Rakblad

Ett vasst rakblad är viktigt att man har när man rakar sig med hyvel eller shavette. Om bladet är slött blir rakningen en pina och huden utsätts för onödigt slitage. Hudproblem kan uppstå och du kan vara inne i en ond cirkel om du inte byter ut ditt rakblad.

Här hittar du billiga flerbladiga rakblad till Gillette Fusion, Gillette Mach 3 och enkelbladiga rakblad till shavetter.

Populärt inom rakblad

 • HeadBlade HB6 4-pack Rakblad

  HeadBlade HB6 4-pack Rakblad
  Sexblads-rakblad i 4-pack för HeadBlade Sport och nya HeadBlade ATX. Varje rakblad har sex blad och är HeadBlades mest avancerade rakblad hittills. Paketet innehåller 4 stycken rakblad och 1 adapter (plast). En adapter varar i 6-12 månader beroende på vilket tryck de utsätts för. Det är enkelt att byta rakblad, manual medföljer. OBS! Dessa blad passar inte till Gillette Mach3. 4-pack
 • Bulldog Original Steel Blades

  Bulldog Original Steel Blades
  Bulldog Original Steel Blades är ett 4-pack med femblads rakblad till Bulldog Original Bamboo Razor som är en kvalitetsrakhyvel i bambu från experterna inom hudvård. Rakhyveln har fem härdade stålblad, en smörjremsa med aloe vera, precisionstrimmer för svåråtkomliga ställen och en svängbar design för en jämn, nära och skonsam rakning. Lättöppnad förpackning i återvunnet material.
 • Nõberu Saftey Razor

  Nõberu Saftey Razor
  Nõberu of Sweden Safety Razor -R77. Det här är Nõberu of Swedens klassiska säkerhetshyvel, tillverkad med stor omsorg och av marknadsledande producenter i Tyskland. Hyveln har en behaglig vikt och ligger bra i handen vid hantering. Den är snyggt kromad och har potential till att bli en badrumsfavorit i många år framöver. Varje hyvel kommer med ett rakblad från Solingen Timor.
 • Shark Saloon Super Stainless Single Edge Razor Blades 100-p

  Shark Saloon Super Stainless Single Edge Razor Blades 100-p
  Shark Saloon Super Stainless Single Edge Razor Blades ä:r ett singeleggat rakblad fö:r att anvä:ndas med shavetter/rakknivar.Skä:rpa MedelSvå:righetsnivå: Nybö:rjare och erfarnaAntal&hellip:

Fler tips på rakblad

 • Gillette Fusion 5 Power Barberblade

  Gillette Fusion 5 Power Barberblade
  Beskrivelse:Hvis bladene er begyndt at blive sløve og barbering ikke er lige så tilfredsstillende, så er det nok tid til at få skiftet dem ud. Hvert af de 8 barberblade har 5 tætsiddende klinger,&hellip:
 • Lord Saloon Super Stainless Single Edge Razor Blades 100-p

  Lord Saloon Super Stainless Single Edge Razor Blades 100-p
  Lord Saloon Super Stainless Single Edge Razor Blades ä:r ett halvt "dubbelrakblad" som passar i de flesta shavetter/rakknivarSkä:rpa medelSvå:righetsnivå: Nybö:rjare och erfarnaAntal&hellip:
 • Feather MR3 Rakblad 5-pack

  Feather MR3 Rakblad 5-pack
  Feather MR3 rakblad i 5-pack till Feather MR3 Rakhyvel.  Notera att dessa blad inte passar till någon Gillettehyvel. Inte heller ska dessa blad förväxlas med Feathers dubbelrakblad som används till säkerhetshyvlar (safety razors). 
 • Shark Saloon Super Stainless Single Edge Razor Blades 1-p

  Shark Saloon Super Stainless Single Edge Razor Blades 1-p
  Shark Saloon Super Stainless Single Edge Razor Blades är ett singeleggat rakblad för att användas med shavetter/rakknivar.Skärpa MedelSvårighetsnivå Nybörjare och erfarnaAntal blad 1 st
 • Perma Sharp Single Edge Razor Blades 100-p

  Perma Sharp Single Edge Razor Blades 100-p
  Perma Sharp Singel Edge Razor Blades ä:r ett vasst hö:gkvalitativt singelrakblad anpassat fö:r shavetter/rakknivar. Passar de flesta shavetter. Tillverkas av P&G (Gillette) i Ryssland.Skä:rpaHö:gAntal&hellip:
 • Derby Premium Single Edge Razor Blades 1-p

  Derby Premium Single Edge Razor Blades 1-p
  Derby Premium Single Edge Razor Bladesär ett halvt dubbelrakblad anpassat för shavetter och används professionellt av barberare. Passar de flesta shavetter. Tillverkat i Turkiet.Skärpa Medium/högAntal&hellip:
 • Derby Professional Single Edge Razor Blades 1-p

  Derby Professional Single Edge Razor Blades 1-p
  Derby Professional Single Edge Razor Blades ä:r ett singelrakblad anpassat fö:r shavetter. Passar de flesta shavetter. Skä:rpaMediumAntal blad1 st
 • Gillette ProGlide Rakhyvel 1 rakblad

  Gillette ProGlide Rakhyvel 1 rakblad
  Gillettes ProGlide rakhyvel för män har en speciell FlexBall-teknologi för att anpassa sig till ansiktets konturer. Detta gör att rakningen blir mer följsam och närmare huden och avlägsnar i stort sett allt hår utan ansträngning. Bladen sitter tätt ihop för otrolig komfort, med en precisionstrimmer baktill så att du kommer riktigt tätt inpå. Mikrolameller sträcker varsamt ut huden för en nära rakning.
 • Nõberu Butterfly Saftey Razor

  Nõberu Butterfly Saftey Razor
  Nõberu of Sweden Safety Razor -B43. Det här är Nõberu of Swedens klassiska säkerhetshyvel med så kallad Butterfly-öppning. Rakhyveln är tillverkad med stor omsorg och av marknadsledande producenter i Tyskland. Hyveln har en behaglig vikt och ligger bra i handen vid hantering. Den är snyggt kromad och har potential till att bli en badrumsfavorit i många år framöver. Varje hyvel kommer med ett rakblad från Solingen Timor.
 • Lord Saloon Super Stainless Single Edge Razor Blades 1-p

  Lord Saloon Super Stainless Single Edge Razor Blades 1-p
  Lord Saloon Super Stainless Single Edge Razor Blades är ett halvt "dubbelrakblad" som passar i de flesta shavetter/rakknivarSkärpa medelSvårighetsnivå Nybörjare och erfarnaAntal blad 1 st
 • Derby Professional Single Edge Razor Blades 100-p

  Derby Professional Single Edge Razor Blades 100-p
  Derby Professional Single Edge Razor Blades ä:r ett halvt dubbelrakblad anpassat fö:r shavetter och anvä:nds professionellt av barberare. Passar de flesta shavetter. Tillverkat i Turkiet.Skä:rpaMediumAntal&hellip:
 • HeadBlade HB4 4-pack Rakblad

  HeadBlade HB4 4-pack Rakblad
  Fyrablads-rakblad i 4-pack följer orginalt med HeadBlade ATX-hyveln men kan med hjälp av medföljande adapter användas med alla HeadBlades hyvlar. Varje rakblad har fyra blad. Innehåller 4 stycken rakblad och 1 adapter (plast). En adaptor varar i 6-12 månader beroende på vilket tryck de ustätts för. Det är enkelt att byta rakblad, manual medföljer. OBS! Dessa blad passar inte till Gillette Mach3.
 • Wilkinson Sword Intuition Dry Skin Rakblad

  Wilkinson Sword Intuition Dry Skin Rakblad
  Wilkinson Sword Intuition Dry SkinÖnskar du en jämn och tät rakning, så är Wilkinson Intuition Dry Skin från Wilkinson ett "must have" för dig. Rakbladen avlägsnar effektivt dina oönskade hår&hellip:
 • Feather MR3 Rakblad 9-pack

  Feather MR3 Rakblad 9-pack
  Feather MR3 rakblad i 9-pack till Feather MR3 Rakhyvel.  Notera att dessa blad inte passar till någon Gillettehyvel. Inte heller ska dessa blad förväxlas med Feathers dubbelrakblad som används till säkerhetshyvlar (safety razors). 
 • Merkur rakblad i 10-pack till Mustasch- och Ögonbrynshyvel

  Merkur rakblad i 10-pack till Mustasch- och Ögonbrynshyvel
  Speciellt utformade dubbelrakblad i 10-pack till Merkur Mustasch- och Ögonbrynshyvel. Tillverkade i högklassigt stål.
 • Feather F3 Rakblad 8-pack

  Feather F3 Rakblad 8-pack
  Rakblad från Feather till F3-rakyveln. F3-rakbladen har en s.k. "Wave Guard" som reducerar trycket från skären på huden för att ge en mild och skonsam rakning. Rakbladet har även en oerhörd skärpa och är bland de skarpaste å marknaden.  Innehåll: 8 st rakblad Passar även till  Feather FII och MR3. 
 • Dovo hållare för långa rakblad (svart)

  Dovo hållare för långa rakblad (svart)
  Svart hållare till Dovos shavette. Det givna alternativet om du vill unna dig en rakning med långa dubbelrakblad. 
 • Tondeo Comfort Safe Razor Blades 10-p

  Tondeo Comfort Safe Razor Blades 10-p
  Tondeo Comfort Safe Razor Blades ä:r rakblad som passar Tondeo Comfort Cut. Tillverkade i rostfritt stå:l med tre bladö:verdrag fö:r hå:llbarhet och bä:ttre glidyta, bland annat&hellip:
 • Feather Professional Straight Razor Blades 20-p

  Feather Professional Straight Razor Blades 20-p
  Feather Professional Straight Razor Blades :passar alla shavetter frå:n Feather. Standardmodellen frå:n Feather som passar de flesta hydtyper och skä:ggtyper. Ett stabilr rakblad som&hellip:
 • Dovo hållare för korta rakblad (svart)

  Dovo hållare för korta rakblad (svart)
  Svart hållare till Dovos shavette. Det givna alternativet om du vill unna dig en rakning med korta dubbelrakblad. OBS: Detta är hållaren som tidigare var röd. 
 • Bulldog Original Steel Blades Rakblad 4-pack

  Bulldog Original Steel Blades Rakblad 4-pack
  Rakblad i stål från Bulldog till deras Original Bamboo Rakhyvel och Original Glass Rakhyvel. Bladen har 5 lameller och är utstyrd med precicionstrimmer och en fuktgivande aloe vera remsa.  4-pack OBS: Passar inte med Gillettes hyvlar
 • Dick Johnson Original Chinese Razor Blades 50pcs Super Sharp

  Dick Johnson Original Chinese Razor Blades 50pcs Super Sharp
  Dick Johnson Original Chinese Razor Blades 50pcs Super Sharp ä:r 50st DE-rakblad med hö:g skä:rpa. Att Dick Johnson gö:r saker som ä:r utö:ver det vanliga ä:r inget som fö:rvå:nar,&hellip:
 • Derby Premium Single Edge Razor Blades 100-p

  Derby Premium Single Edge Razor Blades 100-p
  Derby Premium Single Edge Razor Bladesä:r ett halvt dubbelrakblad anpassat fö:r shavetter och anvä:nds professionellt av barberare. Passar de flesta shavetter. Tillverkat i Turkiet.Skä:rpaMedium/hö:gAntal&hellip:
 • Geisha Razor Blades 50pcs

  Geisha Razor Blades 50pcs
  Geisha Razor Blades 50pcs ä:r ett dubbelsidigt rakblad i storpack, Geishas rakblad ä:r av hö:gsta kvalité: och ger en mycket nä:ra rakning. Att byta frå:n flerbladshyvel till&hellip:
 • Feather Professional Pro Guard Straight Razor Blades 15-p

  Feather Professional Pro Guard Straight Razor Blades 15-p
  Feather Professional Guard Straight Razor Blades passar alla shavetter frå:n Feather. Det tunnaste rakbladet frå:n Feather som ger den mest komfortabla rakningen. Det har en Semicircular Guard&hellip:
 • Beard Monkey Twistrazor Silver Ink One Razor Blade

  Beard Monkey Twistrazor Silver Ink One Razor Blade
  Rakhyvel med retro design som rakar nära och lämnar huden len och mjuk. Ett rakblad ingår.
 • Feather MR3 Rakblad

  Feather MR3 Rakblad
  Feather MR3 är de bästa rakbladen och den matchar de bästa triple-bladen på marknaden.Egenskaper- Bladen har tre vassa eggar / blad med lång hållbarhet.- Insatserna gör att bladen är lättare att&hellip:
 • Tondeo TCR Razor Blades 10-p

  Tondeo TCR Razor Blades 10-p
  Tondeo TCR Razor Blades ä:r ett dubbelrakblad fö:r Tondeo TM shavette.Innehå:ll10st Tondeo TCR DE-rakblad
 • Gillette Fusion5 Barberblade

  Gillette Fusion5 Barberblade
  Fusion5 barberbladeVil du gerne have en tæt og glat barbering, er Gillette Fusion5 Barberblade det perfekte valg for dig. Barberbladene fjerner effektivt men skånsomt dine skæghår, så du efterlades&hellip:
 • Perma Sharp Single Edge Razor Blades 1-p

  Perma Sharp Single Edge Razor Blades 1-p
  Perma Sharp Singel Edge Razor Blades är ett vasst högkvalitativt singelrakblad anpassat för shavetter/rakknivar. Passar de flesta shavetter. Tillverkas av P&G (Gillette) i Ryssland.Skärpa HögAntal&hellip:
 • Derby Premium Single Edge Razor Blades 100-p

  Derby Premium Single Edge Razor Blades 100-p
  Derby Premium Single Edge Razor Bladesr ett halvt dubbelrakblad anpassat fr shavetter och anvnds professionellt av barberare. Passar de flesta shavetter. Tillverkat i Turkiet. SkrpaMedium/hg Antal blad100&hellip:
 • Feather Professional Pro Guard Straight Razor Blades 15-p

  Feather Professional Pro Guard Straight Razor Blades 15-p
  Feather Professional Guard Straight Razor Blades passar alla shavetter frn Feather. Det tunnaste rakbladet frn Feather som ger den mest komfortabla rakningen. Det har en Semicircular Guard som kar skerheten&hellip:
 • Feather Professional Straight Razor Blades 20-p

  Feather Professional Straight Razor Blades 20-p
  Feather Professional Straight Razor Bladespassar alla shavetter frn Feather. Standardmodellen frn Feather som passar de flesta hydtyper och skggtyper. Ett stabilr rakblad som ger en behaglig rakupplevelse.&hellip:
 • Shark Saloon Super Stainless Single Edge Razor Blades 100-p

  Shark Saloon Super Stainless Single Edge Razor Blades 100-p
  Shark Saloon Super Stainless Single Edge Razor Blades r ett singeleggat rakblad fr att anvndas med shavetter/rakknivar. Skrpa Medel Svrighetsniv Nybrjare och erfarna Antal blad 100 st
 • Tondeo TSS 3 Razor Blades 10-p

  Tondeo TSS 3 Razor Blades 10-p
  Tondeo TSS 3 Razor Blades r ett extra lngt (62 mm)dubbeleggat rakblad anpassat fr Tondeo Sifter Shavetten. Innehll10st Tondeo TSS 3 DE-blad
 • Lord Saloon Super Stainless Single Edge Razor Blades 100-p

  Lord Saloon Super Stainless Single Edge Razor Blades 100-p
  Lord Saloon Super Stainless Single Edge Razor Blades r ett halvt dubbelrakblad som passar i de flesta shavetter/rakknivar Skrpa medel Svrighetsniv Nybrjare och erfarna Antal blad 100 st
 • Derby Professional Single Edge Razor Blades 1-p

  Derby Professional Single Edge Razor Blades 1-p
  Derby Professional Single Edge Razor Blades r ett singelrakblad anpassat fr shavetter. Passar de flesta shavetter. SkrpaMedium Antal blad1 st
 • Derby Professional Single Edge Razor Blades 100-p

  Derby Professional Single Edge Razor Blades 100-p
  Derby Professional Single Edge Razor Blades r ett halvt dubbelrakblad anpassat fr shavetter och anvnds professionellt av barberare. Passar de flesta shavetter. Tillverkat i Turkiet. SkrpaMedium Antal blad100&hellip:
 • Tondeo TCR Razor Blades 10-p

  Tondeo TCR Razor Blades 10-p
  Tondeo TCR Razor Blades r ett dubbelrakblad fr Tondeo TM shavette. Innehll10st Tondeo TCR DE-rakblad
 • Tondeo Comfort Safe Razor Blades 10-p

  Tondeo Comfort Safe Razor Blades 10-p
  Tondeo Comfort Safe Razor Blades r rakblad som passar Tondeo Comfort Cut. Tillverkade i rostfritt stl med tre bladverdrag fr hllbarhet och bttre glidyta, bland annat crom nitrat platinum och teflon. Ena&hellip:
 • Perma Sharp Single Edge Razor Blades 100-p

  Perma Sharp Single Edge Razor Blades 100-p
  Perma Sharp Singel Edge Razor Blades r ett vasst hgkvalitativt singelrakblad anpassat fr shavetter/rakknivar. Passar de flesta shavetter. Tillverkas av PG (Gillette) i Ryssland. SkrpaHg Antal blad100 st&hellip: