Rakgel

Med en rakgel kan man enkelt få till ett rakskum, raklödder. Det är en populär produkt både hos kvinnor och män som rakar sig. Rakgelen är transparent och är perfekt om man behöver se området man rakar. En man som vill kunna detaljraka bör därför använda en rakgel.

Populärt inom rakgel

 • Nõberu Shaving Gel Tobacco Vanilla (500ml)

  Nõberu Shaving Gel Tobacco Vanilla (500ml)
  Nõberu of Sweden shaving gel är en genomskinlig icke-skummande gel. Perfekt för dig som vill ha en detaljerad rakning. Fungerar optimalt på alla typer av skägg. Gelen är lätt att applicera och ger ett fantastiskt glid under rakningen. Shaving Gel är också bra att använda när du ska ansa håret i nacken.
 • Nõberu Shaving Gel Sandalwood (150ml)

  Nõberu Shaving Gel Sandalwood (150ml)
  Nõberu of Sweden shaving gel är en genomskinlig icke-skummande gel. Perfekt för dig som vill ha en detaljerad rakning. Fungerar optimalt på alla typer av skägg. Gelen är lätt att applicera och ger ett fantastiskt glid under rakningen. Shaving Gel är också bra att använda när du ska ansa håret i nacken.
 • Paul Mitchell Tea Tree Shave Gel

  Paul Mitchell Tea Tree Shave Gel
  Uppfräschande rakgel som fräschar upp och skyddar. En unik kombinationer av oljor och extrat återfuktar och ger en fräscht uppfriskande känsla.
 • Recipe for Men Clear Shaving Gel

  Recipe for Men Clear Shaving Gel
  Skön rakgel som lyfter och mjukar upp skäggstubben för bekvämare rakning samtidigt som den verkar lugnande och svalkande på huden. Den hala konsistensen ger perfekt “glid” för snabb rakning med minimalt slitage på huden. Gelen är helt transparant och löddrar inte, vilket ger ökad precision vid rakningen. Lugnande ingredienser som hyaluronsyra, calendula och allantoin reducerar irritation och rödhet, medan kylande mentol ger en fräsch och sval känsla. Sebumreglerande ingredienser hjälper till att balansera hudens oljeproduktion och krymper pordiametern för att förhindra smuts och bakterier att tränga ner i porerna.Nyckelingredienser:• Allantoin: motverkar irritation, lugnar och är fuktbevarande.• Hyaluronsyra: återfuktar, stärker hudens barriärfunktion, återuppbygger elasticitet och gör huden motståndskraftig mot fria radikaler• Ringblomma: lugnande, reducerar irritation och rödhet.• Mentol: ger en omedelbar kylande effekt.

Fler tips på rakgel

 • Transparent Shaving Gel

  Transparent Shaving Gel
 • RFSU Intim Easy Shave Gel

  RFSU Intim Easy Shave Gel
  RFSU Intim Easy Shave Gel är en mild rakgel speciellt anpassad för intima områden såsom rakning vid underlivet. Gelen är mjukgörande med glideffekt för skonsam och smidig intimrakning. Den är dessutom transparent och icke-löddrande för att du ska kunna se var du rakar dig.  – Anpassat pH-värde – Berikad med kamomill och ängskrasse – Passar bäst i duschen med rakhyvel – Milt parfymerad  Volym: 150 ml
 • Bulldog Sensitive Shave Gel (175 ml)

  Bulldog Sensitive Shave Gel (175 ml)
  Bulldog Sensitive Shave Gel är en mjukgörande, svalkande rakgel med en extraordinär formula som ger en skonsam rakning. Den är speciellt utvecklat för dig med känslig, sensitiv hud. Innehåller baobabolja, havreolja och pilört. Gelen är transparant, vilket underlättar precisions- och konturrakning. Bulldogs produkter innehåller inga parabener, artificiella färgämnen eller syntetiska dofter. Volym: 175 ml
 • Taylor of Old Bond Street Sandalwood Aftershave Gel 75 ml

  Taylor of Old Bond Street Sandalwood Aftershave Gel 75 ml
  En after shave gel utan alkohol som lugnar och mjukgör huden efter rakning. Med en diskret doft av sandelträ. Volym: 75 ml Ej testad på djur.    
 • American Crew Precision Shave Gel

  American Crew Precision Shave Gel
  En anledning till att män skär sig vid rakning är att det tunga skummet bildar luftfickor mellan hyvel och hud. Genomskinlig gel är det ultimata glidmedlet för en ren, nära rakning. Pumpafrön och tea tree olja lugnar och försvarar huden mot skärsår. American Crew Precision Shave Gel fungerar lika bra i ansiktet som på halsen, nacken, huvudet eller till polisongerna. Denna gel fungerar även utmärkt för precisionsrakning av de fina detaljerna. Passar till mjuk eller mediumhård skäggväxt. Innehåll och egenskaper: Pumpakärnsextrakt – En utmärkt mineralkälla, speciellt för zink. Förnyar huden och verkar fuktgivande på samma gång. Reglerar produktionen av Sebum Druvkärnaolja - Har lugnande och antibakteriella egenskaper. Aloe Vera Gel - Fuktgivande, mjukgörande och läkande med antimicrobiala och antiinflammatoriska egenskaper. Vitamin E - Mjukgörande antioxidant Användning: Fukta ansiktet med varmt vatten. Applicera ett tunt lager av gel på det område som ska rakas och raka som vanligt. Avsluta med American Crew Post-Shave Cooling Lotion. För en ännu närmre rakning, applicera en rakolja under gelen. Volym: 150 ml eller 450 ml 
 • Benjamin Barber Aftershave Gel Black Oak (50 ml)

  Benjamin Barber Aftershave Gel Black Oak (50 ml)
  En snabbabsorberande och svalkande aftershave gel som vårdar, hjälper mot rakirritation och piggar upp din hud efter den påfrestande rakningen. After shave gel, till skillnad mot en kräm, lägger sig inte som en fet hinna utanpå huden utan avslutar din rakning snabbt och med en hint av väldoft. Doften är den mycket populära black oak, en sensuell blandning av tobak, ek och läder som bärs upp av mörkare noter av sandelträ och cederträ. EGENSKAPER: Absorberas snabbt Svalkande effekt Motverkar rakirritation Ger uppfriskande känsla efter rakning Specifikationer:  Volym: 50 ml Så här använder du black oak after shave gel: Applicera varsamt en klick after shave gel på din nyrakade hud för att lugna och mjuka upp ditt ansikte. Fördela jämnt. Black Oak After Shave Gel absorberas till fullo inom någon minut. Använd med fördel även Benjamin Barbers raktvål i samma doft för en maximal upplevelse. Benjamin Barber Aftershave Gel finns även i dofterna Oud och Saffron & Leather.
 • Contour Shave Gel

  Contour Shave Gel
 • Nõberu Shaving Gel Sandalwood (500ml)

  Nõberu Shaving Gel Sandalwood (500ml)
  Nõberu of Sweden shaving gel är en genomskinlig icke-skummande gel. Perfekt för dig som vill ha en detaljerad rakning. Fungerar optimalt på alla typer av skägg. Gelen är lätt att applicera och ger ett fantastiskt glid under rakningen. Shaving Gel är också bra att använda när du ska ansa håret i nacken.
 • The Mighty Fluffy Shave Gel

  The Mighty Fluffy Shave Gel
 • Shaving Gel

  Shaving Gel
 • Machrie - Shave Gel

  Machrie - Shave Gel
 • Biotherm Homme Shaving Gel (150 ml)

  Biotherm Homme Shaving Gel (150 ml)
  Biotherm Homme Shaving Gel är en lugnande rakgel för män. Vid kontakt med huden omvandlas gelen till en härlig mousse som är otroligt lätt att applicera på huden. Innehåller fuktgivande ingredienser och E-vitamin. Kan användas av alla oavsett hudtyp. Svalkar och ger en nära rakning. Återfuktar och skyddar huden mot irritation och torrhet.
 • Raw Naturals The Mighty Fluffy Shave Gel 75 ml

  Raw Naturals The Mighty Fluffy Shave Gel 75 ml
  En löddrande rakgel som låter hyveln glida friktionsfritt och mjukar upp skäggstubben för mer bekväm rakning. Innehåller vårdande extrakt från havre som återfuktar och mjukgör samt naturlig pantenol som har en lugnande effekt och motverkar irritation. Volym: 75 ml Raw Naturals Brewing Company är ett nytt unikt hudvårdskoncept från svenska Recipe for Men som bygger på lokal produktion och miljömedvetenhet och ska föra tankarna till ett svenskt mikrobryggeri för hudvård.  
 • BIC Soleil Lady Gel

  BIC Soleil Lady Gel
  Önskar du en tät och smärtfri rakning är rakgelen också en viktig del av rakningen. BIC Comfort Gel Sensitive är en rakgel som är framtaget speciellt för kvinnor som vill ha en mjuk, tät och bekväm&hellip:
 • Benjamin Barber Aftershave Gel Saffron & Leather (50 ml)

  Benjamin Barber Aftershave Gel Saffron & Leather (50 ml)
  En snabbabsorberande och svalkande aftershave gel som vårdar, hjälper mot rakirritation och piggar upp din hud efter den påfrestande rakningen. After shave gel, till skillnad mot en kräm, lägger sig inte som en fet hinna utanpå huden utan avslutar din rakning snabbt och med en hint av väldoft. Saffron & Leather har noter av saffran, tobak, vanilj och läder som lämnar en exklusiv känsla. EGENSKAPER: Absorberas snabbt Svalkande effekt Motverkar rakirritation Ger uppfriskande känsla efter rakning SPECIFIKATIONER:  Volym: 50 ml SÅ HÄR ANVÄNDER DU SAFFRON & LEATHER AFTER SHAVE GEL: Applicera varsamt en klick after shave gel på din nyrakade hud för att lugna och mjuka upp ditt ansikte. Fördela jämnt. Saffron & Leather After Shave Gel absorberas till fullo inom någon minut.  Benjamin Barber Aftershave Gel finns även i dofterna Oud och Black Oak.
 • Style Invisible Shave Gel

  Style Invisible Shave Gel
 • Elemis Time For Men Skin Soothe Shave Gel (150ml)

  Elemis Time For Men Skin Soothe Shave Gel (150ml)
  Elemis Time For Men Skin Soothe Shave Gel, den här toppmoderna gelen är sammansatt för att ge en skön rakupplevelse. Den innehåller startklara mikrokapslar som omedelbart frigör ett unikt komplex av marina extrakt och jojobaolja, med välkänd lindrande effekt på huden. Den aktiva basen av aloe vera och trollhassel i en vetenskapligt formulerad blandning av antiinflammatoriska extrakt av arnika, kamomill och kylande mentol är en perfekt rakgel även för de känsligaste hudtyperna.
 • Barber Shop Collection Transparent Shaving Gel

  Barber Shop Collection Transparent Shaving Gel
 • Beard line-up Shave Gel

  Beard line-up Shave Gel
 • Clear Shaving Gel

  Clear Shaving Gel
 • L'Occitane Refreshing Shave Gel (150 ml)

  L'Occitane Refreshing Shave Gel (150 ml)
  En rakgel i doftserien Cade som ger ett tjockt skum som underlättar rakning och gör huden len och riktigt återfuktad. Lugnar huden och motverkar rakirritationer. Innehåller eterisk olja från Cade (vilket betyder vilt växande enbär) och passar utmärkt med resten av produkterna från L’Occitanes Cade-serie.  Volym: 150 ml
 • Gillette Fusion 5 Ultra Moisturising Shave Gel (200 ml)

  Gillette Fusion 5 Ultra Moisturising Shave Gel (200 ml)
  En ny rakgel som återställer fuktbalansen i huden vid rakning och gör huden mjuk och len. Speciellt framtagen för känslig hud. Volym: 200 ml
 • Nõberu Shaving Gel Tobacco Vanilla (150ml)

  Nõberu Shaving Gel Tobacco Vanilla (150ml)
  Nõberu of Sweden shaving gel är en genomskinlig icke-skummande gel. Perfekt för dig som vill ha en detaljerad rakning. Fungerar optimalt på alla typer av skägg. Gelen är lätt att applicera och ger ett fantastiskt glid under rakningen. Shaving Gel är också bra att använda när du ska ansa håret i nacken.
 • Clarins Men After Shave Soothing Gel (75 ml)

  Clarins Men After Shave Soothing Gel (75 ml)
  Clarins Men After Shave Soothing Gel är en 2 i 1-after shave som återfuktar huden och vårdar skägget – en ideal kombination för daglig användning. Gelen lugnar huden och gör omedelbart den fräsch, återfuktad och jämn, samtidigt som den får en matt finish. Gelen innehåller pistacia lentiscus-extrakt som stärker, mjukgör och tämjer – för ett hälsosamt skägg och en välvårdad look utan friss. • After shave-gel för män • Återfuktar huden och vårdar skägget • Lugnande och mjukgörande formula • Ger en matt finish • Fräsch och behaglig dof
 • Body & Shave Transparent Gel

  Body & Shave Transparent Gel
 • Clarins Men Smooth Shave Foaming Gel (150 ml)

  Clarins Men Smooth Shave Foaming Gel (150 ml)
  För en nära, snabb, effektiv och väldigt bekväm rakning – Clarins Men Smooth Shave Foam Gel! Denna rakgel har en behaglig doft och en fräsch, löddrande textur som enkelt fördelas på huden, för en enklare rakning. Formulan vårdar huden och mjukar upp hårstråna, vilket är den perfekta förberedelsen inför rakning. Rakgelen förser även huden med en långvarig, lugnande effekt efter rakningen, samt skyddar mot risken för skärsår och irritation. Efter rakning känns huden mjuk, återfuktad, fräsch och behaglig. • Raklödder för män • Mjukgörande och lugnande formula • Minimerar risken för skärsår och irritatio
 • Authentic No. 10 Shave Gel

  Authentic No. 10 Shave Gel
 • Somersets Maximum Glide Shaving Gel - Original

  Somersets Maximum Glide Shaving Gel - Original
  En läcker rakgel från Somerset med mentol och 7 eteriska oljor som håller huden ren och fräsch efter varje rakning. Produkten innehåller inga konstgjorda tillsatser. Användning: Fukta ansiktet med&hellip:
 • Rapid Shaving Cream Gel

  Rapid Shaving Cream Gel
 • Sweden Eco Wash and Shave Gel 100 ml

  Sweden Eco Wash and Shave Gel 100 ml
  Sweden Eco Wash and Shave Gel är en vegansk kombinerad tvätt- och rakgelé som effektivt gör rent och mjukar upp skäggstråna innan rakning. Gelén gör rent på djupet samtidigt som den är skonsam för huden och lämnar huden uppfriskad, ren och mjuk.Tvättgelén kan hjälpa huden att reglera talgkörtelproduktionen. Den har en fräsch doft av citrus, sandelträ och kryddnejlika- passar alla hudtyper. ANVÄNDNING Liten mängd fördelas över fuktad hud på ansikte och hals. Löddra upp och vid behov raka. Skölj bort med ljummet vatten. Återfukta huden med Refreshing toner och smörj gärna in med Moisturizer. Används även vid rengöring av ansikte och hals utan rakning. Fungerar också utmärkt vid rakning på andra delar av kroppen. VOLYM: 100 ml 
 • Truefitt & Hill Authentic No.10 Sensitive Shave Gel (125 ml)

  Truefitt & Hill Authentic No.10 Sensitive Shave Gel (125 ml)
  Authentic No.10 Sensitive Shave Gel är extra mild för att passa för känslig hy. Innehåller pilträdsbark, gurkörtsolja och aloe vera för en extra vårdande effekt. Gelen är mycket fuktgivande, vilket lägger grund för en skonsam rakning. Gelen har en mild men ändå manlig citrusdoft. Dermatologiskt testat för känslig hy. Alla produkter i Authentic No.10-serien är fria från parabener och sulfater. Volym: 125 ml
 • Shaving Gel

  Shaving Gel
 • Bulldog Original Shave Gel 175 ml

  Bulldog Original Shave Gel 175 ml
  Bulldog Original Shave Gel är en mjukgörande, svalkande rakgel med en extraordinär formula som ger en skonsam rakning. Innehåller svalkande aloe vera, mjukgörande jojoba och konjacmannan, en växtingrediens som gör rakningen extra skonsam. Gelen är transparant, vilket underlättar precisions- och konturrakning. Bulldogs produkter innehåller inga parabener, artificiella färgämnen eller syntetiska dofter Volym: 175 ml    
 • Essential Shaving Gel - Sensitive Skin

  Essential Shaving Gel - Sensitive Skin
 • Lochranza - Shave Gel

  Lochranza - Shave Gel
 • Gillette Male SkinGuard Sensitive Shave Gel (200 ml)

  Gillette Male SkinGuard Sensitive Shave Gel (200 ml)
  En rakgel i serien SkinGuard Sensetive som riktar sig till män med extra känslig hy. Rakgelen innehåller bland annat aloe vera som dels vårdar och dels tillför extra glid till rakhyveln varpå friktionen mot huden minskar.  SPECIFIKATIONER: 200 ml 
 • Sandalwood Shaving Gel

  Sandalwood Shaving Gel
 • Clear Definer Shave Cream for Beard

  Clear Definer Shave Cream for Beard
 • Head Shave Gel

  Head Shave Gel
 • Tobacco Vanilla Shaving Gel

  Tobacco Vanilla Shaving Gel
 • Shave Gel

  Shave Gel
 • Essential Travel Size Shaving Gel - Sensitive Skin - 75 ml

  Essential Travel Size Shaving Gel - Sensitive Skin - 75 ml
 • Benjamin Barber Post Shave Gel 50 ml - mot inåtväxande hår och skäggfinnar

  Benjamin Barber Post Shave Gel 50 ml - mot inåtväxande hår och skäggfinnar
  Benjamin Barber Post Shave Gel är ett multifunktionellt gelbalsam som motverkar inåtväxande hårstrån och återställer huden efter rakning. Gelen lindrar sveda, motverkar röda prickar och stärker hudens barriärfunktion. Den milda gelen passar en känslig eller tillfälligt irriterad hud. Innehåller aktiva ingredienser som reducerar utslag och hudirritationer i förbindelse med rakning samt uppfriskande eucalyptusolja och mentol. Gents rekommenderar denna produkt för att: Detta är den produkt som mest effektivt förebygger inåtväxande skäggstrån, rakirritation och rakfinnar. Enkelt förklarat eliminerar gelen den sega hinna av döda hudceller som täpper till porerna och som genom att hindra skäggstråna från att växa ut, ger upphov till skäggfinnar och inåtväxta hår. Utmärkande Ingredienser: Salicylsyra (även kallat BHA): Agerar exfolierande och är antiinflammatorisk. Detta gör att ingrediensen passar utmärkt till problemhy och således även för inåtväxande skäggstrån, även kallat skäggfinnar.  Glycerin: Agerar återfuktande, mjukgörande och lugnande för hud och hår. Är en "Skin identical ingredient" dvs glycerin återfinns i hudcellerna för att binda vatten och därmed bevara fukt.  Aloe vera: Återfuktande och lugnande ingrediens som i detta fall hjälper till att reparera huden efter rakning.  Jojobaolja: Ger fräsch och hälsosam lyster, agerar återfuktande. Volym: 50 ml
 • Travel Size Shaving Gel for Sensitive Skin - 75 ml

  Travel Size Shaving Gel for Sensitive Skin - 75 ml
 • Clinique For Men Aloe Shave Gel (125ml)

  Clinique For Men Aloe Shave Gel (125ml)
  Rakgelé, rik på aloe som ger en mjuk och tät rakning samtidigt som den mjukgör och skyddar huden i ansiktet och skägget. Oljefri. Applicera ett tunt lager på fuktat ansikte. Massera in gelén i skägget och raka. Skölj rakbladet under varmt vatten och torka ansiktet med en handduk. Följ efter med Post-Shave Soother efter behov.
 • Recipe for men: Clear Shaving Gel

  Recipe for men: Clear Shaving Gel
  Recipe for men: Shaving Gel är en anti-inflammatorisk, mjukgörande rakgel med uppfriskande doft. Gelén är transparant för att ge en ökad precision i rakningen. Den lyfter och mjukar upp&hellip: