Raka huvud

Ett rakat huvud är rent och fräscht men kräver rätt produkter för att man ska få ett bra resultat. Om man nöjer sig med att ha lite stubb kan man raka huvudet med rakapparat, men vill man ha ett blankt och renrakat måste man använda rakhyvel.

Speciella rakhyvlar för huvudrakning

Det finns speciellt utvecklade rakhyvlar som är gjorda för att raka huvudet med. Det som gör de unika i jämförelse med andra rakhyvlar är att de följer huvudets form och kontur bättre.

Populärt inom raka huvud

 • HeadBlade Sport

  HeadBlade Sport
  HeadBlade Sport är en ny revolutionerande rakhyvel för rakning av huvudet. Designad för att passa perfekt i din handflata och för att lätt glida över hårbotten så att rakhyveln gör jobbet själv.&hellip:
 • HeadBlade ATX

  HeadBlade ATX
  All Terrain HeadBlade ATX har utvecklats i över tre år och är speciellt utformad med dessa fyra kvaliteter:- Den utnyttjar en ny multi-blade-teknik som ger snabbare rakning med mindre hudirritation&hellip:
 • HeadBlade ATX Le Black

  HeadBlade ATX Le Black
  Den populära ATX-modellen från HeadBlade har blivit svart för att få en mer maskulin och cool look. Den mattsvarta färgen klär HeadBlade riktigt bra, och den har så klart fortfarande samma användarvänlighet&hellip: