Rakgel

Med en rakgel kan man enkelt få till ett rakskum, raklödder. Det är en populär produkt både hos kvinnor och män som rakar sig. Rakgelen är transparent och är perfekt om man behöver se området man rakar. En man som vill kunna detaljraka bör därför använda en rakgel.

Populärt inom rakgel

 • Bulldog Shave Gel

  Bulldog Shave Gel
  Bulldog Shave Gel - människans bästa vän. Bulldog Shave Gel är en genomskinlig gel som ger en perfekt och skonsam rakning. Denna uppfriskande gel är återfuktande och ser till att huden inte blir&hellip:
 • Raw Naturals The Mighty Fluffy Shave Gel

  Raw Naturals The Mighty Fluffy Shave Gel
  Beskrivning Denna rakgel från Raw Naturals är en skummande rakgel, som mjukgör hårstubben för en behagligare rakning. Den innehåller extrakt av havre som fuktar och mjukgör huden, medan dess naturliga&hellip:
 • Somersets Maximum Glide Shaving Gel - Original

  Somersets Maximum Glide Shaving Gel - Original
  En läcker rakgel från Somerset med mentol och 7 eteriska oljor som håller huden ren och fräsch efter varje rakning. Produkten innehåller inga konstgjorda tillsatser. Användning: Fukta ansiktet med&hellip:
 • Nivea Protect & Care Shaving Gel

  Nivea Protect & Care Shaving Gel
  Effektiv och skonsam rakning med NiveaOm du eftersträvar en slät och behaglig rakning som är skonsam mot huden, så är Nivea Protect &: Care Shaving Gel det ultimata valet. Denna milda shaving gel&hellip:

Fler tips på rakgel

 • LEA Rakgel

  LEA Rakgel
  En klassisk rakgel, LEA ClassicÖnskar du en rakgel som skyddar och ger en slät rakning, så är LEA Rakgel det perfekta valet för dig. Den lindrande rakgelen innehåller Aloe Vera och avokadoolja, som&hellip:
 • Hairways 02 Wash & Shave 3 In 1

  Hairways 02 Wash & Shave 3 In 1
  Wash &: Shave 3 In 1Vad kan vara bättre än ett schampo, rakgel och en shower gel till män i en och samma flaska under resan? Med Hairways 02 Wash &: Shave 3 In 1 får du ett fuktgivande schampo,&hellip:
 • SIGR Shave Gel

  SIGR Shave Gel
  SIGR Shave Gel - Mjukgör skägget och gör rakningen mer behaglig Lyx Shave Gel från SIGR - Den perfekta förberedelsen till rakning Denna läckra Shave Gel från SIGR är utformad för din dagliga rakning.&hellip:
 • Ted Baker Shave Gel

  Ted Baker Shave Gel
  Ted Baker Shave Gel - Mjukgör skägget och huden, vilket gör rakningen mer behagligOm du vill ha en skonsam rakgel, så är Shave Gel från Ted Baker rätt val för dig. Denna lätta rakgel ser till&hellip:
 • Gaia Made for Men - Shave Gel, 150 ml

  Gaia Made for Men - Shave Gel, 150 ml
  Rakgel berikad med avocado-olja som effektivt mjukar upp huden och ger en riktigt nära rakning. Huden lämnas slät, jämn och återfuktad. Innehåller även aloe vera för att lugna irritation som kan&hellip:
 • Gillette Shave Series Rakgel Moisturizing

  Gillette Shave Series Rakgel Moisturizing
  Mjukgörande rakgelOm du önskar en säker rakning, där du slipper hudirritation, är Gillette Shave Series Rakgel Moisturizing det perfekta valet för dig. Den skyddande rakgelen ser till att din rakning&hellip:
 • Red One Shaving Gel 1L

  Red One Shaving Gel 1L
  Red One Shaving Gel r formulerad till en tjock konsistens, som blir till ett lttglidande smrjmedel fr en jmn och ren rakning. Gelen fuktar huden och undviker irritation och torr hud. Lmnar en frisk, lngvarig&hellip:
 • L'Oreal Men Expert Hydra Energetic After Shave

  L'Oreal Men Expert Hydra Energetic After Shave
  Känns din hud troett och dränerad kan det bero på att upprepade rakningar har satt sin prägel på den känsliga huden i ansiktet. Med denna After Shave från L'Oréal bekämpas alla tecken på troetthet,&hellip:
 • Anthony Shave Gel

  Anthony Shave Gel
  En ordentlig rakning görs med rakhyvel, och om du utför din rakning på rätt sätt så blir det lättare att raka och du får ett långvarigt resultat. Shave Gel från Anthony är ett alternativ till&hellip:
 • BIC Comfort Gel Sensitive

  BIC Comfort Gel Sensitive
  En bra rakhyvel är en bra början för en bra rakning, men är man ute efter den optimala rakningen är rakgel också ett krav. BIC Comfort Gel Sensitive är en rakgel för män, som speciellt är framtagen&hellip:
 • Somersets Sensitive Shaving Gel

  Somersets Sensitive Shaving Gel
  Denna rakgel från Somersets är speciellt utformad foer dig med känslig eller torr hud. Den kan användas dagligen utan att irritera eller torka ut huden. Innehåller mentol och 7 eteriska oljor som&hellip:
 • Baxter Of California Beard Line-Up Shave Gel

  Baxter Of California Beard Line-Up Shave Gel
  Transparent och klar rakgelÖnskar du en tät och behaglig rakning, så är Beard Line-Up Shave Gel från Baxter Of California perfekt för dig. Denna rakgel verkar lugnande och lindrande, så din hud&hellip:
 • Nuxe Men Shaving Gel

  Nuxe Men Shaving Gel
  Få en säker rakning med Nuxe Men Shaving GelSaknar du en maskulin shaving gel som ger dig en mild och säker rakning? I så fall bör du prova denna shaving gel som skyddar, fuktar och vårdar huden&hellip:
 • Recipe for men Clear Shaving Gel

  Recipe for men Clear Shaving Gel
  Beskrivning Recipe for men Clear Shaving Gel är en behaglig rakgel, som mjukgör och får din skäggstubb att lyfta sig, så du garanteras en tät rakning. Denna rakgel förfriskar huden och tillför&hellip:
 • Bandido Red Shaving Gel 1L

  Bandido Red Shaving Gel 1L
  Bandido Red Shaving Gel r en transparent rakgel perfekt fr att raka linjer och kanter. Den har en terfuktande formula och ett Active Comfort System som ger en bra gidyta med minimal friktion. Passar alla&hellip:
 • Recipe for men Clear Shaving Gel

  Recipe for men Clear Shaving Gel
  Clear Shaving Gel frn Recipe for men r en anti-inflammatorisk transparent rakgel. Den lyfter och mjukar upp skggstrna fr en ge en behagligare rakning. Den lddrar inte vilket gr den optimal fr precisionsrakning.&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Herbal Pre-Shave Gel

  Taylor of Old Bond Street Herbal Pre-Shave Gel
  Vissa producenter vet mer om vad män har behov för än andra. Taylor of Old Bond Street har med sin mer än 50 år långa erfarenhet bra koll på män och deras behov.Herbal Pre-Shave GelDenna Pre-Shave&hellip:
 • V76 By Vaughn Clean Shave Hydrating Gel Cream

  V76 By Vaughn Clean Shave Hydrating Gel Cream
  Mjukgörande Shave GelHar du stora och tjocka skäggstrån som är svåra att få med vid rakning, så är V76 By Vaughn Clean Shave Hydrating Gel Cream något för dig. Rakgelen ser till att din rakhyvel&hellip:
 • Bandido Blue Shaving Gel 1L

  Bandido Blue Shaving Gel 1L
  Bandido Blue Shaving Gel r en transparent rakgel perfekt fr att raka linjer och kanter. Den har en terfuktande formula och ett Active Comfort System som ger en bra gidyta med minimal friktion. Passar alla&hellip:
 • Bandido Blue Shaving Gel 1L

  Bandido Blue Shaving Gel 1L
  Bandido Blue Shaving Gel r en transparent rakgel perfekt fr att raka linjer och kanter. Den har en terfuktande formula och ett Active Comfort System som ger en bra gidyta med minimal friktion. Passar alla&hellip:
 • Davines Softening Shaving Gel

  Davines Softening Shaving Gel
  Blødgørende barbergel Davines har udviklet en barbergel der bliver til en blødgørende skum når du tilsætter vand. Vi har ekstraordinært fået lov at bringe disse lækre produkter til vores kunder.&hellip:
 • Menaji Clear Shave 3 in 1 Formular

  Menaji Clear Shave 3 in 1 Formular
  Clear Shave 3 in 1 Formular från Menaji är en rakgel som ger en snygg, nära rakning. Då gelen är genomskinlig kan du hela tiden se var du rakar dig. Fördelar - Nära rakning - Massor av komfort -&hellip:
 • Gillette Series Sensitive Barberings Gel

  Gillette Series Sensitive Barberings Gel
  Gillette Sensitive Barberings Gel sørger for at du altid får en god oplevelse, når du barbere dig. Dens så kaldte 3x-action formular sørger for at alle kriterier er opfyldt for at give den bedste&hellip:
 • Gordon Style Invisible Gel

  Gordon Style Invisible Gel
  Gordon style är andra generationen från märket och som har samma traditionella stil som den första generationen. Dock har den gröna/jordfärgade effekten ersatts med en blå färg på förpackningen.&hellip:
 • Gaia Made for Men - Shave Gel, 50 ml

  Gaia Made for Men - Shave Gel, 50 ml
  Rakgel berikad med avocadoolja som effektivt mjukar upp huden och ger en riktigt nära rakning. Huden lämnas slät, jämn och återfuktad. Innehåller även aloe vera för att lugna irritation som kan&hellip:
 • Gillette Regular Rakgel

  Gillette Regular Rakgel
  Klassisk rakgel från GilletteOm du vill ha en slät rakning som är fri från hudirritation, så är Gillette Regular rakgel det perfekta valet för dig. Denna rakgel ser till att din hud lugnas under&hellip:
 • Recipe for men Clear Shaving Gel

  Recipe for men Clear Shaving Gel
  Recipe for men Shaving Gel r en anti-inflammatorisk, mjukgrande rakgel med uppfriskande doft. Geln r transparant fr att ge en kad precision i rakningen. Den lyfter och mjukar upp skggstrna fr en bekvmare&hellip:
 • L'Oréal Men Expert Shaving Gel Anti Irritation

  L'Oréal Men Expert Shaving Gel Anti Irritation
  L'Oral Men Expert Shaving Gel Anti Irritation r en vrdande rakgel som skyddar och terfuktar huden under rakningen. Den innehller en unik Hydro Protective-film som skyddar huden frn uttorkning och terfuktar&hellip:
 • Depot No. 406 Transparent Shaving Gel

  Depot No. 406 Transparent Shaving Gel
  Transparent rakgel Vill du skydda och vårda huden under rakning så är Depot No. 406 Transparent Shaving Gel det givna valet för dig. Denna rakgel lugnar och fuktar din hud så du efterlämnas med ett&hellip:
 • L'Oréal Men Expert Shaving Gel Anti Irritation

  L'Oréal Men Expert Shaving Gel Anti Irritation
  L'Oral Men Expert Shaving Gel Anti Irritation r en vrdande rakgel som skyddar och terfuktar huden under rakningen. Den innehller en unik Hydro Protective-film som skyddar huden frn uttorkning och terfuktar&hellip:
 • Bandido Red Shaving Gel 1L

  Bandido Red Shaving Gel 1L
  Bandido Red Shaving Gel r en transparent rakgel perfekt fr att raka linjer och kanter. Den har en terfuktande formula och ett Active Comfort System som ger en bra gidyta med minimal friktion. Passar alla&hellip:
 • Red One Shaving Gel 1L

  Red One Shaving Gel 1L
  Red One Shaving Gel r formulerad till en tjock konsistens, som blir till ett lttglidande smrjmedel fr en jmn och ren rakning. Gelen fuktar huden och undviker irritation och torr hud. Lmnar en frisk, lngvarig&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Pre-Shave Gel Jermyn Street

  Taylor of Old Bond Street Pre-Shave Gel Jermyn Street
  En pre-shave gör att din rakning blir slätare samtidigt som den tillför en härlig fukt.Jermyn Street Pre-shave GelDenna gel har en modern och frisk doft som är tillverkad specifikt för känslig hudAnvändningAnvänd&hellip:
 • Sweden Eco - Wash & Shave Gel For Men, 100 ml

  Sweden Eco - Wash & Shave Gel For Men, 100 ml
  OBS. Beställningsvara, leveranstid 1-2 dagar extra. Kombinerad tvätt- och rakgelé från Sweden Eco som effektivt gör rent och mjukar upp skäggstråna innan rakning. Gelén gör rent på djupet samtidigt&hellip:
 • Nivea For Men Sensitive Shaving Gel

  Nivea For Men Sensitive Shaving Gel
  Beskrivning Gillar du nära rakningar? Då ska du lägga händerna på Niveas Sensitive Shaving Gel. Den är tillverkad med kamomill och vårdande vitaminer och är speciellt anpassad för lättirriterad&hellip:
 • American Crew Shave Precision Gel

  American Crew Shave Precision Gel
  Tät och precis rakning med rakgel från American Crew Lider du av rodnad och irritation i huden efter en tät rakning? Det behöver inte vara ett problem längre. När du använder denna rakgel kommer&hellip:
 • Tabac Gentle Men's Care Shaving Gel

  Tabac Gentle Men's Care Shaving Gel
  Shaving Gel för sensitiv hudOm du lider av hudirritation när du rakar dig, så är Tabac Gentle Men's Care Shaving Gel produkten du önskar dig. Denna shaving gel lugnar din hud när du rakar dig, så&hellip:
 • Gillette Shave Series Shave Gel Protection

  Gillette Shave Series Shave Gel Protection
  Gillette RakgelÖnskar du en behaglig och fuktgivande rakning, så är Gillette Shave Series Shave Gel Protection ett bra val för dig. Med denna rakgel håller du din hud sund och avlägsnar irritation&hellip:
 • The Shavedoctor Shave Gel Oil

  The Shavedoctor Shave Gel Oil
  Denna rakgel är utformad för att ge din hud det ultimata skyddet efter rakning. Den hjälper även mot den brännande känslan rakbladet efterlämnar och reducerar risken för röd hud och ömhet. Den&hellip: