Rakgel

Med en rakgel kan man enkelt få till ett rakskum, raklödder. Det är en populär produkt både hos kvinnor och män som rakar sig. Rakgelen är transparent och är perfekt om man behöver se området man rakar. En man som vill kunna detaljraka bör därför använda en rakgel.

Populärt inom rakgel

 • Bulldog Shave Gel

  Bulldog Shave Gel
  Bulldog Shave Gel - människans bästa vän. Bulldog Shave Gel är en genomskinlig gel som ger en perfekt och skonsam rakning. Denna uppfriskande gel är återfuktande och ser till att huden inte blir&hellip:
 • Raw Naturals The Mighty Fluffy Shave Gel

  Raw Naturals The Mighty Fluffy Shave Gel
  Beskrivning Denna rakgel från Raw Naturals är en skummande rakgel, som mjukgör hårstubben för en behagligare rakning. Den innehåller extrakt av havre som fuktar och mjukgör huden, medan dess naturliga&hellip:
 • Somersets Maximum Glide Shaving Gel - Original

  Somersets Maximum Glide Shaving Gel - Original
  En läcker rakgel från Somerset med mentol och 7 eteriska oljor som håller huden ren och fräsch efter varje rakning. Produkten innehåller inga konstgjorda tillsatser. Användning: Fukta ansiktet med&hellip:
 • Ted Baker Shave Gel

  Ted Baker Shave Gel
  Ted Baker Shave Gel - Mjukgör skägget och huden, vilket gör rakningen mer behagligOm du vill ha en skonsam rakgel, så är Shave Gel från Ted Baker rätt val för dig. Denna lätta rakgel ser till&hellip:

Fler tips på rakgel

 • Dick Johnson Excuse My French Shaving Gel Inexorable 100ml

  Dick Johnson Excuse My French Shaving Gel Inexorable 100ml
  Dick Johnson Excuse My French Shaving Gel Inexorable är en transparant rakgel som ger en precis och snabb rakning. Denna rakgel är utvecklad för att fungera lika bra att raka linjer som att utföra&hellip:
 • Elemis Time For Men Skin Soothe Shave Gel (150ml)

  Elemis Time For Men Skin Soothe Shave Gel (150ml)
  Elemis Time For Men Skin Soothe Shave Gel, den här toppmoderna gelen är sammansatt för att ge en skön rakupplevelse. Den innehåller startklara mikrokapslar som omedelbart frigör ett unikt komplex av marina extrakt och jojobaolja, med välkänd lindrande effekt på huden. Den aktiva basen av aloe vera och trollhassel i en vetenskapligt formulerad blandning av antiinflammatoriska extrakt av arnika, kamomill och kylande mentol är en perfekt rakgel även för de känsligaste hudtyperna.
 • Bandido Red Shaving Gel 1L

  Bandido Red Shaving Gel 1L
  Bandido Red Shaving Gel r en transparent rakgel perfekt fr att raka linjer och kanter. Den har en terfuktande formula och ett Active Comfort System som ger en bra gidyta med minimal friktion. Passar alla&hellip:
 • Baxter Of California Beard Line-Up Shave Gel

  Baxter Of California Beard Line-Up Shave Gel
  Transparent och klar rakgelÖnskar du en tät och behaglig rakning, så är Beard Line-Up Shave Gel från Baxter Of California perfekt för dig. Denna rakgel verkar lugnande och lindrande, så din hud&hellip:
 • Gaia Made for Men - Shave Gel, 50 ml

  Gaia Made for Men - Shave Gel, 50 ml
  Rakgel berikad med avocadoolja som effektivt mjukar upp huden och ger en riktigt nära rakning. Huden lämnas slät, jämn och återfuktad. Innehåller även aloe vera för att lugna irritation som kan&hellip:
 • Bulldog Sensitive Shave Gel (175ml)

  Bulldog Sensitive Shave Gel (175ml)
  Bulldog Sensitive Shave Gel är en transparent rakgel för känslig hud. Eftersom den är transparent, lämpar den sig bra för precisionsrakning. Formulan är speciellt framtagen för känslig hud med en kombination av havreolja, baobabolja och videört för en jämn och behaglig rakning.
 • Nivea Protect & Care Shaving Gel

  Nivea Protect & Care Shaving Gel
  Effektiv och skonsam rakning med NiveaOm du eftersträvar en slät och behaglig rakning som är skonsam mot huden, så är Nivea Protect &: Care Shaving Gel det ultimata valet. Denna milda shaving gel&hellip:
 • American Crew Shave Precision Gel

  American Crew Shave Precision Gel
  Tät och precis rakning med rakgel från American Crew Lider du av rodnad och irritation i huden efter en tät rakning? Det behöver inte vara ett problem längre. När du använder denna rakgel kommer&hellip:
 • L'Oreal Men Expert Hydra Energetic After Shave

  L'Oreal Men Expert Hydra Energetic After Shave
  Känns din hud troett och dränerad kan det bero på att upprepade rakningar har satt sin prägel på den känsliga huden i ansiktet. Med denna After Shave från L'Oréal bekämpas alla tecken på troetthet,&hellip:
 • Recipe for men Clear Shaving Gel

  Recipe for men Clear Shaving Gel
  Recipe for men Shaving Gel ä:r en anti-inflammatorisk, mjukgö:rande rakgel med uppfriskande doft. Gelé:n ä:r transparant fö:r att ge en ö:kad precision i rakningen. Den lyfter&hellip:
 • Anthony Shave Gel

  Anthony Shave Gel
  En ordentlig rakning görs med rakhyvel, och om du utför din rakning på rätt sätt så blir det lättare att raka och du får ett långvarigt resultat. Shave Gel från Anthony är ett alternativ till&hellip:
 • The Shave Factory Shaving Gel 1250 ml

  The Shave Factory Shaving Gel 1250 ml
  The Shave Factory Shaving Gel är en transparent rakgel som är framtagen för precisionsrakning. Utvecklad för barberare och har en mjukgörande effekt på skäggstråna och huden innan rakningen. Frisk&hellip:
 • Paul Mitchell Tea Tree Shave Gel

  Paul Mitchell Tea Tree Shave Gel
  Uppfräschande rakgel som fräschar upp och skyddar. En unik kombinationer av oljor och extrat återfuktar och ger en fräscht uppfriskande känsla.
 • Menaji Clear Shave 3 in 1 Formular

  Menaji Clear Shave 3 in 1 Formular
  Clear Shave 3 in 1 Formular från Menaji är en rakgel som ger en snygg, nära rakning. Då gelen är genomskinlig kan du hela tiden se var du rakar dig. Fördelar - Nära rakning - Massor av komfort -&hellip:
 • Gillette Regular Rakgel

  Gillette Regular Rakgel
  Klassisk rakgel från GilletteOm du vill ha en slät rakning som är fri från hudirritation, så är Gillette Regular rakgel det perfekta valet för dig. Denna rakgel ser till att din hud lugnas under&hellip:
 • Davines Pasta&Love Non-Foaming Transparent Shaving Gel (150ml)

  Davines Pasta&Love Non-Foaming Transparent Shaving Gel (150ml)
  En transparent och icke löddrande shaving gel för att kunna göra hela samt partiella rakningar enklare. Då den är helt transparent så är det enklare att se linjerna av skägg och mustasch. Den fungerar mycket bra att kombinera tillsammans med andra produkter i serien så som skäggoljan och after-shaven.Användning: Applicera produkten på det området som ska rakas. Raka med en rakkniv. Efter rakning rengör med en fuktig handduk.Aktiva ingredienser:Judekörs (japansk lykta): har en lugnande effektHögt naturligt innehåll:96,4% nedbrytningsbara ingredienser96,1% ingredienser med naturligt ursprungUtan silikoner
 • Hey Joe Clear Shaving Gel Fresh Edition 1 L

  Hey Joe Clear Shaving Gel Fresh Edition 1 L
  Hey Joe Clear Shaving Gel Fresh Edition är en transparant gel som passar utmärkt när du ska linjera skägget eller göra skarpa linjer kring din goatee, mustasche. Den är berikad med Pro-vitamin B5&hellip:
 • Hey Joe Clear Shaving Gel 250 ml

  Hey Joe Clear Shaving Gel 250 ml
  Hey Joe Clear Shaving Gel är en transparant rakgel som fungerar utmärkt för slätrakningar och för enklare linjering av skägg, goatee´s samt mustascher. Den innehåller Aloe Vera och Pro-Vitamin&hellip:
 • Nõberu Shaving Gel Sandalwood (500ml)

  Nõberu Shaving Gel Sandalwood (500ml)
  Nõberu of Sweden shaving gel är en genomskinlig icke-skummande gel. Perfekt för dig som vill ha en detaljerad rakning. Fungerar optimalt på alla typer av skägg. Gelen är lätt att applicera och ger ett fantastiskt glid under rakningen. Shaving Gel är också bra att använda när du ska ansa håret i nacken.
 • Davines Softening Shaving Gel

  Davines Softening Shaving Gel
  Blødgørende barbergel Davines har udviklet en barbergel der bliver til en blødgørende skum når du tilsætter vand. Vi har ekstraordinært fået lov at bringe disse lækre produkter til vores kunder.&hellip:
 • Nõberu Shaving Gel Tobacco Vanilla (150ml)

  Nõberu Shaving Gel Tobacco Vanilla (150ml)
  Nõberu of Sweden shaving gel är en genomskinlig icke-skummande gel. Perfekt för dig som vill ha en detaljerad rakning. Fungerar optimalt på alla typer av skägg. Gelen är lätt att applicera och ger ett fantastiskt glid under rakningen. Shaving Gel är också bra att använda när du ska ansa håret i nacken.
 • LEA Rakgel

  LEA Rakgel
  En klassisk rakgel, LEA ClassicÖnskar du en rakgel som skyddar och ger en slät rakning, så är LEA Rakgel det perfekta valet för dig. Den lindrande rakgelen innehåller Aloe Vera och avokadoolja, som&hellip:
 • Bandido Blue Shaving Gel 1L

  Bandido Blue Shaving Gel 1L
  Bandido Blue Shaving Gel r en transparent rakgel perfekt fr att raka linjer och kanter. Den har en terfuktande formula och ett Active Comfort System som ger en bra gidyta med minimal friktion. Passar alla&hellip:
 • Somersets Sensitive Shaving Gel

  Somersets Sensitive Shaving Gel
  Denna rakgel från Somersets är speciellt utformad foer dig med känslig eller torr hud. Den kan användas dagligen utan att irritera eller torka ut huden. Innehåller mentol och 7 eteriska oljor som&hellip:
 • Geisha Shaving Gel 150ml

  Geisha Shaving Gel 150ml
  Geisha Shaving Gel 150ml ä:r en rakgel som ger ett bra glid och skyddar huden under rakning, den motverkar rö:da utslag, irriterad hy och inå:tvä:xande hå:r. Den innehå:ller&hellip:
 • Hairways 02 Wash & Shave 3 In 1

  Hairways 02 Wash & Shave 3 In 1
  Wash &: Shave 3 In 1Vad kan vara bättre än ett schampo, rakgel och en shower gel till män i en och samma flaska under resan? Med Hairways 02 Wash &: Shave 3 In 1 får du ett fuktgivande schampo,&hellip:
 • Acqua Di Parma Barbiere Shaving Gel (150ml)

  Acqua Di Parma Barbiere Shaving Gel (150ml)
  Den uppfriskande rakgelen blir en rik skum när den masseras på huden. Formuleras med en blandning av vegetabiliska organiska oljor, hydratiserar och skyddar din hud mot irritation.
 • Red One Shaving Gel 1L

  Red One Shaving Gel 1L
  Red One Shaving Gel r formulerad till en tjock konsistens, som blir till ett lttglidande smrjmedel fr en jmn och ren rakning. Gelen fuktar huden och undviker irritation och torr hud. Lmnar en frisk, lngvarig&hellip:
 • Nõberu Shaving Gel Tobacco Vanilla (500ml)

  Nõberu Shaving Gel Tobacco Vanilla (500ml)
  Nõberu of Sweden shaving gel är en genomskinlig icke-skummande gel. Perfekt för dig som vill ha en detaljerad rakning. Fungerar optimalt på alla typer av skägg. Gelen är lätt att applicera och ger ett fantastiskt glid under rakningen. Shaving Gel är också bra att använda när du ska ansa håret i nacken.
 • NIvea Sensitive Shaving Gel

  NIvea Sensitive Shaving Gel
  Rik på vitaminer som skyddar hudenHar du stundvis gett upp rakningen för att du tröttnat på rodnaden och irritationen som efterföljer? Nivea Sensitive Shaving Gel är framtagen just för dig, då&hellip:
 • The Shavedoctor Shave Gel Oil

  The Shavedoctor Shave Gel Oil
  Denna rakgel är utformad för att ge din hud det ultimata skyddet efter rakning. Den hjälper även mot den brännande känslan rakbladet efterlämnar och reducerar risken för röd hud och ömhet. Den&hellip:
 • Nõberu Shaving Gel Sandalwood (150ml)

  Nõberu Shaving Gel Sandalwood (150ml)
  Nõberu of Sweden shaving gel är en genomskinlig icke-skummande gel. Perfekt för dig som vill ha en detaljerad rakning. Fungerar optimalt på alla typer av skägg. Gelen är lätt att applicera och ger ett fantastiskt glid under rakningen. Shaving Gel är också bra att använda när du ska ansa håret i nacken.
 • Hey Joe Clear Shaving Gel 1 L

  Hey Joe Clear Shaving Gel 1 L
  Hey Joe Clear Shaving Gel är en transparant rakgel som fungerar utmärkt för slätrakningar och för enklare linjering av skägg, goatee´s samt mustascher. Den innehåller Aloe Vera och Pro-Vitamin&hellip:
 • Biotherm Homme Shaving Gel (150ml)

  Biotherm Homme Shaving Gel (150ml)
  Detta auto - skummande gel får dagen en nystart med en sval vitaliserande rakning!Speciellt framtagen för känslig hud.Testad under dermatologisk kontroll. *OBS! På bilden visas produktens nya förpackning. Biotherms produkter genomgår för närvarande förpackningsändringar, och därför kan det under en period variera vilken produktförpackning du får levererat vid köp.
 • Gaia Made for Men - Shave Gel, 150 ml

  Gaia Made for Men - Shave Gel, 150 ml
  Rakgel berikad med avocado-olja som effektivt mjukar upp huden och ger en riktigt nära rakning. Huden lämnas slät, jämn och återfuktad. Innehåller även aloe vera för att lugna irritation som kan&hellip:
 • Clinique For Men Aloe Shave Gel (125ml)

  Clinique For Men Aloe Shave Gel (125ml)
  Rakgelé, rik på aloe som ger en mjuk och tät rakning samtidigt som den mjukgör och skyddar huden i ansiktet och skägget. Oljefri. Applicera ett tunt lager på fuktat ansikte. Massera in gelén i skägget och raka. Skölj rakbladet under varmt vatten och torka ansiktet med en handduk. Följ efter med Post-Shave Soother efter behov.
 • Recipe for men Clear Shaving Gel

  Recipe for men Clear Shaving Gel
  Clear Shaving Gel frn Recipe for men r en anti-inflammatorisk transparent rakgel. Den lyfter och mjukar upp skggstrna fr en ge en behagligare rakning. Den lddrar inte vilket gr den optimal fr precisionsrakning.&hellip:
 • Depot No. 406 Transparent Shaving Gel

  Depot No. 406 Transparent Shaving Gel
  Transparent rakgel Vill du skydda och vårda huden under rakning så är Depot No. 406 Transparent Shaving Gel det givna valet för dig. Denna rakgel lugnar och fuktar din hud så du efterlämnas med ett&hellip:
 • Nuxe Men Shaving Gel

  Nuxe Men Shaving Gel
  Få en säker rakning med Nuxe Men Shaving GelSaknar du en maskulin shaving gel som ger dig en mild och säker rakning? I så fall bör du prova denna shaving gel som skyddar, fuktar och vårdar huden&hellip:
 • L'Oréal Men Expert Shaving Gel Anti Irritation

  L'Oréal Men Expert Shaving Gel Anti Irritation
  L'Oral Men Expert Shaving Gel Anti Irritation r en vrdande rakgel som skyddar och terfuktar huden under rakningen. Den innehller en unik Hydro Protective-film som skyddar huden frn uttorkning och terfuktar&hellip:
 • American Crew Shaving Skincare Precision Shave Gel (450ml)

  American Crew Shaving Skincare Precision Shave Gel (450ml)
  Rakgel som är perfekt till rakning som kräver precision. Passar finare skägg.
 • Marmara Barber Silver Shaving Gel 1 Liter

  Marmara Barber Silver Shaving Gel 1 Liter
  Marmara Barber Silver Shaving Gel ä:r en transparant rakgel som mjukar upp skä:ggstrå:na och ger ett maximalt skydd fö:r huden innan rakning.Anvä:ndningLä:gg en liten mä:ngd&hellip:
 • Hey Joe Clear Shaving Gel Fresh Edition 250 ml

  Hey Joe Clear Shaving Gel Fresh Edition 250 ml
  Hey Joe Clear Shaving Gel Fresh Edition är en transparant gel som passar utmärkt när du ska linjera skägget eller göra skarpa linjer kring din goatee, mustasche. Den är berikad med Pro-vitamin B5&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Herbal Pre-Shave Gel

  Taylor of Old Bond Street Herbal Pre-Shave Gel
  Vissa producenter vet mer om vad män har behov för än andra. Taylor of Old Bond Street har med sin mer än 50 år långa erfarenhet bra koll på män och deras behov.Herbal Pre-Shave GelDenna Pre-Shave&hellip:
 • L'Occiatane Cade Refreshing Shave Gel (150ml)

  L'Occiatane Cade Refreshing Shave Gel (150ml)
  Hjälper till med en jämn och nära rakning. Skyddar huden under rakningen. Lämnar huden lugnad och len.
 • Davines Softening Shaving Gel (200ml)

  Davines Softening Shaving Gel (200ml)
  Från gel till skum: Gör att rakbladet lätt glider över huden och på så sätt ger ett snabbt men skonsamt resultat. Ger en mjuk hud och en härlig doft. 85,8% naturligt: extrakt från judekörs. En distinkt och karaktäristisk doft av citrus.Toppnoter från citron, bergamot och apelsinblommor för en fräsch doft. även doft av iris och patchouli som gör doften mer mjuk. Serien har fått namnet Pasta & Love för att produkterna hyllar det goda livet och flörtar med Italien när man lyfter två av de mest kända italienska symbolerna – god mat och kärlek! Volym: 200 ml
 • Taylor of Old Bond Street Pre-Shave Gel Jermyn Street

  Taylor of Old Bond Street Pre-Shave Gel Jermyn Street
  En pre-shave gör att din rakning blir slätare samtidigt som den tillför en härlig fukt.Jermyn Street Pre-shave GelDenna gel har en modern och frisk doft som är tillverkad specifikt för känslig hudAnvändningAnvänd&hellip:
 • Recipe for men Clear Shaving Gel

  Recipe for men Clear Shaving Gel
  Beskrivning Recipe for men Clear Shaving Gel är en behaglig rakgel, som mjukgör och får din skäggstubb att lyfta sig, så du garanteras en tät rakning. Denna rakgel förfriskar huden och tillför&hellip: