Rakkräm

En produktgrupp som många gillar för att få till raklödder är rakkräm. Rakcreme funkar ofta bättre än rakgel om du har en kraftig skäggväxt eller har en känslig och torr hud. Rakkrämen kan appliceras direkt med fingrarna men man får bättre effekt med en rakborste, som lyfter skäggstråna och gör att rakkrämen kommer in hela vägen till skäggbotten.

Populärt inom rakkräm

 • Proraso Shaving Cream Tube Protective Aloe Vera & Vitamin E

  Proraso Shaving Cream Tube Protective Aloe Vera & Vitamin E
  Proraso Shaving Cream Tube Aloe Vera Vitamin E r en klassisk rakkrm som r tillverkad enligt klassisk tradition och passar bra tillsammans med rakborste. Den r baserad p vegetabilisk stearin, och berikad&hellip:
 • D.R. Harris & Co. Eucalyptus Lyx Rakkräm i tub

  D.R. Harris & Co. Eucalyptus Lyx Rakkräm i tub
  D.R. Harris försöker alltid göra det enklare för män att vara just män. Det gör de bland annat genom att tillverka produkter som är 100% anpassade för män och deras behov. Rakkräm från D.R.&hellip:
 • Proraso Shaving Cream Wood & Spice 275 ml

  Proraso Shaving Cream Wood & Spice 275 ml
  Proraso Shaving Cream Wood Spice r en professionell rakkrm speciellt utvecklad fr enbladsrakning. Den har en krmig formula som ger ett kompaktare ldder och en bttre glidyta, vilket underlttar fr en smidig&hellip:
 • Taylor Of Old Bond Street Mr. Taylor's Shaving Cream Bowl

  Taylor Of Old Bond Street Mr. Taylor's Shaving Cream Bowl
  Taylor Of Old Bond Street Mr. Taylor's Shaving Cream Bowl r en rakkrm som ger ett krmigt ldder fr ett perfekt glid. Tillverkad enligt klassisk tradition. Kan anvndas med eller utan rakborste. Rakkrmen&hellip:

Fler tips på rakkräm

 • Taylor of Old Bond Street Rakkräm - Citrus & Lime

  Taylor of Old Bond Street Rakkräm - Citrus & Lime
  Beskrivning: En doft till män behöver nödvändigtvis inte ha en kraftig träaktig doft för att verka maskulin. Det klarar citrus och lime också av! Den här cremen är samma som den traditionella&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Rakkräm St. James Collection

  Taylor of Old Bond Street Rakkräm St. James Collection
  Beskrivning St. James rakkräm är som en slags lillebror till Taylor men är inget undantag från den goda kvaliteten och de fantastiska resultaten. Krämen lugnar din hud och ger en friktionsfri rakning.&hellip:
 • Mondial Classic Luxury Shaving Cream Mandarino e Spezie Refill

  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Mandarino e Spezie Refill
  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Tabacco Verde Refill r en traditionell rakkrm i solid texture , vilket innebr att det r en mjukare raktvl. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt&hellip:
 • Mr Fine's American Blend Shaving Cream

  Mr Fine's American Blend Shaving Cream
  Mr Fine's American Blend Shaving Cream r en helt ny rakkrm frn Fine Accountrements som terspeglar tv av dom mest klassiska dofterna frn Mr Fine. Denna rakkrmen ger ett bra ldder, som ger en bra glidyta,&hellip:
 • Mondial Classic Luxury Shaving Cream Sandalo Bowl

  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Sandalo Bowl
  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Bowl r en traditionell rakkrm i solid texture , vilket innebr att det r en mjukare raktvl. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt rakldder,&hellip:
 • Proraso Shaving Cream Refreshing and Toning Eucalyptus - barber size

  Proraso Shaving Cream Refreshing and Toning Eucalyptus - barber size
  Proraso Shaving Cream - Barber Size med uppfriskande eukalyptus och menthol. En klassisk rakkrm som r tillverkad enligt klassisk tradition och passar bra tillsammans med rakborste. Den r baserad p vegetabilisk&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Rakkräm Pepparmynta

  Taylor of Old Bond Street Rakkräm Pepparmynta
  Rakkräm är ett viktigt redskap som du bör lägga stor vikt vid. Det är nödvändigt att du har en bra rakkräm som täcker alla dina behov när du rakar dig. Taylor of Old Bond Street har gjort produkter&hellip:
 • Recipe For Men Shaving Cream

  Recipe For Men Shaving Cream
  Recipe For Men Shaving Cream ger et rikt och krmigt ldder som lyfter och mjukgr skgget, den ger ett bra glid. Den har en lugnande formula som innehller djuphavs alger vilket motverkar rakbrnna och rda&hellip:
 • Dear Barber Shave Biscuit Rakkräm

  Dear Barber Shave Biscuit Rakkräm
  Är du en anhängare av traditionell rakning och hantverket som ligger bakom en fin och smidig rakning - i så fall är rakkrämen från Dear Barber valet för dig. Dear Barber Shave Biscuit är gjord&hellip:
 • Antiga Barbearia Principe Real Shaving Cream

  Antiga Barbearia Principe Real Shaving Cream
  Antiga Barbearia Principe Real Shaving Cream en rakkrm som ger ett mjukt och ltt ldder och kan med frdel anvndas tillsammans med en rakborste, men fungerar ven bra att endast applicera med fingrarna. DoftEn&hellip:
 • Mondial Classic Luxury Shaving Cream Sandalo Wooden Bowl

  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Sandalo Wooden Bowl
  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Wooden Bowl r en traditionell rakkrm i solid texture , vilket innebr att det r en mjukare raktvl. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt&hellip:
 • No?beru Shaving Cream Sandalwood

  No?beru Shaving Cream Sandalwood
  Beskrivning Det är skillnad på rakning och rakning. Detta är en luxuös rakkräm som både är ytterst väldoftande men också skonsam mot din hud, så du är väldigt nära den bästa möjliga rakningen.&hellip:
 • St. James L&G Shave Cream Travel Tube

  St. James L&G Shave Cream Travel Tube
  Beskrivning Rakkrämen som är framtagen i England, London lever med säkerhet upp till St. James Of Londons höga standard. Utöver rakkrämens sköna doft av lavendel och Geranium så vårdar och skyddar&hellip:
 • Beardburys Shaving cream 150ml

  Beardburys Shaving cream 150ml
  Beardburys Shaving Cream r en rakkrm med en formula som har anti-irritationseffekt. Den r dryga krmen ger tckning p strre omrde och underlttar rakningen. Anvndning Ta nskad mngd p borsten eller i handen&hellip:
 • St. James BP&L Shave Cream Travel Tube

  St. James BP&L Shave Cream Travel Tube
  Beskrivning Denna läckra rakkräm lever garanterat upp till St. James Of Londons standard. Gjord på 100% naturliga ingredienser och den är alkoholfri samt har en doft av svartpeppar med en frisk vind&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Rakkräm - Sandalwood

  Taylor of Old Bond Street Rakkräm - Sandalwood
  Beskrivning Krämen som är gjord på gammaldags sätt och ger ett perfekt glid till din rakning - antingen du använder hyvel, DE Safety Razor eller rakknivar. Krämen har en klassisk och maskulin doft&hellip:
 • Renati Shaving Cream

  Renati Shaving Cream
  Beskrivning Renati är ett välkänt märke inom hårvax och deras nyaste tilltag är produkter inom hårvård och rakning. Denna rakkräm mjukgör ditt skägg innan rakning och stärker det så att huden&hellip:
 • Dear Barber Shave Cream

  Dear Barber Shave Cream
  Mjukgörande rakkrämOm du vill få en helt slät rakning utan hudirritation, så är Dear Barber Shave Cream det perfekta valet för dig. Den vårdande rakkrämen ger massor av fukt till huden, så du&hellip:
 • Omega Shaving Cream

  Omega Shaving Cream
  Omega Shaving Cream r en rakkrm med en klassisk barberardoft. Den r rik p eukalyptusolja som ger en behaglig rakning och en uppfriskande effekt. Anvndning Rekommenderas att anvnda en rakborste fr att arbeta&hellip:
 • Taylor Of Old Bond Street Organic Shaving Cream Bowl

  Taylor Of Old Bond Street Organic Shaving Cream Bowl
  Taylor Of Old Bond Street Organic Shaving Cream Bowl r en certifierad rakkrm som r tillverkad till 95% av naturliga rvaror och ger ett krmigt ldder fr ett perfekt glid. Kan anvndas med eller utan rakborste.&hellip:
 • Tabac Original Shaving Cream

  Tabac Original Shaving Cream
  Varsam rakkräm från TabacÖnskar du en mild rakkräm som ej löddrar mycket, så är Tabac Original Shaving Cream något just för dig. Tabac Original Shaving Cream ger dig ett milt och krämigt lödder,&hellip:
 • Mr Fine's Platinum Shaving Cream

  Mr Fine's Platinum Shaving Cream
  Mr Fine's Platinum Shaving Cream r en helt ny rakkrm frn Fine Accountrements som terspeglar tv av dom mest klassiska dofterna frn Mr Fine. Denna rakkrmen ger ett bra ldder, som ger en bra glidyta, bevarar&hellip:
 • D.R. Harris & Co. Marlborough Lyx Rakkräm

  D.R. Harris & Co. Marlborough Lyx Rakkräm
  Precis som Made4men, har D.R. Harris &: Co. Bestämt sig för att göra det lättare med rakning samt att grooma sig ordentligt. Delta i utmaningen och bli en bättre version av dig själv! Rakkrämen&hellip:
 • Proraso Shaving Cream Wood & Spice 275 ml

  Proraso Shaving Cream Wood & Spice 275 ml
  Proraso Shaving Cream Wood Spice r en professionell rakkrm speciellt utvecklad fr enbladsrakning. Den har en krmig formula som ger ett kompaktare ldder och en bttre glidyta, vilket underlttar fr en smidig&hellip:
 • Taylor Of Old Bond Street Barbercreme Lavendel

  Taylor Of Old Bond Street Barbercreme Lavendel
  Beskrivelse: En af de førende inden for produktion af barberprodukter til mænd er Taylor Of Old Bond Street og de skuffer bestemt ikke med deres Barbercreme med en duft af lavendel. Når man snakker&hellip:
 • Taylor Of Old Bond Street Shaving Cream Bowl, Lavender

  Taylor Of Old Bond Street Shaving Cream Bowl, Lavender
  Taylor Of Old Bond Street Shaving Cream Lavender r en rakkrm som ger ett krmigt ldder fr ett perfekt glid. Tillverkad enligt klassisk tradition. Kan anvndas med eller utan rakborste. Den innhller lavendelolja,&hellip:
 • Tabac Original Shaving Cream

  Tabac Original Shaving Cream
  Tabac Original Shaving Cream r en rakkrm som ger ett krmigt ldden. Den kan anvndas med eller utan rakborste. Den innehller nringsrika ingredienser som bibehller fuktnivn i huden. Klassisk Tabac Originaldoft,&hellip:
 • Mondial Classic Luxury Shaving Cream Mandorla Bowl

  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Mandorla Bowl
  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Bowl r en traditionell rakkrm i solid texture , vilket innebr att det r en mjukare raktvl. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt rakldder,&hellip:
 • MenRock Shave Cream - Black Pomegranate

  MenRock Shave Cream - Black Pomegranate
  Börja din dag med en uppfriskande rakningSkäm bort dig själv och din hud med denna rakkräm från MenRock, som ger en härligt uppfriskande doft och efterlämnar din hud silkeslen och slät. Denna rakkräm&hellip:
 • Proraso Shaving Cream Tube Sensitive Skin Green Tea

  Proraso Shaving Cream Tube Sensitive Skin Green Tea
  Proraso Shaving Cream Tube Sensitive Skin r en klassisk rakkrm som r tillverkad enligt klassisk tradition och passar bra tillsammans med rakborste. Den r baserad p vegetabilisk stearin, och berikad med&hellip:
 • St. James S&B Shave Cream Jar

  St. James S&B Shave Cream Jar
  St. James Of London ligger bakom denna läckra rakkräm. Krämen är gjord av 100% naturliga ingredienser samt är alkohol- och parabenfri, som garanterat ger din hud en härlig behandling under din rakning.&hellip:
 • D.R. Harris & Co. Lyxmandel Rakkräm

  D.R. Harris & Co. Lyxmandel Rakkräm
  D.R. Harris &: Co. har en vision om att alla män ska ha de bästa produkterna till sin rakning. De vill, precis som Made4Men ha fler välgroomade män i världen. Lyxmandel Rakkräm Rakkrämer från&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Shaving Cream Bowl, Cedarwood

  Taylor of Old Bond Street Shaving Cream Bowl, Cedarwood
  Taylor of Old Bond Street Shaving Cream Bowl, Cedarwood
 • D.R. Harris & Co. - Arlington Rakkräm i Skål

  D.R. Harris & Co. - Arlington Rakkräm i Skål
  Beskrivning D. R. Harris Arlington Shaving Cream är en av de bästa i klassen. Den har en mild och klassisk Arlingtondoft med toppnoter av citrus och ormbunke. Krämen är rik på naturliga ingredienser&hellip:
 • Taylor Of Old Bond Street Almond Shaving Cream

  Taylor Of Old Bond Street Almond Shaving Cream
  Taylor Of Old Bond Street Almond Shaving Cream r en rakkrm som r glycerinsbaserad och ger extra fint ldder och fint glid, den innehller kokosntsolja ger rakkrmen goda post-shave egenskaper. AnvndningFukta&hellip:
 • Mondial Classic Luxury Shaving Cream Zagara Bowl

  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Zagara Bowl
  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Bowl r en traditionell rakkrm i solid texture , vilket innebr att det r en mjukare raktvl. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt rakldder,&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Rakkräm Cederträ

  Taylor of Old Bond Street Rakkräm Cederträ
  Det här är en av de nya pojkarna i Taylorfamiljen. Rakkräm med doft av cederträ! Den här rakkrämen är en lyxig rakkräm med en maskulin doft som ger ett fantastiskt skum till din rakning! Doftnoter&hellip:
 • St. James C&C Shave Cream Travel Tube

  St. James C&C Shave Cream Travel Tube
  Beskrivning Denna luxuösa, klassiska rakkräm är riktigt bra till torr eller känslig hud och efterlämnar din rakning med en läcker känsla av att din hud är frisk och sund. Låt inte storleken lura&hellip:
 • LEA Rakkräm

  LEA Rakkräm
  Bra rakkräm från LEA till ett superbra pris. Ger en tät och behaglig rakning som passar perfekt till fin och känslig hud.Så gör du:1. Tvätta ditt ansikte och låt det förbli vått. 2. Applicera&hellip:
 • Taylor Of Old Bond Street Sandalwood Shaving Cream Bowl

  Taylor Of Old Bond Street Sandalwood Shaving Cream Bowl
  Taylor Of Old Bond Street Sandalwood Shaving Cream travel size r en rakkrm som ger ett krmigt ldder fr ett perfekt glid. Tillverkad enligt klassisk tradition. Kan anvndas med eller utan rakborste. DoftEn&hellip:
 • Taylor Of Old Bond Street Aloe Vera Shaving Cream

  Taylor Of Old Bond Street Aloe Vera Shaving Cream
  Taylor Of Old Bond Street Aloe Vera Shaving Cream r en rakkrm som r glycerinsbaserad och ger extra fint ldder och fint glid, den innehller t.ex. kokosntsolja ger rakkrmen goda post-shave egenskaper, samt&hellip:
 • Taylor Of Old Bond Street Peppermint Shaving Cream Bowl

  Taylor Of Old Bond Street Peppermint Shaving Cream Bowl
  Taylor Of Old Bond Street Peppermint Shaving Cream Bowl r en kylande rakkrm som ger ett krmigt ldder fr ett perfekt glid. Tillverkad enligt klassisk tradition. Kan anvndas med eller utan rakborste. DoftFrisk&hellip:
 • Klockath Shave Formula

  Klockath Shave Formula
  Den här rakkrämen är rik på läckra och lyxiga ingredienser som gör den helt unik. Den ger perfekta förutsättningar för en riktigt bra och nära rakning. Urth Shave Formula kombinerar extrakt från&hellip:
 • Taylor Of Old Bond Street St James Collection Shaving Cream Bowl

  Taylor Of Old Bond Street St James Collection Shaving Cream Bowl
  Taylor Of Old Bond Street St James Collection Shaving Cream Bowl r en rakkrm som ger ett krmigt ldder fr ett perfekt glid. Tillverkad enligt klassisk tradition. Kan anvndas med eller utan rakborste. Innehller&hellip:
 • Gordon Flytande Rakkräm

  Gordon Flytande Rakkräm
  Den nya generationen av produkter från Gordon är framtagen för allt det där som som ska göras innan du börjar vårda ditt skägg. Det vill säga att generation 2 är till själva rakningen. Gordon&hellip:
 • Mondial Antica Barberia Shaving Cream Jar Original Citrus

  Mondial Antica Barberia Shaving Cream Jar Original Citrus
  Mondial Antica Barberia Shaving Cream Jar Original Citrus r en rakkrm i solid texture , vilket innebr att det r en mjukare raktvl. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt&hellip:
 • Taylor Of Old Bond Street Barbercreme Mandel

  Taylor Of Old Bond Street Barbercreme Mandel
  Beskrivelse: Barbercreme i høj kvalitet fra Taylor Of Old Bond Street, med mandel duft giver et fantastisk resultat og tilfører samtidig fugt til huden og plejer. -Fungerer både med eller uden barberingskost.&hellip:
 • Taylor Of Old Bond Street Tobbaco Leaf Shaving Cream

  Taylor Of Old Bond Street Tobbaco Leaf Shaving Cream
  Taylor Of Old Bond Street Tobbaco Leaf Shaving Cream r en rakkrm som r glycerinsbaserad och ger extra fint ldder och fint glid, den innehller kokosntsolja ger rakkrmen goda post-shave egenskaper. AnvndningFukta&hellip:
 • Taylor Of Old Bond Street Royal Forest Shaving Cream Bowl

  Taylor Of Old Bond Street Royal Forest Shaving Cream Bowl
  Taylor Of Old Bond Street Royal Forest Shaving Cream Bowlr en av dom senaste dofterna ifrn TOOBS som har en frsch upplevelse och suverna rakegenskaper. Den stora burken gr det smidigt att lddra upp med&hellip:
 • Taylor Of Old Bond Street St. Jermyn Street Collection Shaving Cream

  Taylor Of Old Bond Street St. Jermyn Street Collection Shaving Cream
  Taylor Of Old Bond Street St. Jermyn Street Collection Shaving Cream Bowl r en rakkrm som ger ett krmigt ldder fr ett perfekt glid. Tillverkad enligt klassisk tradition. Kan anvndas med eller utan rakborste.&hellip:
 • Truefitt & Hill Ultimate Comfort Shaving Cream Travel

  Truefitt & Hill Ultimate Comfort Shaving Cream Travel
  Denna rakkräm luktar svagt av lavendel och är idealisk för män med känslig och ömtålig hud. Rakkrämen kommer i en tub, vilket gör den perfekt att ta med på resan.Innehåll: 100 ml.