Rakkräm

En produktgrupp som många gillar för att få till raklödder är rakkräm. Rakcreme funkar ofta bättre än rakgel om du har en kraftig skäggväxt eller har en känslig och torr hud. Rakkrämen kan appliceras direkt med fingrarna men man får bättre effekt med en rakborste, som lyfter skäggstråna och gör att rakkrämen kommer in hela vägen till skäggbotten.

Populärt inom rakkräm

 • Bulldog Sensitive Shave Cream 100 ml

  Bulldog Sensitive Shave Cream 100 ml
  Detta är en lödderfri rakkräm, det vill säga en rakkräm där du inte behöver eller ska använda en rakborste och som därmed inte kommer löddra. Rakkrämen är speciellt framtagen för att passa&hellip:
 • Geo F Trumper Coconut Oil Shaving Cream Tube

  Geo F Trumper Coconut Oil Shaving Cream Tube
  Geo F Trumper Coconut Oil Shaving Cream är en glycerinbaserad rakkräm med återfuktande kokosnötsolja i retrosnygg metalltub. På grund av kokosnötoljans mjukgörande egenskaper passar rakkrämen perfekt&hellip:
 • Proraso Shaving Cream Tube Protective Aloe Vera & Vitamin E

  Proraso Shaving Cream Tube Protective Aloe Vera & Vitamin E
  Proraso Shaving Cream Tube Aloe Vera Vitamin E r en klassisk rakkrm som r tillverkad enligt klassisk tradition och passar bra tillsammans med rakborste. Den r baserad p vegetabilisk stearin, och berikad&hellip:
 • D.R. Harris & Co. Eucalyptus Lyx Rakkräm i tub (75 g)

  D.R. Harris & Co. Eucalyptus Lyx Rakkräm i tub (75 g)
  D.R. Harris försöker alltid göra det enklare för män att vara just män. Det gör de bland annat genom att tillverka produkter som är 100% anpassade för män och deras behov. Rakkräm från D.R. Harris &: Co. Rakkrämen är gjord med ett högt innehåll av glycerin, som ger en mjukgörande och fuktgivande effekt till din hud och ditt skägg. Eucalyptus D.R. Harris &: Co. har skapat en kombination av ingredienser för att ge produkten bästa möjliga dofteffekt. Det är en kombination av mentol och aloe vera som är speciellt anpassad för känslig hud. Innehåll 75 gr.

Fler tips på rakkräm

 • Proraso Shaving Cream Tube Wood & Spice

  Proraso Shaving Cream Tube Wood & Spice
  Proraso Shaving Cream Tube Wood Spice r en professionell rakkrm speciellt utvecklad fr enbladsrakning. Den har en krmig formula som ger ett kompaktare ldder och en bttre glidyta, vilket underlttar fr en&hellip:
 • Mr Fine's American Blend Shaving Cream

  Mr Fine's American Blend Shaving Cream
  Mr Fine's American Blend Shaving Cream r en helt ny rakkrm frn Fine Accountrements som terspeglar tv av dom mest klassiska dofterna frn Mr Fine. Denna rakkrmen ger ett bra ldder, som ger en bra glidyta,&hellip:
 • Mondial Classic Luxury Shaving Cream Sandalo Bowl

  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Sandalo Bowl
  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Bowl r en traditionell rakkrm i solid texture , vilket innebr att det r en mjukare raktvl. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt rakldder,&hellip:
 • Omega Shaving Cream

  Omega Shaving Cream
  Omega Shaving Cream r en rakkrm med en klassisk barberardoft. Den r rik p eukalyptusolja som ger en behaglig rakning och en uppfriskande effekt. Anvndning Rekommenderas att anvnda en rakborste fr att arbeta&hellip:
 • Golden Beards Shaving Cream Bergamot (100 ml)

  Golden Beards Shaving Cream Bergamot (100 ml)
  Ekologisk rakkrämOm du vill ha en skonsam och tät rakning med rakkräm, så är Golden Beards Shaving Cream det perfekta valet för dig. Denna rakkräm mjukgör skägget och huden under håret, så rakhyveln enkelt får med allt och försäkrar dig om ett jämnt resultat med en slät och välvårdad finish. Golden Beards Shaving Cream är en naturlig rakkräm, som ger en bra konsistens när den skummas upp. Raktvålen är gjord i klassisk italiensk stil och befinner sig någonstans mellan en mjuk tvål och en hård kräm, med doft av bergamott. Behållaren ger en exklusiv unik rakkräm och möjliggör enkel transport och förvaring. Fördelar Optimal för en tät rakningNaturlig rakkrämMed mjuk doft av bergamott Användning Fukta din rakborste med ljummet vatten och applicera Shaving Cream på rakborsten. Fördela därefter krämen jämnt över skägget med hjälp av rakborsten. Låt krämen löddra upp och raka dig med din rakborste, som du önskar. Innehåll 100 ml.
 • Mondial Classic Luxury Shaving Cream Mandorla Bowl

  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Mandorla Bowl
  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Bowl r en traditionell rakkrm i solid texture , vilket innebr att det r en mjukare raktvl. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt rakldder,&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Mr Taylor Shaving Cream Tube

  Taylor of Old Bond Street Mr Taylor Shaving Cream Tube
  Taylor of Old Bond Street Mr Taylor Shaving Cream Tube r en klassisk rakkrm som ger ett fylligt ldder. Den skyddar huden under rakningen, samt har en terfuktande effekt. Fri frn parabener. DoftEn frsch&hellip:
 • Mondial Classic Luxury Shaving Cream Zagara Wooden Bowl

  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Zagara Wooden Bowl
  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Wooden Bowl r en traditionell rakkrm i solid texture , vilket innebr att det r en mjukare raktvl. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt&hellip:
 • Proraso Shaving Cream Tube Sandalwood & Shea

  Proraso Shaving Cream Tube Sandalwood & Shea
  Proraso Shaving Cream Tube Shea Butter r en klassisk rakkrm som r tillverkad enligt klassisk tradition och passar bra tillsammans med rakborste. Den r baserad p vegetabilisk stearin, och berikad med naturliga&hellip:
 • Zirh Shave Cream - Heavy Beard (250 ml)

  Zirh Shave Cream - Heavy Beard (250 ml)
  Rakkräm speciellt utvecklad för att ge ett utmärkt glid även på de tuffaste och hårdaste skäggstråna. Den innehåller extrakt av rosmarin och eukalyptusolja, som har en sammandragande och syregivande effekt som hjälper till att förebygga inåtväxande hårstrån. Vitamin A och E skyddar huden från miljöfaktorer och upprätthåller ett optimalt hudtillstånd. Tillsammans ger rosmarinextraktet, eukalyptusojjan, vitamin A och E, olivfruktsoljan, aloe vera och glycerin en helt slät rakning.Innehåll: 250 ml Hudtyp: Passar alla hudtyper.Användning: Fukta ansiktet med varmt vatten. Applicera ett mycket tunt lager av rakkrämen i det område som skall rakas. Raka och skölj sedan väl. För bästa resultat bör du raka dig strax efter en dusch.Hur ofta? Vid varje rakning.
 • Taylor of Old Bond Street Rakkräm Grapefrukt (150 gr)

  Taylor of Old Bond Street Rakkräm Grapefrukt (150 gr)
  Få en uppfriskande rakupplevelse genom att använda en rakkräm som både tillför fukt och skyddar din hud.
 • Gordon Flytande Rakkräm (150 ml)

  Gordon Flytande Rakkräm (150 ml)
  Den nya generationen av produkter från Gordon är framtagen för allt det där som som ska göras innan du börjar vårda ditt skägg. Det vill säga att generation 2 är till själva rakningen. Gordon Fluid Shave Cream Denna rakkräm är - som namnet antyder - flytande och ger en lättare glidningsförmåga för din rakhyvel eller kniv. Detta gäller både för helskägg och män med kraftig skäggväxt. Den är lätt att använda och ska bara masseras in i skägget, där det kommer att bilda en vit och mjuk kräm som fungerar som din rakkräm! Användning Tryck ut ca. 1-3 pumpningar ur behållaren och massera in i ditt skägg. Låt verka i ca. 30 sekunder och påbörja därefter din rakning. Innehåll 100 ml.
 • Proraso Shaving Cream Dispenser

  Proraso Shaving Cream Dispenser
  Proraso Shaving Cream Dispenser r en metallbehllare fr rakkrm, med smidig pump. Rymmer 1000 ml rakkrm.
 • Proraso Shaving Cream Tube Sensitive Skin Green Tea

  Proraso Shaving Cream Tube Sensitive Skin Green Tea
  Proraso Shaving Cream Tube Sensitive Skin r en klassisk rakkrm som r tillverkad enligt klassisk tradition och passar bra tillsammans med rakborste. Den r baserad p vegetabilisk stearin, och berikad med&hellip:
 • Beardition Styling + Profiling Shave Cream (118 ml)

  Beardition Styling + Profiling Shave Cream (118 ml)
  Om du hyser stor kärlek till ditt skägg och vill ta hand om det på bästa sätt så rakar du dig bara med de bästa produkterna. Beardition Shave Cream är perfekt för dig som älskar ditt skägg! Rakkrämen är 100 % naturlig och ger massor av bra och sunda ämnen till ditt skägg och din hud. Du undviker irritation, klåda och mycket mer genom att använda Beardition Shave Cream. Med huvudingrediensen Aloe Vera och Kokos är du säkrad milda och otroligt sunda ingredienser. Ditt skägg får en mild doft av kokos - härligt! Användning Använd en passande mängd rakkräm beroende på mängden skägg. Raka dig som normalt och märk skillnaden!
 • Geo F Trumper Violet Shaving Cream Tube

  Geo F Trumper Violet Shaving Cream Tube
  Geo F Trumper Violet Shaving Cream är en rakkräm med doft av viol. Med krämens höga glycerininnehåll görs rakningen till en mindre påfrestande ritual för huden. Violen har hudvårdande egenskaper&hellip:
 • Taylor Of Old Bond Street Tobbaco Leaf Shaving Cream

  Taylor Of Old Bond Street Tobbaco Leaf Shaving Cream
  Taylor Of Old Bond Street Tobbaco Leaf Shaving Cream r en rakkrm som r glycerinsbaserad och ger extra fint ldder och fint glid, den innehller kokosntsolja ger rakkrmen goda post-shave egenskaper. AnvndningFukta&hellip:
 • Taylor Of Old Bond Street Shaving Cream Bowl, Lemon & Lime

  Taylor Of Old Bond Street Shaving Cream Bowl, Lemon & Lime
  Taylor Of Old Bond Street Shaving Cream Lemon Lime r en rakkrm som ger ett krmigt ldder fr ett perfekt glid. Tillverkad enligt klassisk tradition. Kan anvndas med eller utan rakborste. Den innhller geraniumolja,&hellip:
 • LEA Classic Rakkräm i tub (100 g)

  LEA Classic Rakkräm i tub (100 g)
  Riktigt härlig och klassisk rakkräm med lanolin och toppnoter av sandelträ. Fantastisk textur som lindrar och förhindrar irritation. Dermatologiskt testad. Innehåll 100 g.
 • Taylor Of Old Bond Street Almond Shaving Cream

  Taylor Of Old Bond Street Almond Shaving Cream
  Taylor Of Old Bond Street Almond Shaving Cream r en rakkrm som r glycerinsbaserad och ger extra fint ldder och fint glid, den innehller kokosntsolja ger rakkrmen goda post-shave egenskaper. AnvndningFukta&hellip:
 • Mondial Classic Luxury Shaving Cream Tabacco Verde Wooden Bowl

  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Tabacco Verde Wooden Bowl
  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Wooden Bowl r en traditionell rakkrm i solid texture , vilket innebr att det r en mjukare raktvl. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt&hellip:
 • Baxter Super Close Shave

  Baxter Super Close Shave
  Med Baxter of California Super Close Shave kan du få en nära rakning utan irritation och rodnad. Det är en lugnande rakkräm som skapar ett tunt skydd mellan huden och bladet, vilket genererar i en&hellip:
 • Truefitt & Hill Cream, Balm & Cologne Sample Pack

  Truefitt & Hill Cream, Balm & Cologne Sample Pack
  Obs. Priset är tillfälligt sänkt till följd av att proverna inte kan levereras i sammetspåsen.  Ett urval av Truefitt &: Hills mest populära rakkrämer, rakbalmer och colognes i provstorlekar: &hellip:
 • Antiga Barbearia Principe Real Shaving Cream

  Antiga Barbearia Principe Real Shaving Cream
  Antiga Barbearia Principe Real Shaving Cream en rakkrm som ger ett mjukt och ltt ldder och kan med frdel anvndas tillsammans med en rakborste, men fungerar ven bra att endast applicera med fingrarna. DoftEn&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Mr Taylor Shaving Cream Bowl

  Taylor of Old Bond Street Mr Taylor Shaving Cream Bowl
  Denna klassiska rakkräm från Taylor of Old Bond Street innehåller en mjuk och len kräm som återfuktar och skyddar huden. Doftar av lavendel, cederträ och mysk. Rakkrämen ger ett krämigt lödder&hellip:
 • Taylor Of Bond Street No.50 Collection Shaving Cream Bowl

  Taylor Of Bond Street No.50 Collection Shaving Cream Bowl
  Taylor Of Old Bond Street No.50 Collection Shaving Cream Bowl r en av dom mest ikoniska rakkrmerna frn Taylor Of Old Bond Street. Denna rakkrmen innehller kokosntsolja och glycerin som medfr en fljesammare&hellip:
 • Edwin Jagger Aloe Vera Premium Shaving Cream Bowl 100 ml

  Edwin Jagger Aloe Vera Premium Shaving Cream Bowl 100 ml
  Härligt väldoftande rakkräm från Edwin Jagger i England. Innehåller aloe och naturliga extrakt för att lugna och vårda huden. Edwin Jaggers rakkrämer består av 99% naturliga ingredienser och innehåller&hellip:
 • Dapper Dan Classic Barber Cream (125 ml)

  Dapper Dan Classic Barber Cream (125 ml)
  Beskrivning Dapper Dan Classic Barber Cream är en fantastiskt bra rakkräm som kan användas med eller utan rakborste. Dock rekommenderar Dapper Dan att en borste används för att uppnå bästa möjliga skum. Dapper Dan Classic Barber Cream har en rik konsistens med en läcker doft av klassiskt sandelträ. Krämen innehåller Aloe Vera och Allantoin, vilket bidrar med att reducera rodnad, irritation och som dessutom tillför fukt. Krämen är både alkohol- och parabenfri. Så gör du Med en rakborste: Skumma upp den med rakborsten och använd rakborsten för att fördela krämen i ansiktet.Med fingrarna: Ta en liten mängd mellan händerna tillsammans med ytterst lite vatten. Skumma upp mellan fingrarna och använd fingrarna till att fördela i hela ansiktet.
 • Mondial Classic Luxury Shaving Cream Bergamotto Neroli Wooden Bowl

  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Bergamotto Neroli Wooden Bowl
  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Wooden Bowl r en traditionell rakkrm i solid texture , vilket innebr att det r en mjukare raktvl. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt&hellip:
 • Geo F Trumper Sandalwood Shaving Cream Bowl

  Geo F Trumper Sandalwood Shaving Cream Bowl
  Geo F. Trumpers Sandalwood Shaving Cream är en glycerinbaserad, mjuk rakkräm som passar utmärkt för känslig hud. Med samma maskulina och exotiska doft som Sandalwood Cologne. Geo F Trumper testar&hellip:
 • Mr Fine's Platinum Shaving Cream

  Mr Fine's Platinum Shaving Cream
  Mr Fine's Platinum Shaving Cream r en helt ny rakkrm frn Fine Accountrements som terspeglar tv av dom mest klassiska dofterna frn Mr Fine. Denna rakkrmen ger ett bra ldder, som ger en bra glidyta, bevarar&hellip:
 • V76 By Vaughn Smooth Shave Cream (145 ml)

  V76 By Vaughn Smooth Shave Cream (145 ml)
  Fuktgivande rakkrämOm din hud behöver extra fukt och omvårdnad under rakningen, är V76 By Vaughn Smooth Shave Cream ett bra val för dig. Rakkrämen ger dig en behaglig och tät rakning varje gång, så du efterlämnas med ett välvårdat utseende. V76 av Vaughn Smooth Shave Cream är en fuktgivande rakkräm som mjukgör även den mest bångstyriga skäggstubben, och försäkrar dig om en bra och enkel rakning. Rakkrämen ger maximal vård till torr och känslig hud, och den är särskilt lämpad för normal och grov skäggtyp. Vårdande ingredienser Den fuktgivande krämen har eteriska oljor och E-vitamin. Formeln innehåller även mandelolja för att reducera irritation medan du rakar dig, och den hydratiserar din hud. Återupprättar huden både före och efter rakningKokosnöt som är mjukgörande och skyddandeMandelolja som förstärker hudens naturliga elasticitet Användning Applicera V76 Vaughn Smooth Shave Cream på ditt skägg och skapa ett lödder. Raka ditt skägg och skölj huden omsorgsfullt med kallt vatten efteråt. Applicera sedan en bra fuktighetskräm/aftershave för att uppnå bästa resultat. Innehåll 145 ml.
 • Molton Brown American Barley Skin-Calm Shaving Cream 150 ml

  Molton Brown American Barley Skin-Calm Shaving Cream 150 ml
  Denna rakkräm framställs av sädesextrakt och är avsedd uteslutande för känslig hud. Det är en mycket snäll lösning för att lugna huden samtidigt som den ger en enkel och bekväm rakning. Den&hellip:
 • Proraso Shaving Cream Refreshing and Toning Eucalyptus Sachet

  Proraso Shaving Cream Refreshing and Toning Eucalyptus Sachet
  Proraso Shaving Cream Eucalyptus Menthol r en klassisk rakkrm som r tillverkad enligt klassisk tradition och passar bra tillsammans med rakborste. Den r baserad p vegetabilisk stearin, och berikad med&hellip:
 • Mondial Classic Luxury Shaving Cream Mandarino e Spezie Refill

  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Mandarino e Spezie Refill
  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Tabacco Verde Refill r en traditionell rakkrm i solid texture , vilket innebr att det r en mjukare raktvl. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt&hellip:
 • Proraso Shaving Cream Wood & Spice 275 ml

  Proraso Shaving Cream Wood & Spice 275 ml
  Proraso Shaving Cream Wood Spice r en professionell rakkrm speciellt utvecklad fr enbladsrakning. Den har en krmig formula som ger ett kompaktare ldder och en bttre glidyta, vilket underlttar fr en smidig&hellip:
 • Truefitt & Hill Ultimate Comfort Shaving Cream Travel (100 ml)

  Truefitt & Hill Ultimate Comfort Shaving Cream Travel (100 ml)
  Denna rakkräm luktar svagt av lavendel och är idealisk för män med känslig och ömtålig hud. Rakkrämen kommer i en tub, vilket gör den perfekt att ta med på resan.Innehåll: 100 ml.
 • Proraso Shaving Cream Tube Refreshing and Toning Eucalyptus

  Proraso Shaving Cream Tube Refreshing and Toning Eucalyptus
  Proraso Shaving Cream Tube Refreshing and Toning Menthol r en klassisk rakkrm som r tillverkad enligt klassisk tradition och passar bra tillsammans med rakborste. Den r baserad p vegetabilisk stearin,&hellip:
 • Mondial Classic Luxury Shaving Cream Mandarino e Spezie Wooden Bowl

  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Mandarino e Spezie Wooden Bowl
  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Wooden Bowl r en traditionell rakkrm i solid texture , vilket innebr att det r en mjukare raktvl. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt&hellip:
 • House 99 - Neat Cut Shaving Cream (125 ml)

  House 99 - Neat Cut Shaving Cream (125 ml)
  Effektiv och skonsam rakning med House 99Vill du ha en effektiv och mjukgörande rakkräm, så är House 99 - Neat Cut Shaving Cream det ultimata valet. Den varsamma och vårdande rakkrämen ger dig en tät och slät rakning. Inspirerad av traditioner i old barber shops Shaving Creme från House 99 är en varsam rakkräm, som ger en skonsam om än ytterst effektiv rakning. Krämen förser skägget med massvis av fuktighet, vilket säkerställer att bladet glider lätt och obesvärat över huden. Det betyder samtidigt att du undviker rodnader eller rakprickar, då skägget rakas av - och inte rivs bort! Ingredienser som berikar din rakning House 99 - Neat Cut Shaving Cream har berikats med spirulina och quinoa som innehåller näringsämnen, vitaminer och antioxidanter. Alla dessa ingredienser har en läkande effekt, vilket innebär att du undviker skärsår och irritation. Så används rakkrämen bäst Appliceras på din rena och fuktiga hud. Därefter rakar du dig bara som vanligt och sköljer därefter av resterna av rakkrämen. Avsluta alltid din rakning med en aftershave, för att lugna huden.
 • Taylor of Old Bond Street Rakkräm Kokos (150 g)

  Taylor of Old Bond Street Rakkräm Kokos (150 g)
  Med tillsättandet av kokosolja får du alla fördelarna från denna ingrediens: en vårdande effekt som också skyddar dig i alla väder osv.Samtidigt ger denna rakkräm dig möjligheten att få ett riktigt fylligt och fint rakskum till din rakning. Den lyfter ditt ansiktshår så du uppnår optimal komfort när du rakar dig.DoftnoterDenna dominanta kokosdoft är avrundad med heliotropblommor och en liten uns av fikon inlindade i karamell och vanilj.Innehåll150 gr.
 • Antiga Barbearia Chiado Shaving Cream

  Antiga Barbearia Chiado Shaving Cream
  Antiga Barbearia Principe Real Shaving Cream r en rakkrm som ger ett mjukt och ltt ldder och kan med frdel anvndas tillsammans med en rakborste men fungerar ven bra att applicera endast med fingrarna.&hellip:
 • St. James BP&L Shave Cream Travel Tube (75ml)

  St. James BP&L Shave Cream Travel Tube (75ml)
  Beskrivning Denna läckra rakkräm lever garanterat upp till St. James Of Londons standard. Gjord på 100% naturliga ingredienser och den är alkoholfri samt har en doft av svartpeppar med en frisk vind av persian lime, som ger ett förbluffande resultat. Rakkrämen stärker upp och vårdar din hud under din rakning så att huden inte blir irriterad eller efterlämnar röda irritationsprickar. Låt dig inte luras av rakkrämens storlek, det behövs nämligen bara små mängder för att få denna kräm att skumma upp och vara redo för användning. Storleken på St. James Of London L&:G Shave Cream travel tube är helt perfekt för att lägga ned i sportväskan eller i reseväskan på din nästa resa. Användning St. James Of London rekommenderar att du rakar dig under eller efter en varm dusch. Med fingrarna: 1) Tryck ut en passande mängd rakkräm på fingerspetsarna (eventuellt med lite vatten) 2) Massera in och fördela rakkrämen i ditt ansikte. 3) Raka dig. Med rakborste: 1) Lägg din rakborste i ljummet vatten. 2) Använd rakborsten till att röra upp krämen 3) Applicera nu rakkrämen i ansiktet genom cirkulära rörelser. 4) Raka dig. innehåll 75 ml.
 • LEA Rakkräm (40g)

  LEA Rakkräm (40g)
  Bra rakkräm från LEA till ett superbra pris. Ger en tät och behaglig rakning som passar perfekt till fin och känslig hud.Så gör du:1. Tvätta ditt ansikte och låt det förbli vått. 2. Applicera LEA rakkräm på det område som ska rakas. 3. Påbörja rakningenInnehåll:40 gram
 • Edwin Jagger Aloe Vera Premium Shaving Cream Tube 75 ml

  Edwin Jagger Aloe Vera Premium Shaving Cream Tube 75 ml
  Härligt väldoftande rakkräm från Edwin Jagger i England. Innehåller aloe och naturliga extrakt för att lugna och vårda huden. Edwin Jaggers rakkrämer består av 99% naturliga ingredienser och innehåller&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection Shaving Cream for Sensitive Skin Tube

  Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection Shaving Cream for Sensitive Skin Tube
  En fräsch rakkräm speciellt utformat för känslig hud. Ger ett perfekt fylligt, krämigt lödder. Krämen skyddar och återfuktar huden. Rakkrämen placeras antingen mitt i den fuktiga rakborsten,&hellip:
 • Truefitt & Hill - Trafalgar Shaving Cream (190 g)

  Truefitt & Hill - Trafalgar Shaving Cream (190 g)
  Rakkrämen som säkerställer en tät rakning från Truefitt &: Hill Trafalgar Shaving Cream är en strålande rakkräm från det brittiska kvalitetsmärket Truefitt &: Hill. Den har en läcker konsistens, ger en solid tät rakning och så doftar den fantastiskt. Det gör den till det uppenbara valet om du är en man som föredrar kvalitet framför allt annat! Komfortabel rakning med Trafalgar Shaving Cream Har du höra krav på dina rakprodukter? I så fall har du nu hittat den rätta rakkrämen! Om du är mannen som föredrar en slät och behaglig rakning så är Trafalgar Shaving Cream den produkt du ska använda. Rakkrämen är ytterst behaglig för huden och det är väl alltid att föredra. Rakkrämen har en härlig konsistens som är enkel att applicera i skäggstubben. Så här används Trafalgar Shaving Cream Pressa ut i fingrarnaAnvänd en passande mängd utifrån skäggstorlek. Pressa ut det mellan fingrarna och applicera i skägget. Rakkrämen ska löddraNu ska du löddra upp rakkrämen. Det gör du genom att massera skägget i cirkulära rörelser. Låt det sitta i och arbeta i upp till 1 minut. Raka dig som du önskarDitt skägg är nu helt klart till rakning. Du kan använda antingen rakkniv, DE-rakhyvel eller en vanlig rakhyvel. Varför är Trafalgar Shaving Cream så bra? Du undrar kanske vad det är som gör denna rakkräm så bra - och det ska jag berätta för dig. Rakkrämen är utvecklad med syftet att ge en helt slät och tät rakning där ett minimalt antal småsår uppstår. Samtidigt gör formulan att irritation och rodnad minskar - dock rekommenderar vi fortfarande att man använder aftershave efter rakningen. Innehåll 190 g
 • Mühle Shaving Cream (Aloe Vera)

  Mühle Shaving Cream (Aloe Vera)
  Mühle är ett tyskt företag som tillverkar rakkrämer med högsta kvalitet för våtrakning. Mühle Shaving Cream (Aloe Vera) är en mild och vårdande rakkräm med fina doftnoter av ekmossa och mynta. De naturliga ingredienserna lugnar och fräschar upp huden och sinnena.Användning: Applicera en liten mängd på den yta som ska rakas. Raka sedan försiktigt med en skarp rakkniv. Innehåll: 75 ml.
 • Proraso Rakkräm - Eucalyptus Oil & Menthol (150 ml)

  Proraso Rakkräm - Eucalyptus Oil & Menthol (150 ml)
  Proraso Shaving Cream - Eucalyptus Oil &: Mentol är en frisk och krämig rakkräm med glycerin. Krämen mjukar upp skägget så att din rakhyvel lätt kan glida över huden och ge dig en supernära rakning. Hudtyp Alla hudtyper. Innehåll 150 ml.
 • Acqua di Parma Collezione Barbiere Shaving Cream Tube 75 ml

  Acqua di Parma Collezione Barbiere Shaving Cream Tube 75 ml
  Acqua di Parma Collezione Barbiere Soft Shaving Cream Tube är en mjuk rakkräm som är enkel att använda, både med och utan rakborste. Krämen gör skägget mjukt och ger optimalt glid till hyvel eller&hellip:
 • No?beru Shaving Cream Amber-Lime (100 ml)

  No?beru Shaving Cream Amber-Lime (100 ml)
  Beskrivning Det är skillnad på rakning och rakning. Detta är en luxuös rakkräm, som både är ytterst väldoftande men även skonsam mot din hud, så du är mycket nära inpå bästa möjliga rakning. Denna rakkräm lägger sig som ett skikt på din hud och skyddar den mot rakkniven. Därmed glider din rakkniv bara fram och förebygger irriterad hud med rodnader. Krämen är fylld med vårdande egenskaper som är skonsamma mot din hud. Den är dessutom glycerinbaserad, vilket medverkar till att skapa ett fint och tjockt skum, som ger dig en tät rakning. Doft Amber-Lime är en härlig och frisk doft med noter av lime, apelsin, cederträ och ambra. Användning Börja med att fukta området, som ska rakas, med varmt vatten. Allra bäst är det om du tar ett varmt bad innan rakningen så att hårstråna är mjuka och porerna öppnar sig. Löddra upp tvålen i en liten skål med en gnutta varmt vatten. För bästa resultat bör du använda en bra rakborste till att efterföljande fördela tvålen på området som ska rakas. Applicera skummet med små cirkulära rörelser, så hårstråna lyfts upp och mjukgörs. Låt raktvålen verka en stund och påbörja därefter din rakning.
 • Taylor of Old Bond Street Mr Taylor Shaving Cream Tube

  Taylor of Old Bond Street Mr Taylor Shaving Cream Tube
  Taylor of Old Bond Street Mr Taylor Shaving Cream Tube r en klassisk rakkrm som ger ett fylligt ldder. Den skyddar huden under rakningen, samt har en terfuktande effekt. Fri frn parabener. DoftEn frsch&hellip: