Raklödder

För att kunna göra en riktigt nära rakning behöver man dels mjuka upp skägg- eller hårstråna. Man behöver också ge rakhyveln eller rakkniven bra glid för att undvika hudirritation och skärsår. Ett bra raklödder är vad som behövs.

Det finns lite olika produkter man kan använda för att skapa raklöddret. Det finns allt från raktvålar, rakgeler till färdiga rakskum på sprayflaska. Här hittar du premiumprodukter som ger dig härligt, tjockt raklödder till din rakning.

Kategorier: Raktvålar | Rakkräm | Rakgel | Rakskum

Populärt inom raklödder

 • Raw Naturals The Mighty Fluffy Shave Gel

  Raw Naturals The Mighty Fluffy Shave Gel
  Beskrivning Denna rakgel från Raw Naturals är en skummande rakgel, som mjukgör hårstubben för en behagligare rakning. Den innehåller extrakt av havre som fuktar och mjukgör huden, medan dess naturliga&hellip:
 • ShaveSafe - 2-i-1 Rakkräm

  ShaveSafe - 2-i-1 Rakkräm
  Med ShaveSafe behöver svenska män inte längre oroa sig för röda prickar, sveda eller hudirritation efter rakning!ShaveSafe är en rakkräm som effektivt motverkar inflammation i hårsäckarna och&hellip:
 • St. James BP&L Shave Cream Jar

  St. James BP&ampL Shave Cream Jar
  luxuös rakkräm från St. James Of London, som hjälper dina hår med att lufta sig och därmed gör det ännu enklare för rakhyveln att få en tät rakning. Rakkrämen kan användas både med och utan&hellip:
 • Van Der Lovett Shaving Soap Dutch Blue

  Van Der Lovett Shaving Soap Dutch Blue
  Mjukgörande raktvålÖnskar du en tät och behaglig rakning, så är Shaving Soap Dutch Blue från Van Der Lovett perfekt för dig. Raktvålen verkar lugnande och lindrande, så din hud görs redo för&hellip:

Fler tips på raklödder

 • The Goodfellas' Smile Stardust Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Stardust Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile Stardust Traditional Shaving Soapr en raktvl med hg kvalite, dr man har noggrant valt ut dom finaste ingredienserna och rvarorna fr att ge varje rakning en maximal upplevelse. Med&hellip:
 • Taylor Of Old Bond Street Barbercreme Mandel

  Taylor Of Old Bond Street Barbercreme Mandel
  Beskrivelse: Barbercreme i høj kvalitet fra Taylor Of Old Bond Street, med mandel duft giver et fantastisk resultat og tilfører samtidig fugt til huden og plejer. -Fungerer både med eller uden barberingskost.&hellip:
 • Mr Fine's Platinum Shaving Soap

  Mr Fine's Platinum Shaving Soap
  Mr Fine's Platinum Shaving Soap ger ett rikt och fylligt lö:dder, den ä:r baserad på: den klassika talc-formulan och ger ett exceptionellt bra glid och bibehå:ller mycket fukt fö:r&hellip:
 • The Goodfellas' Smile Furiah Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Furiah Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile Furiah Traditional Shaving Soap :ä:r en ä:kta raktvå:l med hö:g kvalitet. Med noggrant utvalda ingredienser och rå:varor fö:r att ge varje rakning en&hellip:
 • Parker Sandalwood and Shea Butter Shave Soap, 100 g.

  Parker Sandalwood and Shea Butter Shave Soap, 100 g.
  Parker raktvål är gjord av sandelträ, etiopiskt sheasmoer, kokosnoetsolja, olivolja, mandel och aloe vera. Tvålen mjukar upp ditt skägg och foerbereder det foer en mycket trevlig, mjuk och nära rakning.&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Cedarwood Shaving Cream Bowl

  Taylor of Old Bond Street Cedarwood Shaving Cream Bowl
  Taylor of Old Bond Street Shaving Cream Bowl, Cedarwood
 • Van Der Lovett Shaving Soap Grey Edition

  Van Der Lovett Shaving Soap Grey Edition
  Mjukgörande raktvålÖnskar du en behaglig rakning, så är Van Der Lovett Shaving Soap Grey Edition ett absolut måste för dig. Raktvålen ser till att din rakhyvel glider problemfritt över hudens&hellip:
 • Mondial Classic Luxury Shaving Cream Zagara Wooden Bowl

  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Zagara Wooden Bowl
  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Wooden Bowl r en traditionell rakkrm i solid texture , vilket innebr att det r en mjukare raktvl. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt&hellip:
 • Sweden Eco - Shaving Soap, 60 ml

  Sweden Eco - Shaving Soap, 60 ml
  En ekologisk och mild raktvål/ansiktstvätt med olivolja och aloe vera som mjukgör och återfuktar huden. Ger ett krämigt lödder som minimerar risken för hudirritationer. Sweden Eco är Rosenseriens&hellip:
 • American Crew Moisturizing Shave Cream

  American Crew Moisturizing Shave Cream
  American Crew Shave Cream är en lyxig rakkräm med kraftfulla vitaminer och ingredienser. Avocado, Eucalyptus och mandelolja ger maximalt skydd för torr och känslig hud. Vitamin A och B ger huden extra&hellip:
 • Elemis Time For Men Skin Soothe Shave Gel (150ml)

  Elemis Time For Men Skin Soothe Shave Gel (150ml)
  Elemis Time For Men Skin Soothe Shave Gel, den här toppmoderna gelen är sammansatt för att ge en skön rakupplevelse. Den innehåller startklara mikrokapslar som omedelbart frigör ett unikt komplex av marina extrakt och jojobaolja, med välkänd lindrande effekt på huden.Den aktiva basen av aloe vera och trollhassel i en vetenskapligt formulerad blandning av antiinflammatoriska extrakt av arnika, kamomill och kylande mentol är en perfekt rakgel även för de känsligaste hudtyperna.
 • Bulldog Sensitive Shave Gel (175ml)

  Bulldog Sensitive Shave Gel (175ml)
  Bulldog Sensitive Shave Gel är en transparent rakgel för känslig hud. Eftersom den är transparent, lämpar den sig bra för precisionsrakning. Formulan är speciellt framtagen för känslig hud med en kombination av havreolja, baobabolja och videört för en jämn och behaglig rakning.
 • Taylor Of Old Bond Street Tobbaco Leaf Shaving Cream

  Taylor Of Old Bond Street Tobbaco Leaf Shaving Cream
  Taylor Of Old Bond Street Tobbaco Leaf Shaving Cream r en rakkrm som r glycerinsbaserad och ger extra fint ldder och fint glid, den innehller kokosntsolja ger rakkrmen goda post-shave egenskaper. AnvndningFukta&hellip:
 • Mondial Classic Luxury Shaving Cream Tabacco Verde Wooden Bowl

  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Tabacco Verde Wooden Bowl
  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Wooden Bowl r en traditionell rakkrm i solid texture , vilket innebr att det r en mjukare raktvl. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt&hellip:
 • The Goodfellas' Smile Italian Orange Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Italian Orange Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile Italian Orange Traditional Shaving Soapr en kta raktvl med hg kvalitet. Med noggrant utvalda ingredienser och rvaror fr att ge varje rakning en maximal upplevelse. Denna raktvl r&hellip:
 • Captain Fawcett Shaving Soap Scapicchio

  Captain Fawcett Shaving Soap Scapicchio
  Captain Fawcett Shaving Soap Scapicchio r en exklusivt vldoftande raktvl i en elegant handtillverkad trskl med inspiration frn Italiens frsta barber shop. Raktvlen ger ett rikt och krmigt rakskum och har&hellip:
 • Mondial Classic Luxury Shaving Cream Mandarino e Spezie Bowl

  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Mandarino e Spezie Bowl
  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Bowl r en traditionell rakkrm i solid texture , vilket innebr att det r en mjukare raktvl. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt rakldder,&hellip:
 • Taylor Of Old Bond Street Sandalwood Shaving Cream Bowl

  Taylor Of Old Bond Street Sandalwood Shaving Cream Bowl
  Taylor Of Old Bond Street Sandalwood Shaving Cream Bowl r en rakkrm som ger ett krmigt ldder fr ett perfekt glid. Tillverkad enligt klassisk tradition. Kan anvndas med eller utan rakborste. DoftEn klassisk&hellip:
 • Truefitt & Hill Ultimate Comfort Shaving Cream Travel

  Truefitt & Hill Ultimate Comfort Shaving Cream Travel
  Denna rakkräm luktar svagt av lavendel och är idealisk för män med känslig och ömtålig hud. Rakkrämen kommer i en tub, vilket gör den perfekt att ta med på resan.Innehåll: 100 ml.
 • Taylor Of Old Bond Street Eton College Shaving Cream Bowl

  Taylor Of Old Bond Street Eton College Shaving Cream Bowl
  Taylor Of Old Bond Street Shaving Cream Eton College ä:r en rakkrä:m som ger ett krä:migt lö:dder fö:r ett perfekt glid. Tillverkad enligt klassisk tradition. Kan anvä:ndas med&hellip:
 • The Goodfellas Smile The Tube Shaving Soap 14x10ml

  The Goodfellas Smile The Tube Shaving Soap 14x10ml
  The Goodfellas Smile The Tube 14x10ml Shaving Soap är ett mixrör med alla favoriter från The Goodfellas Smile. Röret innehåller totalt 14 stycken 10mls burkar som adderar till 140ml av raktvål (räcker&hellip:
 • American Crew Shaving Skincare Moisturizing Shave Cream (450ml)

  American Crew Shaving Skincare Moisturizing Shave Cream (450ml)
  Rakcreme som innehåller vårdande ingredienser och säkerställer en tät och behaglig rakning. Passar kraftigt skägg.
 • Proraso Pre-Shave Cream - Eucalyptus Oil & Menthol

  Proraso Pre-Shave Cream - Eucalyptus Oil & Menthol
  Denna pre-shave-kräm mjukar upp stubb, tonar och skyddar, samtidigt som den förbereder huden för en perfekt rakning. Eucalyptus har en lugnande effekt och mentol ger en skön känsla av friskhet. Krämen&hellip:
 • Bandido Blue Shaving Gel 1L

  Bandido Blue Shaving Gel 1L
  Bandido Blue Shaving Gel r en transparent rakgel perfekt fr att raka linjer och kanter. Den har en terfuktande formula och ett Active Comfort System som ger en bra gidyta med minimal friktion. Passar alla&hellip:
 • Tabac Original Shaving Soap Stick Refill

  Tabac Original Shaving Soap Stick Refill
  Tabac Original Shaving Soap Stick Refill r en klassisk raktvl i stiftform, som r perfekt att ta med p resan. Den kan anvndas direkt p huden eller med rakborste. Den r tillverkad p kta basis (talg) och&hellip:
 • St. James M&P Shave Cream Travel Tube

  St. James M&ampP Shave Cream Travel Tube
  Beskrivning Denna superläckra rakkräm efterlämnar din hud silkesmjuk, skyddad och irritationsfri efter var rakning. Låt dig inte luras av dess storlek, om små mängder används kan den räcka i upp&hellip:
 • Yaqi Artisan Shaving Soap Hypnotic Blue

  Yaqi Artisan Shaving Soap Hypnotic Blue
  Yaqi Artisan Shaving Soap är en så kallad "croap" (en mix av raktvål och rakkräm) som är tillverkad enligt traditionellt recept. Den är baserad på en talkformula som ger ett bra glid vid rakningen&hellip:
 • No?beru Shaving Cream Amber-Lime

  No?beru Shaving Cream Amber-Lime
  Beskrivning Det är skillnad på rakning och rakning. Detta är en luxuös rakkräm, som både är ytterst väldoftande men även skonsam mot din hud, så du är mycket nära inpå bästa möjliga rakning.&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Rakkräm Kokos

  Taylor of Old Bond Street Rakkräm Kokos
  Rakkrämer är till för att ge män en bättre utgångspunkt så att de kan raka sig utan problem. Taylor of Old Bond Street har gjort dessa produkterna för män i över 50 år och känner därför till&hellip:
 • RazoRock Mudder Rocker Raktvål

  RazoRock Mudder Rocker Raktvål
  RazoRock Mudder Focker raktvål har – ända sedan den blev lanserad – varit lite kontroversiell. Det har framförts några klagomål till RazoRock över namnet på raktvålen och vissa som helt enkelt&hellip:
 • Geo F. Trumper Rakkräm Sandalwood

  Geo F. Trumper Rakkräm Sandalwood
  Geo F. Trumper rakkräm är en äkta klassiker med en ren doft av sandelträ. Den är glycerinbaserad och skapar ett rikt och fylligt skum som ger en behaglig och nära rakning. Rakkrämen kan användas&hellip:
 • Mondial Classic Luxury Shaving Cream Sandalo Wooden Bowl

  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Sandalo Wooden Bowl
  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Wooden Bowl r en traditionell rakkrm i solid texture , vilket innebr att det r en mjukare raktvl. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt&hellip:
 • Mühle Shaving Soap - Sandalwood

  Mühle Shaving Soap - Sandalwood
  Mühle Shaving Soap - Sandalwood är en naturlig tvål baserad på sandelträ. Det är en förfriskande och vårdande tvål som passar alla hudtyper. Raktvålen har en varm och fyllig doft av sandelträ,&hellip:
 • Beardburys Shaving cream 150ml

  Beardburys Shaving cream 150ml
  Beardburys Shaving Cream r en rakkrm med en formula som har anti-irritationseffekt. Den r dryga krmen ger tckning p strre omrde och underlttar rakningen. Anvndning Ta nskad mngd p borsten eller i handen&hellip:
 • Proraso Raktvål i grön skål - Eucalyptus Olja & Menthol

  Proraso Raktvål i grön skål - Eucalyptus Olja & Menthol
  Kvalitets raktvål från Proraso Proraso är känd i det mesta av världen för sina utsökta produkter. De har många år på väskan, och därför får du också produkter av mycket hög kvalitet när&hellip:
 • LEA Classic Rakkräm i tub

  LEA Classic Rakkräm i tub
  Riktigt härlig och klassisk rakkräm med lanolin och toppnoter av sandelträ. Fantastisk textur som lindrar och förhindrar irritation. Dermatologiskt testad. Innehåll 100 g.
 • Mr Fine's L'Orange Noir Shaving Soap

  Mr Fine's L'Orange Noir Shaving Soap
  Mr Fine's L'orange Noir Shaving Soap ger ett rikt och fylligt lö:dder, den ä:r baserad på: den klassika talc-formulan och ger ett exceptionellt bra glid och bibehå:ller mycket fukt fö:r&hellip:
 • The Goodfellas' Smile Sea Citrus Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Sea Citrus Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile Sea Citrus Traditional Shaving Soapr en kta raktvl med hg kvalitet. Med noggrant utvalda ingredienser och rvaror fr att ge varje rakning en maximal upplevelse. Denna raktvl r allergivnlig&hellip:
 • Proraso Shaving Cream Wood & Spice 275 ml

  Proraso Shaving Cream Wood & Spice 275 ml
  Proraso Shaving Cream Wood & Spice ä:r en professionell rakkrä:m speciellt utvecklad fö:r enbladsrakning. Den har en krä:mig formula som ger ett kompaktare lö:dder och en bä:ttre&hellip:
 • Stirling Soap Company Haverford Shaving Soap

  Stirling Soap Company Haverford Shaving Soap
  Stirling Soap Company Haverford Shaving Soap är en Artisan raktvål från Stirling Soap Company, som tillverkas i mindre partier. Vid tillverkningen av deras raktvålar används enbart dom bästa råvarorna&hellip:
 • LEA Precisions Rakkräm

  LEA Precisions Rakkräm
  Genomskinlig rakkrämOm du önskar en enkel och genomskinlig rakning, så är LEA Precisions-rakkräm perfekt för dig. Rakkrämen är transparent och skummar inte, och du kan därför enkelt se de områden&hellip:
 • Arko Shaving Soap Stick

  Arko Shaving Soap Stick
  Arko Shaving Soap Stick ä:r ett klassiskt rakstick tillverkat i Turkiet. En talgbaserad krä:m som ger ett krä:migt raklö:dder. Kan anvä:ndas bå:de som en klassisk rakvtå:l&hellip:
 • Percy Nobleman PN Shaving Cream 100 g

  Percy Nobleman PN Shaving Cream 100 g
  Percy Nobleman Shaving Cream r en rakkrm i burk anpassad bde fr rakning med eller utan rakborste. Den ger ett tjockt och krmigt ldder. Den innehller glycerin som lgger sig som en skyddande hinna p huden&hellip:
 • Nivea Protect & Care Shaving Foam

  Nivea Protect & Care Shaving Foam
  Få en len och slät rakning med Nivea Shaving FoamHar du svårt att få en mjuk och slät rakning, så är Nivea Shaving Foam till för dig som önskar en helt mjuk och slät känsla efter en rakning.&hellip:
 • The Bluebeards Revenge Shaving Cream

  The Bluebeards Revenge Shaving Cream
  The Bluebeards Revenge Shaving Cream r en parabenfri rakrm som frutom att reducera skggvxten, frhindra utslag och sveda ven r vldig trevlig att raka sig med. Rakkrmen innehller Decelerine som reducerar&hellip:
 • Razorock Tuscan Oud Shaving Soap

  Razorock Tuscan Oud Shaving Soap
  Razorock Tuscan Oud Shaving Soap :ä:r en raktvå:l som ä:r gjord på: en traditionell italiensk raktvå:lsbas, den innehå:ller sheasmö:r, arganolja, aloe vera och lanolin.&hellip:
 • Omega Shaving Cream in Bowl

  Omega Shaving Cream in Bowl
  Omega Shaving Cream in Bowl ä:r en klassisk semihå:rd rakkrä:m tillverkad enligt italiensk tradition. Den innhå:ller uppfriskande eukalyptusolja som ä:ven ger ett jä:mnt glid&hellip:
 • Dick Johnson Excuse My French Shaving Gel Inexorable 100ml

  Dick Johnson Excuse My French Shaving Gel Inexorable 100ml
  Dick Johnson Excuse My French Shaving Gel Inexorable är en transparant rakgel som ger en precis och snabb rakning. Denna rakgel är utvecklad för att fungera lika bra att raka linjer som att utföra&hellip: