Fina rakset

Vill du komma igång med våtrakning eller köpa en present till en man? Här finns exklusiva rakset för män och som ger en lyxig och stilfull känsla. Ett rakset kan bestå av lite olika produkter men i regel en rakhyvel, en rakborste och något som löddrar.

Populärt inom rakset

 • Truefitt & Hill Edwardian Shaving Set - Blue Opal - Gillette Fusion

  Truefitt & Hill Edwardian Shaving Set - Blue Opal - Gillette Fusion
  Detta rakset utstrålar lyxig enkelhet. Inte överdrivet flashigt, utan någonting som på ett subtilt sätt förhöjer lyxkänslan.  Borsten är av sorten Superbadger och bidrar till en närmare, mindre irriterad rakning. 
 • Truefitt & Hill Edwardian Shaving Set - Ivory - Gillette Mach3

  Truefitt & Hill Edwardian Shaving Set - Ivory - Gillette Mach3
  Detta rakset utstrålar lyxig enkelhet. Inte överdrivet flashigt, utan någonting som på ett subtilt sätt förhöjer lyxkänslan.  Borsten är av sorten Superbadger och bidrar till en närmare, mindre irriterad rakning. 
 • Truefitt & Hill Edwardian Shaving Set - Horn - Gillette Mach3

  Truefitt & Hill Edwardian Shaving Set - Horn - Gillette Mach3
  Detta rakset utstrålar lyxig enkelhet. Inte överdrivet flashigt, utan någonting som på ett subtilt sätt förhöjer lyxkänslan. Borsten är av sorten Superbadger och bidrar till en närmare, mindre irriterad rakning.
 • Truefitt & Hill Edwardian Shaving Set - Ebony - Gillette Fusion

  Truefitt & Hill Edwardian Shaving Set - Ebony - Gillette Fusion
  Detta rakset utstrålar lyxig enkelhet. Inte överdrivet flashigt, utan någonting som på ett subtilt sätt förhöjer lyxkänslan.  Borsten är av sorten Superbadger och bidrar till en närmare rakning.

Fler tips på rakset