Raklödder

För att kunna göra en riktigt nära rakning behöver man dels mjuka upp skägg- eller hårstråna. Man behöver också ge rakhyveln eller rakkniven bra glid för att undvika hudirritation och skärsår. Ett bra raklödder är vad som behövs.

Det finns lite olika produkter man kan använda för att skapa raklöddret. Det finns allt från raktvålar, rakgeler till färdiga rakskum på sprayflaska. Här hittar du premiumprodukter som ger dig härligt, tjockt raklödder till din rakning.

Kategorier: Raktvålar | Rakkräm | Rakgel | Rakskum

Populärt inom raklödder

 • Bulldog Shave Gel

  Bulldog Shave Gel
  Bulldog Shave Gel - människans bästa vän. Bulldog Shave Gel är en genomskinlig gel som ger en perfekt och skonsam rakning. Denna uppfriskande gel är återfuktande och ser till att huden inte blir&hellip:
 • Raw Naturals The Mighty Fluffy Shave Gel

  Raw Naturals The Mighty Fluffy Shave Gel
  Beskrivning Denna rakgel från Raw Naturals är en skummande rakgel, som mjukgör hårstubben för en behagligare rakning. Den innehåller extrakt av havre som fuktar och mjukgör huden, medan dess naturliga&hellip:
 • ShaveSafe - 2-i-1 Rakkräm

  ShaveSafe - 2-i-1 Rakkräm
  Med ShaveSafe behöver svenska män inte längre oroa sig för röda prickar, sveda eller hudirritation efter rakning!ShaveSafe är en rakkräm som effektivt motverkar inflammation i hårsäckarna och&hellip:
 • Proraso Shaving Foam Refreshing and Toning Eucalyptus 50 ml

  Proraso Shaving Foam Refreshing and Toning Eucalyptus 50 ml
  Proraso Shaving Foam Eucalyptus Menthol r ett fylligt rakskum som ger ett perfekt glid vid rakningen. Det innehller eukalyptusolja som har en styrkande, renande effekt och mentol som verkar uppfriskande&hellip:

Fler tips på raklödder

 • Taylor Of Old Bond Street Shaving Cream Bowl, Lemon & Lime

  Taylor Of Old Bond Street Shaving Cream Bowl, Lemon & Lime
  Taylor Of Old Bond Street Shaving Cream Lemon Lime r en rakkrm som ger ett krmigt ldder fr ett perfekt glid. Tillverkad enligt klassisk tradition. Kan anvndas med eller utan rakborste. Den innhller geraniumolja,&hellip:
 • Wilkinson Sword Shaving Soap Stick

  Wilkinson Sword Shaving Soap Stick
  Wilkinson Sword Shaving Soap Stick r en klassisk raktvl innehllande glycerin och lanolin fr terfuktning. Doft Gammaldags klassisk tvl Anvndning Med rakborste: Skr av en bit av rakstiftet i en rakskl. Fukta&hellip:
 • Mondial Classic Luxury Shaving Cream Sandalo Bowl

  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Sandalo Bowl
  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Bowl r en traditionell rakkrm i solid texture , vilket innebr att det r en mjukare raktvl. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt rakldder,&hellip:
 • Jack Black Beard Lube Conditioning Shave

  Jack Black Beard Lube Conditioning Shave
  Beard Lube Conditioning Shave med jojoba och eucalyptus är en pre-shave-olja, rakkräm och fuktkräm i en och samma produkt. Med denna prisbelönta produkt från Jack Black får du den bästa för-, under-&hellip:
 • Dick Johnson Shaving Soap Moellux

  Dick Johnson Shaving Soap Moellux
  Väldoftande raktvålOm du vill ha en klassisk och behaglig rakning, så är Dick Johnson Shaving Soap Moellux det perfekta valet för dig. Den vårdande tvålen ger dig en mjuk och tät rakning, och efterlämnar&hellip:
 • SIGR Shave Gel

  SIGR Shave Gel
  SIGR Shave Gel - Mjukgör skägget och gör rakningen mer behaglig Lyx Shave Gel från SIGR - Den perfekta förberedelsen till rakning Denna läckra Shave Gel från SIGR är utformad för din dagliga rakning.&hellip:
 • Taylor Of Old Bond Street Eton College Shaving Cream Bowl

  Taylor Of Old Bond Street Eton College Shaving Cream Bowl
  Taylor Of Old Bond Street Shaving Cream Eton College r en rakkrm som ger ett krmigt ldder fr ett perfekt glid. Tillverkad enligt klassisk tradition. Kan anvndas med eller utan rakborste. En historisk rakkrm&hellip:
 • Proraso Rakkräm, Wood & Spice

  Proraso Rakkräm, Wood & Spice
  Beskrivning: Gör dig själv en tjänst och använd en riktig rakkräm under rakning. Den hjälper till med att mjukgöra skägget så du får en behaglig rakning. Rakkrämen har en klassisk doft av cederträ&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Platinum Collection Shaving Cream Bowl

  Taylor of Old Bond Street Platinum Collection Shaving Cream Bowl
  Taylor of Old Bond Street Platinum Collection Shaving Cream Bowl r en rakkrm som ger ett krmigt ldder fr ett perfekt glid. Tillverkad enligt klassisk tradition. Kan anvndas med eller utan rakborste. DoftPlatinumserien&hellip:
 • Mondial Classic Shaving Soap Bergamotto Neroli

  Mondial Classic Shaving Soap Bergamotto Neroli
  Mondial Classic Shaving Soap r en traditionell raktvl i fast form. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt rakldder, som ger en bra glidyta och skyddar huden mot irritation&hellip:
 • Stirling Soap Company Shaving Soap Barbershop

  Stirling Soap Company Shaving Soap Barbershop
  Stirling Soap Company Shaving Soap Barbershop r en handtillverkad raktvl frn Booneville, USA, som kommer i sm upplagor. Stirling Soap Company r grundat av Roderich och Amanda Lovan 2012, varumrket kom&hellip:
 • The Goodfellas' Smile Italian Orange Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Italian Orange Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile Italian Orange Traditional Shaving Soapr en kta raktvl med hg kvalitet. Med noggrant utvalda ingredienser och rvaror fr att ge varje rakning en maximal upplevelse. Denna raktvl r&hellip:
 • Recipe for men Clear Shaving Gel

  Recipe for men Clear Shaving Gel
  Clear Shaving Gel frn Recipe for men r en anti-inflammatorisk transparent rakgel. Den lyfter och mjukar upp skggstrna fr en ge en behagligare rakning. Den lddrar inte vilket gr den optimal fr precisionsrakning.&hellip:
 • Alluvian Norwegian Spear Shave Soap Tin

  Alluvian Norwegian Spear Shave Soap Tin
  Beskrivning Norwegian Spear Shave Soap Tin är en kryddig raktvål med undertoner av kryddig pepparmynta och neroli, som får dina tankar på hav, jord och himmel. Alluvians produkter är gjorda av rikliga&hellip:
 • Beardburys Shaving Cream Barber Size

  Beardburys Shaving Cream Barber Size
  Beardburys Shaving Cream r en rakkrm med en formula som har anti-irritationseffekt. Den r dryga krmen ger tckning p strre omrde och underlttar rakningen. AnvndningTa en nskad mngd p borsten eller i handen&hellip:
 • Stirling Soap Company Shaving Soap Baker Street

  Stirling Soap Company Shaving Soap Baker Street
  Stirling Soap Company Shaving Soap Baker Street r en handtillverkad raktvl frn Booneville, USA, som kommer i sm upplagor. Stirling Soap Company r grundat av Roderich och Amanda Lovan 2012, varumrket kom&hellip:
 • Tabac Original Shaving Soap Stick Refill

  Tabac Original Shaving Soap Stick Refill
  Tabac Original Shaving Soap Stick Refill r en klassisk raktvl i stiftform, som r perfekt att ta med p resan. Den kan anvndas direkt p huden eller med rakborste. Den r tillverkad p kta basis (talg) och&hellip:
 • Jack Black Supreme Cream Triple Cushion Shave Lather

  Jack Black Supreme Cream Triple Cushion Shave Lather
  Supreme Cream Triple Cushion Shave Lather av Jack Black är en prisbelönt rakkräm. En lyxig rakkräm som lyfter håren från huden och därmed gör det enkelt för din rakhyvel att ge en nära rakning.&hellip:
 • Mühle Organic Barbercreme

  Mühle Organic Barbercreme
  Beskrivning: Detta är en superläcker rakkräm som har en extra glidande effekt, som gör det otroligt lätt för rakbladen att röra sig milt över huden. Den har en lätt och mjukgörande effekt, som&hellip:
 • D.R. Harris & Co. Lavendel Lyx Rakkräm

  D.R. Harris & Co. Lavendel Lyx Rakkräm
  D.R. Harris &: Co. värdesätter verkligen att ta fram produkter som hjälper män att uppnå en bättre och behagligare rakning. Det är bl.a. därför deras produkter har blivit så populära bland&hellip:
 • Mondial Classic Shaving Soap Mandorla

  Mondial Classic Shaving Soap Mandorla
  Mondial Classic Shaving Soap r en traditionell raktvl i fast form. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt rakldder, som ger en bra glidyta och skyddar huden mot irritation&hellip:
 • Tabac Original Shaving Cream

  Tabac Original Shaving Cream
  Tabac Original Shaving Cream r en rakkrm som ger ett krmigt ldden. Den kan anvndas med eller utan rakborste. Den innehller nringsrika ingredienser som bibehller fuktnivn i huden. Klassisk Tabac Originaldoft,&hellip:
 • Wilkinson Sword Shaving Soap Stick

  Wilkinson Sword Shaving Soap Stick
  Wilkinson Sword Shaving Soap Stick r en klassisk raktvl innehllande glycerin och lanolin fr terfuktning. Doft Gammaldags klassisk tvl Anvndning Med rakborste: Skr av en bit av rakstiftet i en rakskl. Fukta&hellip:
 • Proraso Shaving Cream Dispenser

  Proraso Shaving Cream Dispenser
  Proraso Shaving Cream Dispenser r en metallbehllare fr rakkrm, med smidig pump. Rymmer 1000 ml rakkrm.
 • D.R. Harris & Co. Marlborough Lyx Rakkräm

  D.R. Harris & Co. Marlborough Lyx Rakkräm
  Precis som Made4men, har D.R. Harris &: Co. Bestämt sig för att göra det lättare med rakning samt att grooma sig ordentligt. Delta i utmaningen och bli en bättre version av dig själv! Rakkrämen&hellip:
 • Red One Shaving Gel 1L

  Red One Shaving Gel 1L
  Red One Shaving Gel r formulerad till en tjock konsistens, som blir till ett lttglidande smrjmedel fr en jmn och ren rakning. Gelen fuktar huden och undviker irritation och torr hud. Lmnar en frisk, lngvarig&hellip:
 • Mr Fine's Snake Bite Shaving Soap

  Mr Fine's Snake Bite Shaving Soap
  Mr Fine's Snake Bite Shaving Soap ger ett rikt och fylligt ldder, den r baserad p den klassika talc-formulan och ger ett exceptionellt bra glid och bibehller mycket fukt fr en maximal rakupplevelse. Mr&hellip:
 • Proraso Shaving Cream Azur Lime 275 ml

  Proraso Shaving Cream Azur Lime 275 ml
  Proraso Shaving Cream Azur Lime r en professionell rakkrm speciellt utvecklad fr enbladsrakning. Den har en krmig formula som ger ett kompaktare ldder och en bttre glidyta, vilket underlttar fr en smidig&hellip:
 • Beardition Styling + Profiling Shave Cream

  Beardition Styling + Profiling Shave Cream
  Om du hyser stor kärlek till ditt skägg och vill ta hand om det på bästa sätt så rakar du dig bara med de bästa produkterna. Beardition Shave Cream är perfekt för dig som älskar ditt skägg!&hellip:
 • Proraso Rakkräm - Green Tea & Oatmeal

  Proraso Rakkräm - Green Tea & Oatmeal
  Proraso Shaving Cream - Green Tea &: Oatmeal är ett skyddande och återuppbyggande rakkräm. Havreextrakt ger extra fukt till huden och därmed är denna rakkräm speciellt bra foer män med känslig&hellip:
 • Proraso Shaving Foam Sensitive Skin Green Tea 50 ml

  Proraso Shaving Foam Sensitive Skin Green Tea 50 ml
  Proraso Shaving Foam Sensitive Skin Green Tea r ett fylligt rakskum som r speciellt framtagen fr knslig hud. Det innehller havreextrakt som terfuktar och lindrar och grnt te som r rikt p naturliga antioxidanter.&hellip:
 • Taylor Of Old Bond Street Peppermint Shaving Cream Bowl

  Taylor Of Old Bond Street Peppermint Shaving Cream Bowl
  Taylor Of Old Bond Street Peppermint Shaving Cream Bowl r en kylande rakkrm som ger ett krmigt ldder fr ett perfekt glid. Tillverkad enligt klassisk tradition. Kan anvndas med eller utan rakborste. DoftFrisk&hellip:
 • Depot No. 405 Moisturizing Shaving Cream

  Depot No. 405 Moisturizing Shaving Cream
  Fuktgivande rakkrämBehöver din hud lite extra fukt och vård under rakning så är Depot No. 405 Moisturizing Shaving Cream ett bra val för dig. Rakkrämen från Depot ger dig en behaglig och tät rakning&hellip:
 • D.R. Harris & Co. Mandel Lyx Rakkräm i tub

  D.R. Harris & Co. Mandel Lyx Rakkräm i tub
  D.R. Harris &: Co. försöker alltid göra livet enklare för män genom att exempelvis göra produkter som män får ut väldigt mycket av. De har lyckats med sina rakkrämer som tillhör de bästa&hellip:
 • The Goodfellas Smile Blueberry Grapes Shaving Soap Bar

  The Goodfellas Smile Blueberry Grapes Shaving Soap Bar
  The Goodfellas Smile Blueberry Grapes Shaving Soap Bar r en hrd raktvl som har fruktiga doftinslag, den passar bra i en mindre rakskl och ger ett rikt fyllig ldder. Raktvlen ger ett bra glid, skyddar huden&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Mr Taylor Shaving Cream Tube

  Taylor of Old Bond Street Mr Taylor Shaving Cream Tube
  Taylor of Old Bond Street Mr Taylor Shaving Cream Tube r en klassisk rakkrm som ger ett fylligt ldder. Den skyddar huden under rakningen, samt har en terfuktande effekt. Fri frn parabener. DoftEn frsch&hellip:
 • The Goodfellas Smile Briar Wood Shaving Soap Bar

  The Goodfellas Smile Briar Wood Shaving Soap Bar
  The Goodfellas Smile Briar Wood Shaving Soap Bar r en hrd raktvl som har , den passar bra i en mindre rakskl och ger ett rikt fyllig ldder. Raktvlen ger ett bra glid, skyddar huden under rakningen samt&hellip:
 • Mühle Raktvål Shavestick - Aloe Vera

  Mühle Raktvål Shavestick - Aloe Vera
  Vårdande shaving stickÖnskar du ett smart och resvänligt shavestick, så ska du prova Shavestick - Aloe Vera från Mühle. Detta stick ger dig möjligheten att ta det med dig överallt, så du alltid&hellip:
 • Floris The Gentleman Raktvål I Träskål Elite

  Floris The Gentleman Raktvål I Träskål Elite
  Väldoftande raktvål från FlorisÖnskar du att du själv kunde ta bort ditt skägg så som det gjordes förr i tiden, så är Floris The Gentleman Raktvål I Träskål Elite ett bra val. Raktvålen skummas&hellip:
 • Men's Society Shave Cream - Lemon and Thyme

  Men's Society Shave Cream - Lemon and Thyme
  Mjukgörande rakkräm från Men's SocietyÖnskar du en behaglig och uppfriskande rakning, så är Men's Society Shave Cream - Lemon and Thyme något just för dig. Rakkrämen ser till att din rakhyvel&hellip:
 • Parker Sandalwood and Shea Butter Shave Soap, 50 g.

  Parker Sandalwood and Shea Butter Shave Soap, 50 g.
  Parker raktvål är gjord av sandelträ, etiopiskt sheasmoer, kokosnoetsolja, olivolja, mandel och aloe vera. Tvålen mjukar upp ditt skägg och foerbereder det foer en mycket trevlig, mjuk och nära rakning.&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street St. James Collection Rakcreme

  Taylor of Old Bond Street St. James Collection Rakcreme
  Beskrivning: En av de viktigaste elementen i en bra rakning är rakcremen. Därför ska du inte kompromissa med den, och Taylor of Old Bond Street kan hjälpa dig med produkten. De har nämligen - som&hellip:
 • LEA Mentol Rakkräm

  LEA Mentol Rakkräm
  Rakkräm från LEA med mentol som ger en frisk doft och uppiggande rakning. Ger ett glidande och tätt skum som mjukgör skägget och gör varenda rakning enkel. Rakkrämen hjälper din rakhyvel att lätt&hellip:
 • Recipe for men Ultra Sensitive Shaving Foam

  Recipe for men Ultra Sensitive Shaving Foam
  Ultra Sensitive Shaving Foam frn Recipe for men r ett ultramilt rakskum speciellt utvecklad fr knslig hud. Det ger ett krmigt rakldder som mjukar upp skggstrna och ger en friktionsfri rakning. Det innehller&hellip:
 • Somersets Sensitive Shaving Gel

  Somersets Sensitive Shaving Gel
  Denna rakgel från Somersets är speciellt utformad foer dig med känslig eller torr hud. Den kan användas dagligen utan att irritera eller torka ut huden. Innehåller mentol och 7 eteriska oljor som&hellip:
 • Taylor Of Old Bond Street Tobbaco Leaf Shaving Cream

  Taylor Of Old Bond Street Tobbaco Leaf Shaving Cream
  Taylor Of Old Bond Street Tobbaco Leaf Shaving Cream r en rakkrm som r glycerinsbaserad och ger extra fint ldder och fint glid, den innehller kokosntsolja ger rakkrmen goda post-shave egenskaper. AnvndningFukta&hellip:
 • The Goodfellas' Smile Inferno Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Inferno Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile inferno Traditional Shaving Soapr en kta raktvl med hg kvalitet. Med noggrant utvalda ingredienser och rvaror fr att ge varje rakning en maximal upplevelse. Denna raktvl r allergivnlig&hellip:
 • The Goodfellas' Smile Amber Fougere Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Amber Fougere Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile Amber Fougere Traditional Shaving Soapr en kta raktvl med hg kvalitet. Med noggrant utvalda ingredienser och rvaror fr att ge varje rakning en maximal upplevelse. Denna raktvl r allergivnlig&hellip: