Rakblad

Ett vasst rakblad är viktigt att man har när man rakar sig med hyvel eller shavette. Om bladet är slött blir rakningen en pina och huden utsätts för onödigt slitage. Hudproblem kan uppstå och du kan vara inne i en ond cirkel om du inte byter ut ditt rakblad.

Här hittar du billiga flerbladiga rakblad till Gillette Fusion, Gillette Mach 3 och enkelbladiga rakblad till shavetter.

Populärt inom rakblad

 • Dovo Shavette Rakkniv

  Dovo Shavette Rakkniv
  Beskrivning: Dovo Shavette är en rakkniv med utbytbara blad. Ett billigt och bra sätt att testa hur rakning med kniv fungerar. Många erfarna barberare använder shavette dagligen när de ska raka kunder,&hellip:
 • Tondeo TCR Razor Blades 10-p

  Tondeo TCR Razor Blades 10-p
  Tondeo TCR Razor Blades r ett dubbelrakblad fr Tondeo TM shavette. Innehll10st Tondeo TCR DE-rakblad
 • Parker 91R Double Edge Safety Razor

  Parker 91R Double Edge Safety Razor
  Parker är kända för sina traditionella rakhyvlar med en twist av modern design. En kombination som ger dig en old school hyvel, utan att den blir tråkig. Det 9,8 cm långa handtaget och tunga huvudet&hellip:
 • Lord Saloon Super Stainless Single Edge Razor Blades 100-p

  Lord Saloon Super Stainless Single Edge Razor Blades 100-p
  Lord Saloon Super Stainless Single Edge Razor Blades r ett halvt dubbelrakblad som passar i de flesta shavetter/rakknivar Skrpa medel Svrighetsniv Nybrjare och erfarna Antal blad 100 st

Fler tips på rakblad

 • Feather Professional Straight Razor Blades 20-p

  Feather Professional Straight Razor Blades 20-p
  Feather Professional Straight Razor Bladespassar alla shavetter frn Feather. Standardmodellen frn Feather som passar de flesta hydtyper och skggtyper. Ett stabilr rakblad som ger en behaglig rakupplevelse.&hellip:
 • Feather F3 Rakblad

  Feather F3 Rakblad
  Effektiv och mild rakning Senaste rakbladen från Feather är ultraskarpa men samtidigt varsamma. Rakbladen kommer från Japan, som är känt för sina unika hantverk och kvalitetsprodukter inom grooming.&hellip:
 • Nõberu Butterfly Saftey Razor

  Nõberu Butterfly Saftey Razor
  Nõberu of Sweden Safety Razor -B43. Det här är Nõberu of Swedens klassiska säkerhetshyvel med så kallad Butterfly-öppning. Rakhyveln är tillverkad med stor omsorg och av marknadsledande producenter i Tyskland. Hyveln har en behaglig vikt och ligger bra i handen vid hantering. Den är snyggt kromad och har potential till att bli en badrumsfavorit i många år framöver. Varje hyvel kommer med ett rakblad från Solingen Timor.
 • Parker 71R Double Edge Safety Razor

  Parker 71R Double Edge Safety Razor
  Parker är kända för sina traditionella rakhyvlar med en twist av modern design. En kombination som ger dig en old school hyvel, utan att den blir tråkig. Det 9,6 cm långa handtaget och tunga huvudet&hellip:
 • Geisha Razor Blades 50pcs

  Geisha Razor Blades 50pcs
  Geisha Razor Blades 50pcs ä:r ett dubbelsidigt rakblad i storpack, Geishas rakblad ä:r av hö:gsta kvalité: och ger en mycket nä:ra rakning. Att byta frå:n flerbladshyvel till&hellip:
 • Derby Professional Single Edge Razor Blades 100-p

  Derby Professional Single Edge Razor Blades 100-p
  Derby Professional Single Edge Razor Blades ä:r ett halvt dubbelrakblad anpassat fö:r shavetter och anvä:nds professionellt av barberare. Passar de flesta shavetter. Tillverkat i Turkiet.Skä:rpaMediumAntal&hellip:
 • Derby Professional Single Edge Razor Blades 100-p

  Derby Professional Single Edge Razor Blades 100-p
  Derby Professional Single Edge Razor Blades r ett halvt dubbelrakblad anpassat fr shavetter och anvnds professionellt av barberare. Passar de flesta shavetter. Tillverkat i Turkiet. SkrpaMedium Antal blad100&hellip:
 • Derby Premium Single Edge Razor Blades 100-p

  Derby Premium Single Edge Razor Blades 100-p
  Derby Premium Single Edge Razor Bladesr ett halvt dubbelrakblad anpassat fr shavetter och anvnds professionellt av barberare. Passar de flesta shavetter. Tillverkat i Turkiet. SkrpaMedium/hg Antal blad100&hellip:
 • Lord Saloon Super Stainless Single Edge Razor Blades 100-p

  Lord Saloon Super Stainless Single Edge Razor Blades 100-p
  Lord Saloon Super Stainless Single Edge Razor Blades ä:r ett halvt "dubbelrakblad" som passar i de flesta shavetter/rakknivarSkä:rpa medelSvå:righetsnivå: Nybö:rjare och erfarnaAntal&hellip:
 • Parker 96R Double Edge Safety Razor

  Parker 96R Double Edge Safety Razor
  Beskrivning: Parker är kända för de traditionella hyvlarna med ett twist av moderna design. En kombination som gier dig en old school hyvel, utan at bli tråkig. Det 10 cm lange skaft og det tunge hoved&hellip:
 • Tondeo Comfort Safe Razor Blades 10-p

  Tondeo Comfort Safe Razor Blades 10-p
  Tondeo Comfort Safe Razor Blades ä:r rakblad som passar Tondeo Comfort Cut. Tillverkade i rostfritt stå:l med tre bladö:verdrag fö:r hå:llbarhet och bä:ttre glidyta, bland annat&hellip:
 • Wilkinson Xtreme3 Blad

  Wilkinson Xtreme3 Blad
  Wilkinson sätter stopp för dyra rakblad!Se priset! Äntligen en kvalitetsprodukt inom rakning, som inte kostar en förmögenhet! Rakbladen til Wilkinson Sword Xtreme3 har tre flexibla blad, som anpassar&hellip:
 • Perma Sharp Single Edge Razor Blades 100-p

  Perma Sharp Single Edge Razor Blades 100-p
  Perma Sharp Singel Edge Razor Blades ä:r ett vasst hö:gkvalitativt singelrakblad anpassat fö:r shavetter/rakknivar. Passar de flesta shavetter. Tillverkas av P&G (Gillette) i Ryssland.Skä:rpaHö:gAntal&hellip:
 • Tondeo TSS 3 Razor Blades 10-p

  Tondeo TSS 3 Razor Blades 10-p
  Tondeo TSS 3 Razor Blades r ett extra lngt (62 mm)dubbeleggat rakblad anpassat fr Tondeo Sifter Shavetten. Innehll10st Tondeo TSS 3 DE-blad
 • Feather Professional Pro Guard Straight Razor Blades 15-p

  Feather Professional Pro Guard Straight Razor Blades 15-p
  Feather Professional Guard Straight Razor Blades passar alla shavetter frn Feather. Det tunnaste rakbladet frn Feather som ger den mest komfortabla rakningen. Det har en Semicircular Guard som kar skerheten&hellip:
 • Parker 98R Double Edge Safety Razor

  Parker 98R Double Edge Safety Razor
  Denna Parker 98R Double Edge Safety Razor är en läcker DE rakhyvel. Den är tillverkad i en 3-partsdesign. Detta innebär att du skruvar på undersidan för att ta isär delarna, sedan placerar ditt&hellip:
 • Feather Professional Straight Razor Blades 20-p

  Feather Professional Straight Razor Blades 20-p
  Feather Professional Straight Razor Blades :passar alla shavetter frå:n Feather. Standardmodellen frå:n Feather som passar de flesta hydtyper och skä:ggtyper. Ett stabilr rakblad som&hellip:
 • Dick Johnson Original Chinese Razor Blades 50pcs Super Sharp

  Dick Johnson Original Chinese Razor Blades 50pcs Super Sharp
  Dick Johnson Original Chinese Razor Blades 50pcs Super Sharp ä:r 50st DE-rakblad med hö:g skä:rpa. Att Dick Johnson gö:r saker som ä:r utö:ver det vanliga ä:r inget som fö:rvå:nar,&hellip:
 • Shark Saloon Super Stainless Single Edge Razor Blades 100-p

  Shark Saloon Super Stainless Single Edge Razor Blades 100-p
  Shark Saloon Super Stainless Single Edge Razor Blades r ett singeleggat rakblad fr att anvndas med shavetter/rakknivar. Skrpa Medel Svrighetsniv Nybrjare och erfarna Antal blad 100 st
 • Beard Monkey Twistrazor Silver Ink One Razor Blade

  Beard Monkey Twistrazor Silver Ink One Razor Blade
  Rakhyvel med retro design som rakar nära och lämnar huden len och mjuk. Ett rakblad ingår.
 • Bulldog Original Steel Blades

  Bulldog Original Steel Blades
  Bulldog Original Steel Blades är ett 4-pack med femblads rakblad till Bulldog Original Bamboo Razor som är en kvalitetsrakhyvel i bambu från experterna inom hudvård. Rakhyveln har fem härdade stålblad, en smörjremsa med aloe vera, precisionstrimmer för svåråtkomliga ställen och en svängbar design för en jämn, nära och skonsam rakning. Lättöppnad förpackning i återvunnet material.
 • Parker 22R Double Edge Safety Razor

  Parker 22R Double Edge Safety Razor
  En klassisk hyvel med en twist av modern design som gör att den inte ser ut som farfars gamla rakhyvel. Parker 22R har ett extra lång skaft som gör det lätt att raka halsen och ett tungt huvud vilket&hellip:
 • Parker 90R Double Edge Safety Razor

  Parker 90R Double Edge Safety Razor
  Parker 90R Double Edge Safety Razor är en gammaldags DE rakhyvel. Det vill säga en hyvel som använder gammaldags rakblad med två sidor. Denna modell är en så kallad butterfly, vilket betyder att&hellip:
 • BIC 1 Sensitive Engångsrakhyvlar till män

  BIC 1 Sensitive Engångsrakhyvlar till män
  Sensitive engångsrakhyvlarOm du vill ha en lätt, tät och helt slät rakning, så är BIC 1 Sensitive Engångsrakhyvlar det perfekta valet för dig. Engångsrakhyvlarna tar enkelt bort oönskat hår&hellip:
 • Derby Premium Single Edge Razor Blades 1-p

  Derby Premium Single Edge Razor Blades 1-p
  Derby Premium Single Edge Razor Bladesär ett halvt dubbelrakblad anpassat för shavetter och används professionellt av barberare. Passar de flesta shavetter. Tillverkat i Turkiet.Skärpa Medium/högAntal&hellip:
 • BIC MISS Soleil Special Edition Engångsrakhyvlar

  BIC MISS Soleil Special Edition Engångsrakhyvlar
  BIC Miss Soleil Special Edition EngångsrakhyvlarOm du är på utkik efter en smärtfri, mjuk och tät rakning, är Bic Miss Soleil Special Edition Engångsrakhyvlar det perfekta valet för dig! Rakhyveln&hellip:
 • Derby Premium Single Edge Razor Blades 100-p

  Derby Premium Single Edge Razor Blades 100-p
  Derby Premium Single Edge Razor Bladesä:r ett halvt dubbelrakblad anpassat fö:r shavetter och anvä:nds professionellt av barberare. Passar de flesta shavetter. Tillverkat i Turkiet.Skä:rpaMedium/hö:gAntal&hellip:
 • Lord Saloon Super Stainless Single Edge Razor Blades 1-p

  Lord Saloon Super Stainless Single Edge Razor Blades 1-p
  Lord Saloon Super Stainless Single Edge Razor Blades är ett halvt "dubbelrakblad" som passar i de flesta shavetter/rakknivarSkärpa medelSvårighetsnivå Nybörjare och erfarnaAntal blad 1 st
 • Perma Sharp Single Edge Razor Blades 1-p

  Perma Sharp Single Edge Razor Blades 1-p
  Perma Sharp Singel Edge Razor Blades är ett vasst högkvalitativt singelrakblad anpassat för shavetter/rakknivar. Passar de flesta shavetter. Tillverkas av P&G (Gillette) i Ryssland.Skärpa HögAntal&hellip:
 • Parker 92R Double Edge Safety Razor

  Parker 92R Double Edge Safety Razor
  Parker är kända för att tillverka traditionella rakhyvlar med en twist av modern design. En kombination som ger dig en old school rakhyvel, utan att den blir tråkig. Hyveln är den tyngsta modellen&hellip:
 • Tondeo TCR Razor Blades 10-p

  Tondeo TCR Razor Blades 10-p
  Tondeo TCR Razor Blades ä:r ett dubbelrakblad fö:r Tondeo TM shavette.Innehå:ll10st Tondeo TCR DE-rakblad
 • Fair Squared - Bikini Razor Intimate

  Fair Squared - Bikini Razor Intimate
  Bikinirakhyvel från Fair Squared är en ovanligt liten rakhyvel speciellt utvecklad för en nära och omsorgsfull rakning av intimområdet. Den patenterade och ergonomiskt utformade formen möjliggör&hellip:
 • Shark Saloon Super Stainless Single Edge Razor Blades 100-p

  Shark Saloon Super Stainless Single Edge Razor Blades 100-p
  Shark Saloon Super Stainless Single Edge Razor Blades ä:r ett singeleggat rakblad fö:r att anvä:ndas med shavetter/rakknivar.Skä:rpa MedelSvå:righetsnivå: Nybö:rjare och erfarnaAntal&hellip:
 • Nõberu Saftey Razor

  Nõberu Saftey Razor
  Nõberu of Sweden Safety Razor -R77. Det här är Nõberu of Swedens klassiska säkerhetshyvel, tillverkad med stor omsorg och av marknadsledande producenter i Tyskland. Hyveln har en behaglig vikt och ligger bra i handen vid hantering. Den är snyggt kromad och har potential till att bli en badrumsfavorit i många år framöver. Varje hyvel kommer med ett rakblad från Solingen Timor.
 • Feather Professional Pro Guard Straight Razor Blades 15-p

  Feather Professional Pro Guard Straight Razor Blades 15-p
  Feather Professional Guard Straight Razor Blades passar alla shavetter frå:n Feather. Det tunnaste rakbladet frå:n Feather som ger den mest komfortabla rakningen. Det har en Semicircular Guard&hellip:
 • BIC 3 Action Engångsrakhyvlar till män

  BIC 3 Action Engångsrakhyvlar till män
  Engångsrakhyvlar till mänÖnskar du en enkel och jämn rakning så är BIC rakhyvlar det perfekta valet för dig. Engångsrakhyveln glider obesvärat över din hud så du efterlämnas med ett slätt&hellip:
 • Derby Professional Single Edge Razor Blades 1-p

  Derby Professional Single Edge Razor Blades 1-p
  Derby Professional Single Edge Razor Blades r ett singelrakblad anpassat fr shavetter. Passar de flesta shavetter. SkrpaMedium Antal blad1 st
 • Fair Squared - Bikini Razor Blades 5-pack

  Fair Squared - Bikini Razor Blades 5-pack
  5 st rakblad passande Fair Squared Bikini Razor. Rakbladshuvudet har två blad eftersom pubeshår vanligtvis är tjockare än övriga kroppshår. Refillblad till Fair Squared Bikini Razor Rakhyvlarna&hellip:
 • Perma Sharp Single Edge Razor Blades 100-p

  Perma Sharp Single Edge Razor Blades 100-p
  Perma Sharp Singel Edge Razor Blades r ett vasst hgkvalitativt singelrakblad anpassat fr shavetter/rakknivar. Passar de flesta shavetter. Tillverkas av PG (Gillette) i Ryssland. SkrpaHg Antal blad100 st&hellip:
 • Tondeo Comfort Safe Razor Blades 10-p

  Tondeo Comfort Safe Razor Blades 10-p
  Tondeo Comfort Safe Razor Blades r rakblad som passar Tondeo Comfort Cut. Tillverkade i rostfritt stl med tre bladverdrag fr hllbarhet och bttre glidyta, bland annat crom nitrat platinum och teflon. Ena&hellip:
 • Derby Professional Single Edge Razor Blades 1-p

  Derby Professional Single Edge Razor Blades 1-p
  Derby Professional Single Edge Razor Blades ä:r ett singelrakblad anpassat fö:r shavetter. Passar de flesta shavetter. Skä:rpaMediumAntal blad1 st
 • Shark Saloon Super Stainless Single Edge Razor Blades 1-p

  Shark Saloon Super Stainless Single Edge Razor Blades 1-p
  Shark Saloon Super Stainless Single Edge Razor Blades är ett singeleggat rakblad för att användas med shavetter/rakknivar.Skärpa MedelSvårighetsnivå Nybörjare och erfarnaAntal blad 1 st
 • BIC Flex 5 Hybrid Rakhyvel

  BIC Flex 5 Hybrid Rakhyvel
  Rakhyvel med utbytbara bladOm du vill ha en jämn och tät rakning, är BIC Flex 5 Hybrid Rakhyvel det perfekta valet för dig. Den förbättrade rakhyveln avlägsnar effektivt om än skonsamt ditt skägg,&hellip: