Raktvål

Med en raktvål och en rakborste kan man jobba upp ett riktigt fint lödder. Löddret som bildas ger ett skyddande lager i ansiktet. Dessutom innehåller raktvålar ingredienser som gör att rakkniven eller rakhyveln glider lättare. Köp en bra raktvål och en fin raktvålskopp som den passar i.

Populärt inom raktvål

 • Van Der Lovett Shaving Soap Dutch Blue

  Van Der Lovett Shaving Soap Dutch Blue
  Mjukgörande raktvålÖnskar du en tät och behaglig rakning, så är Shaving Soap Dutch Blue från Van Der Lovett perfekt för dig. Raktvålen verkar lugnande och lindrande, så din hud görs redo för&hellip:
 • Arko Shaving Soap Stick

  Arko Shaving Soap Stick
  Arko Shaving Soap Stick r ett klassiskt rakstick tillverkat i Turkiet. En talgbaserad krm som ger ett krmigt rakldder. Kan anvndas bde som en klassisk rakvtl eller direkt p skggomrdet. Snygg retrofrpackning.&hellip:
 • Proraso Raktvål i Skål - Green Tea & Oatmeal

  Proraso Raktvål i Skål - Green Tea & Oatmeal
  Denna raktvål är en del av Prorasos sensitive skin-serie, en serie produkter som lämnar känslig hud mjuk och skyddad, både före och efter rakning. Raktvålen har en fräsch, behaglig doft och levereras&hellip:
 • RazoRock Gold Shave Soap

  RazoRock Gold Shave Soap
  Det är mycket möjligt att ditt bankkonto inte presenterar en miljonärs saldo, men det betyder inte att du inte har rätt till att känna dig som en. Denna raktvål från RazoRock har en otroligt läcker&hellip:

Fler tips på raktvål

 • Antiga Barbearia Shaving Soap Refill

  Antiga Barbearia Shaving Soap Refill
  Antiga Barbearia Shaving Soap Refill r en raktvl som passar till Antiga Barbearias rakskl, rakmugg samt glasskl. En vegetabilisk raktvl skapad fr att ge knslan av en klassisk och professionell rakning.&hellip:
 • Mondial Classic Shaving Soap Mandorla

  Mondial Classic Shaving Soap Mandorla
  Mondial Classic Shaving Soap r en traditionell raktvl i fast form. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt rakldder, som ger en bra glidyta och skyddar huden mot irritation&hellip:
 • Mondial Classic Shaving Soap Zagara

  Mondial Classic Shaving Soap Zagara
  Mondial Classic Shaving Soap r en traditionell raktvl i fast form. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt rakldder, som ger en bra glidyta och skyddar huden mot irritation&hellip:
 • D.R. Harris & Co. Natural Raktvål Refill

  D.R. Harris & Co. Natural Raktvål Refill
  Om du är trött på dofter av världens alla blommor, så kan du nu få en raktvål som är doftfri. Raktvål från D.R. Harris &: Co. Alla raktvålar från våra engelska vänner har behandlats på&hellip:
 • Stirling Soap Company Shaving Soap Sharp Dressed Man

  Stirling Soap Company Shaving Soap Sharp Dressed Man
  Stirling Soap Company Shaving Soap Sharp Dressed Man r en handtillverkad raktvl frn Booneville, USA, som kommer i sm upplagor. Stirling Soap Company r grundat av Roderich och Amanda Lovan 2012, varumrket&hellip:
 • Mühle Raktvål Shavestick - Aloe Vera

  Mühle Raktvål Shavestick - Aloe Vera
  Vårdande shaving stickÖnskar du ett smart och resvänligt shavestick, så ska du prova Shavestick - Aloe Vera från Mühle. Detta stick ger dig möjligheten att ta det med dig överallt, så du alltid&hellip:
 • The Goodfellas' Smile Sea Citrus Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Sea Citrus Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile Sea Citrus Traditional Shaving Soapr en kta raktvl med hg kvalitet. Med noggrant utvalda ingredienser och rvaror fr att ge varje rakning en maximal upplevelse. Denna raktvl r allergivnlig&hellip:
 • Parker Sandalwood and Shea Butter Shave Soap, 50 g.

  Parker Sandalwood and Shea Butter Shave Soap, 50 g.
  Parker raktvål är gjord av sandelträ, etiopiskt sheasmoer, kokosnoetsolja, olivolja, mandel och aloe vera. Tvålen mjukar upp ditt skägg och foerbereder det foer en mycket trevlig, mjuk och nära rakning.&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Raktvål - Sandalwood

  Taylor of Old Bond Street Raktvål - Sandalwood
  Beskrivning Härlig raktvål med den välkända doften sandelträ. Den har en mjuk och träaktig doft som passar perfekt till en sofistikerad man som har ordning på saker och ting. Den kan användas till&hellip:
 • The Goodfellas Smile Pino Alpestre Shaving Soap

  The Goodfellas Smile Pino Alpestre Shaving Soap
  The Goodfellas Smile Pino Alpestre Shaving Soapr en raktvl med hg kvalite, man har speciellt fokuserat p urvalet av ingredienser och rmaterial fr att f en hg presterande raktvl. Denna raktvlen r en av&hellip:
 • RazoRock Don Marco Raktvål

  RazoRock Don Marco Raktvål
  Don Marco linjen från RazoRock innehåller både tvål samt aftershave balm och tillverkades för att påminna oss om det viktigaste i världen Familjen! Många av oss reser mycket och har hektiska liv&hellip:
 • RazoRock Tuscan Oud Raktvål

  RazoRock Tuscan Oud Raktvål
  RazoRock är en av de största rakningsentusiasterna i världen och kan sin sak inom branschen. Deras produkter passar perfekt för dig som vill använda hög kvalitet och komfort vid varje rakning. Raktvålens&hellip:
 • Mr Fine's Lavender Pour Homme Shaving Soap

  Mr Fine's Lavender Pour Homme Shaving Soap
  Mr Fine's Lavender Pour Homme Shaving Soap ger ett rikt och fylligt ldder, den r baserad p den klassika talc-formulan och ger ett exceptionellt bra glid och bibehller mycket fukt fr en maximal rakupplevelse.&hellip:
 • The Goodfellas Smile ReNero Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas Smile ReNero Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas Smile ReNero Traditional Shaving Soap r en raktvl med hg kvalite, man har speciellt fokuserat p urvalet av ingredienser och rmaterial fr att f en hg presterande raktvl.Denna raktvlen r en&hellip:
 • Depot No. 404 Shaving Soap For Brush

  Depot No. 404 Shaving Soap For Brush
  Lugnande raktvålOm du vill ha en klassisk och behaglig rakning, är Depot No. 404 Shaving Soap For Brush det perfekta valet för dig. Den vårdande tvålen ger dig en mjuk och tät rakning och efterlämnar&hellip:
 • Tabac Original Shaving Soap Stick

  Tabac Original Shaving Soap Stick
  Tabac Original Shaving Soap Stick r en klassisk raktvl i stiftform, som r perfekt att ta med p resan. Den kan anvndas direkt p huden eller med rakborste. Den r tillverkad p kta basis (talg) och ger ett&hellip:
 • Mondial Classic Shaving Soap Bergamotto Neroli

  Mondial Classic Shaving Soap Bergamotto Neroli
  Mondial Classic Shaving Soap r en traditionell raktvl i fast form. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt rakldder, som ger en bra glidyta och skyddar huden mot irritation&hellip:
 • Truefitt & Hill Apsley Luxury Shaving Soap In Wooden Bowl

  Truefitt & Hill Apsley Luxury Shaving Soap In Wooden Bowl
  Luxuös raktvål från Truefitt &: Hill ApsleyGår du in mycket för din rakning och vill ha det bästa inför den? Då har vi en riktig fullträff här, som ger en mjuk, härlig och otroligt säker&hellip:
 • Antiga Barbearia de Bairro Shaving Soap

  Antiga Barbearia de Bairro Shaving Soap
  Beard Soap frn Antiga Barbearia de Bairro r en raktvl i burk baserad p naturliga ingredienser. Den r skapad av barberare fr att ge knslan av en klassisk och professionell rakning. Den ger ett tjockt och&hellip:
 • Mr Fine's Fresh Vetiver Shaving Soap

  Mr Fine's Fresh Vetiver Shaving Soap
  Mr Fine's Fresh Vetiver Shaving Soap ger ett rikt och fylligt ldder, den r baserad p den klassika talc-formulan och ger ett exceptionellt bra glid och bibehller mycket fukt fr en maximal rakupplevelse.&hellip:
 • Proraso Raktvål i grön skål - Eucalyptus Olja & Menthol

  Proraso Raktvål i grön skål - Eucalyptus Olja & Menthol
  Kvalitets raktvål från Proraso Proraso är känd i det mesta av världen för sina utsökta produkter. De har många år på väskan, och därför får du också produkter av mycket hög kvalitet när&hellip:
 • The Goodfellas' Smile Lemon & Mint Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Lemon & Mint Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile Lemon Mint Traditional Shaving Soapr en kta raktvl med hg kvalitet. Med noggrant utvalda ingredienser och rvaror fr att ge varje rakning en maximal upplevelse. Denna raktvl r allergivnlig&hellip:
 • The Goodfellas' Smile Abysso Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Abysso Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile Abysso Traditional Shaving Soapr en kta raktvl med hg kvalitet. Med noggrant utvalda ingredienser och rvaror fr att ge varje rakning en maximal upplevelse. Denna raktvl r allergivnlig&hellip:
 • Dr K Soap Company Shaving Soap Peppermint

  Dr K Soap Company Shaving Soap Peppermint
  Dr K Soap Company Shaving Soap Peppermint r en handtillverkad raktvl, som ger ett krmigt ldder. Den ger ett bra glid och en skonsam rakning. Innehller 100% naturliga ingredienser. Frisk doft av pepparmint.&hellip:
 • Baxter of California Super Close Shave Formula 240 ml

  Baxter of California Super Close Shave Formula 240 ml
  Super Close Shave Formula från Baxter of California är en produkt som skapar en bättre och närmare rakning och samtidigt minskar risken foer roeda knottror och irriterad hud. Det är alltid bra att&hellip:
 • Mr Fine's Snake Bite Shaving Soap

  Mr Fine's Snake Bite Shaving Soap
  Mr Fine's Snake Bite Shaving Soap ger ett rikt och fylligt ldder, den r baserad p den klassika talc-formulan och ger ett exceptionellt bra glid och bibehller mycket fukt fr en maximal rakupplevelse. Mr&hellip:
 • The Goodfellas' Smile Savage Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Savage Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile Savage Traditional Shaving Soapr en kta raktvl med hg kvalitet. Med noggrant utvalda ingredienser och rvaror fr att ge varje rakning en maximal upplevelse. Denna raktvl r allergivnlig&hellip:
 • Captain Fawcett Shaving Soap Refill

  Captain Fawcett Shaving Soap Refill
  Captain Fawcett Shaving Soap Refill r en exklusivt vldoftande raktvl. Raktvlen ger ett rikt och krmigt rakskum. Frscha toppnoter frn bergamott och mandarin, som utvecklas till en exotisk blandning av kardemumma&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Platinum Collection Shaving Soap Refill

  Taylor of Old Bond Street Platinum Collection Shaving Soap Refill
  Taylor of Old Bond Street Platinum Collection Shaving Soap Refill r en raktvl med doft av klassikt sandeltr. Raktvlen anvnds tillsammans med rakborste och ger ett rikligt och krmigt rakskum. Den r baserad&hellip:
 • Mr Fine's Platinum Shaving Soap

  Mr Fine's Platinum Shaving Soap
  Mr Fine's Platinum Shaving Soap ger ett rikt och fylligt ldder, den r baserad p den klassika talc-formulan och ger ett exceptionellt bra glid och bibehller mycket fukt fr en maximal rakupplevelse. Mr Fine's&hellip:
 • Dr K Soap Company Shaving Soap Peppermint

  Dr K Soap Company Shaving Soap Peppermint
  Dr K Soap Company Shaving Soap Peppermint r en handtillverkad raktvl, som ger ett krmigt ldder. Den ger ett bra glid och en skonsam rakning. Innehller 100% naturliga ingredienser. Frisk doft av pepparmint.&hellip:
 • Mr Bear Family Shaving Soap Buckthorn

  Mr Bear Family Shaving Soap Buckthorn
  Mr Bear Family Shaving Soap Buckthorn r en ltt verfettad raktvl som passar alla hudtyper och ger ett fyllig och rikt ldder. Raktvlen r baserad p frtvlad kokosolja, sheasmrolja och ricinolja, dessa ingredienser&hellip:
 • The Goodfellas' Smile Inferno Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Inferno Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile inferno Traditional Shaving Soapr en kta raktvl med hg kvalitet. Med noggrant utvalda ingredienser och rvaror fr att ge varje rakning en maximal upplevelse. Denna raktvl r allergivnlig&hellip:
 • Truefitt & Hill Luxury Shaving Soap Refill

  Truefitt & Hill Luxury Shaving Soap Refill
  En läcker, lyxig raktvål från Truefitt &: Hill, kända för sin fina kvalitet. Passar den handsvarvade träskålen från samma märke.Innehåll: 99 g
 • The Goodfellas' Smile Lemon & Mint Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Lemon & Mint Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile Lemon Mint Traditional Shaving Soapr en kta raktvl med hg kvalitet. Med noggrant utvalda ingredienser och rvaror fr att ge varje rakning en maximal upplevelse. Denna raktvl r allergivnlig&hellip:
 • Alluvian Malabar Caberet Shave Soap Tin

  Alluvian Malabar Caberet Shave Soap Tin
  Beskrivning Denna tvål från Alluvian har en aromatisk och rik doft av läder, anis och trä. Våtrakning kräver koncentration och närvaro. En komplett rakning med varmt och aromatiskt lödder får&hellip:
 • The Goodfellas' Smile Shibusa 2 Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Shibusa 2 Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile Shibusa 2 r en raktvl med hg kvalite, dr man har noggrant valt ut dom finaste ingredienserna och rvarorna fr att ge varje rakning en maximal upplevelse. I denna raktvlen har The Goodfellass&hellip:
 • RazoRock Santa Maria del Fiore Raktvål

  RazoRock Santa Maria del Fiore Raktvål
  Santa Maria del Fiore raktvål är en väldigt mjuk och traditionell italiensk raktvål vissa entusiaster skulle kalla den en fast kräm. Den är avsedd för användning med rakborste - då det ger det&hellip:
 • Lamazuna - Solid Shaving Bar for Men and Women, 55 gr

  Lamazuna - Solid Shaving Bar for Men and Women, 55 gr
  Lamazunas veganska raktvål är perfekt för din rakning! Den glider mjukt över huden tack vare det krämiga löddret som bildas i kontakt med vatten. Berikad med ekologiskt sheasmör som ger näring&hellip:
 • Geisha Shave Soap Unscented

  Geisha Shave Soap Unscented
  Handgjord raktvålOm du vill ha en naturlig och vegansk raktvål som förbereder huden för rakning, är Geisha Shave Soap Unscented något för dig. Raktvålen är särskilt lämpad för känslig och&hellip:
 • Taylor of Old Bond Street Shaving Stick Sandelträ

  Taylor of Old Bond Street Shaving Stick Sandelträ
  En shavingstick känns kanske ovant då de flesta män är vana vid att använda rakkräm eller raklödder. En shavingstick är i grund och botten bara en raktvål på pinne!Lyxig shavingstick från Taylor&hellip:
 • Golden Beards Shaving Soap

  Golden Beards Shaving Soap
  Ekologisk raktvålOm du vill ha en klassisk och behaglig rakning, är Golden Beards Shaving Soap det perfekta valet för dig. Den vårdande tvålen ger dig en mjuk och tät rakning, och efterlämnar dig&hellip:
 • The Goodfellas Smile Briar Wood Shaving Soap Bar

  The Goodfellas Smile Briar Wood Shaving Soap Bar
  The Goodfellas Smile Briar Wood Shaving Soap Bar r en hrd raktvl som har , den passar bra i en mindre rakskl och ger ett rikt fyllig ldder. Raktvlen ger ett bra glid, skyddar huden under rakningen samt&hellip:
 • Mondial Classic Shaving Soap Mandorla

  Mondial Classic Shaving Soap Mandorla
  Mondial Classic Shaving Soap r en traditionell raktvl i fast form. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt rakldder, som ger en bra glidyta och skyddar huden mot irritation&hellip:
 • Mr Fine's L'Orange Noir Shaving Soap

  Mr Fine's L'Orange Noir Shaving Soap
  Mr Fine's L'orange Noir Shaving Soap ger ett rikt och fylligt ldder, den r baserad p den klassika talc-formulan och ger ett exceptionellt bra glid och bibehller mycket fukt fr en maximal rakupplevelse.&hellip:
 • RazoRock Emperor Shave Soap

  RazoRock Emperor Shave Soap
  Beskrivning: RazoRock Emperor Raktvål har hämtat inspiration till sin doft från den maskulina doften CREED AVENTUS. Den är särskilt maskulin och kraftig i sin doft samt väldigt framträdande, så&hellip:
 • Mondial Classic Shaving Soap Zagara

  Mondial Classic Shaving Soap Zagara
  Mondial Classic Shaving Soap r en traditionell raktvl i fast form. Framtagen fr att anvndas med rakborste. Den ger ett kompakt och krmigt rakldder, som ger en bra glidyta och skyddar huden mot irritation&hellip:
 • Mühle Raktvål

  Mühle Raktvål
  Mühles kvalitet är oöverträffad. Det tyska företaget är känt för att göra några av världens bästa produkter för våtrakning. Raktvålen från Mühle förbereder huden och skägget på ett&hellip:
 • Truefitt & Hill Apsley Luxury Shaving Soap Refill For Wooden Bowl

  Truefitt & Hill Apsley Luxury Shaving Soap Refill For Wooden Bowl
  Refill till din rakskål från Truefitt &: Hill ApsleyHar du redan en träskål till din raktvål, men tvålen har tagit slut? Nu kan du byta ut din tvål med denna refill, det är smart, lätt och&hellip:
 • Mr Fine's Italian Citrus Shaving Soap

  Mr Fine's Italian Citrus Shaving Soap
  Mr Fine's Italian Citrus Shaving Soap ger ett rikt och fylligt ldder, den r baserad p den klassika talc-formulan och ger ett exceptionellt bra glid och bibehller mycket fukt fr en maximal rakupplevelse.&hellip:
 • Mr Fine's American Blend Shaving Soap

  Mr Fine's American Blend Shaving Soap
  Mr Fine's American Blend Shaving Soap ger ett rikt och fylligt ldder, den r baserad p den klassika talc-formulan och ger ett exceptionellt bra glid och bibehller mycket fukt fr en maximal rakupplevelse.&hellip:
 • The Goodfellas' Smile Italian Orange Traditional Shaving Soap

  The Goodfellas' Smile Italian Orange Traditional Shaving Soap
  The Goodfellas' Smile Italian Orange Traditional Shaving Soapr en kta raktvl med hg kvalitet. Med noggrant utvalda ingredienser och rvaror fr att ge varje rakning en maximal upplevelse. Denna raktvl r&hellip: