Raklödder

För att kunna göra en riktigt nära rakning behöver man dels mjuka upp skägg- eller hårstråna. Man behöver också ge rakhyveln eller rakkniven bra glid för att undvika hudirritation och skärsår. Ett bra raklödder är vad som behövs.

Det finns lite olika produkter man kan använda för att skapa raklöddret. Det finns allt från raktvålar, rakgeler till färdiga rakskum på sprayflaska. Här hittar du premiumprodukter som ger dig härligt, tjockt raklödder till din rakning.

Kategorier: Raktvålar | Rakkräm | Rakgel | Rakskum

Populärt inom raklödder

 • Bulldog Shave Gel (175 ml)

  Bulldog Shave Gel (175 ml)
  Bulldog Shave Gel - människans bästa vän. Bulldog Shave Gel är en genomskinlig gel som ger en perfekt och skonsam rakning. Denna uppfriskande gel är återfuktande och ser till att huden inte blir torr efter rakning.- Innehåller växtextrakt och Jojoba med återfuktande och mjukgörande egenskaper. - Innehåller 8 eteriska oljor för en otroligt smidig upplevelse. -Utan artificiella färgämnen eller syntetiska parfymer.Hudtyp: Alla Användning: Tvätta ansiktet med varmt vatten - används som en facescrub 1-2 gånger i veckan och ansiktstvätt dagligen före rakning för att rengöra och mjuka upp stubb. Applicera ett tunt lager rakgel på skägget och raka dig som vanligt.Innehåll: 175 ml
 • Recipe: Ultra Sensitive Shaving Foam 100 ml

  Recipe: Ultra Sensitive Shaving Foam 100 ml
  Ultra Sensitive Shaving Foam från Recipe är ett rikt och krämigt rakskum med superskön konsistens. Det rika löddret lyfter och mjukar upp skäggstubben för närmare och mer bekväm rakning. Det&hellip:
 • Gillette Raklödder Regular 200 ml

  Gillette Raklödder Regular 200 ml
  Ett klassikt raklödder som är lättapplicerat och ger ett fylligt härligt skum som ger en riktigt nära och skön rakning. Lätt att skölja bort. Lämnar huden mjuk och smidig. Volym: 200 ml
 • Benjamin Barber Shaving Soap Black Oak

  Benjamin Barber Shaving Soap Black Oak
  Benjamin Barber Shaving Soap Black Oak är en klassisk glycerinbaserad raktvål med den maskulina doften Black Oak. Raktvålen är vår mest lättlöddrade raktvål och ger ett fylligt, fint lödder. Innehåller&hellip:

Fler tips på raklödder

 • Proraso Shaving Foam Refreshing and Toning Eucalyptus 50 ml

  Proraso Shaving Foam Refreshing and Toning Eucalyptus 50 ml
  Proraso Shaving Foam Eucalyptus Menthol r ett fylligt rakskum som ger ett perfekt glid vid rakningen. Det innehller eukalyptusolja som har en styrkande, renande effekt och mentol som verkar uppfriskande&hellip:
 • Tabac Original Shaving Foam

  Tabac Original Shaving Foam
  Tabac Original Shaving Foam mjukar snabbt upp dina skggstrn och frbereder huden fr en nra och behaglig rakning.Klassisk Tabac originaldoft med aldehydiska noter, pepparkryddade accenter och exotiskt deltr.&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Raktvål Refill - Sandalwood (100 g)

  Taylor of Old Bond Street Raktvål Refill - Sandalwood (100 g)
  Beskrivning: En refill som passar perfekt i träskålen med Taylor of Old Bond Street raktvål. Samma mängd - 100 g, och samma doft - sandalwood. Innehåll: 100 g.
 • Dear Barber Shave Cream (100 ml)

  Dear Barber Shave Cream (100 ml)
  Mjukgörande rakkrämOm du vill få en helt slät rakning utan hudirritation, så är Dear Barber Shave Cream det perfekta valet för dig. Den vårdande rakkrämen ger massor av fukt till huden, så du får en ytterst slät och välvårdad rakning. Dear Barber Shave Cream är en rakkräm som ger ett härligt, fylligt lödder. Shave Cream ger ett fylligt lödder, som resulterar i en lätt och behaglig rakning. Rakkrämen passar perfekt när rakborste används, där vi rekommenderar en rakborste med grävlingshår. Vårdande ingredienser Enastående frisk doft, som främjar en slät rakningShea butter skyddar huden för en optimal rakupplevelseIrritationsfri rakning Användning Arbeta upp ett lödder med rakborsten med varmt vatten för att uppnå en mjuk, krämig konsistens. Använd först Dear Barber Shave Oil för bästa resultat. Resultatet är en tät och lyxig rakning. Utan parabener och onödiga tillsatser. Innehåller 100 ml.
 • Mondial Classic Luxury Shaving Cream Bergamotto Neroli Bowl

  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Bergamotto Neroli Bowl
  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Bowl r en traditionell rakkrm i solid texture , vilket innebr att det r en mjukare raktvl. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt rakldder,&hellip:
 • Men-ü Shave Crème Refill

  Men-ü Shave Crème Refill
  Refill till rakkrämen Men-ü Shave Crème. En rakkräm som kan användas med eller utan rakborste. Ger en friktionsfri rakning med färre skärsår och mindre irritation, samtidigt som dina rakblad håller&hellip:
 • Men-ü Shave Crème

  Men-ü Shave Crème
  Men-ü Shave Crème är en rakkräm som kan användas med eller utan rakborste. Ger en friktionsfri rakning med mindre irritation och färre skärsår, samtidigt som dina rakblad håller längre. Levererar&hellip:
 • Captain Fawcett Shaving Cream

  Captain Fawcett Shaving Cream
  Captain Fawcett Shaving Cream (CF.785) r en rakkrm laddad med naturliga mjukgrande och terfuktande ingredienser som ger ett behagligt glid fr rakhyveln och minskar irritationen efter rakningen. Doftsatt&hellip:
 • Truefitt & Hill Luxury Shaving Soap Refill

  Truefitt & Hill Luxury Shaving Soap Refill
  Truefitt &: Hill Luxury Shaving Soap är precis vad den heter - lyxig! Denna raktvål är refill till den raktvål som är förpackad i en elegant och handgjord raktvålskopp i trä där tvålen&hellip:
 • Geo F Trumper Coconut Oil Shaving Soap Wooden Bowl

  Geo F Trumper Coconut Oil Shaving Soap Wooden Bowl
  Geo F Trumper Coconut Oil Shaving Soap är en glyceringbaserad raktvål med återfuktande kokosnötsolja. På grund av kokosnötoljans mjukgörande egenskaper passar denna raktvålen perfekt för de med&hellip:
 • Taylor Of Old Bond Street Träskål med Raktvål Platinum (100 g)

  Taylor Of Old Bond Street Träskål med Raktvål Platinum (100 g)
  Raktvål i träskålOm du vill prova på en säker och bra gammaldags rakning, är Taylor Of Old Bond Street Träskål med Raktvål Platinum något för dig. Raktvålen skapar ett mjukt och väldoftande lödder, som lätt fördelas i ditt ansikte. Träskål med Raktvål Platinum är en raktvål som kommer i en fin träskål. Raktvålen ger dig ett härligt och krämigt raklödder, så du kan få perfekta rakningar dag efter dag under en lång tid framöver. Taylor Of Old Bond Street Träskål med Raktvål Platinum är baserad på en effektiv formula, som skapar ett fylligt och lyxigt lödder. Platinum har en träaktig, orientalisk doft som passar perfekt till sofistikerade män, som bara vill ha det bästa. Användning Gör en rakborste blöt med varmt vatten, och skaka bort överflödigt vatten från borsten. Rör runt rakborsten i raktvålen tills håren fylls med ett lätt och krämigt raklödder. Raka därefter ditt skägg, och njut slutligen av ditt skarpa resultat. OBS - När du köper en tvål-refill till denna skål, får tvålen ha en diameter på max 8 cm
 • Mr Fine's Green Vetiver Shaving Soap

  Mr Fine's Green Vetiver Shaving Soap
  Mr Fine's Green Vetiver Shaving Soap ger ett rikt och fylligt ldder, den r baserad p den klassika talc-formulan och ger ett exceptionellt bra glid och bibehller mycket fukt fr en maximal rakupplevelse.&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Shaving Stick St. James (75 ml)

  Taylor of Old Bond Street Shaving Stick St. James (75 ml)
  Shavesticks är ovant för många då de är vana vid att raktvålen redan är skummad på förhand. En shavestick fungerar dock lite annorlunda. Den ska användas i ansiktet på samma sätt som du använder en vanlig tvål i badet.RaktvålTillför varmt vatten i ansiktet och använd därefter din shavestick till att skumma upp direkt i ansiktet och raka därefter.DoftnoterEn frisk och maskulin öppning med toppnoter av bergamott och mandarin som tas över av en citrusdoft. En generellt mycket frisk, men maskulin doft som inte skrämmer.Innehåll75 ml.
 • Proraso Raklödder - Refresh, Eucalyptus & Mentol (100 ml)

  Proraso Raklödder - Refresh, Eucalyptus & Mentol (100 ml)
  Beskrivning: Känner du till Proraso? De gör en lång rad läckra produkter till rakning och de kan fås till ett otroligt bra pris. Detta raklödder är från deras Gröna serie som har en uppfriskande och uppiggande effekt. Den innehåller eukalyptusolja och mentol så den förser huden med en frisk doft. Raklöddret är klart att användas med en gång så du applicerar bara en liten mängd raklödder på händerna och fördelar det på det önskade området. Så här gör du: 1. Fukta ansiktet med ljummet vatten 2. Applicera en liten mängd raklödder på händerna 3. Fördela raklöddret jämnt på det önskade området 4. Låt det sitta i ett par minuter för att mjukgöra skägget 5. Du är nu redo för en behaglig och effektiv rakning Innehåll: 100 ml
 • Taylor of Old Bond Street Rakkräm - Citrus & Lime (150 g)

  Taylor of Old Bond Street Rakkräm - Citrus & Lime (150 g)
  Beskrivning: En doft till män behöver nödvändigtvis inte ha en kraftig träaktig doft för att verka maskulin. Det klarar citrus och lime också av! Den här cremen är samma som den traditionella Taylor of Old Bond Street rakkräm, men har fått en friskare doft och vi tycker att det är ett trevligt ombyte från den vanliga mansdoften. Innehåll: 150 g Användning: Krämen kan användas direkt i ansiktet eller skummas upp och sedan användas.
 • Mondial Classic Luxury Shaving Cream Zagara Bowl

  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Zagara Bowl
  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Bowl r en traditionell rakkrm i solid texture , vilket innebr att det r en mjukare raktvl. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt rakldder,&hellip:
 • Nuxe Men Shaving Gel (150 ml)

  Nuxe Men Shaving Gel (150 ml)
  Få en säker rakning med Nuxe Men Shaving GelSaknar du en maskulin shaving gel som ger dig en mild och säker rakning? I så fall bör du prova denna shaving gel som skyddar, fuktar och vårdar huden innan rakning. Denna shaving Gel innehåller Denna shaving gel är otroligt maskulin på grund av ingredienserna som bland annat är: Sandalwood extrakt som lugnar så det inte blir någon irritation under eller efter rakningTräsorter som reparerar, fuktar och skyddar hudenKryddiga maskulina dofter av träsorter Nuxe Men Shaving Gel är så mild och skonsam att även den mest känsliga huden kan använda produkten. Fördelar med denna shaving gel Nuxe är väldigt engagerade i att ingredienserna ska vara naturliga, och därför finns det väldigt många fördelar med produkterna. Några av fördelarna är: Ej testade på djurVeganvänlig Så använder du produkten Det är viktigt att du skakar flaskan före användning. Därefter applicerar du en liten mängd på fuktig hud. Massera in produkten ordentligt så det blir ett skum, och därefter rakar du dig som vanligt. Avslutningsvis sköljer du av skummet grundligt. Innehåll 150 ml.
 • Parker Sandalwood and Shea Butter Shave Soap, 100 g.

  Parker Sandalwood and Shea Butter Shave Soap, 100 g.
  Parker raktvål är gjord av sandelträ, etiopiskt sheasmoer, kokosnoetsolja, olivolja, mandel och aloe vera. Tvålen mjukar upp ditt skägg och foerbereder det foer en mycket trevlig, mjuk och nära rakning. Innehåll: 100 g
 • Floris The Gentleman Raktvål I Träskål Elite (100 g)

  Floris The Gentleman Raktvål I Träskål Elite (100 g)
  Väldoftande raktvål från FlorisÖnskar du att du själv kunde ta bort ditt skägg så som det gjordes förr i tiden, så är Floris The Gentleman Raktvål I Träskål Elite ett bra val. Raktvålen skummas upp till ett krämigt raklödder, när du använder en rakborste. Träaktig gentlemansdoft Floris The Gentleman Raktvål I Träskål Elite är en raktvål som försäkrar dig om en klassisk våtrakning utöver det vanliga. Den solida och fasta tvålen av bästa kvalitet är triple-milled, vilket är en framställningsmetod som höjer kvaliteten på raklöddret. Raktvålen skapar ett mjukt och väldoftande lödder, som lätt fördelas i ditt ansikte. Du får den ultimata, täta rakningen samt en väldoftande hint av historiens vingar. Dessutom är den lätt parfymerad med träaktiga noter underbyggda av en svalkande twist av citrus, bergamott och apelsin. Ingredienser Floris The Gentleman Raktvål I Träskål Elite är baserad på en effektiv formel, som skapar ett fylligt och luxuöst lödder. Raktvålen har en behaglig, maskulin doft. Användning Gör rakborsten blöt med varmt vatten och skaka av överflödigt vatten från den. Rör runt rakborsten i raktvålen tills håren fylls med ett lätt och krämigt raklödder. Raka därefter ditt skägg och njut slutligen av ditt vassa resultat. Innehåll 100 g.
 • Taylor of Old Bond Street Rakkräm Kokos (150 g)

  Taylor of Old Bond Street Rakkräm Kokos (150 g)
  Med tillsättandet av kokosolja får du alla fördelarna från denna ingrediens: en vårdande effekt som också skyddar dig i alla väder osv.Samtidigt ger denna rakkräm dig möjligheten att få ett riktigt fylligt och fint rakskum till din rakning. Den lyfter ditt ansiktshår så du uppnår optimal komfort när du rakar dig.DoftnoterDenna dominanta kokosdoft är avrundad med heliotropblommor och en liten uns av fikon inlindade i karamell och vanilj.Innehåll150 gr.
 • Benjamin Barber Shaving Soap Oud

  Benjamin Barber Shaving Soap Oud
  Benjamin Barber raktvål Oud är en väldoftande glycerinbaserad raktvål med den exotiskt mörka och maskulina doften Oud, blandad med noter av läder, sötma, sandelträ och vetiver. Benjamin Barbers&hellip:
 • The Goodfellas' Smile Amber Fougere Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Amber Fougere Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile Amber Fougere Traditional Shaving Soapr en kta raktvl med hg kvalitet. Med noggrant utvalda ingredienser och rvaror fr att ge varje rakning en maximal upplevelse. Denna raktvl r allergivnlig&hellip:
 • Dick Johnson Excuse My French Shaving Soap Moellux 80g

  Dick Johnson Excuse My French Shaving Soap Moellux 80g
  Dick Johnson Excuse My French Shaving Soap Moellux 80g r en creamsoap , vilket r en mix mellan hrdtvl och krm och Moelleux r franska som hnvisar till smooth! Ordet faller ur tungan med ett mjukt och varmt&hellip:
 • Mr Fine's Santal Absolut Shaving Soap

  Mr Fine's Santal Absolut Shaving Soap
  Mr Fine's Santal Absolut Shaving Soap ger ett rikt och fylligt ldder, den r baserad p den klassika talc-formulan och ger ett exceptionellt bra glid och bibehller mycket fukt fr en maximal rakupplevelse.&hellip:
 • Mondial AXOLUTE Homme Luxury Shaving Cream Bowl

  Mondial AXOLUTE Homme Luxury Shaving Cream Bowl
  Mondial AXOLUTE Homme Luxury Shaving Cream Bowl r en traditionell rakkrm i solid texture , vilket innebr att det r en mjukare raktvl. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt&hellip:
 • L'Occitane Cade Shaving Cream Tub 150 ml

  L'Occitane Cade Shaving Cream Tub 150 ml
  En rakkräm som förvandlas till ett friktionsdämpande skum på huden. Renar huden med provencalska örter och oljor, tonar huden smidig med hjälp av sheasmör och glycerin. Passar för normal och känslig&hellip:
 • Mr Fine's Santal Absolut Shaving Soap

  Mr Fine's Santal Absolut Shaving Soap
  Mr Fine's Santal Absolut Shaving Soap ger ett rikt och fylligt ldder, den r baserad p den klassika talc-formulan och ger ett exceptionellt bra glid och bibehller mycket fukt fr en maximal rakupplevelse.&hellip:
 • Molton Brown Skin-Calming Shaving Cream (150 ml)

  Molton Brown Skin-Calming Shaving Cream (150 ml)
  Molton Brown är kända för att göra otroligt läckra produkter och det är just vad du får här i denna rakkräm. Den är framtagen för rakning av känslig hud och den har därför några extra vårdande egenskaper som hjälper med att lugna huden under och efter rakning. Den innehåller bland annat kornextrakt som går in och lugnar huden samt förbereder den på en lätt och irritationsfri rakning. Så gör du: Fukta skägget med vatten och massera in rakkrämen i skägget. Raka med håren som du alltid lärt dig, för att uppleva minsta möjliga irritation. Skölj ansiktet efter rakning och använd en fuktighetskräm. Innehåll: 150 ml
 • Taylor of Old Bond Street Rakkräm Grapefrukt (150 gr)

  Taylor of Old Bond Street Rakkräm Grapefrukt (150 gr)
  Få en uppfriskande rakupplevelse genom att använda en rakkräm som både tillför fukt och skyddar din hud.
 • Tabac Original Shaving Cream

  Tabac Original Shaving Cream
  Tabac Original Shaving Cream r en rakkrm som ger ett krmigt ldden. Den kan anvndas med eller utan rakborste. Den innehller nringsrika ingredienser som bibehller fuktnivn i huden. Klassisk Tabac Originaldoft,&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Tobacco Leaf Shaving Cream Bowl

  Taylor of Old Bond Street Tobacco Leaf Shaving Cream Bowl
  Taylor of Old Bond Street Tobacco Leaf rakkräm ger ett fylligt, krämigt raklödder med bra glid. Skapar en skyddande barriär och återfuktar huden.  Doft av maskulin tobak, som ackomponjeras av noter&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Cedarwood Shaving Cream Bowl

  Taylor of Old Bond Street Cedarwood Shaving Cream Bowl
  Taylor of Old Bond Street Shaving Cream Bowl, Cedarwood
 • Taylor Of Old Bond Street St. Jermyn Street Collection Shaving Cream

  Taylor Of Old Bond Street St. Jermyn Street Collection Shaving Cream
  Taylor Of Old Bond Street St. Jermyn Street Collection Shaving Cream Bowl r en rakkrm som ger ett krmigt ldder fr ett perfekt glid. Tillverkad enligt klassisk tradition. Kan anvndas med eller utan rakborste.&hellip:
 • Tabac Original Shaving Soap Stick

  Tabac Original Shaving Soap Stick
  Tabac Original Shaving Soap Stick r en klassisk raktvl i stiftform, som r perfekt att ta med p resan. Den kan anvndas direkt p huden eller med rakborste. Den r tillverkad p kta basis (talg) och ger ett&hellip:
 • Dick Johnson Excuse My French Shaving Gel Inexorable 100ml

  Dick Johnson Excuse My French Shaving Gel Inexorable 100ml
  Dick Johnson Excuse My French Shaving Gel Inexorable 100ml r en transparant rakgel som ger en precis och snabb rakning. Denna rakgel r utvecklad fr att fungera lika bra att raka linjer som att utfra klassisk&hellip:
 • Mühle Raktvål Shavestick - Havtorn (37 g)

  Mühle Raktvål Shavestick - Havtorn (37 g)
  Vårdande RakstiftOm du är ute efter ett smart och resvänligt rakstift, så ska du prova Shavestick - Havtorn från Mühle. Detta stift ger dig möjlighet att ha det med dig överallt, så du alltid kan se välvårdad ut. Mühle Raktvål Shavestick - Havtorn är en lugnande och fuktgivande raktvål som försetts med sandelträ. Ett rakstift är optimalt för användning under resan eller hektiska dagar, då du inte vill kompromissa med rakningen. Ingredienser Denna version med havtorn, har en fruktig och frisk doft av lime och apelsin. Den verkar väldigt lugnande och fuktgivande på huden. Användning av Shaving Stick Du rullar stiftet på skägget och därefter kan du styla det. Det är en bra idé att massera in produkten till huden, så du får en omvårdande effekt. Kom ihåg att inte använda för mycket produkt, då skägget kan börja klumpa sig. Innehåll 37 g.
 • Kaliflower Organics Shaving Soap Citrus Cedarwood

  Kaliflower Organics Shaving Soap Citrus Cedarwood
  Kaliflower Organics Shaving Soap Citrus Cedarwood r en handgjord ekologisk raktvl innehllande bentonitlera fr en fljesam och nra rakning. Tvlen ger ett rikligt och fylligt ldder som rcker fr en 3 pass&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Rakkräm - Sandalwood (75 ml)

  Taylor of Old Bond Street Rakkräm - Sandalwood (75 ml)
  Beskrivning Krämen som är gjord på gammaldags sätt och ger ett perfekt glid till din rakning - antingen du använder hyvel, DE Safety Razor eller rakknivar. Krämen har en klassisk och maskulin doft av Sandalwood, som kommer från Sandelträ. Krämen kommer i en snygg och smal tub. Innehåll 75 ml Användning Om du önskar att använda hyvel, rekommenderar vi att du använder krämen direkt i ditt ansikte. Använder du DE Safety Razor eller rakknivar, rekommenderar vi att skumma krämen för det bästa resultatet.
 • Proraso Shaving Cream Refreshing and Toning Eucalyptus - barber size

  Proraso Shaving Cream Refreshing and Toning Eucalyptus - barber size
  Proraso Shaving Cream - Barber Size med uppfriskande eukalyptus och menthol. En klassisk rakkrm som r tillverkad enligt klassisk tradition och passar bra tillsammans med rakborste. Den r baserad p vegetabilisk&hellip:
 • Beardburys Shaving cream 150ml

  Beardburys Shaving cream 150ml
  Beardburys Shaving Cream r en rakkrm med en formula som har anti-irritationseffekt. Den r dryga krmen ger tckning p strre omrde och underlttar rakningen. Anvndning Ta nskad mngd p borsten eller i handen&hellip:
 • Gillette Shave Series Shave Gel Protection (200 ml)

  Gillette Shave Series Shave Gel Protection (200 ml)
  Gillette RakgelÖnskar du en behaglig och fuktgivande rakning, så är Gillette Shave Series Shave Gel Protection ett bra val för dig. Med denna rakgel håller du din hud sund och avlägsnar irritation och rodnad från huden, den ser till att skydda huden under och efter rakningen. Med hjälp av de fuktgivande ingredienserna, ser Gillette Rakgel till att ge en glidande effekt och säkerställer en slät rakning. Den fuktgivande gelen ger rakhyveln möjlighet att glida lätt över huden, och medverkar till att ge dig en tät rakning. Fördelar Tillför fukt till hudenSkyddar huden vid rakningMotverkar hudirritationInnehåller mandelolja Användning Fördela passande mängd av Gillette Rakgel på huden så det blir till ett lödder. Vid sensitiv hud kan du med fördel låta skummet sitta lite innan du påbörjar rakning, och på så sätt mjukgöra hårstråna. Skölj avslutningsvis av huden med kallt vatten. Innehåll 200 ml.
 • D.R. Harris & Co. Windsor Raktvål Refill (100 g)

  D.R. Harris & Co. Windsor Raktvål Refill (100 g)
  D.R. Harris &: Co. har skapat refills till din rakskål så att du kan fortsätta raka dig - ekonomiskt! Månadsförbrukningar 100 gram av raktvålen från D.R. Harris &: Co. räcker till flera månadsförbrukningar utan problem. Därför är det en supersmart investering att köpa dessa refills. Du kan på det sättet också testa nya tvålar om du har lust att utforska sortimentet från D.R. Harris &: Co. Windsor Windsor är en av de klassiska dofterna från D.R. Harris &: Co. och har massor att bjuda på. Den har en frisk doft som doftar mest av citrus vid appliceringen och därefter går över i en mer maskulin peppardoft.
 • The Goodfellas' Smile Furiah Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Furiah Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile Furiah Traditional Shaving Soapr en kta raktvl med hg kvalitet. Med noggrant utvalda ingredienser och rvaror fr att ge varje rakning en maximal upplevelse. Denna raktvl r allergivnlig&hellip:
 • Mondial Classic Luxury Shaving Cream Mandorla Wooden Bowl

  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Mandorla Wooden Bowl
  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Wooden Bowl r en traditionell rakkrm i solid texture , vilket innebr att det r en mjukare raktvl. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt&hellip:
 • Mr Bear Shaving Soap Buckthorn

  Mr Bear Shaving Soap Buckthorn
  Naturlig raktvål som skyddar huden vid rakning. Tvålen förebygger även uppkomsten av irriterad hud. Vikt: 80 g
 • Dorsh Shaving Gel Full Action 700ml

  Dorsh Shaving Gel Full Action 700ml
  Dorsh Shaving Gel Full Action r en rakgel som effektivt gr ditt skgg mjukt och huden redo att rakas, den ger ett bra glid och skydd under rakningen. Rakgelen r transparant vilket underlttar fr linjering&hellip:
 • Proraso Shaving Foam Protective 400 ml

  Proraso Shaving Foam Protective 400 ml
  Proraso Shaving Foam Protective med Aloe Vera och E-vitamin r ett fylligt och extra terfuktande rakskum. Det innehller Aloe Vera och E-vitamin som terfuktar och ger nring till huden och makadamiantolja&hellip:
 • D.R. Harris & Co. Marlborough Rakkräm (75 g)

  D.R. Harris & Co. Marlborough Rakkräm (75 g)
  Riktigt många män föredrar att få deras rakkräm i en tub. På detta sätt är krämen redan mixat för dig så du slipper skumma upp det själv, som är det tradionella sättet att göra det på. Lyxtvål Denna rakkräm från D.R. Harris &: Co. är helt klart den lyxigaste rakkrämen som gjorts från detta märke. Det är en lätt kräm men är väldigt koncentrerad, vilket innebär att du inte behöver mycket av produkten för att få jobbet gjort. Utöver detta är krämen gjord med den speciella så kallade Marlborough doften. Marlborough doften Det är en klassisk maskulin doft med två träsorter som är väl omtyckta: cederträ och sandelträ.