Raktvål

Med en raktvål och en rakborste kan man jobba upp ett riktigt fint lödder. Löddret som bildas ger ett skyddande lager i ansiktet. Dessutom innehåller raktvålar ingredienser som gör att rakkniven eller rakhyveln glider lättare. Köp en bra raktvål och en fin raktvålskopp som den passar i.

Populärt inom raktvål

 • Benjamin Barber Shaving Soap Black Oak

  Benjamin Barber Shaving Soap Black Oak
  Benjamin Barber Shaving Soap Black Oak är en klassisk glycerinbaserad raktvål med den maskulina doften Black Oak. Raktvålen är vår mest lättlöddrade raktvål och ger ett fylligt, fint lödder. Innehåller&hellip:
 • Edwin Jagger Sandalwood Raktvål 65g i reseförpackning

  Edwin Jagger Sandalwood Raktvål 65g i reseförpackning
  Härligt löddrande och väldoftande raktvål med doft av Sandelträ från Edwin Jagger. Innehåller naturliga extrakt för att lugna och vårda huden under rakningen. Denna raktvål innehåller jordnötsolja&hellip:
 • Van Der Lovett Shaving Soap Dutch Blue (70 g)

  Van Der Lovett Shaving Soap Dutch Blue (70 g)
  Mjukgörande raktvålÖnskar du en tät och behaglig rakning, så är Shaving Soap Dutch Blue från Van Der Lovett perfekt för dig. Raktvålen verkar lugnande och lindrande, så din hud görs redo för rakningen. Van Der Lovett Shaving Soap Dutch Blue är en traditionell raktvål som berikats med Dutch Blue-doft. Tvålen löddras upp med en rakborste och utgör ett tätt och krämigt lödder, som ser till att ge en säker och tät rakning. Mjukgörande ingredienser Glycerin, som tillför optimal fuktMjukgörande ingredienser säkerställer en behaglig finishSodium Palmate som främjar hudens smidighet och verkar fuktgivande Användning Fukta en rakborste med varmt vatten och skaka av överflödigt vatten. Rör runt rakborsten i raktvålen, tills håren fyllts med ett lätt och krämigt raklödder. Raka därefter ditt skägg, och njut slutligen av ditt fina resultat. Innehåll 70 g
 • Arko Shaving Soap Stick

  Arko Shaving Soap Stick
  Arko Shaving Soap Stick r ett klassiskt rakstick tillverkat i Turkiet. En talgbaserad krm som ger ett krmigt rakldder. Kan anvndas bde som en klassisk rakvtl eller direkt p skggomrdet. Snygg retrofrpackning.&hellip:

Fler tips på raktvål

 • Taylor Of Old Bond Street Sandalwood Shaving Soap Refill

  Taylor Of Old Bond Street Sandalwood Shaving Soap Refill
  Taylor Of Old Bond Street Sandalwood Shaving Soap Refill r en raktvl med doft av klassikt sandeltr. Raktvlen anvnds tillsammans med rakborste och ger ett rikligt och krmigt rakskum. Den r baserad p glycerin&hellip:
 • Mr Fine's Fresh Vetiver Shaving Soap

  Mr Fine's Fresh Vetiver Shaving Soap
  Mr Fine's Fresh Vetiver Shaving Soap ger ett rikt och fylligt ldder, den r baserad p den klassika talc-formulan och ger ett exceptionellt bra glid och bibehller mycket fukt fr en maximal rakupplevelse.&hellip:
 • L'Occitane Cade Shaving Bowl

  L'Occitane Cade Shaving Bowl
  En praktisk och elegant raktvålskopp med lock som livar upp den traditionella rakskålen. Den är tillverkad av 100% återvinningsbar aluminium. Notera att ingen tvål följer med i köpet av raktvålskoppen.&hellip:
 • Van Der Lovett Shaving Soap Royal Orange (70 g)

  Van Der Lovett Shaving Soap Royal Orange (70 g)
  Effektiv raktvålVill du prova krafterna av en gammaldags rakning, så är Van Der Lovett Shaving Soap Royal Orange det optimala valet. Raktvålen skapar ett mjukt och väldoftande lödder, så du får den optimala täta rakningen samt en väldoftande hint av apelsin. Van Der Lovett Shaving Soap Royal Orange är en raktvål som ger ett fylligt och krämigt lödder, samt säkrar en jämn och tät rakning. Krämen låter rakhyveln glida lätt över huden och efterlämnar en frisk samt uppiggande doft av apelsin. Aktiva ingredienser Glycerin som gör huden mjuk och undviker att den torkar utKaolin som suger upp överflödigt fett från hudenSodium Palmate som främjar hudens smidighet och verkar fuktgivande. Användning Smörj in tvålen väl i huden och upplev hur den gör rakningen slät, tät och inte minst behaglig. Du kan med fördel använda dig av en rakborste, för att göra upplevelsen ännu bättre. Innehåll 70 g
 • Razorock Caribbean Holiday Shaving Soap

  Razorock Caribbean Holiday Shaving Soap
  Razorock Caribbean Holiday Shaving Soapr en karibisk inspirerad raktvl dr dofterna av kokoskrmer, ananas, rom och soliga strnder avnjuts. Denna raktvlen r tillverkad p en traditionell italiensk raktvlsbas,&hellip:
 • Mondial Classic Shaving Soap Mandarino e Spezie

  Mondial Classic Shaving Soap Mandarino e Spezie
  Mondial Classic Shaving Soap r en traditionell raktvl i fast form. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt rakldder, som ger en bra glidyta och skyddar huden mot irritation&hellip:
 • The Goodfellas' Smile Savage Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Savage Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile Savage Traditional Shaving Soapr en kta raktvl med hg kvalitet. Med noggrant utvalda ingredienser och rvaror fr att ge varje rakning en maximal upplevelse. Denna raktvl r allergivnlig&hellip:
 • Molton Brown Raktvål i Skål (100 g)

  Molton Brown Raktvål i Skål (100 g)
  Blandningen En lyxig och mjukgörande tvål med en kokosolja som ger dig en ännu bättre rakning. Doften Toppnot: mandarin Hjärtnot: Jasmin och viol Basnot: Mysk, sandelträ och vanilj Föreställ dig London via The Barber Shop. De 3 verktygen till en riktig rakning i London: en rakborste med rakskum på. En snygg rakskål som står på kanten av handfatet där det porlar vatten från kranen.
 • Tabac Raktvål i porslinsskål

  Tabac Raktvål i porslinsskål
  Tabac Raktvål i porslinsskål ger ett ordentligt skum med signaturdoften från Tabac. Kommer i en porslinsskål. Det finns refilltvål att köpa. I Tabacs porslinsskål passar tvålar som har en diameter&hellip:
 • D.R. Harris & Co. Natural Raktvål Refill (100 g)

  D.R. Harris & Co. Natural Raktvål Refill (100 g)
  Om du är trött på dofter av världens alla blommor, så kan du nu få en raktvål som är doftfri. Raktvål från D.R. Harris &: Co. Alla raktvålar från våra engelska vänner har behandlats på bästa möjliga sätt. De har behandlats på det traditionella viset - hela 3 gånger innan doft med mera har tillsatts. Refilltvålar Med refilltvålar kan du alltid byta ut din tvål mot en ny doft.
 • Mr Bear Family Shaving Soap Buckthorn

  Mr Bear Family Shaving Soap Buckthorn
  Mr Bear Family Shaving Soap Buckthorn r en ltt verfettad raktvl som passar alla hudtyper och ger ett fyllig och rikt ldder. Raktvlen r baserad p frtvlad kokosolja, sheasmrolja och ricinolja, dessa ingredienser&hellip:
 • Mondial Classic Shaving Soap Zagara

  Mondial Classic Shaving Soap Zagara
  Mondial Classic Shaving Soap r en traditionell raktvl i fast form. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt rakldder, som ger en bra glidyta och skyddar huden mot irritation&hellip:
 • Van Der Lovett Shaving Soap Sweetwood (70 g)

  Van Der Lovett Shaving Soap Sweetwood (70 g)
  Löddrande raktvålÖnskar du en helt slät rakning utan hudirritation, så är Van Der Lovett Shaving Soap Sweetwood det perfekta valet för dig. Den vårdande raktvålen ger massor av fukt till huden, så du får en ytterst slät och välvårdad rakning. Van Der Lovett Shaving Soap Sweetwood är en mjukgörande och rengörande raktvål, som gör det lätt att göra en behaglig och helt slät rakning. Raktvålen skyddar huden under rakningen och tillför intensiv mjukhet så att rodnader, irritationer och torrhet i huden kan undgås. Aktiva ingredienser Glycerin som gör huden mjuk och undviker att den torkar utPalmolja, som agerar som naturlig antioxidant, verkar skyddandeSodium Palmate som främjar hudens smidighet och verkar fuktgivande. Användning Smörj in tvålen väl i huden och upplev hur den gör rakningen slät, tät och inte minst behaglig. Innehåll 70 g
 • The Goodfellas' Smile Sea Citrus Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Sea Citrus Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile Sea Citrus Traditional Shaving Soapr en kta raktvl med hg kvalitet. Med noggrant utvalda ingredienser och rvaror fr att ge varje rakning en maximal upplevelse. Denna raktvl r allergivnlig&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Raktvål i Träskål (100 g)

  Taylor of Old Bond Street Raktvål i Träskål (100 g)
  Beskrivning Taylor of Bond Street är en traditionell verksamhet, som ser bra ut på ditt badrum. Den ger dig en känsla av en gammaldags rakning. Den ger en unik känsla. Tvålen är tjockare än en normal rakkräm, det gör den billigare fordi du inte tränger att använde mycket. Du kan köpa refill här på sitet. Tvålen har en klassisk sandelträ doft, som är maskulin og god. Utan att bli for mycket. Innehåll 100 gr.
 • D.R. Harris & Co. Marlborough Shaving Stick (40 g)

  D.R. Harris & Co. Marlborough Shaving Stick (40 g)
  D.R. Harris &: Co. håller alltid dig som man om ryggen! Deras produkter är alltid 100% anpassade för män och deras behov - det inkluderar också dig! Shave stick Med en shave stick kommer du snabbt igång med din rakning. Allt du ska göra är att tillföra varmt vatten i ditt ansikte och därefter använder du stiftet för att skumma upp raktvålen i ansiktet. Innehåll 40 gr. - räcker till ca. 1-2 månader.
 • RazoRock One X Raktvål (125 ml)

  RazoRock One X Raktvål (125 ml)
  Denna raktvål är designad för att skapa känslan av en minisemester hemma i ditt badrum med en doft av sommartidens Amalfikust. Den är frisk utan att vara grön men har citrusnoter utan att vara allt för fruktig. Om du verkligen försöker identifiera doften kan du ana fikon och jasmin som ligger i bakgrunden och spelar dig ett spratt. För att toppa allting har vi tillfört mentol som verkligen får huden att vakna upp och bli energisk.När denna doft kombineras med den nya tvålen från RazoRock får du något magiskt och din rakning blir densamma igen! NoterToppnoter: Citrus, AnisataHjärtnoter: Jasmin, Cyklamen, Ros, FikonBasnoter: Bärnsten, Mysk, Persika, Hö, TonkabönorInnehåll125 ml.Artisan Made in Italy
 • Nõberu Luxury Shaving Soap - Amber-Lime (100 g)

  Nõberu Luxury Shaving Soap - Amber-Lime (100 g)
  Tjockt och krämigt lödder till rakningenOm du vill ha en behaglig och säker rakning, är Nõberu Luxury Shaving Soap - Amber-Lime något för dig. Denna Shaving Soap ser till att du får en mjuk och behaglig rakning. Nõberu Luxury Shaving Soap - Amber-Lime är en raktvål, som ger en varm och mjuk känsla under rakningen. Tvålen är lätt, användarvänlig och kommer medverka till att ge dig en skön rakning. Nõberu Luxury Shaving Soap - Amber Lime ger dig en härligt frisk doft av Lime, Lemon, Cedar och Ambra. Användning Skapa ett lödder av raktvålen i en skål, helst med en rakborste. Få en behaglig rakning genom att värma upp rakborsten under varmt vatten, vilket gör löddret varmt och mjukgör skägget till en tillfredsställande rakning. Innehåll 100 g.
 • Dick Johnson Shaving Soap Moellux (80g)

  Dick Johnson Shaving Soap Moellux (80g)
  Väldoftande raktvålOm du vill ha en klassisk och behaglig rakning, så är Dick Johnson Shaving Soap Moellux det perfekta valet för dig. Den vårdande tvålen ger dig en mjuk och tät rakning, och efterlämnar dig med ett slätt och välvårdat resultat utan irritation och rodnad. Dick Johnson Shaving Soap Moellux är en raktvål, som skapar ett utmärkt lödder om du använder dig av en rakborste. Den ger en slät, mjuk och behaglig rakning varje gång. Raktvålen gör skägget mjukt och medgörligt, så rakningen blir helt tät. Vårdande fördelar Krämig raktvålVårdande egenskaperFör ett tätt och slätt resultat Användning Gör din rakborste blöt och löddra upp raktvålen till önskad konsistens. Applicera löddret med cirkulära rörelser på huden inför rakningen. Använd dina händer för en ännu intensivare och intimare upplevelse. Innehåll 80 g.
 • D.R. Harris & Co. Windsor Raktvål Refill (100 g)

  D.R. Harris & Co. Windsor Raktvål Refill (100 g)
  D.R. Harris &: Co. har skapat refills till din rakskål så att du kan fortsätta raka dig - ekonomiskt! Månadsförbrukningar 100 gram av raktvålen från D.R. Harris &: Co. räcker till flera månadsförbrukningar utan problem. Därför är det en supersmart investering att köpa dessa refills. Du kan på det sättet också testa nya tvålar om du har lust att utforska sortimentet från D.R. Harris &: Co. Windsor Windsor är en av de klassiska dofterna från D.R. Harris &: Co. och har massor att bjuda på. Den har en frisk doft som doftar mest av citrus vid appliceringen och därefter går över i en mer maskulin peppardoft.
 • The Goodfellas' Smile Amber Fougere Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Amber Fougere Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile Amber Fougere Traditional Shaving Soapr en kta raktvl med hg kvalitet. Med noggrant utvalda ingredienser och rvaror fr att ge varje rakning en maximal upplevelse. Denna raktvl r allergivnlig&hellip:
 • Geo F Trumper Extract of Limes Shaving Soap Refill

  Geo F Trumper Extract of Limes Shaving Soap Refill
  Geo F Trumper Extract of Limes Shaving Soap Refill har en uppfriskande doft av lime och med högt innehåll av glycerin hjälper den huden att stå emot påfrestningen av rakbladet mot din hud. Geo F Trumpers&hellip:
 • The Goodfellas Smile Pino Alpestre Shaving Soap

  The Goodfellas Smile Pino Alpestre Shaving Soap
  The Goodfellas Smile Pino Alpestre Shaving Soapr en raktvl med hg kvalite, man har speciellt fokuserat p urvalet av ingredienser och rmaterial fr att f en hg presterande raktvl. Denna raktvlen r en av&hellip:
 • Mr Fine's American Blend Shaving Soap

  Mr Fine's American Blend Shaving Soap
  Mr Fine's American Blend Shaving Soap ger ett rikt och fylligt ldder, den r baserad p den klassika talc-formulan och ger ett exceptionellt bra glid och bibehller mycket fukt fr en maximal rakupplevelse.&hellip:
 • Van Der Lovett Shaving Soap Sailors blend (70 g)

  Van Der Lovett Shaving Soap Sailors blend (70 g)
  Gammaldags raktvålVill du gärna ha en löddrande och perfekt rakning, så är Van Der Lovett Shaving Soap Sailors blend något för dig. Raktvålen ger ett mjukt och väldoftande lödder, så du får en säker och tät rakning. Van Der Lovett Shaving Soap Sailors blend är en rustik tvål, som är optimal för användning i samband med rakning. Krämen låter rakhyveln glida lätt över huden samt efterlämnar en frisk och uppiggande doft av apelsin. Aktiva ingredienser Glycerin som gör huden mjuk och undviker att den torkar utPalmolja, som agerar som en naturlig antioxidant, verkar skyddandeSodium Palmate som främjar hudens smidighet och verkar fuktgivande. Användning Smörj in tvålen väl i huden och upplev hur den gör rakningen slät, tät och inte minst behaglig. Innehåll 70 g
 • Taylor Of Old Bond Street Jermyn Street Shaving Soap Refill 100 g

  Taylor Of Old Bond Street Jermyn Street Shaving Soap Refill 100 g
  Jermyn Street's lyxiga raktvål är en traditionell fast raktvål, särskilt anpassad för känslig hud. Skapar ett rikt skum och lämnar huden mjuk, återfuktad och fri från irritationer.  Doftar klassiskt&hellip:
 • Sailor's Shaving Soap

  Sailor's Shaving Soap
  Gillar du att avnjuta varma dagar på en båt i vattnet? Gillar du att resa? Eller kanske du bara är en sådan man som vill ha få, men effektiva, produkter i badrumsskåpet? Oavsett vilket är denna&hellip:
 • Proraso Shaving Soap Bowl Sensitive Green Tea

  Proraso Shaving Soap Bowl Sensitive Green Tea
  Proraso Shaving Soap Bowl Sensitive Green Tea är en raktvål som tillverkas på traditionellt vis, vilket innebär att tvålen får mogna i kokkärlet i 10 dagar efter kokningen. På så sätt får tvålen&hellip:
 • The Goodfellas' Smile Italian Orange Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Italian Orange Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile Italian Orange Traditional Shaving Soapr en kta raktvl med hg kvalitet. Med noggrant utvalda ingredienser och rvaror fr att ge varje rakning en maximal upplevelse. Denna raktvl r&hellip:
 • Mr Fine's Snake Bite Shaving Soap

  Mr Fine's Snake Bite Shaving Soap
  Mr Fine's Snake Bite Shaving Soap ger ett rikt och fylligt ldder, den r baserad p den klassika talc-formulan och ger ett exceptionellt bra glid och bibehller mycket fukt fr en maximal rakupplevelse. Mr&hellip:
 • Molton Brown for Men Moisture-Rich Shaving Soap Refill

  Molton Brown for Men Moisture-Rich Shaving Soap Refill
  En praktisk raktvål att fylla på Moisture-Rich Shaving Soap with Bowl med. Djupt återfuktande kokosnötsolja förbereder huden inför rakning, och efterlämnar den mjuk och len. Använding: löddra&hellip:
 • Proraso Raktvål i Skål - Green Tea & Oatmeal (150 ml)

  Proraso Raktvål i Skål - Green Tea & Oatmeal (150 ml)
  Denna raktvål är en del av Prorasos sensitive skin-serie, en serie produkter som lämnar känslig hud mjuk och skyddad, både före och efter rakning. Raktvålen har en fräsch, behaglig doft och levereras i en fin plastskål. Hudtyp Normal eller känslig hud. Innehåll 150 ml.
 • Truefitt & Hill Green Shaving Mug

  Truefitt & Hill Green Shaving Mug
  För den ultimata traditionella rakupplevelsen rekommenderar vi denna rakmugg i porslin. Fyll varmt vatten i botten av muggen. Värmen som stiger upp i tvålkoppen gör tvålen mjuk och gör det lättare&hellip:
 • Mühle Raktvål (Aloe Vera)

  Mühle Raktvål (Aloe Vera)
  Mühles kvalitet är oöverträffad. Det tyska företaget är känt för att göra några av världens bästa produkter för våtrakning. Raktvålen från Mühle förbereder huden och skägget på ett optimalt sätt för en nära och skonsam rakning.Tvålen har en lugnande och fuktgivande effekt och Aloe Vera är vårdande och skonsam mot huden. Tvålen är speciellt konstruerad för våtrakning och old-school-rakning.Innehåll 65 g porslinsskål.
 • Parker Sandalwood and Shea Butter Shave Soap, 100 g.

  Parker Sandalwood and Shea Butter Shave Soap, 100 g.
  Parker raktvål är gjord av sandelträ, etiopiskt sheasmoer, kokosnoetsolja, olivolja, mandel och aloe vera. Tvålen mjukar upp ditt skägg och foerbereder det foer en mycket trevlig, mjuk och nära rakning. Innehåll: 100 g
 • Mr Bear Family Shaving Soap Buckthorn

  Mr Bear Family Shaving Soap Buckthorn
  Mr Bear Family Shaving Soap Buckthorn r en ltt verfettad raktvl som passar alla hudtyper och ger ett fyllig och rikt ldder. Raktvlen r baserad p frtvlad kokosolja, sheasmrolja och ricinolja, dessa ingredienser&hellip:
 • Mühle Shaving Soap - Aloe Vera (65 g)

  Mühle Shaving Soap - Aloe Vera (65 g)
  Denna raktvål från Mühle med Aloe Vera är för män med känslig hud. Tvåler vårdar och ger näring åt huden, och har även en lindrande och förfriskande effekt på den känsliga huden under rakningen. Aloe Vera plantan kommer från ett område omkring Medelhavet, och är med till att ge en återfuktande och vårdande egenskapen åt tvålen. Tvålen innehåller en fräsch doft af ekmossa och mynta som ger tvålen en förfriskande och maskulin doft. Tvålen löddrar och blir till ett luftigt rakskum som hjälper till att ge en behaglig upplevelse vid rakning. För att få mest möjligt ut av din raktvål är det viktigt att du använder en rakborste. Innehåll: 65 g Ingredienser: Potassium Palmate, Sodium Palmate, Potassium Stearate, Potassium Palm Kernelate, Sodium Stearate, Sodium Palm Kernelate, Glycerin, Aqua (Water), Palm Kernel Acid, Capryl / Capramidopropyl Betaine, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Parfume (Fragrance), Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate
 • Nõberu Luxury Shaving Soap - Sandalwood (100 g)

  Nõberu Luxury Shaving Soap - Sandalwood (100 g)
  Lyxig raktvålNõberu Luxury Shaving Soap är en lyxig raktvål i världsklass, som efterlämnar dig med en härlig rakning. Löddret från tvålen ger dig en skön och enkel rakning, och är dessutom ytterst fuktgivande så din hud alltid känner sig redo och väldoftande, oberoende av väder och vind. Användning Använd en rakborste till att skumma upp löddret från raktvålen, gör detta genom att röra runt rakborsten på raktvålen under 1-2 minuter - tills löddret är tillräckligt tjockt. Knepet för att få en rakning i klass, är att värma upp rakborsten med varmt vatten då fukten från rakborsten öppnar upp dina porer, gör tvållöddret varmt och mjukgörande på ditt skägg. Sedan är du redo för en lyxig rakning. Detta behöver du för en lyxig rakning 1. En rakskål - som exempelvis Njord Shaving Bowl (Rostfri skål), som passar perfekt till Nõberu Luxury Shaving Soap 2. En kvalitativ rakborste - som exempelvis Njord Shaving Brush (Best Badger) 3. Raktvål - Nõberu Luxury Shaving Soap Innehåll 100 g.
 • RazoRock For Chicago Raktvål (125 ml)

  RazoRock For Chicago Raktvål (125 ml)
  Under 2012 blev RazoRock inbjudna till ett event för våtrakare i Chicago och det var första gången de besökte den fina staden i USA. Männen bakom Razorock inspirerades av den värme och öppenhet folket i Chicago hade.For Chicago!Så varför valde RazoRock att göra en Chicago raktvål? Den uppstod faktiskt då RazoRock har haft ett bra förhållande med ett företag som säljer deras produkter. Efter några email fram och tillbaka kom RazoRock på att passionen för våtrakning var ömsesidig från detta företaget och därför skapades tvålen ur gemensamma intressen. Senare exkluderades raktvålen från sortimentet och det var faktiskt användare som beklagade sig via internet och därmed fick tillbaka tvålen i RazoRock's sortiment!RaktvålenRaktvålen är handgjord av en italiensk expert i Turin och är uteslutande gjord av ingredienser av högsta kvalitet. Hela processen för framställningen av tvålen är helt unik för tvålen och den skapar en fyllig men enkel raktvål som löddrar fantastiskt och ger en glimrande rakning.Handgjord av italienska experter.Innehåll125 ml.
 • Mr. Natty Silver Label Shave Soap - Raktvål (80 ml)

  Mr. Natty Silver Label Shave Soap - Raktvål (80 ml)
  Beskrivning: Mr. Natty har verkligen ansträngt sig utöver det vanliga med den här produkten. Oavsett om du är ung, gammal, stor, liten, känd, okänd eller kunglig så borde du ta din rakning seriöst. Med Mr. Natty SIlver Shave Soap så kommer du långt! Användning: För bäst resultat är en rakborste tricket! Doppa borsten i tvålen och smörj in dig själv tills du liknar jultomten. Låt därefter rakhyveln/shavetten göra arbetet. Låt rakbladen glida över huden och känn skillnaden!
 • Tabac Shaving Soap Stick Refill

  Tabac Shaving Soap Stick Refill
  Refill till Tabacs Raktvål i stiftform. Är enkel att byta och ger ett perfekt lödder.  Volum: 100 g  
 • RazoRock Puros Shave Soap (150 ml)

  RazoRock Puros Shave Soap (150 ml)
  Beskrivning: Det speciella med denna raktvål är att doften är vald av användarna. I slutet av 2014 höll RazoRock i något de kallade för Tobacco Challenge, där kunder själva skulle välja vilken tobaksdoft de tyckte bäst om. Efter långt övervägande av alla svar de fick av användarna, kom de fram till att ta fram denna raktvål. Så använder du raktvålen: Det första du ska använda är en rakborste eftersom denna raktvål är utformad för att användas tillsammans med en rakborste. 1. Gör din rakborste blöt 2. Rör runt den på toppen av raktvålen under 30-40 sekunder 3. När tvålen skummar upp är den redo att användas 4. Låt alltid tvålen torka helt innan du lägger på locket Doften: Doften är sammansatt av tobak, mysk, vanilj, tonkabönor och kokosolja. Det låter som en väldigt speciell blandning, men ger en otroligt frisk och mild doft. Innehåll: 150 ml
 • Mr Fine's Italian Citrus Shaving Soap

  Mr Fine's Italian Citrus Shaving Soap
  Mr Fine's Italian Citrus Shaving Soap ger ett rikt och fylligt ldder, den r baserad p den klassika talc-formulan och ger ett exceptionellt bra glid och bibehller mycket fukt fr en maximal rakupplevelse.&hellip:
 • Meraki Men Shaving Soap (70 g)

  Meraki Men Shaving Soap (70 g)
  Raktvål från Meraki MenVil du uppnå en lyxig rakning, så är Meraki Men Shaving Soap det givna valet. Denna vårdande raktvål ger dig en enkel rakning samt efterlämnar din hud uppfriskad och välvårdad. Välvårdad look Meraki Men Shaving Soap är en härlig och vårdande raktvål i fast form som hjälper dig på vägen till den perfekta rakningen. Tvålen ger dig ett långvarigt skum som gör att rakhyveln kan glida smidigt utan att ge några sår i huden. Efterföljande kommer du dofta härligt av rosmarin, och märka att din hud känns välvårdad och inte minst skäggfri. Aktiva ingredienser Glycerin som gör huden mjuk så den inte torkar utKaolin som suger upp överflödigt fett från hudenSodium Palmate som främjar hudens smidighet och verkar fuktgivande. Användning Smörj in huden med den sammetslena tvålen innan rakning och upplev hur den gör rakningen jämn, tät och intem inst behaglig. Du kan med fördel använda dig av en rakborste för att göra upplevelsen bättre.
 • Geo F Trumper Officer and Gentleman Raktvål

  Geo F Trumper Officer and Gentleman Raktvål
  Geo F Trumpers Officers and Gentlemens soap refill för Geo F Trumpers tvålmugg ger ett rikt lödder gör att din hud känns mjuk och slät. Använd med en rakborste av god kvalitet och några droppar&hellip:
 • Truefitt & Hill Luxury Shaving Soap Wooden Bowl

  Truefitt & Hill Luxury Shaving Soap Wooden Bowl
  Truefitt &: Hill Luxury Shaving Soap är precis vad den heter - lyxig! En raktvål förpackad i en elegant och handgjord raktvålskopp i trä där tvålen är gjord på de finaste ingredienserna som&hellip:
 • Golden Beards Shaving Soap (60 ml)

  Golden Beards Shaving Soap (60 ml)
  Ekologisk raktvålOm du vill ha en klassisk och behaglig rakning, är Golden Beards Shaving Soap det perfekta valet för dig. Den vårdande tvålen ger dig en mjuk och tät rakning, och efterlämnar dig med ett slätt och välvårdat resultat utan irritation och rodnad. Golden Beards Shaving Soap är en organisk raktvål, som ger en slät, mjuk och behaglig rakning varje gång. Raktvålen gör skägget mjukt och medgörligt, så rakningen blir helt tät. Samtidigt minskar Shaving Soap hudirritation i samband med rakningen, så huden efterlämnas sund. Vårdande ingredienser Ger en behaglig rakningGod doft av honungVårdande egenskaperBra skumbildande egenskaper Användning Fukta en rakborste med ljummet vatten och applicera Shaving Soap med rakborsten där du önskar ta bort hår. Smörj in huden väl i den krämiga tvålen och raka dig som du vill. Innehåll 60 ml.
 • Floris The Gentleman Raktvål Refill No. 89 (100 g)

  Floris The Gentleman Raktvål Refill No. 89 (100 g)
  Refill till Floris No. 89 rakskål Om du gjort slut på din No. 89 raktvål och önskar fylla på den igen, så är Floris The Gentleman Raktvål Refill No. 89 något just för dig. Denna raktvål passar perfekt i träskålen, så du kan använda din föredragna raktvål igen. Floris The Gentleman Raktvål I Träskål No. 89 Floris The Gentleman Raktvål Refill No. 89 är en effektiv raktvål, som fungerar som alternativ till rakgel samt raklödder. Tvålen blir till ett krämigt lödder och säkerställer en tät, jämn rakning. Den solida och fasta tvålen av bästa kvalitet är triple-milled, vilket är ett framställningssätt som höjer kvaliteten på raklöddret. Ingredienser Floris The Gentleman Raktvål Refill No. 89 är baserad på en effektiv formula, som skapar ett fylligt och luxuöst skum. Raktvålen har en behaglig, maskulin doft. Användning Gör rakborsten blöt med varmt vatten och skaka bort överflödigt vatten av borsten. Rör runt rakborsten i raktvålen, tills hårstråna fylls med ett lätt och krämigt raklödder. Raka därefter ditt skägg och njut av ditt slutliga, vassa resultat. Innehåll 100 g.
 • RazoRock Caribbean Holiday Raktvål (125 ml)

  RazoRock Caribbean Holiday Raktvål (125 ml)
  RazoRock Caribbean Holiday kommer sätta eld på din Jimmy Buffet. Om du stänger dina ögon medan du skummar upp din raktvål kommer du känna hur sandstranden från Karibien susar upp mellan armarna. Solsken, rom, kokos, ananas och fint väder!Raktvålen är en riktigt läcker och fyllig tvål som är lätt och känns riktigt härlig mot huden.Tvålens doft är en härlig kombination av rom, kokos och ananas.Handgjord av italienska experter.Innehåll125 ml.
 • Truefitt & Hill Navy Shaving Mug

  Truefitt & Hill Navy Shaving Mug
  För den ultimata traditionella rakupplevelsen rekommenderar vi denna rakmugg i porslin. Fyll varmt vatten i botten av muggen. Värmen som stiger upp i tvålkoppen gör tvålen mjuk och gör det lättare&hellip:
 • Captain Fawcett Shaving Soap Scapicchio Refill

  Captain Fawcett Shaving Soap Scapicchio Refill
  Captain Fawcett Shaving Soap Scapicchio Refill r en exklusivt vldoftande raktvl. Raktvlen ger ett rikt och krmigt rakskum och har en frsch doft av fikon och oliver med en touch av bay rum. Tvlen r tillverkad&hellip:
 • L'Occitane Cade Shaving Soap Refill

  L'Occitane Cade Shaving Soap Refill
  Traditionell raktvål refill till L'Occitane Shaving Soap Bowl, berikad med sheasmör och olja från macadamianöten.  Refilltvålen passar inte bara originalskålen utan även till många av våra andra&hellip: