Rakkräm

En produktgrupp som många gillar för att få till raklödder är rakkräm. Rakcreme funkar ofta bättre än rakgel om du har en kraftig skäggväxt eller har en känslig och torr hud. Rakkrämen kan appliceras direkt med fingrarna men man får bättre effekt med en rakborste, som lyfter skäggstråna och gör att rakkrämen kommer in hela vägen till skäggbotten.

Populärt inom rakkräm

 • Taylor Of Old Bond Street Rose Shaving Cream Bowl

  Taylor Of Old Bond Street Rose Shaving Cream Bowl
  Taylor Of Old Bond Street Rose Shaving Cream Bowl ä:r en rakkrä:m som ger ett fylligt och vä:ldoftande lö:dder samt ger ett bra glid under rakningen samtidigt som den skyddar ifrå:n&hellip:
 • Proraso Shaving Cream Tube Sensitive Skin

  Proraso Shaving Cream Tube Sensitive Skin
  Proraso Shaving Cream Tube Sensitive är en klassisk rakkräm som är tillverkad enligt klassisk tradition och passar bra tillsammans med rakborste. Den är baserad på vegetabilisk stearin, och berikad&hellip:
 • The Bluebeards Revenge Shaving Cream 150 ml

  The Bluebeards Revenge Shaving Cream 150 ml
  The Bluebeards Revenge Shaving Cream är en prisbelönt rakkräm skapad för barberare och traditionell våtrakning. Formulan är uppgraderad och är numera veganvänlig. Den kan användas både med och&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Sandalwood Shaving Cream Tube 75 ml

  Taylor of Old Bond Street Sandalwood Shaving Cream Tube 75 ml
  Taylor of Old Bond Street Sandalwood rakkräm skapar ett mjukt och krämigt lödder, samtidigt som den skyddar och återfuktar huden. Vid applicering experimentera själv så hittar du snart det sätt som känns bäst för just dig! Användning: Tvätta ansikte, applicera rakkräm i storleken av en mandel antingen med fingertoppar eller rakborste, löddra upp, raka, skölj och torka. Ej testad på djur Volym: 75 ml, tub        

Fler tips på rakkräm

 • Saponificio Bignoli Mora E Muschio Shaving Cream

  Saponificio Bignoli Mora E Muschio Shaving Cream
  Saponificio Bignoli Mora E Muschio Shaving Cream är en italiensk rakkräm som refereras till "söt men inte för mycket", den ger ett fylligt lödder med bara en liten del kräm. Den har ett gott skydd&hellip:
 • Truefitt & Hill Apsley Shaving Cream Bowl

  Truefitt & Hill Apsley Shaving Cream Bowl
  En glycerinbaserad rakkräm med doft av Apsley Cologne. När rakkrämen aktiveras av vattnet skapar glycerinet ett rikt och tjockt skum som förbereder huden inför en fantasktiskt behaglig rakning. Denna rakkräm rekommenderas att användas tillsammans med rakkborste för bästa resultat. Storlek: 190 g
 • Taylor Of Old Bond Street Peppermint Shaving Cream Bowl

  Taylor Of Old Bond Street Peppermint Shaving Cream Bowl
  Taylor Of Old Bond Street Peppermint Shaving Cream Bowl ä:r en kylande rakkrä:m som ger ett krä:migt lö:dder fö:r ett perfekt glid. Tillverkad enligt klassisk tradition. Kan anvä:ndas&hellip:
 • Taylor Of Old Bond Street Shaving Cream Bowl, Lemon & Lime

  Taylor Of Old Bond Street Shaving Cream Bowl, Lemon & Lime
  Taylor Of Old Bond Street Shaving Cream Lemon & Lime ä:r en rakkrä:m som ger ett krä:migt lö:dder fö:r ett perfekt glid. Tillverkad enligt klassisk tradition. Kan anvä:ndas med&hellip:
 • Taylor Of Old Bond Street Coconut Shaving Cream

  Taylor Of Old Bond Street Coconut Shaving Cream
  Taylor Of Old Bond Street Coconut Shaving Cream ä:r en rakkrä:m som ä:r glycerinsbaserad och ger extra fint lö:dder, den innehå:ller kokosnö:tsolja ger rakkrä:men goda post-shave&hellip:
 • Beard Brother Shaving Cream

  Beard Brother Shaving Cream
  Beard Brother Shaving Cream ä:r en handgjord rakkrä:m som mjukgö:r skä:ggstubben och fö:rbereder huden fö:r en skonsam rakning. Doftsatt med frankincense och myrra.VarumärketBeard&hellip:
 • Proraso Shaving Cream Tube Protective

  Proraso Shaving Cream Tube Protective
  Proraso Shaving Cream Tube Protective är en klassisk rakkräm som är tillverkad enligt klassisk tradition och passar bra tillsammans med rakborste. Den är baserad på vegetabilisk stearin, och berikad&hellip:
 • The Bluebeards Revenge Shaving Cream Refill Pouch 500 ml

  The Bluebeards Revenge Shaving Cream Refill Pouch 500 ml
  Påfyllningspåse med rakkräm. The Bluebeards Revenge Shaving Cream är en prisbelönt rakkräm skapad för barberare och traditionell våtrakning. Formulan är uppgraderad och är numera veganvänlig.&hellip:
 • American Crew Shaving Skincare Moisturizing Shave Cream (450ml)

  American Crew Shaving Skincare Moisturizing Shave Cream (450ml)
  Rakcreme som innehåller vårdande ingredienser och säkerställer en tät och behaglig rakning. Passar kraftigt skägg.
 • Omega Shaving Cream in Bowl

  Omega Shaving Cream in Bowl
  Omega Shaving Cream in Bowl ä:r en klassisk semihå:rd rakkrä:m tillverkad enligt italiensk tradition. Den innhå:ller uppfriskande eukalyptusolja som ä:ven ger ett jä:mnt glid&hellip:
 • Truefitt & Hill Grafton Shaving Cream Tube

  Truefitt & Hill Grafton Shaving Cream Tube
  En rakkräm som ger dig den sofistikerade maskulina doften Grafton och dessutom en bekväm rakning. Praktisk tub för dig som reser mycket, eller bara vill prova en mindre volym innan du köper den större förpackningen. Får tas med i handbagaget på flyget. Volym: 75 g  
 • Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection Shaving Cream for Sensitive Skin Bowl

  Taylor of Old Bond Street Jermyn Street Collection Shaving Cream for Sensitive Skin Bowl
  En fräsch rakkräm speciellt utformat för känslig hud. Ger ett perfekt fylligt, krämigt lödder. Krämen skyddar och återfuktar huden. Rakkrämen placeras antingen mitt i den fuktiga rakborsten, eller i handflatan och sedan direkt på det fuktiga ansiktet med fingertopparna. Experimentera så hittar du snart det sätt som känns bäst för just dig! Användning: Tvätta ansikte, applicera rakkräm i storleken av en mandel antingen med fingertoppar eller rakborste, löddra upp, raka, skölj och torka. Ej testad på djur Fri från parabener
 • Mr Bear Family Golden Ember Shaving Cream (75 ml)

  Mr Bear Family Golden Ember Shaving Cream (75 ml)
  När Mr Bear påbörjade arbetet med rakkrämen var målet att balansera på linjen mellan bekvämlighet och kvalitet. Resultatet blev en klassisk rakkräm som passar lika bra på en rakborste som i handflatan. Du har aldrig långt till en nära rakning när du har nya Golden Ember Shaving Cream. Den innehåller bland annat signaturingrediensen tistelolja som stimulerar hudens blodcirkulation. Ditt ansikte kommer att tacka dig, liksom alla som klappar dina mjuka nyrakade kinder. Doft Lätt rökig doft som subtilt integreras i ädla träackord och avrundas med kryddiga, orientaliska nyanser
 • Taylor Of Old Bond Street Shaving Cream Bowl, Lavender

  Taylor Of Old Bond Street Shaving Cream Bowl, Lavender
  Taylor Of Old Bond Street Shaving Cream Lavender ä:r en rakkrä:m som ger ett krä:migt lö:dder fö:r ett perfekt glid. Tillverkad enligt klassisk tradition. Kan anvä:ndas med eller&hellip:
 • Truefitt & Hill West Indian Limes Shaving Cream Tube

  Truefitt & Hill West Indian Limes Shaving Cream Tube
  Truefitt & Hill West Indian Limes Shaving Cream är en glycerinbaserad rakkräm med en frisk lime-citrus doft. När rakkrämen aktiveras av vattnet skapar glycerinet ett rikt och tjockt skum som förbereder huden inför en fantasktiskt nära rakning. Denna rakkräm rekommenderas att användas med rakkborste för att uppnå bästa resultat. Volym: 75 g 
 • Taylor of Old Bond Street Mr Taylor Shaving Cream Tube

  Taylor of Old Bond Street Mr Taylor Shaving Cream Tube
  Taylor of Old Bond Street Mr Taylor Shaving Cream Tube ä:r en klassisk rakkrä:m som ger ett fylligt lö:dder. Den skyddar huden under rakningen, samt har en å:terfuktande effekt. Fri frå:n&hellip:
 • Truefitt & Hill Grafton Shaving Cream Bowl

  Truefitt & Hill Grafton Shaving Cream Bowl
  Truefitt & Hill Grafton Shaving Cream är en glycerinbaserad rakkräm med en frisk doft. När rakkrämen aktiveras av vattnet skappar glycerinet ett rikt och tjockt skum som förbereder huden inför en fantasktiskt nära rakning. Denna rakkräm rekommenderas att användas med rakkborste för att uppnå bästa resultat. Volym: 190 g  
 • HeadBlade HeadSlick Shave Cream - rakkräm för huvudet

  HeadBlade HeadSlick Shave Cream - rakkräm för huvudet
  HeadSlick är en rakkräm för huvudet, och passar utmärkt tillsammans med HeadBlade-rakhyveln. Den är sammansatt för att ge en nära och problemfri rakning och låter rakbladen glida över huden utan ansträngning. HeadSlick är vattenlöslig och bladen är därför lätta att rengöra efter rakningen. Rakkrämen innehåller menthol som gör att huden känns sval och behaglig efter rakningen. Storlek: 237 ml Parfymfri
 • Nõberu Shaving Cream Sandalwood (75ml)

  Nõberu Shaving Cream Sandalwood (75ml)
  Det är skillnad på rakning och rakning. Detta är en lyxig rakkräm som är väldoftande, skonsam och som ger dig bästa tänkbara rakupplevelse. Ett tjockt, krämigt och behagligt lödder skyddar din hud och ger bättre glid under rakhyveln/rakkniven vilket förebygger irriterad och flammig hud.
 • Mondial Classic Luxury Shaving Cream Mandarino e Specie Travel Size

  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Mandarino e Specie Travel Size
  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Bowl ä:r en traditionell rakkrä:m i "solid texture", vilket innebä:r att det ä:r en mjukare raktvå:l. Framtagen fö:r att anvä:ndas med&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Cedarwood Shaving Cream Bowl

  Taylor of Old Bond Street Cedarwood Shaving Cream Bowl
  Taylor of Old Bond Street Shaving Cream Bowl, Cedarwood
 • Cella Shaving Cream 1 kg

  Cella Shaving Cream 1 kg
  Cella Shaving Cream är en traditionell raktvål framtagen för att användas med rakborste. Cella grundades i Milano och har anor från 1899. Rakkrämen tillverkas likadant idag som då, formulan som&hellip:
 • Tabac Original Shaving Cream

  Tabac Original Shaving Cream
  Tabac Original Shaving Cream ä:r en rakkrä:m som ger ett krä:migt lö:dden. Den kan anvä:ndas med eller utan rakborste. Den innehå:ller nä:ringsrika ingredienser som bibehå:ller&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Sandalwood Shaving Cream Bowl

  Taylor of Old Bond Street Sandalwood Shaving Cream Bowl
  Taylor of Old Bond Street Sandalwood rakkräm skapar ett mjukt och krämigt lödder, samtidigt som den skyddar och återfuktar huden. Vid applicering experimentera själv så hittar du snart det sätt som känns bäst för just dig! Användning: Tvätta ansikte, applicera rakkräm i storleken av en mandel antingen med fingertoppar eller rakborste, löddra upp, raka, skölj och torka. Ej testad på djur Volym: 150g
 • Taylor Of Old Bond Street Tobacco Leaf Shaving Cream

  Taylor Of Old Bond Street Tobacco Leaf Shaving Cream
  Taylor Of Old Bond Street Tobacco Leaf Shaving Cream ä:r en rakkrä:m som ä:r glycerinsbaserad och ger extra fint lö:dder och fint glid, den innehå:ller kokosnö:tsolja ger rakkrä:men&hellip:
 • Geo F Trumper Sandalwood Shaving Cream Bowl

  Geo F Trumper Sandalwood Shaving Cream Bowl
  Geo F. Trumpers Sandalwood Shaving Cream är en glycerinbaserad, mjuk rakkräm som passar utmärkt för känslig hud. Med samma maskulina och exotiska doft som Sandalwood Cologne. Geo F Trumper testar inga av sina produkter på djur. Volym: 200 g  
 • Proraso Shaving Cream Refreshing Sachet 15 ml

  Proraso Shaving Cream Refreshing Sachet 15 ml
  Proraso Shaving Cream Eucalyptus & Menthol ä:r en klassisk rakkrä:m som ä:r tillverkad enligt klassisk tradition och passar bra tillsammans med rakborste. Den ä:r baserad på: vegetabilisk&hellip:
 • Truefitt & Hill Almond Shaving Cream Tube

  Truefitt & Hill Almond Shaving Cream Tube
  Truefitt's traditionella rakkräm innehåller mandelolja och ger din hy den där extra fukten. Truefitt & Hill Almond Shaving Cream förbereder skäggstråna och ger ett tjockt lödder för den riktigt nära rakningen. Då denna rakkräm innehåller mandelolja för att ge extra fukt är den inte lämplig för män med nötallergi eller män som har extra känslig hy. Volym: 75 g  
 • Truefitt & Hill Ultimate Comfort Shaving Cream Bowl

  Truefitt & Hill Ultimate Comfort Shaving Cream Bowl
  Truefitt & Hill Ultimate Comfort Shaving Cream är en glycerinbaserad rakkräm utan doft. När rakkrämen aktiveras av vattnet skapar glycerinet ett rikt och tjockt skum som förbereder huden inför en fantasktiskt nära rakning. Denna rakkräm rekommenderas att användas med rakkborste för att uppnå bästa resultat. Volym: 190 g  
 • Proraso Shaving Cream Azur Lime 275 ml

  Proraso Shaving Cream Azur Lime 275 ml
  Proraso Shaving Cream Azur Lime ä:r en professionell rakkrä:m speciellt utvecklad fö:r enbladsrakning. Den har en krä:mig formula som ger ett kompaktare lö:dder och en bä:ttre glidyta,&hellip:
 • Proraso Shaving Cream Tube Wood & Spice

  Proraso Shaving Cream Tube Wood & Spice
  Proraso Shaving Cream Tube Wood & Spice ä:r en professionell rakkrä:m speciellt utvecklad fö:r enbladsrakning. Den har en krä:mig formula som ger ett kompaktare lö:dder och en bä:ttre&hellip:
 • Percy Nobleman Shaving Cream

  Percy Nobleman Shaving Cream
  Percy Nobleman Shaving Cream ä:r en rakkrä:m i burk anpassad bå:de fö:r rakning med eller utan rakborste. Den ger ett tjockt och krä:migt lö:dder. Den innehå:ller glycerin&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Peppermint Shaving Cream Bowl

  Taylor of Old Bond Street Peppermint Shaving Cream Bowl
  Taylor of Old Bond Street Peppermint rakkräm skapar ett mjukt och krämigt lödder, samtidigt som den skyddar och återfuktar huden. Vid applicering experimentera själv så hittar du snart det sätt som känns bäst för just dig! Rakkrämen har en frisk doft av pepparmint som gör rakningen till en uppiggande upplevelse. Användning: Tvätta ansikte, applicera rakkräm i storleken av en mandel antingen med fingertoppar eller rakborste, löddra upp, raka, skölj och torka. Ej testad på djur Volym: 150g
 • Taylor of Old Bond Street Organic Shaving Cream Bowl

  Taylor of Old Bond Street Organic Shaving Cream Bowl
  Taylor of Old Bond Street Organic rakkräm skapar ett mjukt och krämigt lödder, samtidigt som den skyddar och återfuktar huden. Vid applicering experimentera själv så hittar du snart det sätt som känns bäst för just dig! Krämen innehåller 95% naturliga råvaror och är helt fri från parabener och konserveringsmedel. Innehåller aloe vera, jojoba och Vitamin E som verkar vårdande på huden. Doftfri. Passar utmärkt för känslig hud. Användning: Tvätta ansikte, applicera rakkräm i storleken av en mandel antingen med fingertoppar eller rakborste, löddra upp, raka, skölj och torka. Ej testad på djur Volym: 150g  
 • Geo F Trumper Eucris Shaving Cream Tube

  Geo F Trumper Eucris Shaving Cream Tube
  Geo F Trumpers Eucris Shaving Cream är en mjuk rakkräm med samma doft som Eucris EdT, en maskulin och distinkt uppseendeväckande, men samtidigt diskret doft. Krämen är ovanligt dryg – endast en liten mängd behövs för att skapa ett underbart fylligt skum! Geo F Trumper testar inga av sina produkter på djur. Volym: 75 g    
 • The Barber Man Concentrated Shaving Cream

  The Barber Man Concentrated Shaving Cream
  The Barber Man Concentrated Shaving Cream är en koncentrerad rakkräm, speciellt framtagen för att användas med en raklöddermaskin. Den ger ett krämigt och fylligt raklödder som mjukgör skäggstubb&hellip:
 • L'Occitane Cade Shaving Cream Tub 150 ml

  L'Occitane Cade Shaving Cream Tub 150 ml
  En rakkräm som förvandlas till ett friktionsdämpande skum på huden. Renar huden med provencalska örter och oljor, tonar huden smidig med hjälp av sheasmör och glycerin. Passar för normal och känslig hud. Användning: Tryck ut en klick motsvarande storleken av en mandel. Löddra upp med fingertopparna direkt på ansiktet, eller med en rakborste för bästa resultat.  Storlek: 150 ml  Gents rekommenderar denna produkt för att: Hela rakserien från L'Occitane Cade tillhör våra favoriter. Krämen är härlig, lättlöddrad och ger ett fint glid. Vi har aldrig haft en enda missnöjd kund på denna produkt, varken i vår barbershop eller på nätet. Köp och ge din kommentar nedan!
 • Truefitt & Hill Ultimate Comfort Shaving Cream Tube

  Truefitt & Hill Ultimate Comfort Shaving Cream Tube
  Truefitt & Hill Ultimate Comfort Shaving Cream Tube är en oparfymerad rakkräm. Den bildar ett rikt rakskum som skapar ett perfekt glid och verkar återfuktande tack vare sin glycerinbaserade formula. Tuben passar perfekt att ha med på resan eller i träningsväskan! Användning: Rakkrämen arbetas upp till ett krämigt lödder med hjälp av varmt vatten. Storlek: 100 ml  
 • Taylor Of Old Bond Street St James Collection Shaving Cream Bowl

  Taylor Of Old Bond Street St James Collection Shaving Cream Bowl
  Taylor Of Old Bond Street St James Collection Shaving Cream Bowl ä:r en rakkrä:m som ger ett krä:migt lö:dder fö:r ett perfekt glid. Tillverkad enligt klassisk tradition. Kan anvä:ndas&hellip:
 • Geo F Trumper Sandalwood Shaving Cream Tube

  Geo F Trumper Sandalwood Shaving Cream Tube
  Geo F Trumpers Sandalwood Shaving Cream är en glycerinbaserad, mjuk rakkräm som passar utmärkt för känslig hud. Med samma maskulina och exotiska doft som Sandalwood Cologne. Geo F Trumper testar inga av sina produkter på djur. Volym: 75 g  
 • Truefitt & Hill Mayfair Shaving Cream Bowl

  Truefitt & Hill Mayfair Shaving Cream Bowl
  Mayfair Shaving Cream Bowl är en lyxig rakkräm som är utformad för att ge en jämn och behaglig rakning. Den kommer i en snygg och praktisk skålförpackning som gör det enkelt att löddra upp krämen med en rakborste. Krämen är formulerad med högkvalitativa ingredienser för att skapa ett rikt och krämigt lödder som mjukar upp skägget och smörjer huden, vilket möjliggör en nära och irritationsfri rakning. Truefitt & Hills Mayfair Shaving Cream Bowl har en sofistikerad och tidlös doft som kombinerar noter av cederträ, sandelträ och citrus. Doften är utformad för att vara subtil och elegant och ger en touch av lyx till din rakrutin. Specifikation: 190g
 • Palmolive for Men Classic Rakkräm 100 ml

  Palmolive for Men Classic Rakkräm 100 ml
  En klassisk rakkräm med palmextrakt som har en återfuktande och vårdande verkan och håller huden mjuk och smidig. Krämen ger ett extra krämigt lödder och har en frisk, diskret doft. Volym: 100 ml, tub  
 • Taylor Of Old Bond Street Organic Shaving Cream Bowl

  Taylor Of Old Bond Street Organic Shaving Cream Bowl
  Taylor Of Old Bond Street Organic Shaving Cream Bowl ä:r en certifierad rakkrä:m som ä:r tillverkad till 95% av naturliga rå:varor och ger ett krä:migt lö:dder fö:r ett perfekt&hellip:
 • Jack Black Supreme Cream Triple Cushion Shave Lather

  Jack Black Supreme Cream Triple Cushion Shave Lather
  Supreme Cream Triple Cushion Shave Lather ger ett krämigt, löddrande skydd för en närmare rakning. Med hjälp av bland annat macadamianötolja, glycerin och sojaolja skyddar den huden mot irritation och skärsår och möjliggör en närmare rakning, som lämnar huden sammetslen, mjuk och återfuktad. Applicera ett jämnt lager av Supreme Cream på lätt fuktat ansikte och hals, med hjälp av fingertopparna eller rakborste. Använd cirkulära rörelser för att arbeta fram ett rikt och krämigt lödder. Men's Health Award Winner - Bästa Rakkräm Certifierade ekologiska ingredienser Parfymfri Parabenfri Vegan
 • Taylor Of Old Bond Street Royal Forest Shaving Cream Bowl

  Taylor Of Old Bond Street Royal Forest Shaving Cream Bowl
  Taylor Of Old Bond Street Royal Forest Shaving Cream Bowlär en av de senaste dofterna ifrån TOOBS som har en fräsch upplevelse och suveräna rakegenskaper. Den stora burken gör det smidigt att löddra&hellip:
 • Antiga Barbearia de Bairro Principe Real Shaving Cream

  Antiga Barbearia de Bairro Principe Real Shaving Cream
  Antiga Barbearia de Bairro Principe Real Shaving Cream en rakkräm som ger ett mjukt och lätt lödder och kan med fördel användas tillsammans med en rakborste, men fungerar även bra att endast applicera&hellip:
 • Truefitt & Hill Mayfair Shaving Cream Tube

  Truefitt & Hill Mayfair Shaving Cream Tube
  Upplev den sofistikerade doften av Truefitt & Hill Shaving Cream i Mayfair. Denna exklusiva rakkräm ger en nära och bekväm rakning, samtidigt som den mjukar upp huden. Med sin tidlösa och eleganta doft är Mayfair perfekt för den moderna gentlemannen. Prova Truefitt & Hill Shaving Cream i Mayfair och njut av en lyxig rakupplevelse. Denna rakkräm rekommenderas att användas med rakborste för att uppnå det bästa resultatet.  VOLYM 75 g 
 • Mr bear Golden Ember shaving cream

  Mr bear Golden Ember shaving cream
  Upptäck den ultimata rakupplevelsen med Mr bear lyxiga shaving cream som ger ett rikt och krämigt lödder. Det är enkelt att applicera och ger ett mjukt och krämigt lödder som omsluter hela skägget och skyddar huden mot irritation. Kniven/bladet glider smidigt över huden och rakkrämen är berikad med återfuktande ingredienser som lämnar huden mjuk och återfuktad efter rakning. SPECIFIKATIONER 75 ml
 • Geo F Trumper Extract of Limes Shaving Cream Tube

  Geo F Trumper Extract of Limes Shaving Cream Tube
  Geo F Trumpers Extract of Limes Shaving Cream är en glycerinbaserad, mjuk rakkräm som passar utmärkt för känslig hud. Krämen ger ett härligt, fylligt lödder. Med samma friska doft som Extract of Limes Cologne.  Geo F Trumper testar inga av sina produkter på djur. Finns även på burk. Volym: 75 g
 • Taylor of Old Bond Street Grapefruit Shaving Cream Bowl

  Taylor of Old Bond Street Grapefruit Shaving Cream Bowl
  Taylor of Old Bond Street Grapefruit rakkräm skapar ett mjukt och krämigt lödder, samtidigt som den skyddar och återfuktar huden. Vid applicering experimentera själv så hittar du snart det sätt som känns bäst för just dig! Grapefruit är en härlig fruktig uppfriskande doft. Användning: Tvätta ansikte, applicera rakkräm i storleken av en mandel antingen med fingertoppar eller rakborste, löddra upp, raka, skölj och torka. Ej testad på djur. Storlek: 150 g