Raklödder

För att kunna göra en riktigt nära rakning behöver man dels mjuka upp skägg- eller hårstråna. Man behöver också ge rakhyveln eller rakkniven bra glid för att undvika hudirritation och skärsår. Ett bra raklödder är vad som behövs.

Det finns lite olika produkter man kan använda för att skapa raklöddret. Det finns allt från raktvålar, rakgeler till färdiga rakskum på sprayflaska. Här hittar du premiumprodukter som ger dig härligt, tjockt raklödder till din rakning.

Kategorier: Raktvålar | Rakkräm | Rakgel | Rakskum

Populärt inom raklödder

 • Bulldog Shave Gel

  Bulldog Shave Gel
  Bulldog Shave Gel - människans bästa vän. Bulldog Shave Gel är en genomskinlig gel som ger en perfekt och skonsam rakning. Denna uppfriskande gel är återfuktande och ser till att huden inte blir&hellip:
 • Raw Naturals The Mighty Fluffy Shave Gel

  Raw Naturals The Mighty Fluffy Shave Gel
  Beskrivning Denna rakgel från Raw Naturals är en skummande rakgel, som mjukgör hårstubben för en behagligare rakning. Den innehåller extrakt av havre som fuktar och mjukgör huden, medan dess naturliga&hellip:
 • ShaveSafe - 2-i-1 Rakkräm

  ShaveSafe - 2-i-1 Rakkräm
  Med ShaveSafe behöver svenska män inte längre oroa sig för röda prickar, sveda eller hudirritation efter rakning!ShaveSafe är en rakkräm som effektivt motverkar inflammation i hårsäckarna och&hellip:
 • St. James BP&L Shave Cream Jar

  St. James BP&ampL Shave Cream Jar
  luxuös rakkräm från St. James Of London, som hjälper dina hår med att lufta sig och därmed gör det ännu enklare för rakhyveln att få en tät rakning. Rakkrämen kan användas både med och utan&hellip:

Fler tips på raklödder

 • Mr Fine's L'Orange Noir Shaving Soap

  Mr Fine's L'Orange Noir Shaving Soap
  Mr Fine's L'orange Noir Shaving Soap ger ett rikt och fylligt ldder, den r baserad p den klassika talc-formulan och ger ett exceptionellt bra glid och bibehller mycket fukt fr en maximal rakupplevelse.&hellip:
 • Proraso Skäggbalm

  Proraso Skäggbalm
  Vi vet alla hur det är! Dagen efter att du rakat dig börjar det klia och huden känns irriterad. Här är lösningen. Proraso Skäggbalsam är speciellt användbar under den första veckan efter rakning&hellip:
 • Taylor Of Old Bond Street Peppermint Shaving Cream Bowl

  Taylor Of Old Bond Street Peppermint Shaving Cream Bowl
  Taylor Of Old Bond Street Peppermint Shaving Cream Bowl r en kylande rakkrm som ger ett krmigt ldder fr ett perfekt glid. Tillverkad enligt klassisk tradition. Kan anvndas med eller utan rakborste. DoftFrisk&hellip:
 • Beard Monkey Shaving Cream

  Beard Monkey Shaving Cream
  Beard Monkey Shaving Cream är en rakkräm som går att använda både med eller utan rakborste. Den har berikats med Vitamin E som ger ett skydd mot yttre påfrestningar och bidrar till en behagligare&hellip:
 • JS Sloane Shave Cream (236 ml)

  JS Sloane Shave Cream (236 ml)
  Denna rakkräm ger en extra nära rakning. Den mjukar upp skägghåret för en behaglig rakning som lämnar huden ren, aningen pirrig och fräsch efteråt. Rakkrämen skyddar huden mot irritation och rakfinnar.
 • Mr Fine's Snake Bite Shaving Soap

  Mr Fine's Snake Bite Shaving Soap
  Mr Fine's Snake Bite Shaving Soap ger ett rikt och fylligt lödder, den är baserad på den klassika talc-formulan och ger ett exceptionellt bra glid och bibehåller mycket fukt för en maximal rakupplevelse.Doft&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Grapefruit Shaving Cream Bowl

  Taylor of Old Bond Street Grapefruit Shaving Cream Bowl
  Taylor of Old Bond Street Grapefruit rakkräm skapar ett mjukt och krämigt lödder, samtidigt som den skyddar och återfuktar huden. Vid applicering experimentera själv så hittar du snart det sätt som känns bäst för just dig! Grapefruit är en härlig fruktig uppfriskande doft. Användning: Tvätta ansikte, applicera rakkräm i storleken av en mandel antingen med fingertoppar eller rakborste, löddra upp, raka, skölj och torka. Ej testad på djur. Storlek: 150 g
 • ShaveSafe - 2-i-1 Rakkräm

  ShaveSafe - 2-i-1 Rakkräm
  Med ShaveSafe behöver svenska män inte längre oroa sig över röda prickar, sveda eller hudirritation efter rakning!ShaveSafe är en rakkräm som effektivt motverkar inflammation i hårsäckarna och&hellip:
 • Ariana & Evans Cannabliss Santal Shaving Soap

  Ariana & Evans Cannabliss Santal Shaving Soap
  Ariana & Evans Cannabliss Santal Shaving Soap är en artisan raktvål med en exceptionellt speciell doft. Doften av cannabis är tydlig och du kommer aldrig glömma din första rakning med denna tvålen.&hellip:
 • Floris The Gentleman Raktvål Refill No. 89

  Floris The Gentleman Raktvål Refill No. 89
  Refill till Floris No. 89 rakskål Om du gjort slut på din No. 89 raktvål och önskar fylla på den igen, så är Floris The Gentleman Raktvål Refill No. 89 något just för dig. Denna raktvål passar&hellip:
 • Floris No 89 Shaving Cream 100 ml

  Floris No 89 Shaving Cream 100 ml
  En rikt löddrande rakkräm som innehåller aloe vera för att mjukgöra, kokosolja och olivolja för att tillföra fukt och för att få maximal glideffekt. Passar utmärkt för känslig hy. Doften är densamma som Floris No 89 Edt, en klassisk doft inspirerad av den engelske gentlemannen. Volym: 100 ml  
 • Mr Fine's Platinum Shaving Soap

  Mr Fine's Platinum Shaving Soap
  Mr Fine's Platinum Shaving Soap ger ett rikt och fylligt lö:dder, den ä:r baserad på: den klassika talc-formulan och ger ett exceptionellt bra glid och bibehå:ller mycket fukt fö:r&hellip:
 • Benjamin Barber Raktvålskopp

  Benjamin Barber Raktvålskopp
  Raktvålskopp tillverkad av rostfritt stål i elegant design från Benjamin Barber. Raktvål ingår ej men använd gärna Benjamin Barbers Shaving Soap Black Oak i skålen, en klassisk raktvål med otrolig löddringsförmåga och härlig doft! SPECIFIKATIONER Storlek 11x11x5cm
 • Proraso Shaving Foam Cocoa & Shea Butter 400 ml

  Proraso Shaving Foam Cocoa & Shea Butter 400 ml
  Proraso Shaving Foam Cocoa Shea Butter r ett fylligt och extra terfuktande rakskum. Det innehller kakaosmr och shea smr som terfuktar och ger nring till huden och makadamiantolja som verkar uppstramande&hellip:
 • Bulldog Original Shave Gel 175 ml

  Bulldog Original Shave Gel 175 ml
  Bulldog Original Shave Gel är en mjukgörande, svalkande rakgel med en extraordinär formula som ger en skonsam rakning. Innehåller svalkande aloe vera, mjukgörande jojoba och konjacmannan, en växtingrediens som gör rakningen extra skonsam. Gelen är transparant, vilket underlättar precisions- och konturrakning. Bulldogs produkter innehåller inga parabener, artificiella färgämnen eller syntetiska dofter Volym: 175 ml    
 • Proraso Shaving Cream Tube Wood & Spice 100 ml

  Proraso Shaving Cream Tube Wood & Spice 100 ml
  Proraso Shaving Cream Tube Wood Spice r en professionell rakkrm speciellt utvecklad fr enbladsrakning. Den har en krmig formula som ger ett kompaktare ldder och en bttre glidyta, vilket underlttar fr en&hellip:
 • Recipe for men Ultra Sensitive Shaving Foam

  Recipe for men Ultra Sensitive Shaving Foam
  Ultra Sensitive Shaving Foam frn Recipe for men r ett ultramilt rakskum speciellt utvecklad fr knslig hud. Det ger ett krmigt rakldder som mjukar upp skggstrna och ger en friktionsfri rakning. Det innehller&hellip:
 • Proraso Shaving Cream Tube Refreshing

  Proraso Shaving Cream Tube Refreshing
  Proraso Shaving Cream Tube Refreshing är en klassisk rakkräm som är tillverkad enligt klassisk tradition och passar bra tillsammans med rakborste. Den är baserad på vegetabilisk glycerin, och berikad&hellip:
 • Tabac Original Shaving Cream

  Tabac Original Shaving Cream
  Tabac Original Shaving Cream r en rakkrm som ger ett krmigt ldden. Den kan anvndas med eller utan rakborste. Den innehller nringsrika ingredienser som bibehller fuktnivn i huden. Klassisk Tabac Originaldoft,&hellip:
 • Percy Nobleman Shaving Cream

  Percy Nobleman Shaving Cream
  Percy Nobleman Shaving Cream r en rakkrm i burk anpassad bde fr rakning med eller utan rakborste. Den ger ett tjockt och krmigt ldder. Den innehller glycerin som lgger sig som en skyddande hinna p huden&hellip:
 • Beard Brother Shaving Cream

  Beard Brother Shaving Cream
  Beard Brother Shaving Cream ä:r en handgjord rakkrä:m som mjukgö:r skä:ggstubben och fö:rbereder huden fö:r en skonsam rakning. Doftsatt med frankincense och myrra.VarumärketBeard&hellip:
 • Truefitt & Hill Luxury Shaving Soap Refill

  Truefitt & Hill Luxury Shaving Soap Refill
  En läcker, lyxig raktvål från Truefitt &: Hill, kända för sin fina kvalitet. Passar den handsvarvade träskålen från samma märke.Innehåll: 99 g
 • Gaia Made For Men - Shave Cream, 150 ml

  Gaia Made For Men - Shave Cream, 150 ml
  Härligt krämig löddrande rakkräm som även passar de med grov och kraftig skäggväxt. Berikad med mjukgörande och fuktighetsgivande oljor och lugnande extrakt från växter. Raklöddret ger rakhyveln&hellip:
 • Recipe for Men Clear Shaving Gel

  Recipe for Men Clear Shaving Gel
  Skön rakgel som lyfter och mjukar upp skäggstubben för bekvämare rakning samtidigt som den verkar lugnande och svalkande på huden. Den hala konsistensen ger perfekt “glid” för snabb rakning med minimalt slitage på huden. Gelen är helt transparant och löddrar inte, vilket ger ökad precision vid rakningen. Lugnande ingredienser som hyaluronsyra, calendula och allantoin reducerar irritation och rödhet, medan kylande mentol ger en fräsch och sval känsla. Sebumreglerande ingredienser hjälper till att balansera hudens oljeproduktion och krymper pordiametern för att förhindra smuts och bakterier att tränga ner i porerna.Nyckelingredienser:• Allantoin: motverkar irritation, lugnar och är fuktbevarande.• Hyaluronsyra: återfuktar, stärker hudens barriärfunktion, återuppbygger elasticitet och gör huden motståndskraftig mot fria radikaler• Ringblomma: lugnande, reducerar irritation och rödhet.• Mentol: ger en omedelbar kylande effekt.
 • Proraso Pre-Shave Cream - Eucalyptus Oil & Menthol

  Proraso Pre-Shave Cream - Eucalyptus Oil & Menthol
  Denna pre-shave-kräm mjukar upp stubb, tonar och skyddar, samtidigt som den förbereder huden för en perfekt rakning. Eucalyptus har en lugnande effekt och mentol ger en skön känsla av friskhet. Krämen&hellip:
 • Somersets Sensitive Shaving Gel

  Somersets Sensitive Shaving Gel
  Denna rakgel från Somersets är speciellt utformad foer dig med känslig eller torr hud. Den kan användas dagligen utan att irritera eller torka ut huden. Innehåller mentol och 7 eteriska oljor som&hellip:
 • Zingari Man Shaving Soap The Socialite

  Zingari Man Shaving Soap The Socialite
  Zingari Man Shaving Soap The Socialite är en artisan raktvål för den medvetna mannen, den som går klädd i kostym till kvällens coctail party och som sätter sin prägel i doften. The Socialite har&hellip:
 • Mühle Shaving Soap - Sea Bucktorn

  Mühle Shaving Soap - Sea Bucktorn
  Den här raktvålen från Mühle med havtorn är en raktvål som passar alla hudtyper. Tvålen skummar upp och ger ett fräscht och väldoftande rakskum. Havtorn är fullspäckat med c-vitamin och antioxidanter&hellip:
 • Mondial Classic Luxury Shaving Cream Bergamotto Neroli Barber Size

  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Bergamotto Neroli Barber Size
  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Barber Size r en traditionell rakkrm i solid texture , vilket innebr att det r en mjukare raktvl. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt&hellip:
 • Recipe for men Shaving Cream (75ml)

  Recipe for men Shaving Cream (75ml)
  En vårdande rakkräm som lyfter och mjukar upp dina skäggstrån för bekväm och nära rakning med maximalt glid. Det rika löddret skyddar huden och ger optimal prestanda, vilket gör krämen särskilt lämplig för grovt och kraftigt skägg. Lugnande och mjukgörande ingredienser hjälper till att reducera rödhet och slitage. Nyckelingredienser;Abyssine (deep sea algae extracts): en skyddande ingrediens som trivs i extrema förhållanden 3 000 meter under havsytan, har en lugnande effekt och skyddar huden mot slitage från daglig rakning. Betain: återfuktar intensivt och djupt. Mentol: Vår unika blandning av mentolestrar ger en skönt svalkande effekt som dröjer sig kvar i upp till 30 minuter. Måste upplevas!
 • Tabac Original Shaving Soap Stick Refill

  Tabac Original Shaving Soap Stick Refill
  Tabac Original Shaving Soap Stick Refill r en klassisk raktvl i stiftform, som r perfekt att ta med p resan. Den kan anvndas direkt p huden eller med rakborste. Den r tillverkad p kta basis (talg) och&hellip:
 • The Goodfellas' Smile Lemon & Mint Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Lemon & Mint Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile Lemon Mint Traditional Shaving Soapr en kta raktvl med hg kvalitet. Med noggrant utvalda ingredienser och rvaror fr att ge varje rakning en maximal upplevelse. Denna raktvl r allergivnlig&hellip:
 • Taylor Of Old Bond Street Almond Shaving Cream

  Taylor Of Old Bond Street Almond Shaving Cream
  Taylor Of Old Bond Street Almond Shaving Cream r en rakkrm som r glycerinsbaserad och ger extra fint ldder och fint glid, den innehller kokosntsolja ger rakkrmen goda post-shave egenskaper. AnvndningFukta&hellip:
 • Taylor Of Old Bond Street Peppermint Shaving Cream Bowl

  Taylor Of Old Bond Street Peppermint Shaving Cream Bowl
  Taylor Of Old Bond Street Peppermint Shaving Cream Bowl ä:r en kylande rakkrä:m som ger ett krä:migt lö:dder fö:r ett perfekt glid. Tillverkad enligt klassisk tradition. Kan anvä:ndas&hellip:
 • Proraso Raktvål i grön skål - Eucalyptus Olja & Menthol

  Proraso Raktvål i grön skål - Eucalyptus Olja & Menthol
  Kvalitets raktvål från Proraso Proraso är känd i det mesta av världen för sina utsökta produkter. De har många år på väskan, och därför får du också produkter av mycket hög kvalitet när&hellip:
 • Cella Rapid Shaving Cream in Tube

  Cella Rapid Shaving Cream in Tube
  Cella Rapid Shaving Cream ä:r en rakkrä:m speciellt framtagen fö:r precisionsrakning eller fö:r dig som vill ha en snabb rutin. Den har en transparant formula som gö:r det enkelt att&hellip:
 • Dear Barber Shave Cream

  Dear Barber Shave Cream
  Mjukgörande rakkrämOm du vill få en helt slät rakning utan hudirritation, så är Dear Barber Shave Cream det perfekta valet för dig. Den vårdande rakkrämen ger massor av fukt till huden, så du&hellip:
 • Depot No. 405 Moisturizing Shaving Cream

  Depot No. 405 Moisturizing Shaving Cream
  Fuktgivande rakkrämBehöver din hud lite extra fukt och vård under rakning så är Depot No. 405 Moisturizing Shaving Cream ett bra val för dig. Rakkrämen från Depot ger dig en behaglig och tät rakning&hellip:
 • The Shave Factory Shaving Gel 1250 ml

  The Shave Factory Shaving Gel 1250 ml
  The Shave Factory Shaving Gel är en transparent rakgel som är framtagen för precisionsrakning. Utvecklad för barberare och har en mjukgörande effekt på skäggstråna och huden innan rakningen. Frisk&hellip:
 • Taylor Of Old Bond Street Barbercreme Lavendel

  Taylor Of Old Bond Street Barbercreme Lavendel
  Beskrivelse: En af de førende inden for produktion af barberprodukter til mænd er Taylor Of Old Bond Street og de skuffer bestemt ikke med deres Barbercreme med en duft af lavendel. Når man snakker&hellip:
 • Truefitt & Hill - Trafalgar Shaving Cream

  Truefitt & Hill - Trafalgar Shaving Cream
  Rakkrämen som säkerställer en tät rakning från Truefitt &: Hill Trafalgar Shaving Cream är en strålande rakkräm från det brittiska kvalitetsmärket Truefitt &: Hill. Den har en läcker konsistens,&hellip:
 • Mondial Classic Luxury Shaving Cream Sandalo Bowl

  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Sandalo Bowl
  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Bowl r en traditionell rakkrm i solid texture , vilket innebr att det r en mjukare raktvl. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt rakldder,&hellip:
 • L'Oréal Men Expert Shaving Gel Anti Irritation

  L'Oréal Men Expert Shaving Gel Anti Irritation
  L'Oral Men Expert Shaving Gel Anti Irritation r en vrdande rakgel som skyddar och terfuktar huden under rakningen. Den innehller en unik Hydro Protective-film som skyddar huden frn uttorkning och terfuktar&hellip:
 • Saponificio Bignoli Mora E Muschio Shaving Cream

  Saponificio Bignoli Mora E Muschio Shaving Cream
  Saponificio Bignoli Mora E Muschio Shaving Cream är en italiensk rakkräm som refereras till "söt men inte för mycket", den ger ett fylligt lödder med bara en liten del kräm. Den har ett gott skydd&hellip:
 • Zingari Man Shaving Soap The Merchant

  Zingari Man Shaving Soap The Merchant
  Zingari Man Shaving Soap The Merchant är en artisan raktvål som påminner dina sinnen om den orientaliska marknaden där doften av frukter och kryddor vimlar runt i luften. Zingari Man's raktvålar använder&hellip:
 • Truefitt & Hill Apsley Shaving Cream Bowl

  Truefitt & Hill Apsley Shaving Cream Bowl
  En glycerinbaserad rakkräm med doft av Apsley Cologne. När rakkrämen aktiveras av vattnet skapar glycerinet ett rikt och tjockt skum som förbereder huden inför en fantasktiskt behaglig rakning. Denna rakkräm rekommenderas att användas tillsammans med rakkborste för bästa resultat. Storlek: 190 g
 • Proraso Shaving Cream Azur Lime 275 ml

  Proraso Shaving Cream Azur Lime 275 ml
  Proraso Shaving Cream Azur Lime ä:r en professionell rakkrä:m speciellt utvecklad fö:r enbladsrakning. Den har en krä:mig formula som ger ett kompaktare lö:dder och en bä:ttre glidyta,&hellip:
 • The Goodfellas' Smile Abysso Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Abysso Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile Abysso Traditional Shaving Soapr en kta raktvl med hg kvalitet. Med noggrant utvalda ingredienser och rvaror fr att ge varje rakning en maximal upplevelse. Denna raktvl r allergivnlig&hellip: