Raklödder

För att kunna göra en riktigt nära rakning behöver man dels mjuka upp skägg- eller hårstråna. Man behöver också ge rakhyveln eller rakkniven bra glid för att undvika hudirritation och skärsår. Ett bra raklödder är vad som behövs.

Det finns lite olika produkter man kan använda för att skapa raklöddret. Det finns allt från raktvålar, rakgeler till färdiga rakskum på sprayflaska. Här hittar du premiumprodukter som ger dig härligt, tjockt raklödder till din rakning.

Kategorier: Raktvålar | Rakkräm | Rakgel | Rakskum

Populärt inom raklödder

 • Bulldog Shave Gel

  Bulldog Shave Gel
  Bulldog Shave Gel - människans bästa vän. Bulldog Shave Gel är en genomskinlig gel som ger en perfekt och skonsam rakning. Denna uppfriskande gel är återfuktande och ser till att huden inte blir&hellip:
 • Raw Naturals The Mighty Fluffy Shave Gel

  Raw Naturals The Mighty Fluffy Shave Gel
  Beskrivning Denna rakgel från Raw Naturals är en skummande rakgel, som mjukgör hårstubben för en behagligare rakning. Den innehåller extrakt av havre som fuktar och mjukgör huden, medan dess naturliga&hellip:
 • ShaveSafe - 2-i-1 Rakkräm

  ShaveSafe - 2-i-1 Rakkräm
  Med ShaveSafe behöver svenska män inte längre oroa sig för röda prickar, sveda eller hudirritation efter rakning!ShaveSafe är en rakkräm som effektivt motverkar inflammation i hårsäckarna och&hellip:
 • St. James BP&L Shave Cream Jar

  St. James BP&ampL Shave Cream Jar
  luxuös rakkräm från St. James Of London, som hjälper dina hår med att lufta sig och därmed gör det ännu enklare för rakhyveln att få en tät rakning. Rakkrämen kan användas både med och utan&hellip:

Fler tips på raklödder

 • Geo F Trumper Officer and Gentleman Raktvål

  Geo F Trumper Officer and Gentleman Raktvål
  Geo F Trumpers Officers and Gentlemens soap refill för Geo F Trumpers tvålmugg ger ett rikt lödder gör att din hud känns mjuk och slät. Använd med en rakborste av god kvalitet och några droppar varmt vatten och löddra upp raktvålet i cirka 1 minut tills ett rikt, tjockt och krämigt skum bildas.  Geo F Trumper testar inga av sina produkter på djur. Storlek: 56 g 
 • Mühle Shaving Cream

  Mühle Shaving Cream
  Tid, engagemang och kvalitetsmedvetande är faktorer som ligger bakom den stoora framgång Mühle haft med sina produkter. Du får den bästa och mest bekväma rakningen med Mühle Shaving. Mühle Shaving&hellip:
 • The Goodfellas' Smile Shibusa 2 Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Shibusa 2 Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile Shibusa 2 ä:r en raktvå:l med hö:g kvalite, dä:r man har noggrant valt ut dom finaste ingredienserna och rå:varorna fö:r att ge varje rakning en maximal&hellip:
 • Mondial Classic Luxury Shaving Cream Bergamotto Neroli Bowl

  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Bergamotto Neroli Bowl
  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Bowl r en traditionell rakkrm i solid texture , vilket innebr att det r en mjukare raktvl. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt rakldder,&hellip:
 • Razorock Black Bay Shaving soap

  Razorock Black Bay Shaving soap
  Razorock Black Bay Shaving soap är en exklusiv raktvål som innehåller deras super formula (sheasmör, arganolja, aloe vera, lanolin). Samt att denna raktvålen innehåller charcoal som ger en annorlunda&hellip:
 • Truefitt & Hill Almond Shaving Cream Bowl

  Truefitt & Hill Almond Shaving Cream Bowl
  Truefitt & Hill;s traditionella rakkräm innehåller mandelolja och ger din hy den där extra fukten. Truefitt & Hill Almond Shaving Cream förbereder skäggstråna och ger ett tjockt lödder för den riktigt nära rakningen. Då denna rakkräm innehåller mandelolja för att ge extra fukt är den inte lämplig för gentlemen som har nötallergi eller har extra känslig hy. Volym: 190 g  
 • Anthony Shave Gel

  Anthony Shave Gel
  En ordentlig rakning görs med rakhyvel, och om du utför din rakning på rätt sätt så blir det lättare att raka och du får ett långvarigt resultat. Shave Gel från Anthony är ett alternativ till&hellip:
 • Stirling Soap Company Executive Man Shaving Soap

  Stirling Soap Company Executive Man Shaving Soap
  Stirling Soap Company Shaving Soap Baker Street ä:r en handtillverkad raktvå:l frå:n Booneville, USA, som kommer i små: upplagor. Stirling Soap Company ä:r grundat av Roderich och&hellip:
 • Proraso Shaving Cream Azur Lime 275 ml

  Proraso Shaving Cream Azur Lime 275 ml
  Proraso Shaving Cream Azur Lime ä:r en professionell rakkrä:m speciellt utvecklad fö:r enbladsrakning. Den har en krä:mig formula som ger ett kompaktare lö:dder och en bä:ttre glidyta,&hellip:
 • Paul Mitchell Tea Tree Shave Gel

  Paul Mitchell Tea Tree Shave Gel
  Uppfräschande rakgel som fräschar upp och skyddar. En unik kombinationer av oljor och extrat återfuktar och ger en fräscht uppfriskande känsla.
 • L'Occitane Cade Shaving Soap Refill

  L'Occitane Cade Shaving Soap Refill
  Traditionell raktvål refill till L'Occitane Shaving Soap Bowl, berikad med sheasmör och olja från macadamianöten.  Refilltvålen passar inte bara originalskålen utan även till många av våra andra raktvålsskålar, exempelvis: Truefitt & Hill Luxury Shaving Soap Bowl Geo F Trumper Violet Shaving Soap Wooden Bowl L'Occitane Cade Shaving Bowl  Diameter: 8,5 cm Vikt: 100 g
 • The Goodfellas Smile Blueberry Grapes Shaving Soap Bar

  The Goodfellas Smile Blueberry Grapes Shaving Soap Bar
  The Goodfellas Smile Blueberry Grapes Shaving Soap Bar ä:r en hå:rd raktvå:l som har fruktiga doftinslag, den passar bra i en mindre rakskå:l och ger ett rikt fyllig lö:dder. Raktvå:len&hellip:
 • RazoRock The Stallion Shaving Cream Soap

  RazoRock The Stallion Shaving Cream Soap
  Beskrivning RazoRock gör raktvålar av toppkvalitet och har utan tvekan hittat en gammaldags formula för raktvålar, som många i branschen avundas otroligt mycket! RazoRock går långt när de menar&hellip:
 • Recipe for men: Clear Shaving Gel

  Recipe for men: Clear Shaving Gel
  Recipe for men: Shaving Gel är en anti-inflammatorisk, mjukgörande rakgel med uppfriskande doft. Gelén är transparant för att ge en ökad precision i rakningen. Den lyfter och mjukar upp skäggstråna&hellip:
 • The Shavedoctor Shave Gel Oil

  The Shavedoctor Shave Gel Oil
  Denna rakgel är utformad för att ge din hud det ultimata skyddet efter rakning. Den hjälper även mot den brännande känslan rakbladet efterlämnar och reducerar risken för röd hud och ömhet. Den&hellip:
 • The Goodfellas' Smile Inferno Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Inferno Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile inferno Traditional Shaving Soapr en kta raktvl med hg kvalitet. Med noggrant utvalda ingredienser och rvaror fr att ge varje rakning en maximal upplevelse. Denna raktvl r allergivnlig&hellip:
 • Benjamin Barber Shaving Soap Saffron & Leather (50 g)

  Benjamin Barber Shaving Soap Saffron & Leather (50 g)
  Benjamin Barber raktvål Saffron & Leather är en glycerinbaserad raktvål med doft av saffran, tobak, vanilj och läder. Tvålen är lättlöddrad och ger ett rikt, fylligt lödder. Handtvål i samma doft. Diameter: 6 cm respektive 8 cm OBS: raktvålen om 50 gram är den tvål som passar till samtliga Benjamin Barber- rakset, medan raktvålen om 100 gram passar till raktvålskopp i krom. Benjamin Barber raktvål finns även i dofterna Oud och Black Oak.
 • Mühle Raktvål Shavestick - Havtorn

  Mühle Raktvål Shavestick - Havtorn
  Vårdande RakstiftOm du är ute efter ett smart och resvänligt rakstift, så ska du prova Shavestick - Havtorn från Mühle. Detta stift ger dig möjlighet att ha det med dig överallt, så du alltid&hellip:
 • Truefitt & Hill Sandalwood Shaving Cream Tube

  Truefitt & Hill Sandalwood Shaving Cream Tube
  Truefitt & Hill Sandalwood Shaving Cream är en glycerinbaserad rakkräm med en distinkt doft av Sandelträ. När rakkrämen aktiveras av vattnet skapar glycerinet ett rikt och tjockt skum som förbereder huden inför en fantasktiskt nära rakning. Denna rakkräm rekommenderas att användas med rakkborste för att uppnå bästa resultat. Volym: 75 g  
 • Taylor Of Old Bond Street Royal Forest Shaving Cream Bowl

  Taylor Of Old Bond Street Royal Forest Shaving Cream Bowl
  Taylor Of Old Bond Street Royal Forest Shaving Cream Bowlr en av dom senaste dofterna ifrn TOOBS som har en frsch upplevelse och suverna rakegenskaper. Den stora burken gr det smidigt att lddra upp med&hellip:
 • Mondial Classic Luxury Shaving Cream Sandalo Wooden Bowl

  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Sandalo Wooden Bowl
  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Wooden Bowl r en traditionell rakkrm i solid texture , vilket innebr att det r en mjukare raktvl. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt&hellip:
 • Geo F Trumper Violet Shaving Cream Bowl

  Geo F Trumper Violet Shaving Cream Bowl
  Geo F Trumper Violet Shaving Cream är en rakkräm med doft av viol. Med krämens höga glycerininnehåll görs rakningen till en mindre påfrestande ritual för huden. Violen har hudvårdande egenskaper och passar därför även till känslig hud. Med rakkrämen, som kommer i en burk med skruvlock, skapar du lätt ett perfekt lödder. Geo F Trumper testar inga av sina produkter på djur. Storlek: 200 g  
 • Benjamin Barber Raktvålskopp med lock

  Benjamin Barber Raktvålskopp med lock
  Stilren rakskål i matt stål med lock från Benjamin Barber. Förvara din raktvål på rätt sätt, med denna klassiska raktvålskopp i gedigen design, så håller sig tvålen fräsch längre. Skålen är utformad för att du enkelt skall kunna arbeta upp ett lödder med din rakborste, samt förvara din raktvål på ett hygieniskt och stilfullt sätt. Raktvål ingår ej, men prova gärna ihop med Benjamin Barber Saffron & Leather Shaving Soap för en lyxig rakupplevelse. SPECIFIKATIONER Storlek 11x11x5,5cm
 • 4VOO Ultimate Shaving Cream

  4VOO Ultimate Shaving Cream
  4VOO Ultimate Shaving Cream är en lyxig rakkräm som innehåller ingredienser som ger huden fukt och får din rakhyvel att glida lättare över huden. Krämen har en mjukgörande formula. Innehåller&hellip:
 • Golden Beards Shaving Kit

  Golden Beards Shaving Kit
  Alt du skal bruge til dit skægOm du vill ha alla dina skäggkurer tillsammans i en uppsättning, är Golden Beards Shabing Kit det perfekta valet för dig. Med denna uppsättning har du allt du behöver&hellip:
 • L'Occitane Refreshing Shave Gel

  L'Occitane Refreshing Shave Gel
  En rakgel i doftserien Cade som ger ett tjockt skum som underlättar rakning och gör huden len och riktigt återfuktad. Lugnar huden och motverkar rakirritationer. Innehåller eterisk olja från Cade (vilket betyder vilt växande enbär) och passar utmärkt med resten av produkterna från L’Occitanes Cade-serie.  Volym: 150ml
 • The Goodfellas' Smile Amber Fougere Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Amber Fougere Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile Amber Fougere Traditional Shaving Soap :ä:r en ä:kta raktvå:l med hö:g kvalitet. Med noggrant utvalda ingredienser och rå:varor fö:r att ge varje rakning&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Shaving Stick Sandelträ

  Taylor of Old Bond Street Shaving Stick Sandelträ
  En shavingstick känns kanske ovant då de flesta män är vana vid att använda rakkräm eller raklödder. En shavingstick är i grund och botten bara en raktvål på pinne!Lyxig shavingstick från Taylor&hellip:
 • Depot No. 406 Transparent Shaving Gel

  Depot No. 406 Transparent Shaving Gel
  Transparent rakgel Vill du skydda och vårda huden under rakning så är Depot No. 406 Transparent Shaving Gel det givna valet för dig. Denna rakgel lugnar och fuktar din hud så du efterlämnas med ett&hellip:
 • Truefitt & Hill Sandalwood Shaving Cream Bowl

  Truefitt & Hill Sandalwood Shaving Cream Bowl
  Truefitt & Hill Sandalwood Shaving Cream Bowl är en rakkräm speciellt anpassad för rakborste som ger ett rikligt lödder. Den är baserad på glycerin, vilket ger en skyddande hinna under rakningen&hellip:
 • Mondial Classic Luxury Shaving Cream Bergamotto Neroli Barber Size

  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Bergamotto Neroli Barber Size
  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Barber Size r en traditionell rakkrm i solid texture , vilket innebr att det r en mjukare raktvl. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt&hellip:
 • Taylor Of Old Bond Street Barbercreme Lavendel

  Taylor Of Old Bond Street Barbercreme Lavendel
  Beskrivelse: En af de førende inden for produktion af barberprodukter til mænd er Taylor Of Old Bond Street og de skuffer bestemt ikke med deres Barbercreme med en duft af lavendel. Når man snakker&hellip:
 • Benjamin Barber Shaving Soap Black Oak (100 g)

  Benjamin Barber Shaving Soap Black Oak (100 g)
  Benjamin Barber Shaving Soap Black Oak är en klassisk glycerinbaserad raktvål med den maskulina doften Black Oak. Raktvålen är vår mest lättlöddrade raktvål och ger ett fylligt, fint lödder. Innehåller inga parabener. OBS: Tvålen om 50 gram är den tvål som passar till samtliga Benjamin Barber- rakset, medan tvålen om 100 gram passar till  Raktvålskopp i krom Specifikationer: Diameter: 6 cm respektive 8 cm Vikt: 50 g respektive 100 g Benjamin Barber raktvål finns även i dofterna Oud och Saffron & Leather.
 • Taylor Of Old Bond Street St. Jermyn Street Collection Shaving Cream

  Taylor Of Old Bond Street St. Jermyn Street Collection Shaving Cream
  Taylor Of Old Bond Street St. Jermyn Street Collection Shaving Cream Bowl r en rakkrm som ger ett krmigt ldder fr ett perfekt glid. Tillverkad enligt klassisk tradition. Kan anvndas med eller utan rakborste.&hellip:
 • Proraso Raklödder Sandelträolja och Shea Butter

  Proraso Raklödder Sandelträolja och Shea Butter
  Vårdande raklödderOm du vill ha en ren och slät rakning som är fri från hudirritation, är Proraso Raklödder Sandelträolja och Shea Butter det perfekta valet för dig. Det vårdande löddret ger&hellip:
 • Truefitt & Hill Sandalwood Shaving Soap Refill

  Truefitt & Hill Sandalwood Shaving Soap Refill
  Truefitt & Hill Sandalwood Shaving Soap Refill är en exklusiv raktvål. Den har en lugnande, vårdande och mjukgörande effekt på din hud under en rakning, så du undviker irritation såväl under som&hellip:
 • Stirling Soap Company Shaving Soap Baker Street

  Stirling Soap Company Shaving Soap Baker Street
  Stirling Soap Company Shaving Soap Baker Street r en handtillverkad raktvl frn Booneville, USA, som kommer i sm upplagor. Stirling Soap Company r grundat av Roderich och Amanda Lovan 2012, varumrket kom&hellip:
 • Nõberu Shaving Gel Tobacco Vanilla (150ml)

  Nõberu Shaving Gel Tobacco Vanilla (150ml)
  Nõberu of Sweden shaving gel är en genomskinlig icke-skummande gel. Perfekt för dig som vill ha en detaljerad rakning. Fungerar optimalt på alla typer av skägg. Gelen är lätt att applicera och ger ett fantastiskt glid under rakningen. Shaving Gel är också bra att använda när du ska ansa håret i nacken.
 • RFSU Intim Easy Shave Gel

  RFSU Intim Easy Shave Gel
  RFSU Intim Easy Shave Gel är en rakgel speciellt anpassad för intimrakning. Gelen är mjukgörande med glideffekt för skonsam och smidig rakning. Den är dessutom transparent och icke-löddrande för att du ska kunna se var du rakar dig. – Anpassat pH-värde – Berikad med kamomill och ängskrasse – Passar bäst i duschen med rakhyvel – Milt parfymerad  Volym: 150 ml
 • Tabac Original Shaving Cream

  Tabac Original Shaving Cream
  Varsam rakkräm från TabacÖnskar du en mild rakkräm som ej löddrar mycket, så är Tabac Original Shaving Cream något just för dig. Tabac Original Shaving Cream ger dig ett milt och krämigt lödder,&hellip:
 • The Goodfellas Smile Blueberry Grapes Shaving Soap Bar

  The Goodfellas Smile Blueberry Grapes Shaving Soap Bar
  The Goodfellas Smile Blueberry Grapes Shaving Soap Bar r en hrd raktvl som har fruktiga doftinslag, den passar bra i en mindre rakskl och ger ett rikt fyllig ldder. Raktvlen ger ett bra glid, skyddar huden&hellip:
 • Truefitt & Hill Ultimate Comfort Shaving Cream Travel

  Truefitt & Hill Ultimate Comfort Shaving Cream Travel
  Denna rakkräm luktar svagt av lavendel och är idealisk för män med känslig och ömtålig hud. Rakkrämen kommer i en tub, vilket gör den perfekt att ta med på resan.Innehåll: 100 ml.
 • Proraso Shaving Cream Tube Wood & Spice 100 ml

  Proraso Shaving Cream Tube Wood & Spice 100 ml
  Proraso Shaving Cream Tube Wood Spice r en professionell rakkrm speciellt utvecklad fr enbladsrakning. Den har en krmig formula som ger ett kompaktare ldder och en bttre glidyta, vilket underlttar fr en&hellip:
 • Mr Fine's Lavender Pour Homme Shaving Soap

  Mr Fine's Lavender Pour Homme Shaving Soap
  Mr Fine's Lavender Pour Homme Shaving Soap ger ett rikt och fylligt ldder, den r baserad p den klassika talc-formulan och ger ett exceptionellt bra glid och bibehller mycket fukt fr en maximal rakupplevelse.&hellip:
 • RazoRock Emperor Shave Soap

  RazoRock Emperor Shave Soap
  Beskrivning: RazoRock Emperor Raktvål har hämtat inspiration till sin doft från den maskulina doften CREED AVENTUS. Den är särskilt maskulin och kraftig i sin doft samt väldigt framträdande, så&hellip:
 • Ted Baker Shave Gel

  Ted Baker Shave Gel
  Ted Baker Shave Gel - Mjukgör skägget och huden, vilket gör rakningen mer behagligOm du vill ha en skonsam rakgel, så är Shave Gel från Ted Baker rätt val för dig. Denna lätta rakgel ser till&hellip:
 • D.R. Harris & Co. Marlborough Shaving Stick

  D.R. Harris & Co. Marlborough Shaving Stick
  D.R. Harris &: Co. håller alltid dig som man om ryggen! Deras produkter är alltid 100% anpassade för män och deras behov - det inkluderar också dig! Shave stick Med en shave stick kommer du snabbt&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Sandalwood Shaving Cream Tube 75 ml

  Taylor of Old Bond Street Sandalwood Shaving Cream Tube 75 ml
  Taylor of Old Bond Street Sandalwood rakkräm skapar ett mjukt och krämigt lödder, samtidigt som den skyddar och återfuktar huden. Vid applicering experimentera själv så hittar du snart det sätt som känns bäst för just dig! Användning: Tvätta ansikte, applicera rakkräm i storleken av en mandel antingen med fingertoppar eller rakborste, löddra upp, raka, skölj och torka. Ej testad på djur Volym: 75 ml, tub