Exclusive Shavings » Rakhyvlar » Raka huvud

Märken på raka huvud:

Raka huvud

Ett rakat huvud är rent och fräscht men kräver rätt produkter för att man ska få ett bra resultat. Om man nöjer sig med att ha lite stubb kan man raka huvudet med rakapparat, men vill man ha ett blankt och renrakat måste man använda rakhyvel.

Det finns speciella rakhyvlar som är gjorda specifikt för att raka huvudet med. HeadBlade är ett varumärke som specialiserat på just detta.

 • Headlube Moisturiser Glossy - 150 ml

  Återfuktare för huvudet efter rakning. Använd Headlube Moisturiser Glossy för att ge huvudet en glansig yta. Verkar inte igentäppande för porerna och är skonsam mot huden.Parfymfri.Volym 150 mlFinns även i med matt finish.
 • ATX Pink Rakhyvel

  Headblade ATX Pink Rakhyvel är den senaste rakhyveln från HeadBlade. Den är kompatibel med HB3-,HB4- och HB6-blad. Till skillnad från tidigare hyvlar som S4 Shadow, Ghost och Sport så drar du hyveln med hjulen framåt. Du kan raka ditt huvud, skägg eller andra delar av kroppen.
 • HeadWipes

  Alla som har ett rakat huvud har säkert upplevt att skalpen samlar smuts, svett och kan kännas fet efter en hel dag ute eller på jobbet. Med Headblade HeadWipes våtservetter kan man snabbt och enkelt fräscha upp huvudet på mindre än 30 sekunder.HeadWipes servetter är infuserade med aloe, grönt te, havssalt och gurkextrakt. De doftar lika fräscht som du känner dig efter användning.Storlek 30 wipes
 • Pump

  Headblade Pump passar till: HeadLube Moisturiser Glossy/Matt/SPF30, 150/237 ml HeadShed 150/237 ml HeadSlick 150/237 ml
 • HeadSlick Rakkräm för huvudet 237 ml

  HeadSlick är en rakkräm sammansatt för att göra huvudrakning så problemfri det bara går. Den skapar ett bra glid för rakbladet när håret ska rakas bort. Passar perfekt tillsammans med HeadBlade rakhyveln. HeadSlick är vattenlöslig vilket gör att ditt rakverktyg enkelt kan tvättas av efter rakning. Menthol gör att din skalp kommer att kännas sval och behaglig efteråt.Volym 237 mlParfymfri.
 • Coral Skin Tonic

  Coral Skin Tonic är en multifunktionell produkt från Geo F Trumper. Den fungerar bra som pre-shave, after shave och som uppfriskande hudlotion. Volym 200 ml
 • Barber Shop Collection Aftershave Balm

  Barber Shop Collection Aftershave Balm är ett återfuktande aftershave balm från italienska Acca Kappa. Minskar irritation som lätt kan uppstå vid rakning. Minskar glans och ger en behaglig fräschör till huden.Vitaminberikad aftershave balm.Innehåller hudvänlig arganolja och olja från vetegroddar.Mattar ner huden och minskar glans.Fungerar utmärkt på skalp och nyrakat huvud.Innehåller rhatanyextrakt och pepparmintolja.Ta lite aftershave balm i handen och massera in på nyrakad hud i ansikte, på huvud och nacke. Du belönas med en fräsch matt look, lugnad och återfuktad hud.Fri från petrolater, kemiska antioxidanter, GMO, PEG och parabener.Volym 125 ml