en klassisk Säkerhetshyvel. Väljer du att köpa setet&hellip:
 • Benjamin Barber Duke MP 3-delars Rakset Ebony

  Benjamin Barber Duke MP 3-delars Rakset Ebony
  Benjamin Barber Duke MP 3-delars Rakset Ebony i en snygg design med hängande borste i krom och svart resinplast. Du kan köpa setet utan hyvel eller välja mellan Rakhyvel Gillette Mach3, Rakhyvel Gillette&hellip:
 • Mondial Titan Shaving Set II Fusion

  Mondial Titan Shaving Set II Fusion
  Mondial Titan Shaving Set II Fusion r ett rakset med rakborste i grvlingshr och rakhyvel med fste fr Gillette Fusion, i ett stll med kromfinish. Mondial Titan Shaving Brush Fine Badger r en rakborste i&hellip:
 • The Goodfellas' Smile Abysso Shaving Kit with Razor

  The Goodfellas' Smile Abysso Shaving Kit with Razor
  The Goodfellas' Smile Abysso Shaving Kit with Razor r ett paketpris p after shave, raktvl och en shavette.Vrde 503 kr. The Goodfellas' Smile Abysso After Shave (100 ml)En handgjord kta italiensk aftershave&hellip:
 • Benjamin Barber Duke MP 3-delars Rakset Ivory

  Benjamin Barber Duke MP 3-delars Rakset Ivory
  Rakset från Benjamin Barber i en snygg design med hängande borste i krom och vit resinplast. Du kan köpa setet utan hyvel eller välja mellan Rakhyvel Gillette Mach3, Rakhyvel Gillette Fusion eller&hellip:
 • Proraso Vintage Selection Gino

  Proraso Vintage Selection Gino
  Proraso bilder är lika legendariska som deras rakprodukter. Historien om Proraso har varit synonym med kvalitet inom rakningsvärlden i nästan ett sekel. Denna samlarlåda med bilder från Prorasos&hellip:
 • Rakställ med Rakborste Pärlemor - För rakknivar, rakhyvlar och tillbehör

  Rakställ med Rakborste Pärlemor - För rakknivar, rakhyvlar och tillbehör
  Ett mycket användbart rakställ med medföljande rakborste av finaste grävlingshår (Silvertip). Rakstället är tillverkat i rejäl, transparent plast och passar de flesta rakhyvlar och rakknivar. Det&hellip:
 • Mondial Titan Shaving Set I Fusion

  Mondial Titan Shaving Set I Fusion
  Mondial Titan Shaving Set I Fusion r ett rakset med rakborste i grvlingshr och rakhyvel med fste fr Gillette Fusion, i ett stll med kromfinish. Mondial Titan Shaving Brush Fine Badger r en rakborste i&hellip:
 • Omega Shaving Set Black

  Omega Shaving Set Black
  Omega Shaving Set Black r ett rakset med rakborste och rakskl. Rakborsten r i svinhr, en lite styvare borst som ger en bra massage av huden. Passar bra till lite grvre skggstrn. Ett praktiskt stll fr borsten&hellip:
 • Aarex Shaving Set Shiny Black No. 09

  Aarex Shaving Set Shiny Black No. 09
  Aarex Shaving Set Shiny Black No. 09 r ett tredelat rakset med skerhetsrakhyvel, rakborste och rakstll. Rakhyveln r i rostfritt stl med svart handtag, rakborsten har en syntetisk borst med svart handtag&hellip:
 • Merkur Futur 700 4-delars rakset - Borstat stål

  Merkur Futur 700 4-delars rakset - Borstat stål
  Stabilt och rejält rakset i fyra delar (hyvel, borste, ställ och skål i frostat glas) från Merkur, kända för sitt rejäla stål från Solingen i Tyskland. Allt detta i en snygg, matt finish av borstat&hellip:
 • Rakkit Medium

  Rakkit Medium
  Kitet för dig som vill uppgradera dina rakprylar ett snäpp. Med borste i äkta grävlingshår.
 • Acqua di Parma Collezione Barbiere Deluxe Rakset Gul

  Acqua di Parma Collezione Barbiere Deluxe Rakset Gul
  Ett set med rakborste och Fusion rakhyvel från Acqua di Parma. Rakborsten har borst i äkta grävlingshår, Pure Badger kvalité och handtag stilren, elegant design.  Diameter: 24 mm Rakhyveln har fäste&hellip:
 • Mondial Panther Shaving Set II Fusion

  Mondial Panther Shaving Set II Fusion
  Mondial Panther Shaving Set II Fusion r ett rakset med rakborste i grvlingshr och rakhyvel med fste fr Gillette Fusion, i ett stll med kromfinish. Mondial Titan Shaving Brush Fine Badger r en rakborste&hellip:
 • Mondial Titan Shaving Set I Mach3

  Mondial Titan Shaving Set I Mach3
  Mondial Titan Shaving Set I Mach3 r ett rakset med rakborste i grvlingshr och rakhyvel med Gillette Mach3-fste, i ett stll med kromfinish. Mondial Titan Shaving Brush Fine Badger r en rakborste i grvlingshr.&hellip:
 • Mondial Baylis Shaving Set II Safety Razor

  Mondial Baylis Shaving Set II Safety Razor
  Mondial Baylis Shaving Set II Safety Razor r ett rakset med rakborste i grvlingshr och skerhetshyvel, i ett stll med kromfinish. Mondial Baylis Shaving Brush Grey Badger r en rakborste av pure badger kvalitet.&hellip:
 • Mondial Dublino Shaving Set with Bowl, Fusion

  Mondial Dublino Shaving Set with Bowl, Fusion
  Mondial Dublino Shaving Set with Bowl, Fusion r ett 4-dels rakset i svart resin. Rakborste i Best Badger, ett medelmjukt grvlingshr som kommer frn sidan p grvlingen och benen. Ger ett krmigt och lttarbetat&hellip:
 • Mondial Dublino Shaving Set with Bowl, Mach3

  Mondial Dublino Shaving Set with Bowl, Mach3
  Mondial Dublino Shaving Set with Bowl, Mach3 r ett 4-dels rakset i svart resin. Rakborste i Best Badger, ett medelmjukt grvlingshr som kommer frn sidan p grvlingen och benen. Ger ett krmigt och lttarbetat&hellip:
 • Mondial Panther Shaving Set II Safety Razor

  Mondial Panther Shaving Set II Safety Razor
  Mondial Panther Shaving Set II Safety Razor r ett rakset med rakborste i grvlingshr och klassisk skerhetshyvel, i ett stll med kromfinish. Mondial Titan Shaving Brush Fine Badger r en rakborste i grvlingshr.&hellip:
 • Percy Nobleman Traditional Shaving Kit

  Percy Nobleman Traditional Shaving Kit
  Percy Nobleman Traditional Shaving Kit r ett produktpaket innehllandes rakkrm, rakborste och rakskl i en presentfrpackning. Percy Nobleman Shaving Cream (100 ml)En rakkrm i burk anpassad bde fr rakning&hellip:
 • Merkur Futur 700 rakset - Polerat krom

  Merkur Futur 700 rakset - Polerat krom
  Stabilt och funktionellt rakset i 3 delar (rakhyvel, borste, ställning) och polerat krom från fantastiska Merkur. Hyveln är i modellen Merkur Futur 700, en av de bästa hyvlarna på marknaden och borsten&hellip:
 • Proraso Shaving Kit Cypress & Vetyver

  Proraso Shaving Kit Cypress & Vetyver
  Ett rakkit från Italienska Proraso i doftserien Cypress &: Vetyver. Cypress &: Vetyver ingår i serien ""Proraso Single Blade"", en professionell produktlinje som kännetecknas av en särskilt rik&hellip:
 • Benjamin Barber Duke SR 4-delars Rakset Ebony

  Benjamin Barber Duke SR 4-delars Rakset Ebony
 • Men's Society Smooth Operator Shave Kit

  Men's Society Smooth Operator Shave Kit
  Det perfekta raksetet från Men's SocietyVill du vara slätrakad oavsett var du befinner dig, så är detta smarta resvänliga set från Men's Society något just för dig. Detta naturliga och lugnande rakset är skonsamt på huden, men effektivt mot skäggstubb. Men's Society Smooth Operator Shave Kit är ett rakset, med en kombinerad trio av must-haves inom hudvård för att uppnå den ultimata rakningen, samt välvårdad hud. Alla 3 produkter innehåller näringsrika ingredienser, vars syfte är att åtstrama och återuppliva huden. Resvänlig storlek Setet innehåller 3 flaskor, med ansiktsrengöring, lugnande rakolja och aftershave balm. Det är den optimala gåvan till mannen som är iväg mycket, då setet designats till att få plats handväskan, redo för användning på hotellet eller precis innan man deltar i ett stort möte. Setet innehåller AnsiktsrengöringRakoljaAftershave balmFace towels
 • Mondial Classic Shaving Set Mach3

  Mondial Classic Shaving Set Mach3
  Mondial Classic Shaving Set Mach3 r ett 3-dels rakset i svart resin och frkromad aluminium. Rakborste i Pure Badger-kvalitet vilket r lite styvare n det finare hret frn grvlingen och ger en mer masserande&hellip:
 • Mondial Titan Shaving Set II Safety Razor

  Mondial Titan Shaving Set II Safety Razor
  Mondial Titan Shaving Set II Safety Razor r ett rakset med rakborste i grvlingshr och klassisk skerhetshyvel, i ett stll med kromfinish. Mondial Titan Shaving Brush Fine Badger r en rakborste i grvlingshr.&hellip:
 • Truefitt & Hill Edwardian Shaving Set - Ivory

  Truefitt & Hill Edwardian Shaving Set - Ivory
  Detta rakset utstrålar lyxig enkelhet. Inte överdrivet flashigt, utan någonting som på ett subtilt sätt förhöjer lyxkänslan.   Borsten är av sorten Superbadger och bidrar till en närmare, mindre&hellip:
 • Truefitt & Hill Edwardian Shaving Set - Ebony

  Truefitt & Hill Edwardian Shaving Set - Ebony
  Detta rakset utstrålar lyxig enkelhet. Inte överdrivet flashigt, utan någonting som på ett subtilt sätt förhöjer lyxkänslan. Borsten är av sorten Superbadger och bidrar till en närmare, mindre&hellip:
 • Rakkit Avancerad med Säkerhetshyvel

  Rakkit Avancerad med Säkerhetshyvel
  Ett rakkit med produkter som tar din rakning till nya höjder. En extra lyxig hyvel från anrika Truefitt &: Hill med dem vassaste bladen och en rakborste av finaste silvertip kvalité.
 • The Goodfellas' Smile Abysso Shaving Kit with Razor

  The Goodfellas' Smile Abysso Shaving Kit with Razor
  The Goodfellas' Smile Abysso Shaving Kit with Razor r ett paketpris p after shave, raktvl och en shavette.Vrde 503 kr. The Goodfellas' Smile Abysso After Shave (100 ml)En handgjord kta italiensk aftershave&hellip:
 • Mondial Gibson Shaving Set II Safety Razor

  Mondial Gibson Shaving Set II Safety Razor
  Mondial Gibson Shaving Set II Safety Razor r ett rakset med rakborste i grvlingshr och skerhetshyvel, i ett stll med kromfinish. Mondial GibsonShaving Brush Grey Badger r en rakborste av pure badger kvalitet.&hellip:
 • Benjamin Barber Marquise 3-delars Rakset

  Benjamin Barber Marquise 3-delars Rakset
  Ett ståtligt rakset från Benjamin Barber i stilren design med handtag i wengéträ med snygga kromdetaljer. Du kan köpa setet utan hyvel eller välja mellan Rakhyvel Gillette Mach3, Rakhyvel Gillette&hellip:
 • Truefitt & Hill Edwardian Shaving Set - Ivory

  Truefitt & Hill Edwardian Shaving Set - Ivory
  Detta rakset utstrålar lyxig enkelhet. Inte överdrivet flashigt, utan någonting som på ett subtilt sätt förhöjer lyxkänslan.   Borsten är av sorten Superbadger och bidrar till en närmare, mindre&hellip:
 • Benjamin Barber Marquise 3-delars Rakset

  Benjamin Barber Marquise 3-delars Rakset
  Ett ståtligt rakset från Benjamin Barber i stilren design med handtag i wengéträ med snygga kromdetaljer. Du kan köpa setet utan hyvel eller välja mellan Rakhyvel Gillette Mach3, Rakhyvel Gillette&hellip:
 • Mondial Dublino Shaving Set with Bowl, Safety Razor

  Mondial Dublino Shaving Set with Bowl, Safety Razor
  Mondial Dublino Shaving Set with Bowl, Safety Razor r ett 4-dels rakset i svart resin. Rakborste i Best Badger, ett medelmjukt grvlingshr som kommer frn sidan p grvlingen och benen. Ger ett krmigt och&hellip:
 • Mariella Martinato Shaving Set Black Swarovski

  Mariella Martinato Shaving Set Black Swarovski
  Elegant och stilrent rakset i polerad krom med handtag i svart Swarovski-kristall. Rakborsten är i äkta grävlingshår, finaste Silvertip-kvalitet och hyveln har Gillette Mach3-fäste.   Rakborsten&hellip:
 • Proraso Vintage Selection Toccasana

  Proraso Vintage Selection Toccasana
  Proraso bilder är lika legendariska som deras rakprodukter. Historien om Proraso har varit synonym med kvalitet inom rakningsvärlden i nästan ett sekel. Denna samlarlåda med bilder från Prorasos&hellip: