Raktvål

Med en raktvål och en rakborste kan man jobba upp ett riktigt fint lödder. Löddret som bildas ger ett skyddande lager i ansiktet. Dessutom innehåller raktvålar ingredienser som gör att rakkniven eller rakhyveln glider lättare. Köp en bra raktvål och en fin raktvålskopp som den passar i.

Populärt inom raktvål

 • Van Der Lovett Shaving Soap Dutch Blue

  Van Der Lovett Shaving Soap Dutch Blue
  Mjukgörande raktvålÖnskar du en tät och behaglig rakning, så är Shaving Soap Dutch Blue från Van Der Lovett perfekt för dig. Raktvålen verkar lugnande och lindrande, så din hud görs redo för&hellip:
 • Arko Shaving Soap Stick

  Arko Shaving Soap Stick
  Arko Shaving Soap Stick r ett klassiskt rakstick tillverkat i Turkiet. En talgbaserad krm som ger ett krmigt rakldder. Kan anvndas bde som en klassisk rakvtl eller direkt p skggomrdet. Snygg retrofrpackning.&hellip:
 • Proraso Raktvål i Skål - Green Tea & Oatmeal

  Proraso Raktvål i Skål - Green Tea & Oatmeal
  Denna raktvål är en del av Prorasos sensitive skin-serie, en serie produkter som lämnar känslig hud mjuk och skyddad, både före och efter rakning. Raktvålen har en fräsch, behaglig doft och levereras&hellip:
 • RazoRock Gold Shave Soap

  RazoRock Gold Shave Soap
  Det är mycket möjligt att ditt bankkonto inte presenterar en miljonärs saldo, men det betyder inte att du inte har rätt till att känna dig som en. Denna raktvål från RazoRock har en otroligt läcker&hellip:

Fler tips på raktvål

 • Beard Monkey Shaving Creme (100ml)

  Beard Monkey Shaving Creme (100ml)
  En lätt parfymerad raktvål som är berikad med vitamin E. Löddret skyddar huden från yttre påfrestningar samt bidrar till en skönare rakning. Resultatet av att använda denna produkt är en slät hud som är fri från irritation. Löddret underlättar rakhyvelns glid och bidrar till en närmare rakning.
 • Meraki Men Shaving Soap

  Meraki Men Shaving Soap
  Raktvål från Meraki MenVil du uppnå en lyxig rakning, så är Meraki Men Shaving Soap det givna valet. Denna vårdande raktvål ger dig en enkel rakning samt efterlämnar din hud uppfriskad och välvårdad.&hellip:
 • The Goodfellas' Smile Black & White Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Black & White Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile Black White Traditional Shaving Soap r en vegetabilisk raktvl handtillverkad i Italien enligt ett hemligt recept. Den r som ett mellanting mellan raktvl och rakkrm, och ger ett rikt&hellip:
 • Mr Fine's Italian Citrus Shaving Soap

  Mr Fine's Italian Citrus Shaving Soap
  Mr Fine's Italian Citrus Shaving Soap ger ett rikt och fylligt ldder, den r baserad p den klassika talc-formulan och ger ett exceptionellt bra glid och bibehller mycket fukt fr en maximal rakupplevelse.&hellip:
 • Zingari Man Shaving Soap The Nomad

  Zingari Man Shaving Soap The Nomad
  Zingari Man Shaving Soap The Nomad är en artisan raktvål som inte följer det konventionella sättet att göra en Bay Rum doft som många associerar till en maskulin, kryddig och djup doft. Istället&hellip:
 • Bulldog Original Shave Soap with Bowl (100g)

  Bulldog Original Shave Soap with Bowl (100g)
  Bulldog Original Shave Soap är en raktvål i en snygg och hållbar bambuskål. Raktvålen ger ett lödder som håller länge och ger en lyxig traditionell våtrakning. Raktvålen innehåller bland annat konjac mannan som ger extra bra glid för rakhyveln. Precis som andra produkter inom serien Bulldog Original innehåller den aloe vera, camelinaolja och grönt te. Använd raktvålen med en rakborste, exempelvis Bulldog Bamboo Shave Brush. 100 g. Refillkartong finns tillgänglig.
 • Floris The Gentleman Raktvål Refill Elite

  Floris The Gentleman Raktvål Refill Elite
  Refill till elite rakskålOm du gjort slut på din elite raktvål I träskål och önskar fylla på den igen, så är Floris The Gentleman Raktvål Refill Elite något för dig. Denna raktvål passar perfekt&hellip:
 • Yaqi Artisan Shaving Soap Lemon Lime & Cederwood

  Yaqi Artisan Shaving Soap Lemon Lime & Cederwood
  Yaqi Artisan Shaving Soap är en så kallad "croap" (en mix av raktvål och rakkräm) som är tillverkad enligt traditionellt recept. Den är baserad på en talkformula som ger ett bra glid vid rakningen&hellip:
 • Razorock Santa Maria Del Fiore Shaving Soap

  Razorock Santa Maria Del Fiore Shaving Soap
  Razorock Santa Maria Del Fiore Shaving Soap är en traditionell italiensk raktvål. Raktvålen är av typen "fast rakkräm" och används tillsammans med en rakborste. Tillverkad i Italien, givetvis!Doft&hellip:
 • Razorock American Barber Shaving Soap

  Razorock American Barber Shaving Soap
  Razorock American Barber Shaving Soap är en exklusiv raktvål som är baserad på razorocks super formula (Sheasmör, Arganolja, lanolin) som tillsammans ger ett exceptionellt bra glid, återfuktning&hellip:
 • Mondial Classic Shaving Soap Bergamotto Neroli

  Mondial Classic Shaving Soap Bergamotto Neroli
  Mondial Classic Shaving Soap r en traditionell raktvl i fast form. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt rakldder, som ger en bra glidyta och skyddar huden mot irritation&hellip:
 • Van Der Lovett Shaving Soap Grey Edition

  Van Der Lovett Shaving Soap Grey Edition
  Mjukgörande raktvålÖnskar du en behaglig rakning, så är Van Der Lovett Shaving Soap Grey Edition ett absolut måste för dig. Raktvålen ser till att din rakhyvel glider problemfritt över hudens&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Shaving Stick Sandelträ

  Taylor of Old Bond Street Shaving Stick Sandelträ
  En shavingstick känns kanske ovant då de flesta män är vana vid att använda rakkräm eller raklödder. En shavingstick är i grund och botten bara en raktvål på pinne!Lyxig shavingstick från Taylor&hellip:
 • Mr Bear Family Shaving Soap Mint

  Mr Bear Family Shaving Soap Mint
  Mr Bear Family Shaving Soap Mint r en ltt verfettad raktvl som passar alla hudtyper och ger ett fyllig och rikt ldder. Raktvlen r baserad p frtvlad kokosolja, sheasmrolja och ricinolja, dessa ingredienser&hellip:
 • Mühle Raktvål Shavestick - Aloe Vera

  Mühle Raktvål Shavestick - Aloe Vera
  Vårdande shaving stickÖnskar du ett smart och resvänligt shavestick, så ska du prova Shavestick - Aloe Vera från Mühle. Detta stick ger dig möjligheten att ta det med dig överallt, så du alltid&hellip:
 • The Goodfellas' Smile Solo Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Solo Shaving Soap
  The Goodfellas Smile Solo Shaving Soap är en raktvål som i sitt utformande bäst beskrivs som en "Croap" vilket är en raktvål som inte är hård och löddras upp lika enkelt som en rakkräm. Denna&hellip:
 • Floris The Gentleman Raktvål Refill No. 89

  Floris The Gentleman Raktvål Refill No. 89
  Refill till Floris No. 89 rakskål Om du gjort slut på din No. 89 raktvål och önskar fylla på den igen, så är Floris The Gentleman Raktvål Refill No. 89 något just för dig. Denna raktvål passar&hellip:
 • Derby Shaving Soap Stick

  Derby Shaving Soap Stick
  Derby Shaving Soap Stick r en talgbaserad raktvl frn Turkiet. Derbys raktvl r ngot mildare i doften n Arkos raktvl. Volym75 g
 • Ariana & Evans St Barts Shaving Soap

  Ariana & Evans St Barts Shaving Soap
  Ariana & Evans St Barts Shaving Soap är en artisan raktvål som enkelt byggs upp till ett fyllig och krämigt lödder. Raktvålen har en god post-shave känsla och lämnar hyn återfuktad och len. Doften&hellip:
 • The Goodfellas' Smile Inferno Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Inferno Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile inferno Traditional Shaving Soapr en kta raktvl med hg kvalitet. Med noggrant utvalda ingredienser och rvaror fr att ge varje rakning en maximal upplevelse. Denna raktvl r allergivnlig&hellip:
 • Razorock Black Bay Shaving soap

  Razorock Black Bay Shaving soap
  Razorock Black Bay Shaving soap är en exklusiv raktvål som innehåller deras super formula (sheasmör, arganolja, aloe vera, lanolin). Samt att denna raktvålen innehåller charcoal som ger en annorlunda&hellip:
 • Van Der Lovett Shaving Soap Sailors blend

  Van Der Lovett Shaving Soap Sailors blend
  Gammaldags raktvålVill du gärna ha en löddrande och perfekt rakning, så är Van Der Lovett Shaving Soap Sailors blend något för dig. Raktvålen ger ett mjukt och väldoftande lödder, så du får&hellip:
 • The Goodfellas Smile Italian Lemon Shaving Soap Bar

  The Goodfellas Smile Italian Lemon Shaving Soap Bar
  The Goodfellas Smile Italian lemon Shaving Soap Bar r en hrd raktvl som har fruktig citrusdoft, den passar bra i en mindre rakskl och ger ett rikt fyllig ldder. Raktvlen ger ett bra glid, skyddar huden&hellip:
 • Mondial Classic Shaving Soap Zagara

  Mondial Classic Shaving Soap Zagara
  Mondial Classic Shaving Soap r en traditionell raktvl i fast form. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt rakldder, som ger en bra glidyta och skyddar huden mot irritation&hellip:
 • Stirling Soap Company Baker Street Shaving Soap

  Stirling Soap Company Baker Street Shaving Soap
  Stirling Soap Company Shaving Soap Baker Street ä:r en handtillverkad raktvå:l frå:n Booneville, USA, som kommer i små: upplagor. Stirling Soap Company ä:r grundat av Roderich och&hellip:
 • The Goodfellas Smile Italian Lemon Shaving Soap Bar

  The Goodfellas Smile Italian Lemon Shaving Soap Bar
  The Goodfellas Smile Italian lemon Shaving Soap Bar ä:r en hå:rd raktvå:l som har fruktig citrusdoft, den passar bra i en mindre rakskå:l och ger ett rikt fyllig lö:dder. Raktvå:len&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Platinum Collection Shaving Soap Refill

  Taylor of Old Bond Street Platinum Collection Shaving Soap Refill
  Taylor of Old Bond Street Platinum Collection Shaving Soap Refill r en raktvl med doft av klassikt sandeltr. Raktvlen anvnds tillsammans med rakborste och ger ett rikligt och krmigt rakskum. Den r baserad&hellip:
 • Mühle Raktvål

  Mühle Raktvål
  Mühles kvalitet är oöverträffad. Det tyska företaget är känt för att göra några av världens bästa produkter för våtrakning. Raktvålen från Mühle förbereder huden och skägget på ett&hellip:
 • Razorock Tuscan Oud Shaving Soap

  Razorock Tuscan Oud Shaving Soap
  Razorock Tuscan Oud Shaving Soap :ä:r en raktvå:l som ä:r gjord på: en traditionell italiensk raktvå:lsbas, den innehå:ller sheasmö:r, arganolja, aloe vera och lanolin.&hellip:
 • Yaqi Artisan Shaving Soap Malibu

  Yaqi Artisan Shaving Soap Malibu
  Yaqi Artisan Shaving Soap är en så kallad "croap" (en mix av raktvål och rakkräm) som är tillverkad enligt traditionellt recept. Den är baserad på en talkformula som ger ett bra glid vid rakningen&hellip:
 • Mr Fine's Platinum Shaving Soap

  Mr Fine's Platinum Shaving Soap
  Mr Fine's Platinum Shaving Soap ger ett rikt och fylligt lö:dder, den ä:r baserad på: den klassika talc-formulan och ger ett exceptionellt bra glid och bibehå:ller mycket fukt fö:r&hellip:
 • Zingari Man Shaving Soap The Socialite

  Zingari Man Shaving Soap The Socialite
  Zingari Man Shaving Soap The Socialite är en artisan raktvål för den medvetna mannen, den som går klädd i kostym till kvällens coctail party och som sätter sin prägel i doften. The Socialite har&hellip:
 • D.R. Harris & Co. Natural Raktvål Refill

  D.R. Harris & Co. Natural Raktvål Refill
  Om du är trött på dofter av världens alla blommor, så kan du nu få en raktvål som är doftfri. Raktvål från D.R. Harris &: Co. Alla raktvålar från våra engelska vänner har behandlats på&hellip:
 • Zingari Man Shaving Soap The Wanderer

  Zingari Man Shaving Soap The Wanderer
  Zingari Man Shaving Soap The Wanderer är en artisan raktvål som påminner dina sinnen om en tur i en dimmig bergsskog på morgonen, när daggen stiger upp genom grönskan. Känslan av att vara fri och&hellip:
 • RazoRock XXX Raktvål

  RazoRock XXX Raktvål
  Ännu en tvål som ugått från RazoRocks stora sortiment men som tvingades tillbaka av internets stora våtrakningsentusiaster! Den är tillbaks med ny logo och med nytt utseende. Tvålen är mer naturlig&hellip:
 • The Goodfellas Smile Pino Alpestre Shaving Soap

  The Goodfellas Smile Pino Alpestre Shaving Soap
  The Goodfellas Smile Pino Alpestre Shaving Soap :ä:r en raktvå:l med hö:g kvalite, man har speciellt fokuserat på: urvalet av ingredienser och rå:material fö:r att få:&hellip:
 • Parker Sandalwood and Shea Butter Shave Soap, 50 g.

  Parker Sandalwood and Shea Butter Shave Soap, 50 g.
  Parker raktvål är gjord av sandelträ, etiopiskt sheasmoer, kokosnoetsolja, olivolja, mandel och aloe vera. Tvålen mjukar upp ditt skägg och foerbereder det foer en mycket trevlig, mjuk och nära rakning.&hellip:
 • Mr Bear Family Shaving Soap Mint

  Mr Bear Family Shaving Soap Mint
  Mr Bear Family Shaving Soap Mint är en lätt överfettad raktvål som passar alla hudtyper och ger ett fyllig och rikt lödder. Raktvålen är baserad på förtvålad kokosolja, sheasmörolja och ricinolja,&hellip:
 • Mühle Shaving Soap - Sea Bucktorn

  Mühle Shaving Soap - Sea Bucktorn
  Den här raktvålen från Mühle med havtorn är en raktvål som passar alla hudtyper. Tvålen skummar upp och ger ett fräscht och väldoftande rakskum. Havtorn är fullspäckat med c-vitamin och antioxidanter&hellip:
 • Wilkinson Sword Shaving Soap Stick

  Wilkinson Sword Shaving Soap Stick
  Wilkinson Sword Shaving Soap Stick r en klassisk raktvl innehllande glycerin och lanolin fr terfuktning. Doft Gammaldags klassisk tvl Anvndning Med rakborste: Skr av en bit av rakstiftet i en rakskl. Fukta&hellip:
 • Alluvian Malabar Caberet Shave Soap Tin

  Alluvian Malabar Caberet Shave Soap Tin
  Beskrivning Denna tvål från Alluvian har en aromatisk och rik doft av läder, anis och trä. Våtrakning kräver koncentration och närvaro. En komplett rakning med varmt och aromatiskt lödder får&hellip:
 • Alluvian Isle of Man Shave Soap Tin

  Alluvian Isle of Man Shave Soap Tin
  Beskrivning Den härliga raktvålen från Alluvian innehåller doftämnen av pepparmynta och havsluft som bidrar till den luxuösa känslan som Isle of Man - Shave Soap Tin ger. Isle of Man är inspirationen&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Raktvål Refill - Sandalwood

  Taylor of Old Bond Street Raktvål Refill - Sandalwood
  Beskrivning: En refill som passar perfekt i träskålen med Taylor of Old Bond Street raktvål. Samma mängd - 100 g, och samma doft - sandalwood. Innehåll: 100 g.
 • Dr K Soap Company Shaving Soap Peppermint

  Dr K Soap Company Shaving Soap Peppermint
  Dr K Soap Company Shaving Soap Peppermint r en handtillverkad raktvl, som ger ett krmigt ldder. Den ger ett bra glid och en skonsam rakning. Innehller 100% naturliga ingredienser. Frisk doft av pepparmint.&hellip:
 • The Goodfellas' Smile Furiah Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Furiah Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile Furiah Traditional Shaving Soapr en kta raktvl med hg kvalitet. Med noggrant utvalda ingredienser och rvaror fr att ge varje rakning en maximal upplevelse. Denna raktvl r allergivnlig&hellip:
 • Yaqi Artisan Shaving Soap Hypnotic Blue

  Yaqi Artisan Shaving Soap Hypnotic Blue
  Yaqi Artisan Shaving Soap är en så kallad "croap" (en mix av raktvål och rakkräm) som är tillverkad enligt traditionellt recept. Den är baserad på en talkformula som ger ett bra glid vid rakningen&hellip:
 • Mr Fine's L'Orange Noir Shaving Soap

  Mr Fine's L'Orange Noir Shaving Soap
  Mr Fine's L'orange Noir Shaving Soap ger ett rikt och fylligt lö:dder, den ä:r baserad på: den klassika talc-formulan och ger ett exceptionellt bra glid och bibehå:ller mycket fukt fö:r&hellip:
 • Mr Bear Family Shaving Soap Mint (80g)

  Mr Bear Family Shaving Soap Mint (80g)
  En fast raktvål för den perfekta rakningen. En lätt överfettad tvål som är baserad på förtvålad kokosolja, sheasmörsolja och ricinolja. Innehåller Kaolin som ger ett mjukare och krämigare lödder samt glycerin som återfuktar. Med en frisk doft av mint. Passar alla hudtyper!
 • The Goodfellas' Smile Shibusa 2 Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Shibusa 2 Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile Shibusa 2 r en raktvl med hg kvalite, dr man har noggrant valt ut dom finaste ingredienserna och rvarorna fr att ge varje rakning en maximal upplevelse. I denna raktvlen har The Goodfellass&hellip:
 • D.R. Harris & Co. Marlborough Shaving Stick

  D.R. Harris & Co. Marlborough Shaving Stick
  D.R. Harris &: Co. håller alltid dig som man om ryggen! Deras produkter är alltid 100% anpassade för män och deras behov - det inkluderar också dig! Shave stick Med en shave stick kommer du snabbt&hellip:
 • The Goodfellas' Smile Italian Orange Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Italian Orange Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile Italian Orange Traditional Shaving Soapr en kta raktvl med hg kvalitet. Med noggrant utvalda ingredienser och rvaror fr att ge varje rakning en maximal upplevelse. Denna raktvl r&hellip:
 • Antiga Barbearia Shaving Soap Refill

  Antiga Barbearia Shaving Soap Refill
  Antiga Barbearia Shaving Soap Refill r en raktvl som passar till Antiga Barbearias rakskl, rakmugg samt glasskl. En vegetabilisk raktvl skapad fr att ge knslan av en klassisk och professionell rakning.&hellip: