Fina rakset

Vill du komma igång med våtrakning eller köpa en present till en man? Här finns exklusiva rakset för män och som ger en lyxig och stilfull känsla. Ett rakset kan bestå av lite olika produkter men i regel en rakhyvel, en rakborste och något som löddrar.

Populärt inom rakset

 • Captain Fawcett Gift Set Shaving Scapicchio

  Captain Fawcett Gift Set Shaving Scapicchio
  Captain Fawcett Scapicchio Shaving Gift Set är ett exklusivt rakset förpackat i en snygg presentkartong.VarumärkeCaptain Fawcett grundades 2010 med ett mustaschvax baserat på den försvunne äventyraren&hellip:
 • Omega Shaving Set Black

  Omega Shaving Set Black
  Omega Shaving Set Black ä:r ett rakset med rakborste och rakskå:l. Rakborsten ä:r i svinhå:r, en lite styvare borst som ger en bra massage av huden. Passar bra till lite grö:vre skä:ggstrå:n.&hellip:
 • Mondial Classic Shaving Set Mach3

  Mondial Classic Shaving Set Mach3
  Mondial Classic Shaving Set Mach3 ä:r ett 3-dels rakset i svart resin och fö:rkromad aluminium. Rakborste i Pure Badger-kvalitet vilket ä:r lite styvare ä:n det finare hå:ret frå:n&hellip:
 • Aarex Shaving Set Shiny Black No. 09

  Aarex Shaving Set Shiny Black No. 09
  Aarex Shaving Set Shiny Black No. 09 ä:r ett tredelat rakset med sä:kerhetsrakhyvel, rakborste och rakstä:ll. Rakhyveln ä:r i rostfritt stå:l med svart handtag, rakborsten har en syntetisk&hellip:

Fler tips på rakset

 • Mr Bear Family Shaving Set Mint

  Mr Bear Family Shaving Set Mint
  Mr Bear Family Shaving Set Mint är ett rakvårdspaket i tre delar med rakolja, raktvål och after shave gel. Förpackad i en stilren kartong.Värde: 627 krVarumärkeMr Bear Family grundades 2012 som det&hellip:
 • Mr Bear Family Shaving Set Bucktorn

  Mr Bear Family Shaving Set Bucktorn
  Mr Bear Family Shaving Set Bucktorn är ett rakvårdspaket i tre delar med rakolja, raktvål och after shave gel. Förpackad i en stilren kartong.Värde: 627 krVarumärkeMr Bear Family grundades 2012 som&hellip:
 • Truefitt & Hill Edwardian Shaving Set - Blue Opal - Gillette Fusion

  Truefitt & Hill Edwardian Shaving Set - Blue Opal - Gillette Fusion
  Detta rakset utstrålar lyxig enkelhet. Inte överdrivet flashigt, utan någonting som på ett subtilt sätt förhöjer lyxkänslan.  Borsten är av sorten Superbadger och bidrar till en närmare, mindre irriterad rakning. 
 • Captain Fawcett Gift Set Shaving

  Captain Fawcett Gift Set Shaving
  Captain Fawcett Shaving Gift Set ä:r ett exklusivt rakset fö:rpackat i en snygg presentkartong.Captain Fawcett Shaving Soap with Bowl (100 g)En exklusivt vä:ldoftande raktvå:l i en elegant&hellip:
 • The Bluebeards Revenge Cut-Throat Shaving Set

  The Bluebeards Revenge Cut-Throat Shaving Set
  The Bluebeards Revenge Cut-Throat Shaving Set är det ultimata startkitet för att börja raka sig med kniv. Det innehåller en shavette (rakkniv för utbytbara blad), rakborste och rakvård i tre steg,&hellip:
 • Truefitt & Hill Edwardian Shaving Set - Ivory - Gillette Fusion

  Truefitt & Hill Edwardian Shaving Set - Ivory - Gillette Fusion
  Detta rakset utstrålar lyxig enkelhet. Inte överdrivet flashigt, utan någonting som på ett subtilt sätt förhöjer lyxkänslan.  Borsten är av sorten Superbadger och bidrar till en närmare, mindre irriterad rakning. 
 • Aarex Shaving Set Shiny Black No. 06

  Aarex Shaving Set Shiny Black No. 06
  Aarex Shaving Set Shiny Black No. 06 ä:r ett tredelat rakset med sä:kerhetsrakhyvel, rakborste och rakstä:ll. Rakhyveln ä:r i rostfritt stå:l med svart handtag, rakborsten har en syntetisk&hellip:
 • The Goodfellas' Smile Shibusa 2 Shaving Kit with Razor

  The Goodfellas' Smile Shibusa 2 Shaving Kit with Razor
  The Goodfellas' Smile :Shibusa 2 Shaving Kit with Razor ä:r ett paketpris på: after shave och rakkniv med utbytbara rakblad i japansk stil.Vä:rde: 553 krDoftNoter av anis, persiska, ylang&hellip:
 • The Goodfellas' Smile Inferno Shaving Kit with Razor

  The Goodfellas' Smile Inferno Shaving Kit with Razor
  The Goodfellas' Smile Inferno Shaving Kit with Razor ä:r ett paketpris på: after shave, raktvå:l och en shavette.Vä:rde 503 kr.The :Goodfellas' Smile Inferno After Shave (100 ml)En&hellip:
 • Truefitt & Hill Edwardian Shaving Set - Ebony - Gillette Mach3

  Truefitt & Hill Edwardian Shaving Set - Ebony - Gillette Mach3
  Detta rakset utstrålar lyxig enkelhet. Inte överdrivet flashigt, utan någonting som på ett subtilt sätt förhöjer lyxkänslan. Borsten är av sorten Superbadger och bidrar till en närmare, mindre irriterad rakning. 
 • Aarex Shaving Set Matt Black No. 08

  Aarex Shaving Set Matt Black No. 08
  Aarex Shaving Set Matt Black No. 08 är ett tredelat rakset med säkerhetsrakhyvel, rakborste och rakställ. Rakhyveln är i rostfritt stål med svart handtag, rakborsten har en syntetisk borst med svart&hellip:
 • Aarex Shaving Set Chromed Rubber Band No. 03

  Aarex Shaving Set Chromed Rubber Band No. 03
  Aarex Shaving Set Chromed Rubber Band No. 03 är ett tredelat rakset med säkerhetsrakhyvel (Butterfly), rakborste och rakställ. Rakhyveln och rakborsten är i rostfritt stål med gummiband. Rakborsten&hellip:
 • Truefitt & Hill Edwardian Shaving Set - Ivory - Gillette Mach3

  Truefitt & Hill Edwardian Shaving Set - Ivory - Gillette Mach3
  Detta rakset utstrålar lyxig enkelhet. Inte överdrivet flashigt, utan någonting som på ett subtilt sätt förhöjer lyxkänslan.  Borsten är av sorten Superbadger och bidrar till en närmare, mindre irriterad rakning. 
 • Truefitt & Hill Edwardian Shaving Set - Ebony - Gillette Fusion

  Truefitt & Hill Edwardian Shaving Set - Ebony - Gillette Fusion
  Detta rakset utstrålar lyxig enkelhet. Inte överdrivet flashigt, utan någonting som på ett subtilt sätt förhöjer lyxkänslan.  Borsten är av sorten Superbadger och bidrar till en närmare rakning.
 • The Goodfellas' Smile Abysso Shaving Kit with Razor

  The Goodfellas' Smile Abysso Shaving Kit with Razor
  The Goodfellas' Smile Abysso Shaving Kit with Razor ä:r ett paketpris på: after shave, raktvå:l och en shavette.Vä:rde 503 kr.The Goodfellas' Smile Abysso After Shave (100 ml)En handgjord&hellip:
 • Truefitt & Hill Edwardian Shaving Set - Horn - Gillette Mach3

  Truefitt & Hill Edwardian Shaving Set - Horn - Gillette Mach3
  Detta rakset utstrålar lyxig enkelhet. Inte överdrivet flashigt, utan någonting som på ett subtilt sätt förhöjer lyxkänslan. Borsten är av sorten Superbadger och bidrar till en närmare, mindre irriterad rakning.
 • Truefitt & Hill Edwardian Shaving Set - Horn - Gillette Fusion

  Truefitt & Hill Edwardian Shaving Set - Horn - Gillette Fusion
  Detta rakset utstrålar lyxig enkelhet. Inte överdrivet flashigt, utan någonting som på ett subtilt sätt förhöjer lyxkänslan. Borsten är av sorten Superbadger och bidrar till en närmare, mindre irriterad rakning. 
 • Proraso Complete Shaving Set Cypress & Vetiver

  Proraso Complete Shaving Set Cypress & Vetiver
  Proraso Complete Shaving Set Cypress & Vetiver ä:r ett fullä:ndat rakset dä:r ingenting lä:mnas till slumpen nä:r du rakar dig. En perfekt gå:va fö:r den medvetna mannen.Vä:rde:&hellip:
 • Truefitt & Hill Edwardian Shaving Set - Blue Opal - Gillette Mach3

  Truefitt & Hill Edwardian Shaving Set - Blue Opal - Gillette Mach3
  Detta rakset utstrålar lyxig enkelhet. Inte överdrivet flashigt, utan någonting som på ett subtilt sätt förhöjer lyxkänslan.   Borsten är av sorten Superbadger och bidrar till en närmare, mindre irriterad rakning.
 • Mondial Sphaera Shaving Set Mach3

  Mondial Sphaera Shaving Set Mach3
  Mondial Sphaera Shaving Set Mach3 ä:r ett exklusivt rakset i wengewood. Ett designsamarbete med Suprastudio, presenterad på: Cosmoprof World Wide Bologna 2015, som kombinerar ett sekels hantverk&hellip:
 • Mondial Gibson Shaving Set III Safety Razor

  Mondial Gibson Shaving Set III Safety Razor
  Mondial Gibson Shaving Set III Safety Razor Safety Razor r ett rakset med rakborste i grvlingshr och skerhetshyvel, med rakskl, i ett stll med kromfinish. Mondial GibsonShaving Brush Grey Badger r en rakborste&hellip:
 • Mondial Baylis Shaving Set II Fusion

  Mondial Baylis Shaving Set II Fusion
  Mondial Baylis Shaving Set II Fusion r ett rakset med rakborste i grvlingshr och rakhyvel med fste fr Gillette Fusion, i ett stll med kromfinish. Mondial Baylis Shaving Brush Grey Badger r en rakborste&hellip:
 • Mondial Baylis Shaving Set I Fusion

  Mondial Baylis Shaving Set I Fusion
  Mondial Baylis Shaving Set I Fusion r ett rakset med rakborste i grvlingshr och rakhyvel med fste fr Gillette Fusion, i ett stll med kromfinish. Mondial Baylis Shaving Brush Grey Badger r en rakborste&hellip:
 • Mondial Gibson Shaving Set I Fusion

  Mondial Gibson Shaving Set I Fusion
  Mondial Gibson Shaving Set I Fusion r ett rakset med rakborste i grvlingshr och rakhyvel med fste fr Gillette Fusion, i ett stll med kromfinish. Mondial Gibson Shaving Brush Grey Badger r en rakborste&hellip:
 • Mondial Titan Shaving Set III Mach3

  Mondial Titan Shaving Set III Mach3
  Mondial Titan Shaving Set III Mach3 r ett rakset med rakborste i grvlingshr och rakhyvel med Gillette Mach3-fste, samt rakskl, i ett stll med kromfinish. Mondial Titan Shaving Brush Fine Badger r en rakborste&hellip:
 • Mondial Gibson Shaving Set III Fusion

  Mondial Gibson Shaving Set III Fusion
  Mondial Gibson Shaving Set III Fusion r ett rakset med rakborste i grvlingshr och rakhyvel med fste fr Gillette Fusion, samt rakskl, i ett stll med kromfinish. Mondial Gibson Shaving Brush Grey Badger&hellip:
 • Mondial Gibson Shaving Set I Safety Razor

  Mondial Gibson Shaving Set I Safety Razor
  Mondial Gibson Shaving Set I Safety Razor r ett rakset med rakborste i grvlingshr och skerhetshyvel, i ett stll med kromfinish. Mondial GibsonShaving Brush Grey Badger r en rakborste av pure badger kvalitet.&hellip:
 • Mondial Dublino Shaving Set with Bowl, Fusion

  Mondial Dublino Shaving Set with Bowl, Fusion
  Mondial Dublino Shaving Set with Bowl, Fusion r ett 4-dels rakset i svart resin. Rakborste i Best Badger, ett medelmjukt grvlingshr som kommer frn sidan p grvlingen och benen. Ger ett krmigt och lttarbetat&hellip:
 • Mondial Dublino Shaving Set with Bowl, Mach3

  Mondial Dublino Shaving Set with Bowl, Mach3
  Mondial Dublino Shaving Set with Bowl, Mach3 r ett 4-dels rakset i svart resin. Rakborste i Best Badger, ett medelmjukt grvlingshr som kommer frn sidan p grvlingen och benen. Ger ett krmigt och lttarbetat&hellip:
 • Mondial Classic Shaving Set Mach3

  Mondial Classic Shaving Set Mach3
  Mondial Classic Shaving Set Mach3 r ett 3-dels rakset i svart resin och frkromad aluminium. Rakborste i Pure Badger-kvalitet vilket r lite styvare n det finare hret frn grvlingen och ger en mer masserande&hellip:
 • Mondial Panther Shaving Set III Mach3

  Mondial Panther Shaving Set III Mach3
  Mondial Panther Shaving Set III Mach3 r ett rakset med rakborste i grvlingshr och rakhyvel med Gillette Mach3-fste, samt rakskl, i ett stll med kromfinish. Mondial Titan Shaving Brush Fine Badger r en&hellip:
 • Mondial Titan Shaving Set I Safety Razor

  Mondial Titan Shaving Set I Safety Razor
  Mondial Titan Shaving Set I Safety Razor r ett rakset med rakborste i grvlingshr och klassisk skerhetshyvel, i ett stll med kromfinish. Mondial Titan Shaving Brush Fine Badger r en rakborste i grvlingshr.&hellip:
 • Mondial Gibson Shaving Set I Mach3

  Mondial Gibson Shaving Set I Mach3
  Mondial Gibson Shaving Set I Mach3 r ett rakset med rakborste i grvlingshr och rakhyvel med fste fr Gillette Mach3, i ett stll med kromfinish. Mondial Gibson Shaving Brush Grey Badger r en rakborste av&hellip:
 • Mondial Baylis Shaving Set I Safety Razor

  Mondial Baylis Shaving Set I Safety Razor
  Mondial Baylis Shaving Set I Safety Razor r ett rakset med rakborste i grvlingshr och skerhetshyvel, i ett stll med kromfinish. Mondial Baylis Shaving Brush Grey Badger r en rakborste av pure badger kvalitet.&hellip:
 • Omega Shaving Set Chrome

  Omega Shaving Set Chrome
  Omega Shaving Set Chrome r ett rakset med rakborste och rakskl. Rakborsten r i svinhr, en lite styvare borst som ger en bra massage av huden. Passar bra till lite grvre skggstrn. Ett praktiskt stll fr&hellip:
 • Mondial Titan Shaving Set III Fusion

  Mondial Titan Shaving Set III Fusion
  Mondial Titan Shaving Set III Fusion r ett rakset med rakborste i grvlingshr och rakhyvel med fste fr Gillette Fusion, samt rakskl, i ett stll med kromfinish. Mondial Titan Shaving Brush Fine Badger r&hellip:
 • Muhle Rytmo Shaving Set Fusion / Dark Badger

  Muhle Rytmo Shaving Set Fusion / Dark Badger
  Muhle Rytmo Shaving Set Fusion / Dark Badger i 5 delar innehller rakhyvel med fste fr Gillette Fusion, rakborste med grvlingshr, rakstll, ekologisk rakkrm samt en rakhandduk. Frpackade i snygg presentkartong.&hellip:
 • Mondial Baylis Shaving Set II Safety Razor

  Mondial Baylis Shaving Set II Safety Razor
  Mondial Baylis Shaving Set II Safety Razor r ett rakset med rakborste i grvlingshr och skerhetshyvel, i ett stll med kromfinish. Mondial Baylis Shaving Brush Grey Badger r en rakborste av pure badger kvalitet.&hellip:
 • Mühle Traditional Shaving Set with Silver Tip

  Mühle Traditional Shaving Set with Silver Tip
  Mhle Traditional Shaving Set r ett exklusivt rakset med safety razor och rakborste med grvlingshr. Stilrent handtag i krom. Mhle Traditional Safety Razor Closed Comb r en av de mest slda skerhetsrakhyvlarna&hellip:
 • Mondial Shaving Set Small

  Mondial Shaving Set Small
  Mondial Shaving Set Small r ett presentkit med klassisk rakning i tre delar: rakborste och stll samt en rakkrm i burk. Frpackad i en snygg presentkartong. Mondial Basic Shaving Brush Grey Badger r en rakborste&hellip:
 • Mondial Panther Shaving Set III Safety Razor

  Mondial Panther Shaving Set III Safety Razor
  Mondial Panther Shaving Set III Safety Razor r ett rakset med rakborste i grvlingshr och klassisk skerhetshyvel, samt rakskl, i ett stll med kromfinish. Mondial Titan Shaving Brush Fine Badger r en rakborste&hellip:
 • Mondial Baylis Shaving Set III Safety Razor

  Mondial Baylis Shaving Set III Safety Razor
  Mondial Baylis Shaving Set III Safety Razor r ett rakset med rakborste i grvlingshr och skerhetshyvel, samt rakskl, i ett stll med kromfinish. Mondial Baylis Shaving Brush Grey Badger r en rakborste av&hellip:
 • Mondial Panther Shaving Set I Fusion

  Mondial Panther Shaving Set I Fusion
  Mondial Panther Shaving Set I Fusion r ett rakset med rakborste i grvlingshr och rakhyvel med fste fr Gillette Fusion, i ett stll med kromfinish. Mondial Titan Shaving Brush Fine Badger r en rakborste&hellip:
 • Mondial Titan Shaving Set II Fusion

  Mondial Titan Shaving Set II Fusion
  Mondial Titan Shaving Set II Fusion r ett rakset med rakborste i grvlingshr och rakhyvel med fste fr Gillette Fusion, i ett stll med kromfinish. Mondial Titan Shaving Brush Fine Badger r en rakborste i&hellip:
 • Mondial Baylis Shaving Set III Mach3

  Mondial Baylis Shaving Set III Mach3
  Mondial Baylis Shaving Set III Mach3 r ett rakset med rakborste i grvlingshr och rakhyvel med fste fr Gillette Mach3, samt rakskl, i ett stll med kromfinish. Mondial Baylis Shaving Brush Grey Badger r&hellip:
 • Captain Fawcett Shaving Gift Set

  Captain Fawcett Shaving Gift Set
  Captain Fawcett Shaving Gift Set r ett exklusivt rakset frpackat i en snygg presentkartong. Captain Fawcett Shaving Soap with Bowl (100 g)En exklusivt vldoftande raktvl i en elegant handtillverkad trskl.&hellip:
 • Mondial Gibson Shaving Set III Mach3

  Mondial Gibson Shaving Set III Mach3
  Mondial Gibson Shaving Set III Mach3 r ett rakset med rakborste i grvlingshr och rakhyvel med fste fr Gillette Mach3, med rakskl, i ett stll med kromfinish. Mondial Gibson Shaving Brush Grey Badger r en&hellip:
 • Mondial Baylis Shaving Set II Mach3

  Mondial Baylis Shaving Set II Mach3
  Mondial Baylis Shaving Set II Mach3 r ett rakset med rakborste i grvlingshr och rakhyvel med fste fr Gillette Mach3, i ett stll med kromfinish. Mondial Baylis Shaving Brush Grey Badger r en rakborste av&hellip: