Rakkräm

En produktgrupp som många gillar för att få till raklödder är rakkräm. Rakcreme funkar ofta bättre än rakgel om du har en kraftig skäggväxt eller har en känslig och torr hud. Rakkrämen kan appliceras direkt med fingrarna men man får bättre effekt med en rakborste, som lyfter skäggstråna och gör att rakkrämen kommer in hela vägen till skäggbotten.

Populärt inom rakkräm

 • Proraso Shaving Cream Tube Protective Aloe Vera & Vitamin E

  Proraso Shaving Cream Tube Protective Aloe Vera & Vitamin E
  Proraso Shaving Cream Tube Aloe Vera Vitamin E r en klassisk rakkrm som r tillverkad enligt klassisk tradition och passar bra tillsammans med rakborste. Den r baserad p vegetabilisk stearin, och berikad&hellip:
 • Taylor Of Old Bond Street Mr. Taylor's Shaving Cream Bowl

  Taylor Of Old Bond Street Mr. Taylor's Shaving Cream Bowl
  Taylor Of Old Bond Street Mr. Taylor's Shaving Cream Bowl r en rakkrm som ger ett krmigt ldder fr ett perfekt glid. Tillverkad enligt klassisk tradition. Kan anvndas med eller utan rakborste. Rakkrmen&hellip:
 • Captain Fawcett Shaving Cream

  Captain Fawcett Shaving Cream
  Captain Fawcett Shaving Cream r en rakkrm laddad med naturliga mjukgrande och terfuktande ingredienser som ger ett behagligt glid fr rakhyveln och minskar irritationen efter rakningen. Doftsatt tallbarr,&hellip:
 • St. James M&P Shave Cream Travel Tube

  St. James M&ampP Shave Cream Travel Tube
  Beskrivning Denna superläckra rakkräm efterlämnar din hud silkesmjuk, skyddad och irritationsfri efter var rakning. Låt dig inte luras av dess storlek, om små mängder används kan den räcka i upp&hellip:

Fler tips på rakkräm

 • Taylor Of Old Bond Street Sandalwood Shaving Cream Bowl 60g

  Taylor Of Old Bond Street Sandalwood Shaving Cream Bowl 60g
  Taylor Of Old Bond Street Sandalwood Shaving Cream travel size ä:r en rakkrä:m som ger ett krä:migt lö:dder fö:r ett perfekt glid. Tillverkad enligt klassisk tradition. Kan anvä:ndas&hellip:
 • No?beru Shaving Cream Sandalwood

  No?beru Shaving Cream Sandalwood
  Beskrivning Det är skillnad på rakning och rakning. Detta är en luxuös rakkräm som både är ytterst väldoftande men också skonsam mot din hud, så du är väldigt nära den bästa möjliga rakningen.&hellip:
 • No?beru Shaving Cream Amber-Lime

  No?beru Shaving Cream Amber-Lime
  Beskrivning Det är skillnad på rakning och rakning. Detta är en luxuös rakkräm, som både är ytterst väldoftande men även skonsam mot din hud, så du är mycket nära inpå bästa möjliga rakning.&hellip:
 • Taylor Of Old Bond Street Barbercreme Lavendel

  Taylor Of Old Bond Street Barbercreme Lavendel
  Beskrivelse: En af de førende inden for produktion af barberprodukter til mænd er Taylor Of Old Bond Street og de skuffer bestemt ikke med deres Barbercreme med en duft af lavendel. Når man snakker&hellip:
 • Mühle Organic Barbercreme

  Mühle Organic Barbercreme
  Beskrivning: Detta är en superläcker rakkräm som har en extra glidande effekt, som gör det otroligt lätt för rakbladen att röra sig milt över huden. Den har en lätt och mjukgörande effekt, som&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Mr Taylor Shaving Cream Tube

  Taylor of Old Bond Street Mr Taylor Shaving Cream Tube
  Taylor of Old Bond Street Mr Taylor Shaving Cream Tube ä:r en klassisk rakkrä:m som ger ett fylligt lö:dder. Den skyddar huden under rakningen, samt har en å:terfuktande effekt. Fri frå:n&hellip:
 • Taylor Of Old Bond Street Shaving Cream Bowl, Lemon & Lime

  Taylor Of Old Bond Street Shaving Cream Bowl, Lemon & Lime
  Taylor Of Old Bond Street Shaving Cream Lemon Lime r en rakkrm som ger ett krmigt ldder fr ett perfekt glid. Tillverkad enligt klassisk tradition. Kan anvndas med eller utan rakborste. Den innhller geraniumolja,&hellip:
 • Truefitt & Hill - Trafalgar Shaving Cream

  Truefitt & Hill - Trafalgar Shaving Cream
  Rakkrämen som säkerställer en tät rakning från Truefitt &: Hill Trafalgar Shaving Cream är en strålande rakkräm från det brittiska kvalitetsmärket Truefitt &: Hill. Den har en läcker konsistens,&hellip:
 • LEA Rakkräm

  LEA Rakkräm
  Bra rakkräm från LEA till ett superbra pris. Ger en tät och behaglig rakning som passar perfekt till fin och känslig hud.Så gör du:1. Tvätta ditt ansikte och låt det förbli vått. 2. Applicera&hellip:
 • Taylor Of Old Bond Street Eton College Shaving Cream Bowl

  Taylor Of Old Bond Street Eton College Shaving Cream Bowl
  Taylor Of Old Bond Street Shaving Cream Eton College ä:r en rakkrä:m som ger ett krä:migt lö:dder fö:r ett perfekt glid. Tillverkad enligt klassisk tradition. Kan anvä:ndas med&hellip:
 • Taylor Of Old Bond Street Shaving Cream No. 50 Collection

  Taylor Of Old Bond Street Shaving Cream No. 50 Collection
  Skyddande och väldoftande rakkrämOm du vill få en helt slät rakning utan hudirritation, är Shaving Cream No. 50 Collection från Taylor Of Old Bond Street det perfekta valet för dig. Den vårdande&hellip:
 • Truefitt & Hill 1805 Shaving Cream Bowl

  Truefitt & Hill 1805 Shaving Cream Bowl
  Truefitt & Hill 1805 Shaving Cream Bowl är en rakkräm speciellt anpassad för rakborste som ger ett rikligt lödder. Den är baserad på glycerin, vilket ger en skyddande hinna under rakningen och ett&hellip:
 • OAK Shave Cream

  OAK Shave Cream
  En rakkräm som ger en effektiv rakning Om du vill ha en slät och problemfri rakning, så är Oaks rakkräm något just för dig. Krämen skapar ett effektivt lödder, som verkar helt perfekt som smörjning&hellip:
 • Proraso Shaving Cream Tube Sensitive Skin Green Tea

  Proraso Shaving Cream Tube Sensitive Skin Green Tea
  Proraso Shaving Cream Tube Sensitive Skin r en klassisk rakkrm som r tillverkad enligt klassisk tradition och passar bra tillsammans med rakborste. Den r baserad p vegetabilisk stearin, och berikad med&hellip:
 • Proraso Rakkräm - Aloe och Grönt Te

  Proraso Rakkräm - Aloe och Grönt Te
  Den här rakkrämen är tillverkad i en process där produkten har fått mogna i 3 dagar. Det gör att produkten haft tid till att bli extra fin och kommer därför kunna skapa en tjock och krämig tvål.&hellip:
 • Proraso Shaving Cream Tube Refreshing

  Proraso Shaving Cream Tube Refreshing
  Proraso Shaving Cream Tube Refreshing är en klassisk rakkräm som är tillverkad enligt klassisk tradition och passar bra tillsammans med rakborste. Den är baserad på vegetabilisk glycerin, och berikad&hellip:
 • Proraso Shaving Cream Tube Azur Lime

  Proraso Shaving Cream Tube Azur Lime
  Proraso Shaving Cream Tube Azur Lime ä:r en professionell rakkrä:m speciellt utvecklad fö:r enbladsrakning. Den har en krä:mig formula som ger ett kompaktare lö:dder och en bä:ttre&hellip:
 • Proraso Shaving Cream Wood & Spice 275 ml

  Proraso Shaving Cream Wood & Spice 275 ml
  Proraso Shaving Cream Wood Spice r en professionell rakkrm speciellt utvecklad fr enbladsrakning. Den har en krmig formula som ger ett kompaktare ldder och en bttre glidyta, vilket underlttar fr en smidig&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Cedarwood Shaving Cream Bowl

  Taylor of Old Bond Street Cedarwood Shaving Cream Bowl
  Taylor of Old Bond Street Shaving Cream Bowl, Cedarwood
 • Cella Shaving Cream 1 kg

  Cella Shaving Cream 1 kg
  Cella Shaving Cream är en traditionell raktvål framtagen för att användas med rakborste. Cella grundades i Milano och har anor från 1899. Rakkrämen tillverkas likadant idag som då, formulan som&hellip:
 • Truefitt & Hill Sandalwood Shave Cream Bowl

  Truefitt & Hill Sandalwood Shave Cream Bowl
  Truefitt &: Hill ligger bakom denna läckra glycerinbaserade rakkräm. Krämen har en helt ny, sofistikerad doft, som är lika modern som den är klassisk.Rakkrämen är oerhört återfuktande och närande&hellip:
 • The Bluebeards Revenge Shaving Cream 150 ml

  The Bluebeards Revenge Shaving Cream 150 ml
  The Bluebeards Revenge Shaving Cream är en prisbelönt rakkräm skapad för barberare och traditionell våtrakning. Formulan är uppgraderad och är numera veganvänlig. Den kan användas både med och&hellip:
 • V76 By Vaughn Smooth Shave Cream Small

  V76 By Vaughn Smooth Shave Cream Small
  Vårdande rakkrämVill du ha en behaglig rakning, så är V76 By Vaughn Smooth Shave Cream Small ett absolut måste för dig. Rakkrämen ser till att din rakhyvel glider obesvärat över hudens konturer&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Rakkräm Organisk

  Taylor of Old Bond Street Rakkräm Organisk
  Denna rakkräm från Taylor of Old Bond Street är en av de renaste rakkrämerna.Den är gjord av 95% neutrala råmaterial. Den är mild mot huden men ger samtidigt ditt skägg och din hud en optimal miljö.&hellip:
 • Recipe For Men Shaving Cream

  Recipe For Men Shaving Cream
  Recipe For Men Shaving Cream ger et rikt och krmigt ldder som lyfter och mjukgr skgget, den ger ett bra glid. Den har en lugnande formula som innehller djuphavs alger vilket motverkar rakbrnna och rda&hellip:
 • Beard Brother Shaving Cream

  Beard Brother Shaving Cream
  Beard Brother Shaving Cream r en handgjord rakkrm som mjukgr skggstubben och frbereder huden fr en skonsam rakning. Doftsatt med frankincense och myrra. AnvndningApplicera en liten mngd rakkrm p rakborsten&hellip:
 • Dear Barber Shave Cream

  Dear Barber Shave Cream
  Mjukgörande rakkrämOm du vill få en helt slät rakning utan hudirritation, så är Dear Barber Shave Cream det perfekta valet för dig. Den vårdande rakkrämen ger massor av fukt till huden, så du&hellip:
 • Mr Fine's Platinum Shaving Cream

  Mr Fine's Platinum Shaving Cream
  Mr Fine's Platinum Shaving Cream r en helt ny rakkrm frn Fine Accountrements som terspeglar tv av dom mest klassiska dofterna frn Mr Fine. Denna rakkrmen ger ett bra ldder, som ger en bra glidyta, bevarar&hellip:
 • V76 By Vaughn Smooth Shave Cream Travel 50 ml)

  V76 By Vaughn Smooth Shave Cream Travel 50 ml)
  Resevänlig rakkrämOm du vill ha en tät, slät och till och med behaglig rakning varje gång, är V76 By Vaughn Smooth Shave Cream Travel det optimala valet för dig. Den mjuka rakkrämen förser din&hellip:
 • Mondial Classic Luxury Shaving Cream Bergamotto Neroli Wooden Bowl

  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Bergamotto Neroli Wooden Bowl
  Mondial Classic Luxury Shaving Cream Wooden Bowl r en traditionell rakkrm i solid texture , vilket innebr att det r en mjukare raktvl. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt&hellip:
 • St. James L&G Shave Cream Travel Tube

  St. James L&ampG Shave Cream Travel Tube
  Beskrivning Rakkrämen som är framtagen i England, London lever med säkerhet upp till St. James Of Londons höga standard. Utöver rakkrämens sköna doft av lavendel och Geranium så vårdar och skyddar&hellip:
 • Mr Fine's American Blend Shaving Cream

  Mr Fine's American Blend Shaving Cream
  Mr Fine's American Blend Shaving Cream ä:r en helt ny rakkrä:m frå:n Fine Accountrements som å:terspeglar två: av dom mest klassiska dofterna frå:n Mr Fine.Denna rakkrä:men&hellip:
 • Antiga Barbearia Principe Real Shaving Cream

  Antiga Barbearia Principe Real Shaving Cream
  Antiga Barbearia Principe Real Shaving Cream en rakkrm som ger ett mjukt och ltt ldder och kan med frdel anvndas tillsammans med en rakborste, men fungerar ven bra att endast applicera med fingrarna. DoftEn&hellip:
 • Gaia Made For Men - Shave Cream, 150 ml

  Gaia Made For Men - Shave Cream, 150 ml
  Härligt krämig löddrande rakkräm som även passar de med grov och kraftig skäggväxt. Berikad med mjukgörande och fuktighetsgivande oljor och lugnande extrakt från växter. Raklöddret ger rakhyveln&hellip:
 • Taylor Of Old Bond Street Royal Forest Shaving Cream Bowl

  Taylor Of Old Bond Street Royal Forest Shaving Cream Bowl
  Taylor Of Old Bond Street Royal Forest Shaving Cream Bowlr en av dom senaste dofterna ifrn TOOBS som har en frsch upplevelse och suverna rakegenskaper. Den stora burken gr det smidigt att lddra upp med&hellip:
 • Taylor Of Old Bond Street Lime Zest Shaving Cream

  Taylor Of Old Bond Street Lime Zest Shaving Cream
  Taylor Of Old Bond Street Lime Zest Shaving Cream ä:r en glycerinsbaserad rakkrä:m som ger ett extra fint lö:dder och fint glid. Rakkrä:men innehå:ller kokosnö:tsolja vilket ger&hellip:
 • The Bluebeards Revenge Shaving Cream

  The Bluebeards Revenge Shaving Cream
  The Bluebeards Revenge Shaving Cream r en parabenfri rakrm som frutom att reducera skggvxten, frhindra utslag och sveda ven r vldig trevlig att raka sig med. Rakkrmen innehller Decelerine som reducerar&hellip:
 • Beardburys Shaving cream 150ml

  Beardburys Shaving cream 150ml
  Beardburys Shaving Cream r en rakkrm med en formula som har anti-irritationseffekt. Den r dryga krmen ger tckning p strre omrde och underlttar rakningen. Anvndning Ta nskad mngd p borsten eller i handen&hellip:
 • Proraso Skäggbalm

  Proraso Skäggbalm
  Vi vet alla hur det är! Dagen efter att du rakat dig börjar det klia och huden känns irriterad. Här är lösningen. Proraso Skäggbalsam är speciellt användbar under den första veckan efter rakning&hellip:
 • Mr Fine's American Blend Shaving Cream

  Mr Fine's American Blend Shaving Cream
  Mr Fine's American Blend Shaving Cream r en helt ny rakkrm frn Fine Accountrements som terspeglar tv av dom mest klassiska dofterna frn Mr Fine. Denna rakkrmen ger ett bra ldder, som ger en bra glidyta,&hellip:
 • Molton Brown Rakkräm

  Molton Brown Rakkräm
  Blandningen En rakkräm för känslig hud med extrakt som håller huden lugn och redo för en behaglig groomingrutin. Doften Toppnot: Mandarin Hjärtnot: Jasmin och viol Basnot: Mysk, sandelträ och vanilj&hellip:
 • Proraso Shaving Cream Azur Lime 275 ml

  Proraso Shaving Cream Azur Lime 275 ml
  Proraso Shaving Cream Azur Lime ä:r en professionell rakkrä:m speciellt utvecklad fö:r enbladsrakning. Den har en krä:mig formula som ger ett kompaktare lö:dder och en bä:ttre glidyta,&hellip:
 • Beardition Styling + Profiling Shave Cream

  Beardition Styling + Profiling Shave Cream
  Om du hyser stor kärlek till ditt skägg och vill ta hand om det på bästa sätt så rakar du dig bara med de bästa produkterna. Beardition Shave Cream är perfekt för dig som älskar ditt skägg!&hellip:
 • Beardburys Shaving cream 150ml

  Beardburys Shaving cream 150ml
  Beardburys Shaving Cream ä:r en rakkrä:m med en formula som har anti-irritationseffekt. Den ä:r dryga krä:men ger tä:ckning på: stö:rre områ:de och underlä:ttar rakningen.Anvä:ndning&hellip:
 • Proraso Rakkräm, Wood & Spice

  Proraso Rakkräm, Wood & Spice
  Beskrivning: Gör dig själv en tjänst och använd en riktig rakkräm under rakning. Den hjälper till med att mjukgöra skägget så du får en behaglig rakning. Rakkrämen har en klassisk doft av cederträ&hellip:
 • HeadBlade HeadSlick Menthol Shave Creme

  HeadBlade HeadSlick Menthol Shave Creme
  HeadSlick är framtagen foer att ge den jämnaste moejliga rakningen. Speciella smoerjmedel goer att bladen glider smidigt oever huden. HeadSlick är vattenloeslig, så bladen är lätta att skoelja av&hellip:
 • Proraso Shaving Cream Azur Lime 275 ml

  Proraso Shaving Cream Azur Lime 275 ml
  Proraso Shaving Cream Azur Lime r en professionell rakkrm speciellt utvecklad fr enbladsrakning. Den har en krmig formula som ger ett kompaktare ldder och en bttre glidyta, vilket underlttar fr en smidig&hellip:
 • The Bluebeards Revenge Shaving Cream & Brush Kit

  The Bluebeards Revenge Shaving Cream & Brush Kit
  The Bluebeards Revenge Shaving Cream Shaving Brush Kit r ett produktkit med rakkrm och rakborste. Fullstora produkter i en presentfrpackning. Shaving Cream (100 ml)En parabenfri rakrm som reducerar skggvxten&hellip:
 • Proraso Rakkräm - Refresh, Eucalyptus & Menthol, Rejsestørrelse

  Proraso Rakkräm - Refresh, Eucalyptus & Menthol, Rejsestørrelse
  Beskrivning: Proraso har tagit en av sina unika rakkrämer och gjort den i en 10 ml tub. Nu kan du alltid ha din favorit-rakkräm med dig överallt utan att den ska fylla upp hela necessären. Om det är&hellip:
 • Beardburys Shaving Cream Barber Size

  Beardburys Shaving Cream Barber Size
  Beardburys Shaving Cream ä:r en rakkrä:m med en formula som har anti-irritationseffekt. Den ä:r dryga krä:men ger tä:ckning på: stö:rre områ:de och underlä:ttar rakningen.Anvä:ndningTa&hellip:
 • St. James BP&L Shave Cream Travel Tube

  St. James BP&ampL Shave Cream Travel Tube
  Beskrivning Denna läckra rakkräm lever garanterat upp till St. James Of Londons standard. Gjord på 100% naturliga ingredienser och den är alkoholfri samt har en doft av svartpeppar med en frisk vind&hellip: