Fina rakset

Varumärken

Vill du komma igång med våtrakning eller köpa en present till en man? Här finns exklusiva rakset för män och som ger en lyxig och stilfull känsla. Ett rakset kan bestå av lite olika produkter men i regel en rakhyvel, en rakborste och något som löddrar.

 • PURIST Mach 3 Shaving Set Silvertip Badger - Briar Wood

  PURIST Mach 3 Shaving Set Silvertip Badger - Briar Wood
 • Sophist Mach 3 Buffalo Horn - Silvertip Shaving Set

  Rakhyvel och rakborste med buffalohorn som du smidigt kan förvara i det rostfria rakstället. Rakhyveln är en Mach3 och borsten har silvertip badger hår.
 • LISCIO Shaving Set Pure Badger Resin White - Mach 3

  LISCIO Shaving Set Pure Badger Resin White - Mach 3
 • LISCIO Pure Badger Resin White - Fusion Rakkit

  LISCIO Pure Badger Resin White - Fusion är ett rakset i vitt med rakborste, rakhyvel och ett rakställ. Handtagen till borsten och hyveln är i high-grade vit resin. Borstens fibrer är av grävlingshår vilket kan kännas igen på dessa mörka färgton. Ger en viss massageeffekt vid användning.Rakhyveln är en klassisk Gillette Fusion men med ett snyggare handtag. När bladet är slött byter du enkelt ut mot vanliga Fusion-rakblad du kan köpa här men även i vanliga butiker.
 • Sophist Mach 3 Buffalo Horn Bowl - Silvertip Fibre Set

  Kit med rakskål, rakborste och rakhyvel där vi också lägger med ett praktiskt rakställ för förvaring. Rakhyveln är en Mach3 och har handtag av buffalohorn. Det har också rakborsten med silvertip fibre.
 • RYTMO Safety Razor Set Black Fibre - Steamed Ash

  RYTMO Safety Razor Set Black Fibre - Steamed Ash
 • RYTMO Safety Razor Pure Badger - Steamed Ash with Bowl

  Iögonfallande rakset med säkerhetshyvel och rakborste i värmebehandlad askträ. Just det träslaget är väldigt motståndskraftigt mot fukt. Askträ är ett naturmaterial vilket gör att färgen kan variera något från ljus till mörk och varje handtag är därför unikt. Du får:Säkerhetshyvel med stängd kam och dubbelrakbladRakborste med äkta grävlingshårRaktvålskoppRakställRYTMO Safety Razor Pure Badger - Steamed Ash with Bowl
 • LISCIO Black Fibre Resin Black - Safety Razor Set

  LISCIO rakset i tre delar med säkerhetshyvel, rakborste och ett ställ. Alla har kromade detaljer och med handtag i svart high-grade resin.Rakborsten med syntetiska svarta fibrer är medium till storleken och har en ringknut på 21 mm.Säkerhetshyveln har en öppen kam och kräver lite respekt. Den ligger stadigt i handen och ger en väldigt nära rakning med bra resultat. Du kan byta bladet när du känner det börjar bli slött.Borsten och hyveln kan du låta hänga i det medföljande rakstället när du inte använder de.
 • RYTMO Safety Razor Black Fibre - Resin Mint with Bowl

  RYTMO Safety Razor Black Fibre - Resin Mint with Bowl
 • LISCIO Pure Badger Resin Black - Fusion Rakset

  LISCIO Pure Badger Resin Black - Fusion rakset i tre delar där du får en rakborste, rakhyvel och ett ställ. Handtagen är i high-grade svart resin.Rakborsten är med grävlingshår, ett naturlig hår som ger en skön massage. Stråna är något tjockare men fortfarande mjuka och flexibla.Rakhyveln är en hyvel med Gillette Fusion rakhuvud. Det gör att du enkelt kan byta blad när du känner det börjar bli slött. Fusion rakblad kan du köpa nya här eller i en butik nära dig.Förvara din hyvel och borsten i det medföljande stället.
 • Kent Luxury Silvertip Shaving Brush Set

  Get the Royal Treatment! En komplett rakning från exklusiva Kent Brushes England som har försett gentlemen och kungligheter med kvalité sedan 1777.Rakborsten är i storleken large och gjord i äkta silvertip grävlingshår och kommer i ett stiligt vinrött kabinett. Raktvål med skål och lock i mörk ek. Raktvålen doftar en blandning av patchouli,  lavendel, tall och kryddnejlika på en kryddig doftbas av muskot, cederträ, sandelträ, vanilj och mysk.
 • Scimitar Double-Edge Razor Kit

  Perfekt startkit för dig som vill lära dig att våtraka. Innehåller klassisk rakborste av svinborst, säkerhetshyvel Scimitar i krom, rakkräm och post shave balm.
 • RYTMO Mach 3 Set Pure Badger- Steamed Ash with Bowl

  RYTMO Mach 3 Set Pure Badger- Steamed Ash with Bowl
 • The Wet Set

  Kent Brushes The Wet Set innehåller stilren rakborste med syntetiska fibrer och ställ tillsammans med Kents rakkräm. Ett mer prisvärt rakset får man leta efter. Rakkrämen innehåller svalkande menthol och är i 75 ml tub.
 • RYTMO Fusion Rakset Black Fibre - Resin Mint with Bowl

  RYTMO Fusion Rakset Black Fibre - Resin Mint with Bowl
 • LISCIO Black Fibre Resin Black - Mach 3 Razor Set

  LISCIO Black är ett 3-delat rakset med handtag i high-grade resin med kromade detaljer. Du får en rakborste med svarta fibrer av syntetmaterial. Borsten är medium storlek med en ring på 21 mm.Rakhyveln du får är en 3-bladig Gillette Mach 3. Det är en av världens mest använda raksystem. Du kan enkelt byta bladet när det börjar bli slött. Hyveln och borsten kan du hänga i det fina rakstället som följer med.
 • RYTMO Safety Razor Black Fibre - Steamed Ash with Bowl

  RYTMO Safety Razor Black Fibre - Steamed Ash with Bowl
 • Sophist Fusion Rakset Buffalo Horn - Silvertip Fibre

  Rakset där du får både en rakhyvel och en rakborste från Mühles Sophist-serie. Borsten och rakhyveln har handtag av buffalohorn. När du inte rakar dig kan du hänga de i det rostfria stället.
 • 3-piece Starterset Pure Badger - Aloe Vera

  3-delat rakset från MÜHLE som inkluderar: Rakborste i äkta grävlinghårPassande ställ i plast Rakkräm (75 ml) som lugnar huden och doftar friskt av ek mossa och mynta.   
 • LISCIO Pure Badger Resin Black - Safety Razor Kit

  Ett kit med verktygen du behöver för en bra och nära rakning. Du får LISCIO säkerhetshyvel, rakborste och ett ställ att hänga dina rakverktyg i.Rakborsten har naturborst från grävling. De är något tjockare men har fortfarande en mjuk känsla. Ger en viss massageeffekt mot huden när du applicerar raklöddret. Borstens storlek är Medium och har en knutdiameter på 21 mm.Rakhyveln är en säkerhetshyvel med öppen kam. Lär känna den och du kommer få en riktigt nära rakning med utomordentligt resultat. Byt blad genom att skruva i toppen av handtaget.
 • Sophist Rakset Buffalo Horn - Silvertip Fibre

  Prisvärt kit med exklusiva produkter från Mühle. Du får en Sophist säkerhetshyvel med handtag av buffalohorn. Den kan du låta hänga i det rostfria stället tillsammans med rakborsten av silvertip fibre.
 • RYTMO Fusion Rakset Black Fibre - Steamed Ash with Bowl

  RYTMO Fusion Rakset Black Fibre - Steamed Ash with Bowl
 • RYTMO Mach 3 Rakset Black Fibre - Steamed Ash

  3-delat rakset med rakhyvel, borste och rakställ ur RYTMO-serien. Rakhyveln är av Mach3 typ vilket gör att du kan byta till nytt skarpt Mach3 rakblad när det känns slött.Handtagen är av ångad askträ med kromade detaljer. Både borsten och hyveln kan du förvara i det krompläterade rakstället.
 • 3-piece Starterset Pure Badger - Sea Buckthorn

  3-delat startset från Mühle med:Rakborste i äkta grävlinghårPassande ställ i plastRakkräm (75 ml) med havtorn som lugnar huden
 • RYTMO Mach3 Rakkit Black Fibre - Resin Mint med skål

  Ett rakkit i mintgrönt från Mühles RYTMO-serie av rakprodukter. Rakhyveln har Mach3 rakblad som du kan byta enkelt när det börjar bli slött. Med rakborsten kan du vispa upp ett härligt tjock lödder i den medföljande rakskålen. Komplettera med en bra raktvål och du är redo att köra igång!
 • RYTMO Fusion Set Pure Badger- Steamed Ash with Bowl

  RYTMO Fusion Set Pure Badger- Steamed Ash with Bowl
 • Sophist Mach 3 Buffalo Horn - Silvertip Fibre Set

  Muhle Sophist Mach 3 Buffalo Horn - Silvertip Fibre Set - tjusigt rakset med detaljer av buffelhorn och krom. Borsten består av syntetisk silvertip fiber som är både mjuk mot huden och extremt hållbar. 
 • Sophist Fusion Grenadilla - Silvertip Shaving Set

  Köper du det här raksetet får du både rakhyvel, borste och ett praktiskt ställ för de. Handtagen i hyveln och rakborsten är gjord av African Blackwood. Rakhyveln är av Fusion-modell och passar med alla fusion rakblad. Smörj trähandtaget då och då med MÜHLE Maintenance Oil så håller träet sig snyggt under lång tid. 
 • RYTMO Fusion Rakset Black Fibre - Steamed Ash

  Rakset i tre delar med hyvel, rakborste och ställ ur Mühles produktserie RYTMO. Den 5-bladiga rakhyveln är kompatibel med Gillette Fusion. Både borsten och hyveln har handtag i ångad askträ och kromade detaljer. De kan förvaras i det krompläterade rakstället som utgör den tredje delen av raksetet.