Rakgel

Med en rakgel kan man enkelt få till ett rakskum, raklödder. Det är en populär produkt både hos kvinnor och män som rakar sig. Rakgelen är transparent och är perfekt om man behöver se området man rakar. En man som vill kunna detaljraka bör därför använda en rakgel.

Populärt inom rakgel

 • Gaia Made for Men - Shave Gel, 50 ml

  Gaia Made for Men - Shave Gel, 50 ml
  Rakgel berikad med avocadoolja som effektivt mjukar upp huden och ger en riktigt nära rakning. Huden lämnas slät, jämn och återfuktad. Innehåller även aloe vera för att lugna irritation som kan&hellip:
 • Acqua Di Parma Barbiere Shaving Gel (150ml)

  Acqua Di Parma Barbiere Shaving Gel (150ml)
  Den uppfriskande rakgelen blir en rik skum när den masseras på huden. Formuleras med en blandning av vegetabiliska organiska oljor, hydratiserar och skyddar din hud mot irritation.
 • Bulldog Sensitive Shave Gel (175ml)

  Bulldog Sensitive Shave Gel (175ml)
  Bulldog Sensitive Shave Gel är en transparent rakgel för känslig hud. Eftersom den är transparent, lämpar den sig bra för precisionsrakning. Formulan är speciellt framtagen för känslig hud med en kombination av havreolja, baobabolja och videört för en jämn och behaglig rakning.
 • Davines Softening Shaving Gel (200ml)

  Davines Softening Shaving Gel (200ml)
  Från gel till skum: Gör att rakbladet lätt glider över huden och på så sätt ger ett snabbt men skonsamt resultat. Ger en mjuk hud och en härlig doft. 85,8% naturligt: extrakt från judekörs. En distinkt och karaktäristisk doft av citrus.Toppnoter från citron, bergamot och apelsinblommor för en fräsch doft. även doft av iris och patchouli som gör doften mer mjuk. Serien har fått namnet Pasta & Love för att produkterna hyllar det goda livet och flörtar med Italien när man lyfter två av de mest kända italienska symbolerna – god mat och kärlek! Volym: 200 ml

Fler tips på rakgel

 • Elemis Time For Men Ice-Cool Foaming Shave Gel (200ml)

  Elemis Time For Men Ice-Cool Foaming Shave Gel (200ml)
  Elemis Time For Men Ice-Cool Foaming Shave Gel, vetenskapligt sammansatt högeffektivt lödder som formar sig mjukt efter ansiktet för en nära och behaglig rakning. Kinesisk dadel, engelsk ek och trollhassel bidrar till att skydda huden mot irritation och rodnad efter rakning. Uppmjukande effekt på ansiktshåren ger en smidig rakning. Huden blir slät, mjuk och fräsch.
 • Davines Pasta&Love Non-Foaming Transparent Shaving Gel (150ml)

  Davines Pasta&Love Non-Foaming Transparent Shaving Gel (150ml)
  En transparent och icke löddrande shaving gel för att kunna göra hela samt partiella rakningar enklare. Då den är helt transparent så är det enklare att se linjerna av skägg och mustasch. Den fungerar mycket bra att kombinera tillsammans med andra produkter i serien så som skäggoljan och after-shaven.Användning: Applicera produkten på det området som ska rakas. Raka med en rakkniv. Efter rakning rengör med en fuktig handduk.Aktiva ingredienser:Judekörs (japansk lykta): har en lugnande effektHögt naturligt innehåll:96,4% nedbrytningsbara ingredienser96,1% ingredienser med naturligt ursprungUtan silikoner
 • American Crew Precision Shave Gel (450 ml)

  American Crew Precision Shave Gel (450 ml)
  En anledning till att män skär sig vid rakning är att det tunga skummet bildar luftfickor mellan hyvel och hud. Genomskinlig gel är det ultimata glidmedlet för en ren, nära rakning. Pumpafrön och tea tree olja lugnar och försvarar huden mot skärsår. American Crew Precision Shave Gel fungerar lika bra i ansiktet som på halsen, nacken, huvudet eller till polisongerna. Denna gel fungerar även utmärkt för precisionsrakning av de fina detaljerna. Passar till mjuk eller mediumhård skäggväxt. Innehåll och egenskaper: Pumpakärnsextrakt – En utmärkt mineralkälla, speciellt för zink. Förnyar huden och verkar fuktgivande på samma gång. Reglerar produktionen av Sebum Druvkärnaolja - Har lugnande och antibakteriella egenskaper. Aloe Vera Gel - Fuktgivande, mjukgörande och läkande med antimicrobiala och antiinflammatoriska egenskaper. Vitamin E - Mjukgörande antioxidant Användning: Fukta ansiktet med varmt vatten. Applicera ett tunt lager av gel på det område som ska rakas och raka som vanligt. Avsluta med American Crew Post-Shave Cooling Lotion. För en ännu närmre rakning, applicera en rakolja under gelen. Volym: 150 ml eller 450 ml 
 • Hey Joe Clear Shaving Gel Fresh Edition 1 L

  Hey Joe Clear Shaving Gel Fresh Edition 1 L
  Hey Joe Clear Shaving Gel Fresh Edition är en transparant gel som passar utmärkt när du ska linjera skägget eller göra skarpa linjer kring din goatee, mustasche. Den är berikad med Pro-vitamin B5&hellip:
 • Benjamin Barber Aftershave Gel Black Oak 50 ml

  Benjamin Barber Aftershave Gel Black Oak 50 ml
  En snabbabsorberande och svalkande aftershave gel som vårdar, hjälper mot rakirritation och piggar upp din hud efter den påfrestande rakningen. After shave gel, till skillnad mot en kräm, lägger sig inte som en fet hinna utanpå huden utan avslutar din rakning snabbt och med en hint av väldoft. Doften är den mycket populära black oak, en sensuell blandning av tobak, ek och läder som bärs upp av mörkare noter av sandelträ och cederträ. After shaven har en ny förbättrad formula och en uppdaterad  version av doften Black Oak, en sensuell blandning av tobak, ek och läder som bärs upp av mörkare noter av sandelträ och cederträ. Specifikationer:  Volym: 50 ml Så här använder du black oak after shave gel: Applicera varsamt en klick after shave gel på din nyrakade hud för att lugna och mjuka upp ditt ansikte. Fördela jämnt. Black Oak After Shave Gel absorberas till fullo inom någon minut. Använd med fördel även Benjamin Barbers raktvål i samma doft för en maximal upplevelse. Benjamin Barber Aftershave Gel finns även i dofterna Oud och Saffron & Leather.
 • Hey Joe Clear Shaving Gel Fresh Edition 250 ml

  Hey Joe Clear Shaving Gel Fresh Edition 250 ml
  Hey Joe Clear Shaving Gel Fresh Edition är en transparant gel som passar utmärkt när du ska linjera skägget eller göra skarpa linjer kring din goatee, mustasche. Den är berikad med Pro-vitamin B5&hellip:
 • RFSU Intim Easy Shave Gel

  RFSU Intim Easy Shave Gel
  RFSU Intim Easy Shave Gel är en rakgel speciellt anpassad för intimrakning. Gelen är mjukgörande med glideffekt för skonsam och smidig rakning. Den är dessutom transparent och icke-löddrande för att du ska kunna se var du rakar dig. – Anpassat pH-värde – Berikad med kamomill och ängskrasse – Passar bäst i duschen med rakhyvel – Milt parfymerad  Volym: 150 ml
 • L'Occitane Refreshing Shave Gel

  L'Occitane Refreshing Shave Gel
  En rakgel i doftserien Cade som ger ett tjockt skum som underlättar rakning och gör huden len och riktigt återfuktad. Lugnar huden och motverkar rakirritationer. Innehåller eterisk olja från Cade (vilket betyder vilt växande enbär) och passar utmärkt med resten av produkterna från L’Occitanes Cade-serie.  Volym: 150ml
 • Murad Hydration Hydro-Dynamic Ultimate Moisture For Eyes

  Murad Hydration Hydro-Dynamic Ultimate Moisture For Eyes
 • Nõberu Shaving Gel Tobacco Vanilla (500ml)

  Nõberu Shaving Gel Tobacco Vanilla (500ml)
  Nõberu of Sweden shaving gel är en genomskinlig icke-skummande gel. Perfekt för dig som vill ha en detaljerad rakning. Fungerar optimalt på alla typer av skägg. Gelen är lätt att applicera och ger ett fantastiskt glid under rakningen. Shaving Gel är också bra att använda när du ska ansa håret i nacken.
 • Taylor of Old Bond Street Sandalwood Aftershave Gel 75 ml

  Taylor of Old Bond Street Sandalwood Aftershave Gel 75 ml
  En after shave gel utan alkohol som lugnar och mjukgör huden efter rakning. Med en diskret doft av sandelträ. Volym: 75 ml Ej testad på djur.    
 • Marmara Barber Silver Shaving Gel 1 Liter

  Marmara Barber Silver Shaving Gel 1 Liter
  Marmara Barber Silver Shaving Gel ä:r en transparant rakgel som mjukar upp skä:ggstrå:na och ger ett maximalt skydd fö:r huden innan rakning.Anvä:ndningLä:gg en liten mä:ngd&hellip:
 • Raw Naturals The Mighty Fluffy Shave Gel 75 ml

  Raw Naturals The Mighty Fluffy Shave Gel 75 ml
  En löddrande rakgel som låter hyveln glida friktionsfritt och mjukar upp skäggstubben för mer bekväm rakning. Innehåller vårdande extrakt från havre som återfuktar och mjukgör samt naturlig pantenol som har en lugnande effekt och motverkar irritation. Volym: 75 ml Raw Naturals Brewing Company är ett nytt unikt hudvårdskoncept från svenska Recipe for Men som bygger på lokal produktion och miljömedvetenhet och ska föra tankarna till ett svenskt mikrobryggeri för hudvård.  
 • REN Atlantic Kelp And Magnesium Hand Wash

  REN Atlantic Kelp And Magnesium Hand Wash
 • V76 By Vaughn Daily Balance Exfoliating Facial Cleanser

  V76 By Vaughn Daily Balance Exfoliating Facial Cleanser
 • Benjamin Barber Aftershave Gel Saffron & Leather 50 ml

  Benjamin Barber Aftershave Gel Saffron & Leather 50 ml
  En snabbabsorberande och svalkande aftershave gel som vårdar, hjälper mot rakirritation och piggar upp din hud efter den påfrestande rakningen. After shave gel, till skillnad mot en kräm, lägger sig inte som en fet hinna utanpå huden utan avslutar din rakning snabbt och med en hint av väldoft. Saffron & Leather har noter av saffran, tobak, vanilj och läder som lämnar en exklusiv känsla. SPECIFIKATIONER:  Volym: 50 ml SÅ HÄR ANVÄNDER DU SAFFRON & LEATHER AFTER SHAVE GEL: Applicera varsamt en klick after shave gel på din nyrakade hud för att lugna och mjuka upp ditt ansikte. Fördela jämnt. Saffron & Leather After Shave Gel absorberas till fullo inom någon minut.  Benjamin Barber Aftershave Gel finns även i dofterna Oud och Black Oak.
 • SØN of Barberians Face Wash

  SØN of Barberians Face Wash
 • Njord Toilet Bag

  Njord Toilet Bag
 • Bulldog Original Shave Gel 175 ml

  Bulldog Original Shave Gel 175 ml
  Bulldog Original Shave Gel är en mjukgörande, svalkande rakgel med en extraordinär formula som ger en skonsam rakning. Innehåller svalkande aloe vera, mjukgörande jojoba och konjacmannan, en växtingrediens som gör rakningen extra skonsam. Gelen är transparant, vilket underlättar precisions- och konturrakning. Bulldogs produkter innehåller inga parabener, artificiella färgämnen eller syntetiska dofter Volym: 175 ml    
 • Filorga UV Bronze Face Mist SPF 50+

  Filorga UV Bronze Face Mist SPF 50+
 • L'Occiatane Cade Refreshing Shave Gel (150ml)

  L'Occiatane Cade Refreshing Shave Gel (150ml)
  Hjälper till med en jämn och nära rakning. Skyddar huden under rakningen. Lämnar huden lugnad och len.
 • Dick Johnson Excuse My French Shaving Gel Inexorable 100ml

  Dick Johnson Excuse My French Shaving Gel Inexorable 100ml
  Dick Johnson Excuse My French Shaving Gel Inexorable är en transparant rakgel som ger en precis och snabb rakning. Denna rakgel är utvecklad för att fungera lika bra att raka linjer som att utföra&hellip:
 • Amouage Reflection EDP

  Amouage Reflection EDP
 • Hey Joe Clear Shaving Gel 250 ml

  Hey Joe Clear Shaving Gel 250 ml
  Hey Joe Clear Shaving Gel är en transparant rakgel som fungerar utmärkt för slätrakningar och för enklare linjering av skägg, goatee´s samt mustascher. Den innehåller Aloe Vera och Pro-Vitamin&hellip:
 • Nõberu Shaving Gel Tobacco Vanilla (150ml)

  Nõberu Shaving Gel Tobacco Vanilla (150ml)
  Nõberu of Sweden shaving gel är en genomskinlig icke-skummande gel. Perfekt för dig som vill ha en detaljerad rakning. Fungerar optimalt på alla typer av skägg. Gelen är lätt att applicera och ger ett fantastiskt glid under rakningen. Shaving Gel är också bra att använda när du ska ansa håret i nacken.
 • American Crew Forming Cream

  American Crew Forming Cream
 • American Crew Shaving Skincare Precision Shave Gel (450ml)

  American Crew Shaving Skincare Precision Shave Gel (450ml)
  Rakgel som är perfekt till rakning som kräver precision. Passar finare skägg.
 • Mont Blanc Spirit EDT

  Mont Blanc Spirit EDT
 • Ecooking Handkräm(75 ml)

  Ecooking Handkräm(75 ml)
 • Nõberu Shaving Gel Sandalwood (150ml)

  Nõberu Shaving Gel Sandalwood (150ml)
  Nõberu of Sweden shaving gel är en genomskinlig icke-skummande gel. Perfekt för dig som vill ha en detaljerad rakning. Fungerar optimalt på alla typer av skägg. Gelen är lätt att applicera och ger ett fantastiskt glid under rakningen. Shaving Gel är också bra att använda när du ska ansa håret i nacken.
 • Nõberu Shaving Gel Sandalwood (500ml)

  Nõberu Shaving Gel Sandalwood (500ml)
  Nõberu of Sweden shaving gel är en genomskinlig icke-skummande gel. Perfekt för dig som vill ha en detaljerad rakning. Fungerar optimalt på alla typer av skägg. Gelen är lätt att applicera och ger ett fantastiskt glid under rakningen. Shaving Gel är också bra att använda när du ska ansa håret i nacken.
 • Barberians Cph Leather Strop

  Barberians Cph Leather Strop
 • Baldessarini Cool Force Aftershave Lotion

  Baldessarini Cool Force Aftershave Lotion
 • Hey Joe Clear Shaving Gel 1 L

  Hey Joe Clear Shaving Gel 1 L
  Hey Joe Clear Shaving Gel är en transparant rakgel som fungerar utmärkt för slätrakningar och för enklare linjering av skägg, goatee´s samt mustascher. Den innehåller Aloe Vera och Pro-Vitamin&hellip:
 • Sweden Eco Wash and Shave Gel 100 ml

  Sweden Eco Wash and Shave Gel 100 ml
  Sweden Eco Wash and Shave Gel är en vegansk kombinerad tvätt- och rakgelé som effektivt gör rent och mjukar upp skäggstråna innan rakning. Gelén gör rent på djupet samtidigt som den är skonsam för huden och lämnar huden uppfriskad, ren och mjuk.Tvättgelén kan hjälpa huden att reglera talgkörtelproduktionen. Den har en fräsch doft av citrus, sandelträ och kryddnejlika- passar alla hudtyper. ANVÄNDNING Liten mängd fördelas över fuktad hud på ansikte och hals. Löddra upp och vid behov raka. Skölj bort med ljummet vatten. Återfukta huden med Refreshing toner och smörj gärna in med Moisturizer. Används även vid rengöring av ansikte och hals utan rakning. Fungerar också utmärkt vid rakning på andra delar av kroppen. VOLYM: 100 ml 
 • Benjamin Barber Post Shave Gel 50 ml - mot inåtväxande hår och skäggfinnar

  Benjamin Barber Post Shave Gel 50 ml - mot inåtväxande hår och skäggfinnar
  Benjamin Barber Post Shave Gel är ett multifunktionellt gelbalsam som motverkar inåtväxande hårstrån och återställer huden efter rakning. Gelen lindrar sveda, motverkar röda prickar och stärker hudens barriärfunktion. Den milda gelen passar en känslig eller tillfälligt irriterad hud. Innehåller aktiva ingredienser som reducerar utslag och hudirritationer i förbindelse med rakning samt uppfriskande eucalyptusolja och mentol. Gents rekommenderar denna produkt för att: Detta är den produkt som mest effektivt förebygger inåtväxande skäggstrån, rakirritation och rakfinnar. Enkelt förklarat eliminerar gelen den sega hinna av döda hudceller som täpper till porerna och som genom att hindra skäggstråna från att växa ut, ger upphov till skäggfinnar och inåtväxta hår. Utmärkande Ingredienser: Salicylsyra (även kallat BHA): Agerar exfolierande och är antiinflammatorisk. Detta gör att ingrediensen passar utmärkt till problemhy och således även för inåtväxande skäggstrån, även kallat skäggfinnar.  Glycerin: Agerar återfuktande, mjukgörande och lugnande för hud och hår. Är en "Skin identical ingredient" dvs glycerin återfinns i hudcellerna för att binda vatten och därmed bevara fukt.  Aloe vera: Återfuktande och lugnande ingrediens som i detta fall hjälper till att reparera huden efter rakning.  Jojobaolja: Ger fräsch och hälsosam lyster, agerar återfuktande. Volym: 50 ml
 • Raw Naturals The Grease-Free Face Cream

  Raw Naturals The Grease-Free Face Cream
 • Gillette Fusion 5 Ultra Moisturising Shave Gel 200 ml

  Gillette Fusion 5 Ultra Moisturising Shave Gel 200 ml
  En ny rakgel som återställer fuktbalansen i huden vid rakning och gör huden mjuk och len. Speciellt framtagen för känslig hud. Volym: 200 ml
 • Beauté Pacifique Paradoxe Ögonkräm

  Beauté Pacifique Paradoxe Ögonkräm
 • Gillette Male SkinGuard Sensitive Shave Gel 200 ml

  Gillette Male SkinGuard Sensitive Shave Gel 200 ml
  En rakgel i serien SkinGuard Sensetive som riktar sig till män med extra känslig hy. Rakgelen innehåller bland annat aloe vera som dels vårdar och dels tillför extra glid till rakhyveln varpå friktionen mot huden minskar.  SPECIFIKATIONER: 200 ml 
 • The Shave Factory Shaving Gel 1250 ml

  The Shave Factory Shaving Gel 1250 ml
  The Shave Factory Shaving Gel är en transparent rakgel som är framtagen för precisionsrakning. Utvecklad för barberare och har en mjukgörande effekt på skäggstråna och huden innan rakningen. Frisk&hellip:
 • Paul Mitchell Tea Tree Shave Gel

  Paul Mitchell Tea Tree Shave Gel
  Uppfräschande rakgel som fräschar upp och skyddar. En unik kombinationer av oljor och extrat återfuktar och ger en fräscht uppfriskande känsla.
 • Recipe for Men Clear Shaving Gel

  Recipe for Men Clear Shaving Gel
  Skön rakgel som lyfter och mjukar upp skäggstubben för bekvämare rakning samtidigt som den verkar lugnande och svalkande på huden. Den hala konsistensen ger perfekt “glid” för snabb rakning med minimalt slitage på huden. Gelen är helt transparant och löddrar inte, vilket ger ökad precision vid rakningen. Lugnande ingredienser som hyaluronsyra, calendula och allantoin reducerar irritation och rödhet, medan kylande mentol ger en fräsch och sval känsla. Sebumreglerande ingredienser hjälper till att balansera hudens oljeproduktion och krymper pordiametern för att förhindra smuts och bakterier att tränga ner i porerna.Nyckelingredienser:• Allantoin: motverkar irritation, lugnar och är fuktbevarande.• Hyaluronsyra: återfuktar, stärker hudens barriärfunktion, återuppbygger elasticitet och gör huden motståndskraftig mot fria radikaler• Ringblomma: lugnande, reducerar irritation och rödhet.• Mentol: ger en omedelbar kylande effekt.
 • Bulldog Sensitive Shave Gel 175 ml

  Bulldog Sensitive Shave Gel 175 ml
  Bulldog Sensitive Shave Gel är en mjukgörande, svalkande rakgel med en extraordinär formula som ger en skonsam rakning. Den är speciellt utvecklat för dig med känslig, sensitiv hud. Innehåller baobabolja, havreolja och pilört. Gelen är transparant, vilket underlättar precisions- och konturrakning. Bulldogs produkter innehåller inga parabener, artificiella färgämnen eller syntetiska dofter. Volym: 175 ml
 • Truefitt & Hill Authentic No.10 Sensitive Shave Gel 125 ml

  Truefitt & Hill Authentic No.10 Sensitive Shave Gel 125 ml
  Authentic No.10 Sensitive Shave Gel är extra mild för att passa för känslig hy. Innehåller pilträdsbark, gurkörtsolja och aloe vera för en extra vårdande effekt. Gelen är mycket fuktgivande, vilket lägger grund för en skonsam rakning. Gelen har en mild men ändå manlig citrusdoft. Dermatologiskt testat för känslig hy. Alla produkter i Authentic No.10-serien är fria från parabener och sulfater. Volym: 125 ml
 • Elemis Time For Men Skin Soothe Shave Gel (150ml)

  Elemis Time For Men Skin Soothe Shave Gel (150ml)
  Elemis Time For Men Skin Soothe Shave Gel, den här toppmoderna gelen är sammansatt för att ge en skön rakupplevelse. Den innehåller startklara mikrokapslar som omedelbart frigör ett unikt komplex av marina extrakt och jojobaolja, med välkänd lindrande effekt på huden. Den aktiva basen av aloe vera och trollhassel i en vetenskapligt formulerad blandning av antiinflammatoriska extrakt av arnika, kamomill och kylande mentol är en perfekt rakgel även för de känsligaste hudtyperna.
 • Geisha Shaving Gel 150ml

  Geisha Shaving Gel 150ml
  Geisha Shaving Gel 150ml ä:r en rakgel som ger ett bra glid och skyddar huden under rakning, den motverkar rö:da utslag, irriterad hy och inå:tvä:xande hå:r. Den innehå:ller&hellip:
 • Graham Hill Malmedy Shaving Gel (150 ml)

  Graham Hill Malmedy Shaving Gel (150 ml)
  Malmedy Shaving Gel är en genomskinlig rakgel, speciellt lämplig för exakt konturrakning. Rakgelen skapar ett transparent, skyddande lager som gör att rakbladen lätt glider över huden och ger en exakt rakning samtidigt som risken för hudirritation minimeras. Berikad med aminosyran arginin samt hyaluronsyra som återfuktar huden och gör den len samt fräscha toner av trä och eukalyptus som piggar upp och fräschar upp huden. Diskret maskulin doft.