Rakkräm

En produktgrupp som många gillar för att få till raklödder är rakkräm. Rakcreme funkar ofta bättre än rakgel om du har en kraftig skäggväxt eller har en känslig och torr hud. Rakkrämen kan appliceras direkt med fingrarna men man får bättre effekt med en rakborste, som lyfter skäggstråna och gör att rakkrämen kommer in hela vägen till skäggbotten.

Populärt inom rakkräm

 • The Bluebeards Revenge Shaving Cream 150 ml

  The Bluebeards Revenge Shaving Cream 150 ml
  The Bluebeards Revenge Shaving Cream är en prisbelönt rakkräm skapad för barberare och traditionell våtrakning. Formulan är uppgraderad och är numera veganvänlig. Den kan användas både med och&hellip:
 • Proraso Shaving Cream Tube Sensitive Skin

  Proraso Shaving Cream Tube Sensitive Skin
  Proraso Shaving Cream Tube Sensitive är en klassisk rakkräm som är tillverkad enligt klassisk tradition och passar bra tillsammans med rakborste. Den är baserad på vegetabilisk stearin, och berikad&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Mr Taylor Shaving Cream Tube 75 ml

  Taylor of Old Bond Street Mr Taylor Shaving Cream Tube 75 ml
  Taylor of Old Bond Street Mr Taylor Shaving Cream skapar ett mjukt och krämigt lödder, samtidigt som den skyddar och återfuktar huden. Rakkrämen placeras antingen mitt i den fuktiga rakborsten, eller i handflatan och sedan direkt på det fuktiga ansiktet med fingertopparna. Experimentera så hittar du snart det sätt som känns bäst för just dig! Användning:  Tvätta ansikte, applicera rakkräm i storleken av en mandel antingen med fingertoppar eller rakborste, löddra upp, raka, skölj och torka.  Doft: Mr Taylors är en sk. fougere, dvs en lavendelbaserad doft, med noter av bergamott, geranium och gröna toner från ormbunke. Doften vilar på en bas av cederträ, läder, mossa och musk.   Utan parabener Ej testad på djur Storlek: 75 ml, tub      
 • Taylor Of Old Bond Street Rose Shaving Cream Bowl

  Taylor Of Old Bond Street Rose Shaving Cream Bowl
  Taylor Of Old Bond Street Rose Shaving Cream Bowl ä:r en rakkrä:m som ger ett fylligt och vä:ldoftande lö:dder samt ger ett bra glid under rakningen samtidigt som den skyddar ifrå:n&hellip:

Fler tips på rakkräm

 • Recipe for men: Shaving Cream

  Recipe for men: Shaving Cream
  Recipe for men: Shaving Cream ger ett rikt och krämigt lödder som lyfter och mjukgör skägget, den ger ett bra glid. Den har en lugnande formula som innehåller djuphavs alger vilket motverkar rakbränna&hellip:
 • L'Occitane Cade Shaving Cream Tub 150 ml

  L'Occitane Cade Shaving Cream Tub 150 ml
  En rakkräm som förvandlas till ett friktionsdämpande skum på huden. Renar huden med provencalska örter och oljor, tonar huden smidig med hjälp av sheasmör och glycerin. Passar för normal och känslig hud. Användning: Tryck ut en klick motsvarande storleken av en mandel. Löddra upp med fingertopparna direkt på ansiktet, eller med en rakborste för bästa resultat.  Storlek: 150 ml  Gents rekommenderar denna produkt för att: Hela rakserien från L'Occitane Cade tillhör våra favoriter. Krämen är härlig, lättlöddrad och ger ett fint glid. Vi har aldrig haft en enda missnöjd kund på denna produkt, varken i vår barbershop eller på nätet. Köp och ge din kommentar nedan!
 • Giesen & Forsthoff De Luxe Straight Razor Rakkniv

  Giesen & Forsthoff De Luxe Straight Razor Rakkniv
 • Proraso Shaving Cream Tube Wood & Spice

  Proraso Shaving Cream Tube Wood & Spice
  Proraso Shaving Cream Tube Wood & Spice ä:r en professionell rakkrä:m speciellt utvecklad fö:r enbladsrakning. Den har en krä:mig formula som ger ett kompaktare lö:dder och en bä:ttre&hellip:
 • The Barber Man Concentrated Shaving Cream

  The Barber Man Concentrated Shaving Cream
  The Barber Man Concentrated Shaving Cream är en koncentrerad rakkräm, speciellt framtagen för att användas med en raklöddermaskin. Den ger ett krämigt och fylligt raklödder som mjukgör skäggstubb&hellip:
 • Geo F Trumper Extract of Limes Shaving Cream Tube

  Geo F Trumper Extract of Limes Shaving Cream Tube
  Geo F Trumpers Extract of Limes Shaving Cream är en glycerinbaserad, mjuk rakkräm som passar utmärkt för känslig hud. Krämen ger ett härligt, fylligt lödder. Med samma friska doft som Extract of Limes Cologne.  Geo F Trumper testar inga av sina produkter på djur. Finns även på burk. Volym: 75 g
 • Saponificio Bignoli Mora E Muschio Shaving Cream

  Saponificio Bignoli Mora E Muschio Shaving Cream
  Saponificio Bignoli Mora E Muschio Shaving Cream är en italiensk rakkräm som refereras till "söt men inte för mycket", den ger ett fylligt lödder med bara en liten del kräm. Den har ett gott skydd&hellip:
 • Beauté Pacifique Fuktkräm(50 ml tub)

  Beauté Pacifique Fuktkräm(50 ml tub)
 • Antiga Barbearia de Bairro Principe Real Shaving Cream

  Antiga Barbearia de Bairro Principe Real Shaving Cream
  Antiga Barbearia de Bairro Principe Real Shaving Cream en rakkräm som ger ett mjukt och lätt lödder och kan med fördel användas tillsammans med en rakborste, men fungerar även bra att endast applicera&hellip:
 • Beardburys Shaving cream 150ml

  Beardburys Shaving cream 150ml
  Beardburys Shaving Cream ä:r en rakkrä:m med en formula som har anti-irritationseffekt. Den ä:r dryga krä:men ger tä:ckning på: stö:rre områ:de och underlä:ttar rakningen.Anvä:ndning&hellip:
 • Njord - In Your Face!

  Njord - In Your Face!
 • Benjamin Barber Hand Sanitizer Oud

  Benjamin Barber Hand Sanitizer Oud
 • Taylor Of Old Bond Street Shaving Cream Bowl, Lavender

  Taylor Of Old Bond Street Shaving Cream Bowl, Lavender
  Taylor Of Old Bond Street Shaving Cream Lavender ä:r en rakkrä:m som ger ett krä:migt lö:dder fö:r ett perfekt glid. Tillverkad enligt klassisk tradition. Kan anvä:ndas med eller&hellip:
 • hbc4men Hårborttagningsvax till män

  hbc4men Hårborttagningsvax till män
 • Proraso Shaving Cream Wood & Spice 275 ml

  Proraso Shaving Cream Wood & Spice 275 ml
  Proraso Shaving Cream Wood & Spice ä:r en professionell rakkrä:m speciellt utvecklad fö:r enbladsrakning. Den har en krä:mig formula som ger ett kompaktare lö:dder och en bä:ttre&hellip:
 • Geo F Trumper Sandalwood Shaving Cream Bowl

  Geo F Trumper Sandalwood Shaving Cream Bowl
  Geo F. Trumpers Sandalwood Shaving Cream är en glycerinbaserad, mjuk rakkräm som passar utmärkt för känslig hud. Med samma maskulina och exotiska doft som Sandalwood Cologne. Geo F Trumper testar inga av sina produkter på djur. Volym: 200 g  
 • Proraso Shaving Cream Refreshing Eucalyptus 500 ml

  Proraso Shaving Cream Refreshing Eucalyptus 500 ml
  Proraso Shaving Cream Refreshing Eucalyptus Tube är tillverkad enligt gamla traditioner, med en formula baserad på vegetabilisk stearin berikad med naturliga ingredienser, som gör krämen extra koncentrerad och fyllig. Krämen innehåller glycerin för att hyveln ska få bättre glid och minska risken för hudirritationer. Innehåller eukalyptusolja som har en styrkande, renande effekt och mentol som verkar uppfriskande och uppiggande. För alla typer av skäggväxt och normal hud. Fri från parabener, mineraloljor och silikoner. Innehåller inga artificiella färgämnen. Detta är en extra stor förpackning i mjuk refillpåse med plastkork. Volym: 500 ml
 • Proraso Shaving Cream Refreshing Eucalyptus Tube (150 ml)

  Proraso Shaving Cream Refreshing Eucalyptus Tube (150 ml)
  Proraso Shaving Cream Refreshing Eucalyptus Tube är tillverkad enligt gamla traditioner, med en formula baserad på vegetabilisk stearin berikad med naturliga ingredienser, som gör krämen extra koncentrerad och fyllig. Krämen innehåller glycerin för att hyveln ska få bättre glid och minska risken för irritationer. Innehåller eukalyptusolja som har en styrkande, renande effekt och mentol som verkar uppfriskande och uppiggande. För alla typer av skäggväxt och normal hud. Fri från parabener, mineraloljor och silikoner. Innehåller inga artificiella färgämnen. Användning: Rakkrämen arbetas upp med varmt vatten. Kan användas både med och utan rakborste. Volym: 150 ml
 • Taylor Of Old Bond Street Sandalwood Shaving Cream Bowl 60g

  Taylor Of Old Bond Street Sandalwood Shaving Cream Bowl 60g
  Taylor Of Old Bond Street Sandalwood Shaving Cream travel size ä:r en rakkrä:m som ger ett krä:migt lö:dder fö:r ett perfekt glid. Tillverkad enligt klassisk tradition. Kan anvä:ndas&hellip:
 • Gillette Series Sensitive Barberings Gel

  Gillette Series Sensitive Barberings Gel
 • Proraso Shaving Cream Sensitive Green Tea 150 ml

  Proraso Shaving Cream Sensitive Green Tea 150 ml
  Proraso Shaving Cream Sensitive Green Tea Tube är tillverkad enligt gamla traditioner, med en formula baserad på vegetabilisk stearin berikad med naturliga ingredienser, som gör krämen extra koncentrerad och fyllig. Krämen innehåller glycerin för att hyveln ska få bättre glid och minska risken för hudirritationer. Innehåller havreextrakt som återfuktar och lindrar och grönt te som är rikt på naturliga antioxidanter. För alla skäggtyper och normal till känslig hud. Proraso Shaving Cream Sensitive Green Tea är fri från parabener, mineraloljor och silikoner. Innehåller inga artificiella färgämnen. Användning: Rakkrämen arbetas upp med varmt vatten. Kan användas både med och utan rakborste. Volym: 150 ml
 • Floris The Gentleman Raktvål Refill No. 89

  Floris The Gentleman Raktvål Refill No. 89
 • Ecooking Men Rengöringsgel

  Ecooking Men Rengöringsgel
 • Armani Eau D'Aromes

  Armani Eau D'Aromes
 • Truefitt & Hill 1805 Shaving Cream Bowl

  Truefitt & Hill 1805 Shaving Cream Bowl
  Truefitt & Hill 1805 Shaving Cream Bowl är en rakkräm speciellt anpassad för rakborste som ger ett rikligt lödder. Den är baserad på glycerin, vilket ger en skyddande hinna under rakningen och ett&hellip:
 • Ecooking Nattkräm

  Ecooking Nattkräm
 • Truefitt & Hill Trafalgar Shaving Cream Bowl

  Truefitt & Hill Trafalgar Shaving Cream Bowl
  Truefitt & Hill Trafalgar Shaving Cream är en glycerin baserad rakkräm med kryddig och träig doft. När rakkrämen aktiveras av vattnet skappar glycerinet ett rikt och tjockt skum som förbereder huden inför en fantasktiskt nära rakning. Denna rakkräm rekommenderas att användas med rakkborste för bästa resultat. Storlek: 190 g  
 • Matas Men Hair & Bodyshampoo Sensitiv Hud

  Matas Men Hair & Bodyshampoo Sensitiv Hud
 • Taylor Of Old Bond Street Sandalwood Shaving Cream Bowl 150g

  Taylor Of Old Bond Street Sandalwood Shaving Cream Bowl 150g
  Taylor Of Old Bond Street Sandalwood Shaving Cream Bowl ä:r en rakkrä:m som ger ett krä:migt lö:dder fö:r ett perfekt glid. Tillverkad enligt klassisk tradition. Kan anvä:ndas med&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Sandalwood Shaving Cream Tube 75 ml

  Taylor of Old Bond Street Sandalwood Shaving Cream Tube 75 ml
  Taylor of Old Bond Street Sandalwood rakkräm skapar ett mjukt och krämigt lödder, samtidigt som den skyddar och återfuktar huden. Vid applicering experimentera själv så hittar du snart det sätt som känns bäst för just dig! Användning: Tvätta ansikte, applicera rakkräm i storleken av en mandel antingen med fingertoppar eller rakborste, löddra upp, raka, skölj och torka. Ej testad på djur Volym: 75 ml, tub        
 • Truefitt & Hill 1805 Shaving Cream Tube

  Truefitt & Hill 1805 Shaving Cream Tube
  Truefitt & Hill 1805 Shaving Cream är en underbart väldoftande rakkräm, den kommer göra dig till en hängiven våtrakare. Den ger ett krämigt lödder som förbereder huden för en nära rakning. Perfekt för känslig hy. Volym: 75 g  
 • Taylor Of Old Bond Street St James Collection Shaving Cream Bowl

  Taylor Of Old Bond Street St James Collection Shaving Cream Bowl
  Taylor Of Old Bond Street St James Collection Shaving Cream Bowl ä:r en rakkrä:m som ger ett krä:migt lö:dder fö:r ett perfekt glid. Tillverkad enligt klassisk tradition. Kan anvä:ndas&hellip:
 • Truefitt & Hill Apsley Shaving Cream Bowl

  Truefitt & Hill Apsley Shaving Cream Bowl
  En glycerinbaserad rakkräm med doft av Apsley Cologne. När rakkrämen aktiveras av vattnet skapar glycerinet ett rikt och tjockt skum som förbereder huden inför en fantasktiskt behaglig rakning. Denna rakkräm rekommenderas att användas tillsammans med rakkborste för bästa resultat. Storlek: 190 g
 • HeadBlade HeadSlick Shave Cream - rakkräm för huvudet (150 ml)

  HeadBlade HeadSlick Shave Cream - rakkräm för huvudet (150 ml)
  HeadSlick är en rakkräm för huvudet, och passar utmärkt tillsammans med HeadBlade-rakhyveln. Den är sammansatt för att ge en nära och problemfri rakning och låter rakbladen glida över huden utan ansträngning. HeadSlick är vattenlöslig och bladen är därför lätta att rengöra efter rakningen. Rakkrämen innehåller menthol som gör att huden känns sval och behaglig efter rakningen. Storlek: 237 ml Parfymfri
 • Omega Shaving Cream

  Omega Shaving Cream
  Omega Shaving Cream ä:r en rakkrä:m med en klassisk barberardoft. Den ä:r rik på: eukalyptusolja som ger en behaglig rakning och en uppfriskande effekt.Anvä:ndning Rekommenderas att&hellip:
 • Wahl Delicate Definitions Trimmer

  Wahl Delicate Definitions Trimmer
 • Dear Barber Mattifier Hårvax Travel size

  Dear Barber Mattifier Hårvax Travel size
 • Mr Bear Family Golden Ember Shaving Cream (75 ml)

  Mr Bear Family Golden Ember Shaving Cream (75 ml)
  När Mr Bear påbörjade arbetet med rakkrämen var målet att balansera på linjen mellan bekvämlighet och kvalitet. Resultatet blev en klassisk rakkräm som passar lika bra på en rakborste som i handflatan. Du har aldrig långt till en nära rakning när du har nya Golden Ember Shaving Cream. Den innehåller bland annat signaturingrediensen tistelolja som stimulerar hudens blodcirkulation. Ditt ansikte kommer att tacka dig, liksom alla som klappar dina mjuka nyrakade kinder. Doft Lätt rökig doft som subtilt integreras i ädla träackord och avrundas med kryddiga, orientaliska nyanser
 • Zarkoperfume Cloud Collection No. 2 EDP

  Zarkoperfume Cloud Collection No. 2 EDP
 • Geo F Trumper Almond Oil Soft Shaving Cream

  Geo F Trumper Almond Oil Soft Shaving Cream
  Geo F Trumper Almond Shaving Cream är en rakkräm med härligt söt, nötig doft. Denna krämen passar bra till både normal och torr hud. Krämen ger ett härligt, fylligt lödder. Geo F Trumper testar inga av sina produkter på djur. Vikt: 200 g 
 • Frank Shaving Läderstrigel

  Frank Shaving Läderstrigel
 • V76 By Vaughn Smooth Shave Cream

  V76 By Vaughn Smooth Shave Cream
 • Wella EIMI Grip Styling Cream

  Wella EIMI Grip Styling Cream
 • Proraso Shaving Cream Azur Lime 275 ml

  Proraso Shaving Cream Azur Lime 275 ml
  Proraso Shaving Cream Azur Lime ä:r en professionell rakkrä:m speciellt utvecklad fö:r enbladsrakning. Den har en krä:mig formula som ger ett kompaktare lö:dder och en bä:ttre glidyta,&hellip:
 • Taylor Of Old Bond Street Tobacco Leaf Shaving Cream

  Taylor Of Old Bond Street Tobacco Leaf Shaving Cream
  Taylor Of Old Bond Street Tobacco Leaf Shaving Cream ä:r en rakkrä:m som ä:r glycerinsbaserad och ger extra fint lö:dder och fint glid, den innehå:ller kokosnö:tsolja ger rakkrä:men&hellip:
 • Geo F Trumper Rose Soft Shaving Cream

  Geo F Trumper Rose Soft Shaving Cream
  Geo F Trumper Rose Soft Shaving Cream är en rakkräm med en härlig doft av ros. Denna krämen passar bra till både normal och torr hud och skapar ett härligt, fylligt lödder. Geo F Trumper testar inga av sina produkter på djur. Vikt: 200 g 
 • Taylor Of Old Bond Street Mr. Taylor's Shaving Cream Bowl

  Taylor Of Old Bond Street Mr. Taylor's Shaving Cream Bowl
  Taylor Of Old Bond Street Mr. Taylor's Shaving Cream Bowl ä:r en rakkrä:m som ger ett krä:migt lö:dder fö:r ett perfekt glid. Tillverkad enligt klassisk tradition. Kan anvä:ndas&hellip:
 • Tabac Original Shaving Cream

  Tabac Original Shaving Cream
  Tabac Original Shaving Cream ä:r en rakkrä:m som ger ett krä:migt lö:dden. Den kan anvä:ndas med eller utan rakborste. Den innehå:ller nä:ringsrika ingredienser som bibehå:ller&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Lime Zest Shaving Cream Bowl

  Taylor of Old Bond Street Lime Zest Shaving Cream Bowl
  Taylor of Old Bond Street Lime Zest rakkräm ger ett fylligt, krämigt raklödder med bra glid. Skapar en skyddande barriär och återfuktar huden.  Doft av uppiggande lime och apelsin, som ackomponjeras av noter av lavendel, patchouli och cederträ. SPECIFIKATIONER 150 g
 • Taylor of Old Bond Street Tobacco Leaf Shaving Cream Bowl

  Taylor of Old Bond Street Tobacco Leaf Shaving Cream Bowl
  Taylor of Old Bond Street Tobacco Leaf rakkräm ger ett fylligt, krämigt raklödder med bra glid. Skapar en skyddande barriär och återfuktar huden.  Doft av maskulin tobak, som ackomponjeras av noter av bergamott, grapefrukt, kaffe och läder.  SPECIFIKATIONER 150 g
 • Durex Extra Safe Kondomer

  Durex Extra Safe Kondomer