Fina rakset

Vill du komma igång med våtrakning eller köpa en present till en man? Här finns exklusiva rakset för män och som ger en lyxig och stilfull känsla. Ett rakset kan bestå av lite olika produkter men i regel en rakhyvel, en rakborste och något som löddrar.

Populärt inom rakset

 • Mühle Rytmo 3 delars Rakset Svart Fusion

  Mühle Rytmo 3 delars Rakset Svart Fusion
  Stilrent rakset i svart från tyska kvalitetsmärket Mühle innehållande rakborste med Dark Badger hår och en hyvel med Fusion-fäste samt ställ. Kommer i en elegant grå presentask som även innehåller&hellip:
 • Merkur 34C Startkit

  Merkur 34C Startkit
  Tycker du att ditt flerbladssystem inte riktigt räcker till, och att priserna på rakbladen är på tok för höga? Tänk bakåt i tiden och ta dig an en klassisk säkerhetshyvel! Redan efter första&hellip:
 • Truefitt & Hill Wellington Set Mach-3

  Truefitt & Hill Wellington Set Mach-3
  Elegant rakset från anrika Truefitt &: Hill i krom och hornimitation. Ett maskulint och elegant rakset som sätter en medveten prägel i vilket badrum som helst.  Välbalanserad rakhyvel med klassiska&hellip:
 • Benjamin Barber Duke MP 3-delars Rakset Ivory

  Benjamin Barber Duke MP 3-delars Rakset Ivory
  Rakset från Benjamin Barber i en snygg design med hängande borste i krom och vit resinplast. Du kan köpa setet utan hyvel eller välja mellan Rakhyvel Gillette Mach3, Rakhyvel Gillette Fusion eller&hellip:

Fler tips på rakset

 • Truefitt & Hill Shaving Set - Sterling Silver

  Truefitt & Hill Shaving Set - Sterling Silver
  Leonardo DiCaprio, Clint Eastwood, Johnny Depp och Jamie Foxx, alla äger de ett av dessa fantastiska rakset i äkta silver. Hur vet vi då det? Alla var de Oscarsnominerade till ""Bästa skådespelare""&hellip:
 • Molton Brown Shaving Brush and Razor Set

  Molton Brown Shaving Brush and Razor Set
  Ett sofistikerat rakset från Molton Brown med exklusiva materialval för en rakupplevelse utöver det vanliga. En perfekt present till dig själv eller någon annan.  SPECIFIKATIONER: Rakhyveln kommer&hellip:
 • Mondial Panther Shaving Set I Fusion

  Mondial Panther Shaving Set I Fusion
  Mondial Panther Shaving Set I Fusion r ett rakset med rakborste i grvlingshr och rakhyvel med fste fr Gillette Fusion, i ett stll med kromfinish. Mondial Titan Shaving Brush Fine Badger r en rakborste&hellip:
 • Proraso Vintage Selection Primadopo

  Proraso Vintage Selection Primadopo
  Proraso bilder är lika legendariska som deras rakprodukter. Historien om Proraso har varit synonym med kvalitet inom rakningsvärlden i nästan ett sekel. Denna samlarlåda med bilder från Prorasos&hellip:
 • Truefitt & Hill Edwardian Shaving Set - Ebony

  Truefitt & Hill Edwardian Shaving Set - Ebony
  Detta rakset utstrålar lyxig enkelhet. Inte överdrivet flashigt, utan någonting som på ett subtilt sätt förhöjer lyxkänslan. Borsten är av sorten Superbadger och bidrar till en närmare, mindre&hellip:
 • Benjamin Barber Imperial XT 4-delars Rakset Dark Chrome

  Benjamin Barber Imperial XT 4-delars Rakset Dark Chrome
  Ett lyxigt rakset från Benjamin Barber i stilren design med räfflat handtag i mörk krom. Du kan köpa setet utan hyvel eller välja mellan Rakhyvel Gillette Mach3, Rakhyvel Gillette Fusion eller en&hellip:
 • Benjamin Barber Oud Shaving Kit

  Benjamin Barber Oud Shaving Kit
  En snabbabsorberande och svalkande aftershave gel som vårdar, hjälper mot rakirritation och piggar upp din hud efter rakningen. After shave gel, till skillnad mot en kräm, lägger sig inte som en fet&hellip:
 • Mondial Baylis Shaving Set I Fusion

  Mondial Baylis Shaving Set I Fusion
  Mondial Baylis Shaving Set I Fusion r ett rakset med rakborste i grvlingshr och rakhyvel med fste fr Gillette Fusion, i ett stll med kromfinish. Mondial Baylis Shaving Brush Grey Badger r en rakborste&hellip:
 • Antiga Barbearia Principe Real Shaving Set

  Antiga Barbearia Principe Real Shaving Set
  Antiga Barbearia Principe Real Shaving Set r ett lyxigt rakset i tv delar med rakkrm och rakborste i vildsvinshr. Frpackat i en snygg pltlda med lock. Antiga Barbearia Principe Real Shaving Cream (100&hellip:
 • Benjamin Barber Classic 3-delars Rakset Wood

  Benjamin Barber Classic 3-delars Rakset Wood
  Benjamin Barber Classic 3-delars Rakset Wood är ett stilrent och klassiskt rakset från kvalitetsmärket Benjamin Barber. Raksetet är tillverkat med inspiration från det brittiska arvet och har en prestanda&hellip:
 • Mondial Panther Shaving Set I Safety Razor

  Mondial Panther Shaving Set I Safety Razor
  Mondial Panther Shaving Set I Safety Razor r ett rakset med rakborste i grvlingshr och klassisk skerhetshyvel, i ett stll med kromfinish. Mondial Titan Shaving Brush Fine Badger r en rakborste i grvlingshr.&hellip:
 • Truefitt & Hill 1805 Shaving Kit

  Truefitt & Hill 1805 Shaving Kit
  I detta rak-kit får du rakkräm och aftershave balm från Truefitt &: Hills signaturserie 1805, och även deras fantastiska Pre-Shave Oil.  Du kommer ha allt du behöver före, under och efter rakningen.&hellip:
 • Parker SR1 Barber Razor & Pure Badger 3-Piece Shave Set

  Parker SR1 Barber Razor & Pure Badger 3-Piece Shave Set
  Shavette-setOm du är ute efter ett komplett set för att prova krafterna med gammaldags rakning, så är Parker SR1 Barber Razor &: Pure Badger 3-Piece Shave Set något för dig. Detta set är den perfekta presenten till mannen, och i synnerhet till mannen som lägger tid på sig själv och sin rakning. Det fina raksetet innehåller en Parker SR1 Barber Razor, CHPB Pure Badger rakborste och ett deluxe-ställ i rostfritt stål. Med detta set har du allt du behöver för att få en härlig rakupplevelse. Setet innehåller: Parker SRX Professional Barber Razor Parker SRX Professional Barber Razor har en arm i rostfritt stål och handtag av högsta kvalitet. Denna shavette är designad för professionell användning och till barbershops, och har ett snäpplås som ser till att bladet är på plats. Den har många andra funktioner som kan finnas i avancerade modeller. Parker Deluxe Parker Pure Badger Bristle Brush CHPB Pure Badger Shaving Brush från Parker är en exklusiv rakborste, som fördelar raktvålen varsamt och behagligt i ansiktet innan rakning. Rakborstens hårstrå är gjorda av grävlingshår, vilket gör att raktvålen blir perfekt krämig så att rakningen blir enkel och effektiv. Parker Deluxe Parker Chrome Straight Razor &: Shaving Brush Stand Parker Deluxe Chrome Brush and Razor Stand är ett kraftfullt ställ med krombeläggning, som är ett måste för förvaring av alla standard DE-Razors och rakborstar. Detta ställ kan praktiskt hålla taget vilken rakhyvel med ett runt handtag som helst, och rakborstar med 20-25 mm. DE-blad medföljer ej, men de kan köpas separat i webbutiken.
 • Truefitt & Hill Edwardian Shaving Set - Horn

  Truefitt & Hill Edwardian Shaving Set - Horn
  Detta rakset utstrålar lyxig enkelhet. Inte överdrivet flashigt, utan någonting som på ett subtilt sätt förhöjer lyxkänslan. Borsten är av sorten Superbadger och bidrar till en närmare, mindre&hellip:
 • Aarex Shaving Set Rosewood No. 12

  Aarex Shaving Set Rosewood No. 12
  Aarex Shaving Set Rosewood No. 12 r ett tredelat rakset med skerhetsrakhyvel, rakborste och rakstll. Rakhyveln r i rostfritt stl med handtag av palissander (rosentr), rakborsten har en syntetisk borst&hellip:
 • Mondial Panther Shaving Set I Mach3

  Mondial Panther Shaving Set I Mach3
  Mondial Panther Shaving Set I Mach3 r ett rakset med rakborste i grvlingshr och rakhyvel med Gillette Mach3-fste, i ett stll med kromfinish. Mondial Titan Shaving Brush Fine Badger r en rakborste i grvlingshr.&hellip:
 • Mondial Panther Shaving Set I Mach3

  Mondial Panther Shaving Set I Mach3
  Mondial Panther Shaving Set I Mach3 r ett rakset med rakborste i grvlingshr och rakhyvel med Gillette Mach3-fste, i ett stll med kromfinish. Mondial Titan Shaving Brush Fine Badger r en rakborste i grvlingshr.&hellip:
 • Mondial Panther Shaving Set II Safety Razor

  Mondial Panther Shaving Set II Safety Razor
  Mondial Panther Shaving Set II Safety Razor r ett rakset med rakborste i grvlingshr och klassisk skerhetshyvel, i ett stll med kromfinish. Mondial Titan Shaving Brush Fine Badger r en rakborste i grvlingshr.&hellip:
 • Mondial Titan Shaving Set I Mach3

  Mondial Titan Shaving Set I Mach3
  Mondial Titan Shaving Set I Mach3 r ett rakset med rakborste i grvlingshr och rakhyvel med Gillette Mach3-fste, i ett stll med kromfinish. Mondial Titan Shaving Brush Fine Badger r en rakborste i grvlingshr.&hellip:
 • Aarex Shaving Set Grey Metallic No. 05

  Aarex Shaving Set Grey Metallic No. 05
  Aarex Shaving Set Grey Metallicr ett tredelat rakset med skerhetsrakhyvel, rakborste och rakstll. Rakhyveln r i rostfritt stl med handtag lackerat i metallic-gr, rakborsten har en syntetisk borst med lackerat&hellip:
 • Sailor's Large Expedition Kit

  Sailor's Large Expedition Kit
  Med detta allt-i-ett Sailor's kit är du alltid redo för nästa äventyr! Välj mellan Antarctica, Jungle eller Forest. Passar perfekt att ge som student-, examens- eller födelsedagsgåva. De skiljer&hellip:
 • Benjamin Barber Marquise 3-delars Rakset

  Benjamin Barber Marquise 3-delars Rakset
  Ett ståtligt rakset från Benjamin Barber i stilren design med handtag i wengéträ med snygga kromdetaljer. Du kan köpa setet utan hyvel eller välja mellan Rakhyvel Gillette Mach3, Rakhyvel Gillette&hellip:
 • Benjamin Barber Duke MP 3-delars Rakset Ivory

  Benjamin Barber Duke MP 3-delars Rakset Ivory
  Rakset från Benjamin Barber i en snygg design med hängande borste i krom och vit resinplast. Du kan köpa setet utan hyvel eller välja mellan Rakhyvel Gillette Mach3, Rakhyvel Gillette Fusion eller&hellip:
 • Acqua di Parma Collezione Barbiere Prestige Shaving Kit

  Acqua di Parma Collezione Barbiere Prestige Shaving Kit
  Ett lyxigt rakkit som innehåller Rakkräm , After Shave Emulsion samt en reserakborste med syntetborst från Acqua di Parmas serie Barbiere. Du får även deras signaturdoft Colonia i en 20 ml flaska.&hellip:
 • Första Fjunkitet

  Första Fjunkitet
  Det kan vara svårt att veta vart man ska börja i en djungel av produkter och hyvlar. Därför har vi skapat Första Fjunkitet, ett kit som är framtaget speciellt för dig som ska börja raka dig men&hellip:
 • Mondial Baylis Shaving Set I Mach3

  Mondial Baylis Shaving Set I Mach3
  Mondial Baylis Shaving Set I Mach3 r ett rakset med rakborste i grvlingshr och rakhyvel med fste fr Gillette Mach3, i ett stll med kromfinish. Mondial Baylis Shaving Brush Grey Badger r en rakborste av&hellip:
 • Benjamin Barber Nobel 4-delars Rakset Wengé

  Benjamin Barber Nobel 4-delars Rakset Wengé
 • Men's Society Smooth Operator Shave Kit

  Men's Society Smooth Operator Shave Kit
  Det perfekta raksetet från Men's SocietyVill du vara slätrakad oavsett var du befinner dig, så är detta smarta resvänliga set från Men's Society något just för dig. Detta naturliga och lugnande rakset är skonsamt på huden, men effektivt mot skäggstubb. Men's Society Smooth Operator Shave Kit är ett rakset, med en kombinerad trio av must-haves inom hudvård för att uppnå den ultimata rakningen, samt välvårdad hud. Alla 3 produkter innehåller näringsrika ingredienser, vars syfte är att åtstrama och återuppliva huden. Resvänlig storlek Setet innehåller 3 flaskor, med ansiktsrengöring, lugnande rakolja och aftershave balm. Det är den optimala gåvan till mannen som är iväg mycket, då setet designats till att få plats handväskan, redo för användning på hotellet eller precis innan man deltar i ett stort möte. Setet innehåller AnsiktsrengöringRakoljaAftershave balmFace towels
 • Antiga Barbearia Principe Real Shaving Set

  Antiga Barbearia Principe Real Shaving Set
  Antiga Barbearia Principe Real Shaving Set r ett lyxigt rakset i tv delar med rakkrm och rakborste i vildsvinshr. Frpackat i en snygg pltlda med lock. Antiga Barbearia Principe Real Shaving Cream (100&hellip:
 • Mondial Panther Shaving Set I Fusion

  Mondial Panther Shaving Set I Fusion
  Mondial Panther Shaving Set I Fusion r ett rakset med rakborste i grvlingshr och rakhyvel med fste fr Gillette Fusion, i ett stll med kromfinish. Mondial Titan Shaving Brush Fine Badger r en rakborste&hellip:
 • Mondial Panther Shaving Set II Fusion

  Mondial Panther Shaving Set II Fusion
  Mondial Panther Shaving Set II Fusion r ett rakset med rakborste i grvlingshr och rakhyvel med fste fr Gillette Fusion, i ett stll med kromfinish. Mondial Titan Shaving Brush Fine Badger r en rakborste&hellip:
 • Rakkit Specialist

  Rakkit Specialist
  Till specialisten rekommenderar vi en hyvel som ser väldigt annorlunda ut. Merkurs Slant Bar har ett vinklat huvud för en ännu mer friktionsfri rakning. Till denna hyvel rekommenderar vi värdens&hellip:
 • Truefitt & Hill Edwardian Shaving Set - Ivory

  Truefitt & Hill Edwardian Shaving Set - Ivory
  Detta rakset utstrålar lyxig enkelhet. Inte överdrivet flashigt, utan någonting som på ett subtilt sätt förhöjer lyxkänslan.   Borsten är av sorten Superbadger och bidrar till en närmare, mindre&hellip:
 • Mondial Classic Shaving Set Mach3

  Mondial Classic Shaving Set Mach3
  Mondial Classic Shaving Set Mach3 r ett 3-dels rakset i svart resin och frkromad aluminium. Rakborste i Pure Badger-kvalitet vilket r lite styvare n det finare hret frn grvlingen och ger en mer masserande&hellip:
 • Mondial Titan Shaving Set II Mach3

  Mondial Titan Shaving Set II Mach3
  Mondial Titan Shaving Set II Mach3 r ett rakset med rakborste i grvlingshr och rakhyvel med Gillette Mach3-fste, i ett stll med kromfinish. Mondial Titan Shaving Brush Fine Badger r en rakborste i grvlingshr.&hellip:
 • Proraso Shave Travel Kit

  Proraso Shave Travel Kit
  Ett mycket praktiskt reseset från Proraso som innehåller 1 resrakborste och de miniprodukter som du behöver för att din rakning ska hålla samma standard på resan som i hemmet! Lådans storlek: 11,4&hellip:
 • Benjamin Barber Imperial XT 4-delars Rakset Dark Chrome

  Benjamin Barber Imperial XT 4-delars Rakset Dark Chrome
  Ett lyxigt rakset från Benjamin Barber i stilren design med räfflat handtag i mörk krom. Du kan köpa setet utan hyvel eller välja mellan Rakhyvel Gillette Mach3, Rakhyvel Gillette Fusion eller en&hellip:
 • MenRock The Life Shaver - Sicilian Lime (100 ml)

  MenRock The Life Shaver - Sicilian Lime (100 ml)
  Rakset med rakkräm och rakborsteOm du letar efter rätt sett till en bra gammaldags rakning med borste, så är det här setet helt rätt val. The Life Shaver set består av en läcker rakkräm med doft av lime och en handgjord rakborste gjord i England. Sicilian Lime rakkräm Du kompromissar inte med kvaliteten med denna rakkräm, som efterlämnar dig med en fräsch och ren doft av lime. Rakkrämen har en tjock men silkesliknande konsistens, som kommer kännas som en lotion på huden. Den skyddar och fuktar din hud samt säkerställer en enkel och behaglig rakning. Rakborste från MenRock Den handgjorda rakborsten ser till att göra rakkrämen luftig och löddrande, så du får en lätt och behaglig rakning. Därutöver exfolierar rakborsten huden och avlägsnar döda hudceller, så din rakning glider lätt som en plätt. Hur använder jag setet från MenRock? 1. Låt rakkrämen och rakborsten samarbeta för att göra ett luftigt och läckert raklödder i en skål. 2. Massera in raklöddret i ansiktet och på halsen med rakborsten. 3. Påbörja din rakning. Innehåll 100 ml
 • Aarex Shaving Set Pearl Metallic No. 10

  Aarex Shaving Set Pearl Metallic No. 10
  Aarex Shaving Set Pearl Metallicr ett tredelat rakset med skerhetsrakhyvel, rakborste och rakstll. Rakhyveln r i rostfritt stl med handtag lackerat i pearl metallic, rakborsten har en syntetisk borst med&hellip:
 • Muhle Rytmo Shaving Set Fusion / Dark Badger

  Muhle Rytmo Shaving Set Fusion / Dark Badger
  Muhle Rytmo Shaving Set Fusion / Dark Badger i 5 delar innehller rakhyvel med fste fr Gillette Fusion, rakborste med grvlingshr, rakstll, ekologisk rakkrm samt en rakhandduk. Frpackade i snygg presentkartong.&hellip:
 • Proraso Vintage Selection Toccasana

  Proraso Vintage Selection Toccasana
  Proraso bilder är lika legendariska som deras rakprodukter. Historien om Proraso har varit synonym med kvalitet inom rakningsvärlden i nästan ett sekel. Denna samlarlåda med bilder från Prorasos&hellip:
 • Benjamin Barber Classic 3-delars Rakset Ebony

  Benjamin Barber Classic 3-delars Rakset Ebony
  Benjamin Barber Classic 3-delars Rakset Ebony är ett stilrent och klassiskt rakset från kvalitetsmärket Benjamin Barber. Raksetet är tillverkat med inspiration från det brittiska arvet och har en&hellip:
 • Merkur Futur 700 4-delars rakset- Polerat krom

  Merkur Futur 700 4-delars rakset- Polerat krom
  Stabilt och rejält rakset i fyra delar (hyvel, borste, ställ och skål i frostat glas) från Merkur, kända för sitt rejäla stål från Solingen i Tyskland. Allt detta i en snygg, stilren, blank finish&hellip:
 • Aarex Shaving Set noWood No. 14

  Aarex Shaving Set noWood No. 14
  Aarex Shaving Set noWood r ett tredelat rakset med skerhetsrakhyvel, rakborste och rakstll. Rakhyveln r i rostfritt stl med handtag med trtextur, rakborsten har en syntetisk borst med handtag i samma trtextur&hellip:
 • Benjamin Barber Classic 3-delars Rakset Wood

  Benjamin Barber Classic 3-delars Rakset Wood
  Benjamin Barber Classic 3-delars Rakset Wood är ett stilrent och klassiskt rakset från kvalitetsmärket Benjamin Barber. Raksetet är tillverkat med inspiration från det brittiska arvet och har en prestanda&hellip:
 • Mondial Sphaera Shaving Set Mach3

  Mondial Sphaera Shaving Set Mach3
  Mondial Sphaera Shaving Set Mach3 r ett exklusivt rakset i wengewood. Ett designsamarbete med Suprastudio, presenterad p Cosmoprof World Wide Bologna 2015, som kombinerar ett sekels hantverk med italiensk&hellip:
 • MenRock The Life Shaver - Black Pomegranate (100 ml)

  MenRock The Life Shaver - Black Pomegranate (100 ml)
  Rakset för en solid rakningOm du vill ha en något bättre rakning, så bör du prova setet från MenRock. Du får en bra rakkräm med manlig doft, och en handgjord rakborste då du kan ta din rakning till nästa nivå. Rakkrämen från MenRock är varken för tunn eller tjock, däremot har den en läcker fyllig konsistens, så den känns superlätt att smörja in på huden. Den krämiga konsistensen ger en behaglig och säker rakning, och du kommer upptäcka hur din rakhyvel eller kniv glider lätt som en plätt. IngredienserGlycerin som förser din hud med fukt.Växtfettsyra från kokosnöt som verkar antibakteriell, så du undgår irritationer. Svartpeppar och granatäpple som ger en läcker frisk doft Rakborste från MenRock En rakborste är en nödvändighet när man vill uppnå en perfekt rakning. Borsten ser nämligen till att din kräm uppnår helt rätt konsistens, samtidigt som din hud exfolieras, så du får bort döda hudceller. Borsten är handgjord och ger en härlig känsla vid användning. Användning Börja med att fukta ditt ansikte lätt med varmt vatten. Löddra därefter upp krämen och applicera jämnt i ansiktet med rakborsten. Raka dig därefter och avsluta med kallt vatten. Innehåll 100 ml
 • Mondial Gibson Shaving Set II Safety Razor

  Mondial Gibson Shaving Set II Safety Razor
  Mondial Gibson Shaving Set II Safety Razor r ett rakset med rakborste i grvlingshr och skerhetshyvel, i ett stll med kromfinish. Mondial GibsonShaving Brush Grey Badger r en rakborste av pure badger kvalitet.&hellip: