Raka huvud

Ett rakat huvud är rent och fräscht men kräver rätt produkter för att man ska få ett bra resultat. Om man nöjer sig med att ha lite stubb kan man raka huvudet med rakapparat, men vill man ha ett blankt och renrakat huvud gör man bäst i att använda en rakhyvel för huvudet.

Populärt inom raka huvud

  • HeadBlade ATX

    HeadBlade ATX
    All Terrain HeadBlade ATX har utvecklats i över tre år och är speciellt utformad med dessa fyra kvaliteter:- Den utnyttjar en ny multi-blade-teknik som ger snabbare rakning med mindre hudirritation&hellip:
  • HeadBlade ATX Le Black

    HeadBlade ATX Le Black
    Den populära ATX-modellen från HeadBlade har blivit svart för att få en mer maskulin och cool look. Den mattsvarta färgen klär HeadBlade riktigt bra, och den har så klart fortfarande samma användarvänlighet&hellip:

Rakhyvel som följer huvudet

Huvudets form skiljer sig en del från kinder och hals där vi män annars rakar oss mestadels. De speciella rakhyvlarna för huvudrakning är framtagna för att vara följsamma över skallens strukturer.

Att utföra huvudrakning med en säkerhetshyvel eller vanlig rakhyvel är ganska svårt. Det som exempelvis Headblade gjort är att skapa en hyvel som rullas fram och rakbladet följer dynamiskt med.