Raktvål

Med en raktvål och en rakborste kan man jobba upp ett riktigt fint lödder. Löddret som bildas ger ett skyddande lager i ansiktet. Dessutom innehåller raktvålar ingredienser som gör att rakkniven eller rakhyveln glider lättare. Köp en bra raktvål och en fin raktvålskopp som den passar i.

Populärt inom raktvål

 • Mr Fine's Italian Citrus Shaving Soap

  Mr Fine's Italian Citrus Shaving Soap
  Mr Fine's Italian Citrus Shaving Soap ger ett rikt och fylligt lö:dder, den ä:r baserad på: den klassika talc-formulan och ger ett exceptionellt bra glid och bibehå:ller mycket fukt fö:r&hellip:
 • Benjamin Barber Raktvålskopp med lock

  Benjamin Barber Raktvålskopp med lock
  Stilren rakskål i matt stål med lock från Benjamin Barber. Förvara din raktvål på rätt sätt, med denna klassiska raktvålskopp i gedigen design, så håller sig tvålen fräsch längre. Skålen är utformad för att du enkelt skall kunna arbeta upp ett lödder med din rakborste, samt förvara din raktvål på ett hygieniskt och stilfullt sätt. Raktvål ingår ej, men prova gärna ihop med Benjamin Barber Saffron & Leather Shaving Soap för en lyxig rakupplevelse. SPECIFIKATIONER Storlek 11x11x5,5cm
 • Benjamin Barber raktvålskit

  Benjamin Barber raktvålskit
  Elegant raktvålskit från Benjamin Barber i bestående av en klassisk, stilren raktvålskopp i krom och en lättlöddrande raktvål. Tvålen är glyceringbaserad vilket innebär att den är fuktigivande och därmed skonsam för huden. Välj mellan Benjamin Barbers underbara dofter Oud, Saffron & Leather och Black Oak.
 • Stirling Soap Company Gin & Tonic Shaving Soap With Menthol

  Stirling Soap Company Gin & Tonic Shaving Soap With Menthol
  Stirling Soap Company Gin & Tonic Shaving Soap With Menthol ä:r en artisan raktvå:l frå:n Boonsville, Arkensas. Raktvå:len innehå:ller kylande menthol som ger en frisk och uppfriskande&hellip:

Fler tips på raktvål

 • Razorock Black Bay Shaving soap

  Razorock Black Bay Shaving soap
  Razorock Black Bay Shaving soap är en exklusiv raktvål som innehåller deras super formula (sheasmör, arganolja, aloe vera, lanolin). Samt att denna raktvålen innehåller charcoal som ger en annorlunda&hellip:
 • Geo F Trumper Rose Shaving Soap Wooden Bowl

  Geo F Trumper Rose Shaving Soap Wooden Bowl
  Geo F Trumper Rose Shaving Soap, som har en varm och klassisk engelsk doft av ros har funnits i över 130 år. Den glycerinbaserade formulan som Geo F Trumper använder i sina raktvålar är känd som en av världens bästa. Rosens milda hudvårdande egenskaper gör den här raktvålen idealisk även för de med känslig hud. Den handsvarvade träskålen är en prydnad i sig. Finns även som refill I denna raktvålskopp passar refilltvålar som har en diameter på ca 8,5 cm. Skulle tvålen inte passa perfekt kan man alltid skära av någon millimeter av kanten på tvålen och lägga det i botten innan tvålen trycks i skålen. Geo F Trumper testar inga av sina produkter på djur. Storlek: 80 g    
 • Stirling Soap Company Ozark Mountain Shaving Soap

  Stirling Soap Company Ozark Mountain Shaving Soap
  Stirling Soap Company Ozark Mountain Shaving Soap är en Artisan raktvål från Stirling Soap Company, som tillverkas i mindre partier. Vid tillverkningen av deras raktvålar används enbart dom bästa&hellip:
 • Zingari Man Shaving Soap The Explorer

  Zingari Man Shaving Soap The Explorer
  Zingari Man Shaving Soap The Explorer är en artisan raktvål för den som vågar sig ut i det okända på jakt efter nya ideér. Visst måste det finnas mer sätt att dofta frächt, välordnad, och manligt&hellip:
 • The Gentleman Floris Shaving Soap in Wooden Bowl Elite

  The Gentleman Floris Shaving Soap in Wooden Bowl Elite
  En trippelpressad raktvål sammansatt med en blandning av oljor som skapar ett rikt, krämigt lödder som minimerar risken för skärsår. Elegant förpackad i en tvålkopp gjord av trä.  I denna raktvålskopp passar refilltvålar som har en diameter på ca 8,5 cm. Skulle tvålen inte passa perfekt kan man alltid skära av någon millimeter av kanten på tvålen och lägga det i botten innan tvålen trycks i skålen. Refillen hittar du här Tvålen har en frisk doft av citrus, bergamott och lavendel blandat med maskulina noter av läder, mysk och ambra. Matchar Floris Elite Edt. Vikt: 100g
 • Tabac Original Shaving Soap Stick Refill

  Tabac Original Shaving Soap Stick Refill
  Tabac Original Shaving Soap Stick Refill ä:r en klassisk raktvå:l i stiftform, som ä:r perfekt att ta med på: resan. Den kan anvä:ndas direkt på: huden eller med rakborste. Den&hellip:
 • Stirling Soap Company Barbershop Shaving Soap

  Stirling Soap Company Barbershop Shaving Soap
  Stirling Soap Company Shaving Soap Barbershop ä:r en handtillverkad raktvå:l frå:n Booneville, USA, som kommer i små: upplagor. Stirling Soap Company ä:r grundat av Roderich och&hellip:
 • Truefitt & Hill Luxury Shaving Soap for mug 60 g

  Truefitt & Hill Luxury Shaving Soap for mug 60 g
  Editors note: En glycerinbaserad raktvål från engelska Truefitt & Hill. Raktvålen är en av de mest ikoniska från varumärket och doftar mjukt och lent av ren och fräsch tvål. En doft som inte riskerar att krocka med dina andra parfymer, samtidigt som du under rakningen får en stund av välbehag. Denna tvål är endast på 57 gram och passar i Truefitt och Hills shaving mug av porslin. Detta är alltså inte en refill till raktvålskopparna i trä. Tvålen ger dig möjlighet till att få upp ett rikt och fint lödder där glycerinet ger bra glid för ditt rakvertyg. Resultatet blir en skonsam och nära rakning. Specifikationer: Vikt: 57 g Diameter: 7 cm Så här använder du produkten: Denna raktvål ska användas tillsammans med Truefitt & Hills traditionella shaving mug av porslin, men kan självklart även användas om du har en annan raktvålskopp där större tvålar inte ryms. För att på enklast vis få upp ett riktigt bra lödder med denna tvål krävs värme. Varmt vatten och en i förväg uppvärmd raktvålskopp underlättar därmed processen. Låt din kopp, med tvålen i, stå i ett varmt vattenbad i vasken under ett par minuter först. Blöt sedan din borste under varmt rinnande vatten och krama bort överflödigt vatten ur den. Nu är det bara att börja löddra! Skapa mönster där du roterar borsten medurs och moturs, gör åttor och / eller sicksacka i tvålen. Efter hand kommer du komma fram till den teknik som passar just dig bäst, poängen är att du skapar ett rikt och fylligt lödder som skyddar din hy under rakningen.
 • The Goodfellas' Smile Savage Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Savage Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile Savage Traditional Shaving Soap :ä:r en ä:kta raktvå:l med hö:g kvalitet. Med noggrant utvalda ingredienser och rå:varor fö:r att ge varje rakning en&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Sandalwood Shaving Soap Wooden Bowl 100 g

  Taylor of Old Bond Street Sandalwood Shaving Soap Wooden Bowl 100 g
  Taylor of Old Bond Street Sandalwood Shaving Soap ger ett bättre glid för din rakhyvel med sitt lyxiga lödder och krämighet som ger ett bättre skydd åt din hud. Skummet och näringen från produkten skyddar även huden från brännskador, skärsår och inåtväxande hårstrån  Raklöddret är återfuktande med en maskulin och oemotståndlig doft av sandelträ. Användning: Arbeta upp ett lödder med hjälp av vatten och en rakborste. Applicera på ansiktet och raka. Applicera mer under rakningen vid behov. Skölj noga. Kommer i en fin träskål. Tvålen har en diameter på 8 cm Vikt: 100 g Refill hittar du här
 • Geo F Trumper Sandalwood Shaving Soap Refill

  Geo F Trumper Sandalwood Shaving Soap Refill
  Geo F Trumper Sandalwood Shaving Soap är en glyceringbaserad raktvål som passar utmärkt för känslig hud. Med samma maskulina och exotiska doft som Sandalwood Cologne. Refilltvålen passar inte bara originalskålen utan även till många av våra andra raktvålsskålar, exempelvis: Truefitt & Hill Luxury Shaving Soap Bowl Geo F Trumper Violet Shaving Soap Wooden Bowl L'Occitane Cade Shaving Bowl Geo F Trumper testar inga av sina produkter på djur. Volym: 80g, refill
 • Captain Fawcett Shaving Soap Scapicchio Refill

  Captain Fawcett Shaving Soap Scapicchio Refill
  Captain Fawcett Shaving Soap Scapicchio Refill är en exklusivt väldoftande raktvål. Raktvålen ger ett rikt och krämigt rakskum och har en fräsch doft av fikon och oliver med en touch av bay rum.&hellip:
 • Razorock Plague Doctor Shaving Soap

  Razorock Plague Doctor Shaving Soap
  Razorock Plague Doctor Shaving Soap ä:r en raktvå:l av hö:gsta kvalité:, denna raktvå:len innehå:ller Razorocks super tallow formula vilket innebä:r att den innehå:ller&hellip:
 • The Goodfellas' Smile Furiah Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Furiah Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile Furiah Traditional Shaving Soap :ä:r en ä:kta raktvå:l med hö:g kvalitet. Med noggrant utvalda ingredienser och rå:varor fö:r att ge varje rakning en&hellip:
 • Razorock Tuscan Oud Shaving Soap

  Razorock Tuscan Oud Shaving Soap
  Razorock Tuscan Oud Shaving Soap :ä:r en raktvå:l som ä:r gjord på: en traditionell italiensk raktvå:lsbas, den innehå:ller sheasmö:r, arganolja, aloe vera och lanolin.&hellip:
 • Razorock American Barber Shaving Soap

  Razorock American Barber Shaving Soap
  Razorock American Barber Shaving Soap är en exklusiv raktvål som är baserad på razorocks super formula (Sheasmör, Arganolja, lanolin) som tillsammans ger ett exceptionellt bra glid, återfuktning&hellip:
 • Geo F Trumper Officer and Gentleman Raktvål

  Geo F Trumper Officer and Gentleman Raktvål
  Geo F Trumpers Officers and Gentlemens soap refill för Geo F Trumpers tvålmugg ger ett rikt lödder gör att din hud känns mjuk och slät. Använd med en rakborste av god kvalitet och några droppar varmt vatten och löddra upp raktvålet i cirka 1 minut tills ett rikt, tjockt och krämigt skum bildas.  Geo F Trumper testar inga av sina produkter på djur. Storlek: 56 g 
 • Zingari Man Shaving Soap The Nomad

  Zingari Man Shaving Soap The Nomad
  Zingari Man Shaving Soap The Nomad är en artisan raktvål som inte följer det konventionella sättet att göra en Bay Rum doft som många associerar till en maskulin, kryddig och djup doft. Istället&hellip:
 • The Goodfellas' Smile Tallow N.1 Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Tallow N.1 Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile Tallow N.1 Traditional Shaving Soap :ä:r en raktvå:l med hö:g kvalite, dä:r man har noggrant valt ut dom finaste ingredienserna och rå:varorna fö:r att&hellip:
 • Bulldog Original Shave Soap with Bowl (100g)

  Bulldog Original Shave Soap with Bowl (100g)
  Bulldog Original Shave Soap är en raktvål i en snygg och hållbar bambuskål. Raktvålen ger ett lödder som håller länge och ger en lyxig traditionell våtrakning. Raktvålen innehåller bland annat konjac mannan som ger extra bra glid för rakhyveln. Precis som andra produkter inom serien Bulldog Original innehåller den aloe vera, camelinaolja och grönt te. Använd raktvålen med en rakborste, exempelvis Bulldog Bamboo Shave Brush. 100 g. Refillkartong finns tillgänglig.
 • Geo F Trumper Extract of Limes Shaving Soap Wooden Bowl

  Geo F Trumper Extract of Limes Shaving Soap Wooden Bowl
  Geo F Trumper Extract of Limes Shaving Soap har en uppfriskande doft av lime och med högt innehåll av glycerin hjälper den huden att stå emot påfrestningen av rakbladet mot din hud. Geo F Trumpers raktvålar håller extremt hög klass och så även Extract of Limes. Den handsvarvade träskålen bidrar till ett vackert intryck. De rosa förpackningarna till Extract of Lime-produkterna kom till redan under första världskriget. De gröna förpackningarna (som man kanske förväntar sig till något som doftar lime) tog slut under kriget och alternativet blev rosa som har fått hänga med sen dess. I denna raktvålskopp passar refilltvålar som har en diameter på ca 8,5 cm. Skulle tvålen inte passa perfekt kan man alltid skära av någon millimeter av kanten på tvålen och lägga det i botten innan tvålen trycks i skålen. Refillen hittar du här Geo F Trumper testar inga av sina produkter på djur. Storlek: 80 g  
 • Sailor's Raktvålskopp med handtag

  Sailor's Raktvålskopp med handtag
  En välgjord raktvålskopp i akryl (plast) med handtag som möjliggör ett enkelt och fast grepp vid användande. Välj mellan svart eller vitt utförande i dropdown-menyn. SPECIFIKATIONER: Diameter botten: 8 cm Höjd: 7,5 cm
 • The Goodfellas' Smile Sea Citrus Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Sea Citrus Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile Sea Citrus Traditional Shaving Soap :ä:r en ä:kta raktvå:l med hö:g kvalitet. Med noggrant utvalda ingredienser och rå:varor fö:r att ge varje rakning&hellip:
 • Dr K Soap Company Shaving Soap Lime

  Dr K Soap Company Shaving Soap Lime
  Dr K Soap Company Shaving Soap Lime är en handtillverkad raktvål, som ger ett krämigt lödder. Den ger ett bra glid och en skonsam rakning. Innehåller 100% naturliga ingredienser.DoftFrisk doft av&hellip:
 • RazoRock Puros Shave Soap

  RazoRock Puros Shave Soap
  Beskrivning:Det speciella med denna raktvål är att doften är vald av användarna. I slutet av 2014 höll RazoRock i något de kallade för "Tobacco Challenge", där kunder själva skulle välja vilken&hellip:
 • Stirling Soap Company Sharp Dressed Man Shaving Soap

  Stirling Soap Company Sharp Dressed Man Shaving Soap
  Stirling Soap Company Shaving Soap Sharp Dressed Man ä:r en handtillverkad raktvå:l frå:n Booneville, USA, som kommer i små: upplagor. Stirling Soap Company ä:r grundat av Roderich&hellip:
 • Benjamin Barber Shaving Soap Oud

  Benjamin Barber Shaving Soap Oud
  Denna produkt ingår i flera kit och värdepaket. Benjamin Barber raktvål Oud är en väldoftande glycerinbaserad raktvål med den exotiskt mörka och maskulina doften Oud, blandad med noter av läder, sötma, sandelträ och vetiver. Benjamin Barbers raktvålar är en av de mest lättlöddrade och ger ett rikt, fylligt lödder. Handtvål i samma doft. OBS: Raktvålen om 50 gram är den tvål som passar till samtliga Benjamin Barber- rakset, medan raktvålen om 100 gram passar till Raktvålskopp i krom Specifikationer: Innehåller inga parabener. Diameter: 6 cm respektive 8 cm Vikt: 50 g respektive 100 g Benjamin Barber raktvål finns även i dofterna Black Oak och Saffron & Leather.
 • Zingari Man Shaving Soap The Socialite

  Zingari Man Shaving Soap The Socialite
  Zingari Man Shaving Soap The Socialite är en artisan raktvål för den medvetna mannen, den som går klädd i kostym till kvällens coctail party och som sätter sin prägel i doften. The Socialite har&hellip:
 • Razorock Irish Countryside Shaving Soap

  Razorock Irish Countryside Shaving Soap
  Razorock Irish Countryside Shaving Soap ä:r inspirerad frå:n Irish Tweed som ä:r en av dom mest ikoniska och klassika dofterna frå:n Creed. Denna raktvå:len ä:r tillverkad på:&hellip:
 • Zingari Man Shaving Soap The Rambler

  Zingari Man Shaving Soap The Rambler
  ingari Man Shaving Soap The Rambler är en artisan raktvål som påminner dina doftsinnen om en sen kvällspromenad på dom amerikanska slätterna med en otänd cigarr i mungipan. Dom varma vindarna från&hellip:
 • Truefitt & Hill 1805 Luxury Shaving Soap Refill

  Truefitt & Hill 1805 Luxury Shaving Soap Refill
  Refill till Truefitt & Hill 1805 Luxury Shaving Soap. Denna lyxiga tvålen håller samma höga kvalité som Luxury Shaving Soap men har dessutom en diskret doft av populära 1805 Cologne! Refilltvålen passar inte bara originalskålen utan även till många av våra andra raktvålsskålar, exempelvis:  Geo F Trumper Violet Shaving Soap Wooden Bowl L'Occitane Cade Shaving Bowl Diameter: 8,5 cm Vikt: 99 g
 • Proraso Shaving Soap Bowl Nourishing Sandalwood and Shea Butter

  Proraso Shaving Soap Bowl Nourishing Sandalwood and Shea Butter
  Proraso Shaving Soap Bowl Nourishing Sandalwood and Shea Butter är en raktvål som tillverkas på traditionellt vis, vilket innebär att tvålen får mogna i kokkärlet i 10 dagar efter kokningen. På så sätt får tvålen en mer koncentrerad konsistens. Tvålen innehåller glycerin för att hyveln ska få bättre glid och minska risken för hudirritationer. Innehåller shea smör som hjälper till att hålla huden smidig och elastisk och sandelolja som har en lugnande och anti-inflammatorisk effekt. Har en mjukgörande effekt på även de kraftigaste skäggen. För grov skäggväxt och torr hud. Ska användas tillsammans med en rakborste. Fri från parabener, mineraloljor och silikoner. Innehåller inga artificiella färgämnen. Tvålen har en mjuk konsistens som påminner om rakkräm. Volym: 150 ml
 • Geo F Trumper Rose Shaving Soap Refill

  Geo F Trumper Rose Shaving Soap Refill
  Geo F Trumper Rose Shaving Soap, som har en varm och klassisk engelsk doft av ros har funnits i över 130 år. Den glycerinbaserade formulan som Geo F Trumper använder i sina raktvålar är känd som en av världens bästa. Rosens milda hudvårdande egenskaper gör den här raktvålen idealisk även för de med känslig hud.  Refilltvålen passar inte bara originalskålen utan även till många av våra andra raktvålsskålar, exempelvis: Truefitt & Hill Luxury Shaving Soap Bowl Geo F Trumper Violet Shaving Soap Wooden Bowl L'Occitane Cade Shaving Bowl   Geo F Trumper testar inga av sina produkter på djur. Volym: 80 g, refill I    
 • Benjamin Barber Shaving Soap Saffron & Leather

  Benjamin Barber Shaving Soap Saffron & Leather
  Benjamin Barber raktvål Saffron & Leather är en glycerinbaserad raktvål med doft av saffran, tobak, vanilj och läder. Tvålen är lättlöddrad och ger ett rikt, fylligt lödder. Handtvål i samma doft. Diameter: 6 cm respektive 8 cm OBS: raktvålen om 50 gram är den tvål som passar till samtliga Benjamin Barber- rakset, medan raktvålen om 100 gram passar till raktvålskopp i krom. Benjamin Barber raktvål finns även i dofterna Oud och Black Oak.
 • Tabac Original Shaving Soap Stick

  Tabac Original Shaving Soap Stick
  Tabac Original Shaving Soap Stick ä:r en klassisk raktvå:l i stiftform, som ä:r perfekt att ta med på: resan. Den kan anvä:ndas direkt på: huden eller med rakborste. Den ä:r&hellip:
 • Truefitt & Hill Sandalwood Luxury Shaving Soap Refill

  Truefitt & Hill Sandalwood Luxury Shaving Soap Refill
  Refill till Truefitt & Hill Sandalwood Luxury Shaving Soap. Denna tvål håller samma höga kvalité som Luxury Shaving Soap och har dessutom en diskret doft av sandelträ! Refilltvålen passar inte bara originalskålen utan även till många av våra andra raktvålsskålar, exempelvis: Geo F Trumper Violet Shaving Soap Wooden Bowl L'Occitane Cade Shaving Bowl Användning: Raktvålen arbetas upp med varmt vatten. Ska användas med rakborste. Diameter: 8,5 cm Vikt: 99 g
 • Sweden Eco Shaving Soap 60 ml

  Sweden Eco Shaving Soap 60 ml
  Denna ekologiska och veganska raktvål från Sweden Eco är en mild tvål som mjukgör och återfuktar huden vid rakning, samt minimerar hudirritation. Tvålen som är tillverkad i Jämtland innehåller en bas av aloe vera och grönt te. Vid användning tillsammans med en rakborste ger tvålen ett mycket krämigt lödder. Tvålen kan även användas som ansiktstvätt: löddra upp tvålen med en rakborste och applicera på fuktig hud, gnugga med händerna i ansiktet och skölj med ljummet vatten. SPECIFIKATIONER: Doft av kryddnejlika och sandelträ. VOLYM: 60 ml.
 • Ariana & Evans St Barts Shaving Soap

  Ariana & Evans St Barts Shaving Soap
  Ariana & Evans St Barts Shaving Soap är en artisan raktvål som enkelt byggs upp till ett fyllig och krämigt lödder. Raktvålen har en god post-shave känsla och lämnar hyn återfuktad och len. Doften&hellip:
 • The Goodfellas' Smile Shibusa 2 Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Shibusa 2 Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile Shibusa 2 ä:r en raktvå:l med hö:g kvalite, dä:r man har noggrant valt ut dom finaste ingredienserna och rå:varorna fö:r att ge varje rakning en maximal&hellip:
 • Proraso Shaving Soap Bowl Refreshing Eucalyptus

  Proraso Shaving Soap Bowl Refreshing Eucalyptus
  Proraso Shaving Soap Bowl Refreshing Eucalyptus är en raktvål som tillverkas på traditionellt vis, vilket innebär att tvålen får mogna i kokkärlet i 10 dagar efter kokningen. På så sätt får tvålen en mer koncentrerad konsistens. Tvålen innehåller glycerin för att hyveln ska få bättre glid och minska risken för hudirritationer. Innehåller eukalyptusolja som har en styrkande, renande effekt och mentol som verkar uppfriskande och uppiggande. För alla typer av skäggväxt och normal hud. Ska användas tillsammans med en rakborste. Fri från parabener, mineraloljor och silikoner. Innehåller inga artificiella färgämnen. Gents rekommenderar denna produkt för att: Raknördarnas favoritmärke som trots ett lågt pris levererar ett av världens krämigaste lödder! Har en mjuk konsistens som påminner om rakkräm och ger en frisk kylande känsla efter rakning. Volym: 150 ml
 • Mr Fine's Platinum Shaving Soap

  Mr Fine's Platinum Shaving Soap
  Mr Fine's Platinum Shaving Soap ger ett rikt och fylligt lö:dder, den ä:r baserad på: den klassika talc-formulan och ger ett exceptionellt bra glid och bibehå:ller mycket fukt fö:r&hellip:
 • Truefitt & Hill Sandalwood Luxury Shaving Soap Wooden Bowl

  Truefitt & Hill Sandalwood Luxury Shaving Soap Wooden Bowl
  Truefitt & Hill Sandalwood Luxury Shaving Soap håller samma höga kvalité som Luxury Shaving Soap och har dessutom en diskret doft av sandelträ! Raktvålen är förpackad i en elegant och handgjord raktvålskopp i trä där tvålen är gjord på de finaste ingredienserna som går att hitta. I denna raktvålskopp passar refilltvålar som har en diameter på ca 8,5 cm. Skulle tvålen inte passa perfekt kan man alltid skära av någon millimeter av kanten på tvålen och lägga det i botten innan tvålen trycks i skålen. Gents rekommenderar denna produkten för att: Truefitt & Hill har tillverkat raktvålar sedan 1805 och det märks! En underbart lättlödrad tvål som ger ett fint lödder med bra glid och som utger en trevlig doft av sandelträ. Helt klart en solklar favorit! Volym:  99 g 
 • Graham Hill Casino Shaving Soap Bar (85 g)

  Graham Hill Casino Shaving Soap Bar (85 g)
  Mycket hudvänlig raktvål med krämig textur som gör huden mjuk och len. Fukta först skäggområdet med varmt vatten. Löddra upp raktvålen i burken med en fuktig rakborste och applicera löddret med cirkelrörelser. Raka dig och skölj därefter ansiktet.
 • Truefitt & Hill Apsley Luxury Shaving Soap In Wooden Bowl

  Truefitt & Hill Apsley Luxury Shaving Soap In Wooden Bowl
  Denna raktvål är känd för sin majestätiska kvalitet. Det rika, lyxiga löddret ger dig en enkel och nära rakning. Den kommer i en vacker handvevad skål i polerat trä. Apsley kombinerar en unik doftblandning av grapefrukt och peppar med noter av cederträ, patchouli och mysk. Vikt: 99 g Refill hittar du här
 • Razorock Nomad Shaving Soap

  Razorock Nomad Shaving Soap
  Razorock Nomad Shaving Soap ä:r inspirerad av Penhaligon´:s "Zizonia" som ä:r en orientalisk kryddig damparfym, men skaparna av Razorock fann denna doft så: intressant att dom ville ha&hellip:
 • Razorock Saturnia Shaving Soap

  Razorock Saturnia Shaving Soap
  Razorock Saturnia Shaving Soap är en exklusiv raktvål tillverkad enligt italiensk tradition. Den är semi-hård, vilket innebär att den är mittemellan en rakkräm och en raktvål (så kallad "croap"),&hellip:
 • Razorock Santa Maria Del Fiore Shaving Soap

  Razorock Santa Maria Del Fiore Shaving Soap
  Razorock Santa Maria Del Fiore Shaving Soap är en traditionell italiensk raktvål. Raktvålen är av typen "fast rakkräm" och används tillsammans med en rakborste. Tillverkad i Italien, givetvis!Doft&hellip:
 • Dick Johnson Excuse My French Shaving Soap Sweet Rum Scent

  Dick Johnson Excuse My French Shaving Soap Sweet Rum Scent
  Dick Johnson Excuse My French Shaving Soap Sweet Rum Scent är en handtillverkad hård raktvål enligt traditionell metod. Den ger ett "Super Mousse" krämigt rakskum och gör rakningen till en upplevelse&hellip:
 • Beard Monkey Shaving Creme (100ml)

  Beard Monkey Shaving Creme (100ml)
  En lätt parfymerad raktvål som är berikad med vitamin E. Löddret skyddar huden från yttre påfrestningar samt bidrar till en skönare rakning. Resultatet av att använda denna produkt är en slät hud som är fri från irritation. Löddret underlättar rakhyvelns glid och bidrar till en närmare rakning.
 • Truefitt & Hill Apsley Luxury Shaving Soap In Wooden Bowl

  Truefitt & Hill Apsley Luxury Shaving Soap In Wooden Bowl
  Luxuös raktvål från Truefitt &: Hill ApsleyGår du in mycket för din rakning och vill ha det bästa inför den? Då har vi en riktig fullträff här, som ger en mjuk, härlig och otroligt säker&hellip:
 • Mr Fine's Fresh Vetiver Shaving Soap

  Mr Fine's Fresh Vetiver Shaving Soap
  Mr Fine's Fresh Vetiver Shaving Soap ger ett rikt och fylligt lö:dder, den ä:r baserad på: den klassika talc-formulan och ger ett exceptionellt bra glid och bibehå:ller mycket fukt fö:r&hellip: