Raklödder

För att kunna göra en riktigt nära rakning behöver man dels mjuka upp skägg- eller hårstråna. Man behöver också ge rakhyveln eller rakkniven bra glid för att undvika hudirritation och skärsår. Ett bra raklödder är vad som behövs.

Det finns lite olika produkter man kan använda för att skapa raklöddret. Det finns allt från raktvålar, rakgeler till färdiga rakskum på sprayflaska. Här hittar du premiumprodukter som ger dig härligt, tjockt raklödder till din rakning.

Kategorier: Raktvålar | Rakkräm | Rakgel | Rakskum

Populärt inom raklödder

 • Gaia Made for Men - Shave Gel, 50 ml

  Gaia Made for Men - Shave Gel, 50 ml
  Rakgel berikad med avocadoolja som effektivt mjukar upp huden och ger en riktigt nära rakning. Huden lämnas slät, jämn och återfuktad. Innehåller även aloe vera för att lugna irritation som kan&hellip:
 • Acqua Di Parma Barbiere Shaving Gel (150ml)

  Acqua Di Parma Barbiere Shaving Gel (150ml)
  Den uppfriskande rakgelen blir en rik skum när den masseras på huden. Formuleras med en blandning av vegetabiliska organiska oljor, hydratiserar och skyddar din hud mot irritation.
 • Bulldog Sensitive Shave Gel (175ml)

  Bulldog Sensitive Shave Gel (175ml)
  Bulldog Sensitive Shave Gel är en transparent rakgel för känslig hud. Eftersom den är transparent, lämpar den sig bra för precisionsrakning. Formulan är speciellt framtagen för känslig hud med en kombination av havreolja, baobabolja och videört för en jämn och behaglig rakning.
 • Davines Softening Shaving Gel (200ml)

  Davines Softening Shaving Gel (200ml)
  Från gel till skum: Gör att rakbladet lätt glider över huden och på så sätt ger ett snabbt men skonsamt resultat. Ger en mjuk hud och en härlig doft. 85,8% naturligt: extrakt från judekörs. En distinkt och karaktäristisk doft av citrus.Toppnoter från citron, bergamot och apelsinblommor för en fräsch doft. även doft av iris och patchouli som gör doften mer mjuk. Serien har fått namnet Pasta & Love för att produkterna hyllar det goda livet och flörtar med Italien när man lyfter två av de mest kända italienska symbolerna – god mat och kärlek! Volym: 200 ml

Fler tips på raklödder

 • RazoRock Santa Maria Del Fiore Lozione Aftershave

  RazoRock Santa Maria Del Fiore Lozione Aftershave
 • The Goodfellas' Smile Abysso Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Abysso Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile Abysso Traditional Shaving Soap :ä:r en ä:kta raktvå:l med hö:g kvalitet. Med noggrant utvalda ingredienser och rå:varor fö:r att ge varje rakning en&hellip:
 • The Goodfellas' Smile Savage Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Savage Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile Savage Traditional Shaving Soap :ä:r en ä:kta raktvå:l med hö:g kvalitet. Med noggrant utvalda ingredienser och rå:varor fö:r att ge varje rakning en&hellip:
 • Proraso Aftershave Splash - Eukalyptusolja & Mentol

  Proraso Aftershave Splash - Eukalyptusolja & Mentol
 • Benjamin Barber Hand Sanitizer Oud

  Benjamin Barber Hand Sanitizer Oud
 • Antiga Barbearia de Bairro Principe Real Shaving Cream

  Antiga Barbearia de Bairro Principe Real Shaving Cream
  Antiga Barbearia de Bairro Principe Real Shaving Cream en rakkräm som ger ett mjukt och lätt lödder och kan med fördel användas tillsammans med en rakborste, men fungerar även bra att endast applicera&hellip:
 • Mr Fine's Green Vetiver Shaving Soap

  Mr Fine's Green Vetiver Shaving Soap
  Mr Fine's Green Vetiver Shaving Soap ger ett rikt och fylligt lö:dder, den ä:r baserad på: den klassika talc-formulan och ger ett exceptionellt bra glid och bibehå:ller mycket fukt fö:r&hellip:
 • Proraso Shaving Cream Tube Protective

  Proraso Shaving Cream Tube Protective
  Proraso Shaving Cream Tube Protective är en klassisk rakkräm som är tillverkad enligt klassisk tradition och passar bra tillsammans med rakborste. Den är baserad på vegetabilisk stearin, och berikad&hellip:
 • Acqua di Parma Collezione Barbiere Shaving Cream Tube 75 ml

  Acqua di Parma Collezione Barbiere Shaving Cream Tube 75 ml
  Acqua di Parma Collezione Barbiere Soft Shaving Cream Tube är en mjuk rakkräm som är enkel att använda, både med och utan rakborste. Krämen gör skägget mjukt och ger optimalt glid till hyvel eller kniv. Torkar inte ut huden och motverkar rodnad och rakirritation genom ett skyddande lager som bildas på huden. Överskottet tas bort efter rakning med kallt vatten. Volym: 75 ml    
 • Filorga UV Bronze Face Mist SPF 50+

  Filorga UV Bronze Face Mist SPF 50+
 • Recipe for men: Shaving Cream

  Recipe for men: Shaving Cream
  Recipe for men: Shaving Cream ger ett rikt och krämigt lödder som lyfter och mjukgör skägget, den ger ett bra glid. Den har en lugnande formula som innehåller djuphavs alger vilket motverkar rakbränna&hellip:
 • Truefitt & Hill Apsley Luxury Shaving Soap In Wooden Bowl

  Truefitt & Hill Apsley Luxury Shaving Soap In Wooden Bowl
  Denna raktvål är känd för sin majestätiska kvalitet. Det rika, lyxiga löddret ger dig en enkel och nära rakning. Den kommer i en vacker handvevad skål i polerat trä. Apsley kombinerar en unik doftblandning av grapefrukt och peppar med noter av cederträ, patchouli och mysk. Vikt: 99 g Refill hittar du här
 • Nivea Diamond Touch Shower Gel

  Nivea Diamond Touch Shower Gel
 • Dr K Shaving Soap - Lime

  Dr K Shaving Soap - Lime
  Handgjord raktvål från södra Irland innehållande endast naturliga ingredienser. Tvålen ger ett mycket fint och hållbart lödder som skapar extra bra glid för hyveln under rakning. Innehåller kokosnötolja som rengör skonsamt och sheasmör och vegetabilisk glycerin som lämnar huden återfuktad och len. Doftsatt med lime för en uppfriskande upplevelse. Då tvålen inte innehåller animaliska fetter är den ett utmärkt val för veganer och vegetarianer. Vikt: 70 g Diameter: 6 cm Höjd: 2,5 cm
 • Jaguar Pre Style Ergo 5,5"

  Jaguar Pre Style Ergo 5,5
 • Nivea For Men Cool Kick Shower Gel

  Nivea For Men Cool Kick Shower Gel
 • RFSU Intim Easy Shave Gel

  RFSU Intim Easy Shave Gel
  RFSU Intim Easy Shave Gel är en rakgel speciellt anpassad för intimrakning. Gelen är mjukgörande med glideffekt för skonsam och smidig rakning. Den är dessutom transparent och icke-löddrande för att du ska kunna se var du rakar dig. – Anpassat pH-värde – Berikad med kamomill och ängskrasse – Passar bäst i duschen med rakhyvel – Milt parfymerad  Volym: 150 ml
 • Dear Barber Mattifier Hårvax

  Dear Barber Mattifier Hårvax
 • Malin+Goetz Replenishing Face Serum

  Malin+Goetz Replenishing Face Serum
 • Marmara Barber Silver Shaving Gel 1 Liter

  Marmara Barber Silver Shaving Gel 1 Liter
  Marmara Barber Silver Shaving Gel ä:r en transparant rakgel som mjukar upp skä:ggstrå:na och ger ett maximalt skydd fö:r huden innan rakning.Anvä:ndningLä:gg en liten mä:ngd&hellip:
 • Jaguar Pre Style Relax P 5,5 Hårsax

  Jaguar Pre Style Relax P 5,5 Hårsax
 • Geo F Trumper Coconut Oil Shaving Cream Tube

  Geo F Trumper Coconut Oil Shaving Cream Tube
  Geo F Trumper Coconut Oil Shaving Cream är en glycerinbaserad rakkräm med återfuktande kokosnötsolja i retrosnygg metalltub. På grund av kokosnötoljans mjukgörande egenskaper passar rakkrämen perfekt för de med torr eller känslig hud men även för normal hud. Krämen är dryg då det bara behövs en liten klick av produkten för att skapa en stor mängd av rikt lödder. Geo F Trumper testar inga av sina produkter på djur. Storlek: 75 g  
 • Geo F Trumper Extract of Limes Shaving Soap Refill

  Geo F Trumper Extract of Limes Shaving Soap Refill
  Geo F Trumper Extract of Limes Shaving Soap Refill har en uppfriskande doft av lime och med högt innehåll av glycerin hjälper den huden att stå emot påfrestningen av rakbladet mot din hud. Geo F Trumpers raktvålar håller extremt hög klass och så även Extract of Limes. De rosa förpackningarna till Extract of Lime-produkterna kom till redan under första världskriget. De gröna förpackningarna (som man kanske förväntar sig till något som doftar lime) tog slut under kriget och alternativet blev rosa förpackningar som har fått hänga med sen dess. Refilltvålen passar inte bara originalskålen utan även till många av våra andra raktvålsskålar, exempelvis: Truefitt & Hill Luxury Shaving Soap Bowl Geo F Trumper Violet Shaving Soap Wooden Bowl L'Occitane Cade Shaving Bowl Geo F Trumper testar inga av sina produkter på djur. Diameter: 8,5 cm Vikt: 80 g
 • Valera Digital Swiss Agility Plattång

  Valera Digital Swiss Agility Plattång
 • Barberians Cph Leather Strop

  Barberians Cph Leather Strop
 • Taylor of Old Bond Street Cedarwood Shaving Cream Bowl

  Taylor of Old Bond Street Cedarwood Shaving Cream Bowl
  Taylor of Old Bond Street Shaving Cream Bowl, Cedarwood
 • Ecooking Handkräm(75 ml)

  Ecooking Handkräm(75 ml)
 • Mühle 21-M-226 Rakborste

  Mühle 21-M-226 Rakborste
 • Proraso Shaving Foam Sensitive Green Tea (300 ml)

  Proraso Shaving Foam Sensitive Green Tea (300 ml)
  Proraso Shaving Foam Sensitive Green Tea är ett fylligt, tjockt rakskum som gör det enkelt att få en perfekt rakning. Innehåller havreextrakt som återfuktar och lindrar och grönt te som är rikt på naturliga antioxidanter. För alla skäggtyper och normal till känslig hud. Fri från parabener, mineraloljor och silikoner. Innehåller inga artificiella färgämnen. Användning: Rakskummet appliceras på ren och torr hy innan rakning.
 • Taylor of Old Bond Street Sandalwood Shaving Soap Wooden Bowl 100 g

  Taylor of Old Bond Street Sandalwood Shaving Soap Wooden Bowl 100 g
  Taylor of Old Bond Street Sandalwood Shaving Soap ger ett bättre glid för din rakhyvel med sitt lyxiga lödder och krämighet som ger ett bättre skydd åt din hud. Skummet och näringen från produkten skyddar även huden från brännskador, skärsår och inåtväxande hårstrån  Raklöddret är återfuktande med en maskulin och oemotståndlig doft av sandelträ. Användning: Arbeta upp ett lödder med hjälp av vatten och en rakborste. Applicera på ansiktet och raka. Applicera mer under rakningen vid behov. Skölj noga. Kommer i en fin träskål. Tvålen har en diameter på 8 cm Vikt: 100 g Refill hittar du här
 • The Goodfellas Smile Pino Alpestre Shaving Soap

  The Goodfellas Smile Pino Alpestre Shaving Soap
  The Goodfellas Smile Pino Alpestre Shaving Soap :ä:r en raktvå:l med hö:g kvalite, man har speciellt fokuserat på: urvalet av ingredienser och rå:material fö:r att få:&hellip:
 • Mr Fine's Snake Bite Shaving Soap

  Mr Fine's Snake Bite Shaving Soap
  Mr Fine's Snake Bite Shaving Soap ger ett rikt och fylligt lödder, den är baserad på den klassika talc-formulan och ger ett exceptionellt bra glid och bibehåller mycket fukt för en maximal rakupplevelse.Doft&hellip:
 • Cella Shaving Cream Soap in Bowl

  Cella Shaving Cream Soap in Bowl
  Cella Shaving Cream är en traditionell raktvål framtagen för att användas med rakborste. Cella grundades i Milano och har anor från 1899. Rakkrämen tillverkas likadant idag som då, formulan som&hellip:
 • Cicamed Express Skin Care Kit

  Cicamed Express Skin Care Kit
 • Taylor of Old Bond Street Cedarwood Shaving Cream Bowl

  Taylor of Old Bond Street Cedarwood Shaving Cream Bowl
  Taylor of Old Bond Street Cedarwood rakkräm skapar ett mjukt och krämigt lödder, samtidigt som den skyddar och återfuktar huden. Vid applicering experimentera själv så hittar du snart det sätt som känns bäst för just dig! Cedarwood är en fyllig, träig doft av cederträ och vetiver balanserad med grapefrukt, peppar och mysk. Användning: Tvätta ansikte, applicera rakkräm i storleken av en mandel antingen med fingertoppar eller rakborste, löddra upp, raka, skölj och torka. Ej testad på djur Storlek: 150g
 • Stirling Soap Company Executive Man Shaving Soap

  Stirling Soap Company Executive Man Shaving Soap
  Stirling Soap Company Shaving Soap Baker Street ä:r en handtillverkad raktvå:l frå:n Booneville, USA, som kommer i små: upplagor. Stirling Soap Company ä:r grundat av Roderich och&hellip:
 • Amouage Reflection EDP

  Amouage Reflection EDP
 • Zingari Man Shaving Soap The Rambler

  Zingari Man Shaving Soap The Rambler
  ingari Man Shaving Soap The Rambler är en artisan raktvål som påminner dina doftsinnen om en sen kvällspromenad på dom amerikanska slätterna med en otänd cigarr i mungipan. Dom varma vindarna från&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Sandalwood Shaving Cream Tube

  Taylor of Old Bond Street Sandalwood Shaving Cream Tube
  Taylor of Old Bond Street Sandalwood Shaving Cream Tube ä:r en klassisk rakkrä:m som ger ett fylligt lö:dder. Den skyddar huden under rakningen, samt har en å:terfuktande effekt. Fri frå:n&hellip:
 • Razorock Puros Shaving Soap

  Razorock Puros Shaving Soap
  Razorock Puros Shaving Soap är en exklusiv raktvål tillverkad enligt italiensk tradition. Den är semi-hård, vilket innebär att den är mittemellan en rakkräm och en raktvål (så kallad "croap"),&hellip:
 • Ariana & Evans St Barts Shaving Soap

  Ariana & Evans St Barts Shaving Soap
  Ariana & Evans St Barts Shaving Soap är en artisan raktvål som enkelt byggs upp till ett fyllig och krämigt lödder. Raktvålen har en god post-shave känsla och lämnar hyn återfuktad och len. Doften&hellip:
 • Gillette Blue3 Engångsrakhyvlar

  Gillette Blue3 Engångsrakhyvlar
 • Geo F Trumper Eucris Shaving Soap Refill

  Geo F Trumper Eucris Shaving Soap Refill
  Geo F Trumper Eucris Shaving Soap är en fantastisk raktvål med högt glycerininnehåll för att skona huden under rakning. Raktvålen doftar av Geo F Trumpers storsäljande Eucris som har en starkt manlig och klassisk vibb (i böckerna om James Bond beskrivs doften som en av hans favoriter). Toppnoten är svagt pepprig med kummin, koriander och svarta vinbär. Hjärtnoten består av honungsliknande jasmin och liljekonvalj som mynnar ut i mörkt sandelträ, mysk och mossa. Refilltvålen passar inte bara originalskålen utan även till många av våra andra raktvålsskålar, exempelvis: Truefitt & Hill Luxury Shaving Soap Bowl Geo F Trumper Violet Shaving Soap Wooden Bowl L'Occitane Cade Shaving Bowl Geo F Trumper testar inga av sina produkter på djur. Diameter: 8,5 cm Vikt: 80 g
 • Taylor Of Old Bond Street Sandalwood Shaving Cream Bowl 60g

  Taylor Of Old Bond Street Sandalwood Shaving Cream Bowl 60g
  Taylor Of Old Bond Street Sandalwood Shaving Cream travel size ä:r en rakkrä:m som ger ett krä:migt lö:dder fö:r ett perfekt glid. Tillverkad enligt klassisk tradition. Kan anvä:ndas&hellip:
 • Just For Men Touch of Grey Hårfärg

  Just For Men Touch of Grey Hårfärg
 • Mr. Bear Family Beard Balm Woodland

  Mr. Bear Family Beard Balm Woodland
 • Mr Bear Family Shaving Soap Buckthorn

  Mr Bear Family Shaving Soap Buckthorn
  Mr Bear Family Shaving Soap Buckthorn ä:r en lä:tt ö:verfettad raktvå:l som passar alla hudtyper och ger ett fyllig och rikt lö:dder. Raktvå:len ä:r baserad på: fö:rtvå:lad&hellip:
 • Mondial Classic Luxury Shaving Cream Mandarino e Specie Travel Size

  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Mandarino e Specie Travel Size
  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Bowl ä:r en traditionell rakkrä:m i "solid texture", vilket innebä:r att det ä:r en mjukare raktvå:l. Framtagen fö:r att anvä:ndas med&hellip: