Rakblad

Ett vasst rakblad är viktigt att man har när man rakar sig med hyvel eller shavette. Om bladet är slött blir rakningen en pina och huden utsätts för onödigt slitage. Hudproblem kan uppstå och du kan vara inne i en ond cirkel om du inte byter ut ditt rakblad.

Här hittar du billiga flerbladiga rakblad till Gillette Fusion, Gillette Mach 3 och enkelbladiga rakblad till shavetter.

Populärt inom rakblad

 • Benjamin Barber Rakhyvel Emperor Fusion Piano Black

  Benjamin Barber Rakhyvel Emperor Fusion Piano Black
  Klassisk och stilren Fusion-hyvel från Benjamin Barber i svart resinplast med kromdetaljer. Längd handtag: 9,2 cm Total längd: 13,7 cm Bredd: 4 cm
 • Dovo Shavette Rakkniv (Svart handtag - Stål)

  Dovo Shavette Rakkniv (Svart handtag - Stål)
  Beskrivning: Dovo Shavette är en rakkniv med utbytbara blad. Ett billigt och bra sätt att testa hur rakning med kniv fungerar. Många erfarna barberare använder shavette dagligen när de ska raka kunder, då det ger möjlighet att byta blad efter varje kund! Med denna Dovo Shavette medföljer ett kort blad som är bra för nybörjare. Generellt är korta blad bättre för nybörjare. De bryts i två delar och sätts fast inne i shavetten. Du kan bland annat använda dessa blad till din shavette: Gillette 7 O´Clock Super Platinium Rakblad Merkur Super Platinium Rakblad Feather New Hi-Stainless Rakblad Alla dessa är korta rakblad. Du kan också använda följande rakblad som är lite extra långa, de passar endast till Dovos shavetter: Dovo XL Rakblad Det är viktigt att du är försiktig när du använder Dovos shavette då det är ett mycket vasst verktyg.
 • Tondeo TCR Razor Blades 10-p

  Tondeo TCR Razor Blades 10-p
  Tondeo TCR Razor Blades r ett dubbelrakblad fr Tondeo TM shavette. Innehll10st Tondeo TCR DE-rakblad
 • Truefitt & Hill Wellington Fusion Razor - Faux Horn

  Truefitt & Hill Wellington Fusion Razor - Faux Horn
  Använder du det senaste från Gillette, nämligen Fusion? Släng då ett öga på den här hyveln. Den använder sig av Fusion-bladen, men har en stilfaktor som heter duga. Samma rakning - fast med&hellip:

Fler tips på rakblad

 • BIC MISS Soleil Special Edition Engångsrakhyvlar (3 St)

  BIC MISS Soleil Special Edition Engångsrakhyvlar (3 St)
  BIC Miss Soleil Special Edition EngångsrakhyvlarOm du är på utkik efter en smärtfri, mjuk och tät rakning, är Bic Miss Soleil Special Edition Engångsrakhyvlar det perfekta valet för dig! Rakhyveln har 3 flexibla blad som ger dig en tät och mjuk rakning. Rakning av ben och bikiniområden är en vanlig vana. Det kan vara en smärtsam upplevelse om du använder en dålig och slö rakhyvel. Om du däremot har utrustningen i ordning så klaras jobbet av smärtfritt och smidigt. Produktspecifikationer Remsa med E-vitamin, som skämmer bort din hud.3 blad, som ger en tät och mjuk rakning.Ergonomiskt handtag, som säkerställer ett bra grepp och bra kontroll Användning Ta ut BIC MISS Soleil Special Edition Engångsrakhyvlar ur förpackningen och raka dig som du önskar. När rakhuvudet behöver bytas, klickas det enkelt av och du sätter därefter på ett nytt. Innehåll 3 BIC MISS Soleil Special Edition Engångsrakhyvlar
 • Tondeo Comfort Safe Razor Blades 10-p

  Tondeo Comfort Safe Razor Blades 10-p
  Tondeo Comfort Safe Razor Blades r rakblad som passar Tondeo Comfort Cut. Tillverkade i rostfritt stl med tre bladverdrag fr hllbarhet och bttre glidyta, bland annat crom nitrat platinum och teflon. Ena&hellip:
 • Feather F3 Rakblad (8 st)

  Feather F3 Rakblad (8 st)
  Effektiv och mild rakning Senaste rakbladen från Feather är ultraskarpa men samtidigt varsamma. Rakbladen kommer från Japan, som är känt för sina unika hantverk och kvalitetsprodukter inom grooming. Vi har provat Feather F3 Rakbladen och vi är imponerade. De är otroligt skarpa, men det känns ändå bara som att den kör över hudytan och ger en mild om än effektiv rakning, utan att det förekommer rakningsprickar. Särskilt skyddande blad Med dessa blad försäkrar du dig om en riktigt bra rakning men som samtidigt verkar skyddande av din hud. Bladen drar inte i huden såsom många andra blad, som bara har 3 knivar. Problemet med de flesta multi blade system, är att bladen drar tag i hårstråna under huden, vilket förorsakar irritation och rakningsprickar samt ger en dålig rakning. Feather har löst detta genom en försänkt vikt och ett fjädringssystem till varje blad. Feather har utvecklat särskilt skyddande blad som möjliggör en mild rakning med bara 3 blad - Det försäkrar dig om ett jämnt tryck på huden, så att du får en behaglig och tät rakning. Feather F3 Specifikationer 3 skarpa men varsamma knivarEn speciell gummiremsa som säkerställer att skägget rakas ända nere vid rotenBladen har stora mellanrum som gör det lättare att skölja och rensa bort håret Innehåll 8 st. Feather F3 Rakblad
 • Perma Sharp Single Edge Razor Blades 100-p

  Perma Sharp Single Edge Razor Blades 100-p
  Perma Sharp Singel Edge Razor Blades r ett vasst hgkvalitativt singelrakblad anpassat fr shavetter/rakknivar. Passar de flesta shavetter. Tillverkas av PG (Gillette) i Ryssland. SkrpaHg Antal blad100 st&hellip:
 • Feather MR3 Rakblad 9-pack

  Feather MR3 Rakblad 9-pack
  Feather MR3 rakblad i 9-pack till Feather MR3 Rakhyvel.  Notera att dessa blad inte passar till någon Gillettehyvel. Inte heller ska dessa blad förväxlas med Feathers dubbelrakblad som används till&hellip:
 • Feather F3 Rakblad 8-pack

  Feather F3 Rakblad 8-pack
  Rakblad från Feather till F3-rakyveln. F3-rakbladen har en s.k. ""Wave Guard"" som reducerar trycket från skären på huden för att ge en mild och skonsam rakning. Rakbladet har även en oerhörd skärpa&hellip:
 • Tondeo TSS 3 Razor Blades 10-p

  Tondeo TSS 3 Razor Blades 10-p
  Tondeo TSS 3 Razor Blades r ett extra lngt (62 mm)dubbeleggat rakblad anpassat fr Tondeo Sifter Shavetten. Innehll10st Tondeo TSS 3 DE-blad
 • Gillette Rakhyvel Fusion 5

  Gillette Rakhyvel Fusion 5
  Nya Fusion 5 från Gillette har fem tätt sittande rakblad för en bättre rakning. De fem bladen fördelar trycket mellan bladen vilket minskar trycket mot huden och ger mycket bättre komfort. Fusionhyveln&hellip:
 • Parker 92R Double Edge Safety Razor

  Parker 92R Double Edge Safety Razor
  Parker är kända för att tillverka traditionella rakhyvlar med en twist av modern design. En kombination som ger dig en old school rakhyvel, utan att den blir tråkig. Hyveln är den tyngsta modellen från Parker, med sitt långa handtag och tunga huvud ger den en unik känsla av en rakhyvel som glider över huden, utan att du behöver trycka. Detta förhindrar små skärsår. Bladen är lätta att byta ut.
 • HeadBlade HB4 4-pack Rakblad

  HeadBlade HB4 4-pack Rakblad
  Fyrablads-rakblad i 4-pack följer orginalt med HeadBlade ATX-hyveln men kan med hjälp av medföljande adapter användas med alla HeadBlades hyvlar. Varje rakblad har fyra blad. Innehåller 4 stycken&hellip:
 • Gillette Fusion5 ProGlide with FlexBall Technology 2 up

  Gillette Fusion5 ProGlide with FlexBall Technology 2 up
  En flerbladshyvel av fusion-modell från Gillette med Flex-Ball?-teknologi som möjliggör för hyveln att röra sig i olika riktningar och som därmed underlättar rakningen. Hyveln får större kontakt&hellip:
 • Gillette Rakhyvel Fusion5 Proshield 1 blad

  Gillette Rakhyvel Fusion5 Proshield 1 blad
  Gillette Fusion Proshield Yellow anpassar sig efter ansiktets unika konturer tack vare att rakhuvudet rör sig i sidled. Hyveln har en precisionstrimmer på baksidan för exakta linjer och kanter. Bladen&hellip:
 • Benjamin Barber Rakhyvel Nobel Fusion Krom

  Benjamin Barber Rakhyvel Nobel Fusion Krom
  Stilig rakhyvel från Benjamin Barber med handtag i krom. Fusion-huvud Längd handtag: 8,5cm Total längd: 14,6cm Bredd: 4,1cm
 • Gillette Fusion ProGlide Silvertouch Rakhyvel

  Gillette Fusion ProGlide Silvertouch Rakhyvel
  Gillette Fusion ProGlide Silvertouch passar dig med känslig hud. Med 15% tunnare blad, jämfört med Gillette Fusion, är Gillette Fusion ProGlide Silvertouch den mest moderna rakhyveln från Gillette&hellip:
 • Feather FHS-10 Single Edge Blade

  Feather FHS-10 Single Edge Blade
  Feather FHS-10 är ett enkelsidigt blad som passar gamla rakhyvlar från Valet och den nya OneBlade-hyvlen.  OBS! Detta bladet passar inte i de vanliga dubbelsidiga säkerhetshyvlarna. Tjocklek: 0,23&hellip:
 • Parker 90R Double Edge Safety Razor

  Parker 90R Double Edge Safety Razor
  Parker 90R Double Edge Safety Razor är en gammaldags DE rakhyvel. Det vill säga en hyvel som använder gammaldags rakblad med två sidor. Denna modell är en så kallad butterfly, vilket betyder att du skruvar på botten för att öppna två sidor i toppen av hyveln. Sedan kan du placera dit ditt DE rakblad och därefter skruva på botten för att stänga. Sedan är du redo för rakningen.Innehåll: 1 x Parker 90R Double Edge Safety Razor
 • Parker 22R Double Edge Safety Razor

  Parker 22R Double Edge Safety Razor
  En klassisk hyvel med en twist av modern design som gör att den inte ser ut som farfars gamla rakhyvel. Parker 22R har ett extra lång skaft som gör det lätt att raka halsen och ett tungt huvud vilket gör att man inte behöver trycka bladet mot huden. Därmed undviks små skärsår. Innehåll: 1 Parker 22r rakkniv Använd med: Merkur Super Platinum rakblad
 • BIC Flex 5 Hybrid Rakhyvel (Inkl. 4 blad)

  BIC Flex 5 Hybrid Rakhyvel (Inkl. 4 blad)
  Rakhyvel med utbytbara bladOm du vill ha en jämn och tät rakning, är BIC Flex 5 Hybrid Rakhyvel det perfekta valet för dig. Den förbättrade rakhyveln avlägsnar effektivt om än skonsamt ditt skägg, så du efterlämnas med ett välvårdat utseende utan rodnad och irritation. BIC Flex 5 Hybrid Rakhyvel har fem individuellt rörliga blad i rostfritt stål och ett flexibelt huvud som följer ansiktets konturer. På baksidan finns ett precisionsblad. Den fuktgivande delen ser till att huden hålls fuktig och således förhindrar uttorkning. Fördelar Säkrar en skonsam rakningAnpassar sig efter känsliga områden på kroppenFuktar huden under rakning Användning Packa upp din BIC Flex 5 Hybrid Rakhyvel ur förpackningen och raka skägget som du önskar. När rakhuvudet ska bytas ut, klickas det enkelt av, varpå ett nytt sätts på. Innehåll - 1 Rakhyvel - 4 Rakblad
 • Tondeo Comfort Safe Razor Blades 10-p

  Tondeo Comfort Safe Razor Blades 10-p
  Tondeo Comfort Safe Razor Blades r rakblad som passar Tondeo Comfort Cut. Tillverkade i rostfritt stl med tre bladverdrag fr hllbarhet och bttre glidyta, bland annat crom nitrat platinum och teflon. Ena&hellip:
 • Gillette Skinguard Sensitive Razor

  Gillette Skinguard Sensitive Razor
  Gillettes SkinGuard Sensitive är en produktserie framtagen för män med extra känslig hy. Bladen har en så kallad SkinGuard, dvs en form av barriär mellan bladen som minskar kontakten mellan hud och&hellip:
 • Perma Sharp Single Edge Razor Blades 100-p

  Perma Sharp Single Edge Razor Blades 100-p
  Perma Sharp Singel Edge Razor Blades r ett vasst hgkvalitativt singelrakblad anpassat fr shavetter/rakknivar. Passar de flesta shavetter. Tillverkas av PG (Gillette) i Ryssland. SkrpaHg Antal blad100 st&hellip:
 • Parker 98R Double Edge Safety Razor

  Parker 98R Double Edge Safety Razor
  Denna Parker 98R Double Edge Safety Razor är en läcker DE rakhyvel. Den är tillverkad i en 3-partsdesign. Detta innebär att du skruvar på undersidan för att ta isär delarna, sedan placerar ditt DE rakblad i rakhyveln och skruvar ihop den igen. Denna hyvel är gjord i ett läckert glänsande material med tvinnad metall på skaftet.Innehåll: 1 Parker 98R rakkniv
 • Truefitt & Hill Wellington Fusion Razor - Ebony

  Truefitt & Hill Wellington Fusion Razor - Ebony
  Använder du det senaste från Gillette, nämligen Fusion? Släng då ett öga på den här hyveln. Den använder sig av Fusion-bladen, men har en stilfaktor som heter duga. Samma rakning - fast med&hellip:
 • Truefitt & Hill Regency Mach3 Razor - Ebony

  Truefitt & Hill Regency Mach3 Razor - Ebony
  Denna hyvel från Truefitt &: Hill har ett aningen knubbigt utseende, vilket gör att den ligger som gjuten i handen. Med ett bra grepp, och Gillettes Mach3 blad kommer rakningen att kännas stabil&hellip:
 • Gillette Sensor Excel 5-pack

  Gillette Sensor Excel 5-pack
  Gillettes traditionella rakblad med två skärblad i 5-pack. Sensor Excel är Gillettes första rakblad med flexibla mikrofenor ""MicroFins"", som ger bättre komfort. Rakhuvudet är självjusterande&hellip:
 • Gillette Sensor Excel 10-pack

  Gillette Sensor Excel 10-pack
  Gillettes traditionella rakblad med två skärblad i 10-pack. Sensor Excel är Gillettes första rakblad med flexibla mikrofenor ""MicroFins"", som ger bättre komfort. Rakhuvudet är självjusterande&hellip:
 • Truefitt & Hill Wellington Fusion Razor - Porcelain

  Truefitt & Hill Wellington Fusion Razor - Porcelain
  Använder du det senaste från Gillette, nämligen Fusion? Släng då ett öga på den här hyveln. Den använder sig av Fusion-bladen, men har en stilfaktor som heter duga. Samma rakning - fast med&hellip:
 • Derby Premium Single Edge Razor Blades 100-p

  Derby Premium Single Edge Razor Blades 100-p
  Derby Premium Single Edge Razor Bladesr ett halvt dubbelrakblad anpassat fr shavetter och anvnds professionellt av barberare. Passar de flesta shavetter. Tillverkat i Turkiet. SkrpaMedium/hg Antal blad100&hellip:
 • Gillette Fusion5 Power 8-pack

  Gillette Fusion5 Power 8-pack
  Rakblad till Gillette Fusion5 Power rakhyveln i 8-pack. Nya Fusion Power från Gillette har fem tätt sittande rakblad för en bättre rakning. De fem bladen fördelar trycket mellan bladen vilket minskar&hellip:
 • Derby Professional Single Edge Razor Blades 100-p

  Derby Professional Single Edge Razor Blades 100-p
  Derby Professional Single Edge Razor Blades r ett halvt dubbelrakblad anpassat fr shavetter och anvnds professionellt av barberare. Passar de flesta shavetter. Tillverkat i Turkiet. SkrpaMedium Antal blad100&hellip:
 • Benjamin Barber Rakhyvel Nobel Mach3 Krom

  Benjamin Barber Rakhyvel Nobel Mach3 Krom
  Stilig rakhyvel från Benjamin Barber med skaft i krom. Gillette Mach3-huvud Längd handtag: 8,5 cm Total längd: 13,4 cm Bredd: 4,1 cm
 • Truefitt & Hill Wellington Mach3 Razor - Ebony

  Truefitt & Hill Wellington Mach3 Razor - Ebony
  Är du nöjd med rakningen du får av din Gillette Mach3, men skulle önska en lite lyxigare variant på hyveln? Här är svaret! Denna hyvel inger ett stilfullt intryck samtidigt som dess tyngd vittnar&hellip:
 • Truefitt & Hill Wellington Mach3 Razor - Ivory

  Truefitt & Hill Wellington Mach3 Razor - Ivory
  Är du nöjd med rakningen du får av din Gillette Mach3, men skulle önska en lite lyxigare variant på hyveln? Här är svaret! Denna hyvel inger ett stilfullt intryck samtidigt som dess tyngd vittnar&hellip:
 • Merkur Fothyvelblad 10-pack

  Merkur Fothyvelblad 10-pack
  Hyvelblad till Merkur fothyvel i 10-pack. Tysktillverkade i rostfritt stål.
 • Edwin Jagger rakhyvel i hornimitation

  Edwin Jagger rakhyvel i hornimitation
  Elegant hyvel från engelska Edwin Jagger i vacker hornimitation. Gillette Mach3 fäste. Längd, skaft: 8,5 cm Total längd: 13,2 cm Bredd: 4,2 cm Passar utmärkt till Rakställ med Rakborste Ebony -&hellip:
 • Truefitt & Hill Wellington Fusion Razor - Ivory

  Truefitt & Hill Wellington Fusion Razor - Ivory
  Använder du det senaste från Gillette, nämligen Fusion? Släng då ett öga på den här hyveln. Den använder sig av Fusion-bladen, men har en stilfaktor som heter duga. Samma rakning - fast med&hellip:
 • Gillette Skinguard Sensitive 4-pack

  Gillette Skinguard Sensitive 4-pack
  Gillettes SkinGuard Sensitive är en produktserie framtagen för män med extra känslig hy. Bladen har en så kallad SkinGuard, dvs en form av barriär mellan bladen som minskar kontakten mellan hud och&hellip:
 • Benjamin Barber Rakhyvel Duke Fusion Horn

  Benjamin Barber Rakhyvel Duke Fusion Horn
  Stilig rakhyvel från Benjamin Barber med handtag i hornimitation. Fusion-huvud Längd handtag: 9,5cm Total längd: 14,6cm Bredd: 4,1cm
 • Benjamin Barber Rakhyvel Imperial Mach3 Dark Chrome

  Benjamin Barber Rakhyvel Imperial Mach3 Dark Chrome
  Lyxig rakhyvel från Benjamin Barber i stilren design med räfflat handtag i mörk krom. Gillette Mach3 huvud Längd handtag: 10cm Total längd: 14,4cm Bredd: 4,1cm
 • Feather Professional Pro Guard Straight Razor Blades 15-p

  Feather Professional Pro Guard Straight Razor Blades 15-p
  Feather Professional Guard Straight Razor Blades passar alla shavetter frn Feather. Det tunnaste rakbladet frn Feather som ger den mest komfortabla rakningen. Det har en Semicircular Guard som kar skerheten&hellip:
 • Gillette Fusion5 4-pack

  Gillette Fusion5 4-pack
  Gillette Fusion5 har fem stycken blad som sitter tätt ihop för att fördela trycket och därmed påfrestningen på huden. Rakbladet har även en remsa, lubrastrip, som frigör mjukgörande ämnen och&hellip:
 • Gillette Rakhyvel Mach3 Turbo

  Gillette Rakhyvel Mach3 Turbo
  Gillette Mach3 Turbo tar bort mer av vartenda skägghårstrå på ett smidigare sätt. De tre nya antifriktionsbladen har tunnare och mer flexibla mikrolameller än Mach3. Genom att lyfta upp skäggstråna&hellip:
 • Mustaschkampen x RIJK

  Mustaschkampen x RIJK
  Gents tar upp kampen och verkar sponsor till Mustaschkampens kampanj ""Shave &: Save"" med syfte att öka medvetenheten om prostatacancer som Sveriges vanligaste cancersjukdom. Vill du vara med och&hellip:
 • Feather Professional Straight Razor Blades 20-p

  Feather Professional Straight Razor Blades 20-p
  Feather Professional Straight Razor Bladespassar alla shavetter frn Feather. Standardmodellen frn Feather som passar de flesta hydtyper och skggtyper. Ett stabilr rakblad som ger en behaglig rakupplevelse.&hellip:
 • Gillette Fusion Proglide Power Flexball Rakhyvel

  Gillette Fusion Proglide Power Flexball Rakhyvel
  Gillette Fusion Proglide Power Flexball är en helt ny batteridriven rakhyvel som anpassar sig efter ansiktets unika konturer tack vare att rakhuvudet rör sig i sidled. Hyveln har en precisionstrimmer&hellip:
 • Gillette Blades Male Skinguard Sensitive 8-pack

  Gillette Blades Male Skinguard Sensitive 8-pack
  Gillettes SkinGuard Sensitive är en produktserie framtagen för män med extra känslig hy. Bladen har en så kallad SkinGuard, dvs en form av barriär mellan bladen som minskar kontakten mellan hud och&hellip:
 • Benjamin Barber Rakhyvel Imperial Fusion Lux

  Benjamin Barber Rakhyvel Imperial Fusion Lux
  Lyxig rakhyvel från Benjamin Barber i stilren design med räfflat handtag i guld och krom. Gillette Fusion-huvud Längd handtag: 10,5cm Total längd: 15,4cm Bredd: 4,1cm
 • Parker 96R Double Edge Safety Razor

  Parker 96R Double Edge Safety Razor
  Beskrivning: Parker är kända för de traditionella hyvlarna med ett twist av moderna design. En kombination som gier dig en old school hyvel, utan at bli tråkig. Det 10 cm lange skaft og det tunge hoved giver en unik følelse af en skraber der glider over huden, uden at du skal presse. Derved undgår du små rifter. Innehåll: 1 Parker 96rR hyvel Anvendäs med: -Feather New Hi-Stainless Rakblad (10 stk.)
 • Benjamin Barber Rakhyvel Imperial Mach3 Lux

  Benjamin Barber Rakhyvel Imperial Mach3 Lux
  Lyxig rakhyvel från Benjamin Barber i stilren design med räfflat handtag i guld och krom. Gillette Mach3-huvud Längd handtag: 10cm Total längd: 14,4cm Bredd: 4,1cm
 • Feather Professional Straight Razor Blades 20-p

  Feather Professional Straight Razor Blades 20-p
  Feather Professional Straight Razor Bladespassar alla shavetter frn Feather. Standardmodellen frn Feather som passar de flesta hydtyper och skggtyper. Ett stabilr rakblad som ger en behaglig rakupplevelse.&hellip:
 • Derby Premium Single Edge Razor Blades 100-p

  Derby Premium Single Edge Razor Blades 100-p
  Derby Premium Single Edge Razor Bladesr ett halvt dubbelrakblad anpassat fr shavetter och anvnds professionellt av barberare. Passar de flesta shavetter. Tillverkat i Turkiet. SkrpaMedium/hg Antal blad100&hellip:
 • Edwin Jagger Rakhyvel Ebony And Chrome

  Edwin Jagger Rakhyvel Ebony And Chrome
  Klassisk rakhyvel från Edwin Jagger i uppdaterad, elegant utformning. Kurvigt handtag med fin tyngd i svart och krom. Med fäste för Mach3 rakblad. Längd, skaft: 8,5 cm Total längd: 13,2 cm Bredd:&hellip: